- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grafnet
Topikgazda
Na, akkor most már én is írok néhány tapasztalatot:
360 óra: végre letelt.
UnLock progi lefutott pillanatok alatt készen volt.
Én a xiaomi.eu oldalon található Polaris TWRP-t tettem fel. Karavik kolléga elmondása alapján ez egy nagyon korai verzió.
Egyetlen egy hiba, probléma sem jött elő, ami másoknak előjött a TWRP telepítés / ROM csere kapcsán. Egy hibája van, rettenetesen lassú.
ROM telepítés: MTP mód van, rámásoltam, install és reboot.EU ROM:
Izgalmas a MIUI 10!
Teljes képernyős mód: nem rossz, az előző alkalmazás kifejezetten tetszik!
Az arc alapú feloldás nem működik együtt a Nova Launcher-rel! Ha hagyom, hogy a teló zárolja a képernyőt, vagy POWER-rel kinyomom, akkor azonnal felold. Ha a Nova-ban zárolom (gesztussal), akkor csak Minta/jelszó kéréssel enged be a telefonba, ujjlenyomattal sem!
Karavik: - Ezt esetleg meg tudnátok nézni, hogy miért van? - Nyelvi kérdésekben össze lehet szedni a hiányosságokat? Ezeket hova lehet elküldeni, hogy "szinkronizálódjanak"?Kamerát még nem volt időm beüzemelni sem.
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
veterán
válasz tibcsi0407 #2651 üzenetére
Az extra az mindig csak extra, feláras mindenhol.
-
TpS
őstag
Még csak most várják a xiaomishopnál, hogy leteljen a 15 nap. Így jó esetben pár nap híján 3 hónapos lesz a project.
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van felesleges gyári tokja(fekete), ami a dobozban volt hozzá, érdekelne.
Privát üzenetet várok(Bp.).
Köszönöm szépen. Üdv.Samsung Galaxy S24, Huawei P30
-
nagyúr
-
grafnet
Topikgazda
válasz DroiDMester #2661 üzenetére
Azért neked egy "kicsit" nagyobb rutinod van!
-
Melafoto
senior tag
válasz DroiDMester #2661 üzenetére
Da ha gondolod segítünk
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz DroiDMester #2664 üzenetére
-
Melafoto
senior tag
válasz DroiDMester #2665 üzenetére
+1
És szerinted hogy muzsikál?
[ Szerkesztve ]
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Capox
csendes tag
Mit szoltok ehhez? Ha a telefonhoz kapott gyári toltovel használom a qi chargert akkor állandóan azt írja, hogy töltés lassú pozicionaljam újra a telefont. Már a második töltőt használom. Először volt egy nillkin, most pedig a 3 tekercses baseus. Viszont ha a redmi pro 5V 2A-es vagy régebbi bármilyen töltőt használok, akkor tökéletesen működik. ???
-
Karavik
veterán
válasz grafnet #2652 üzenetére
Launcher:
3rd party launcher nem javasolt MIUI-hoz, mindegyik okoz valamilyen problémát a rendszereben, vagy csak szimplán bizonyos MIUI funkciók nem működnek miatta. Bug riportokat is ignorálják egyből, ha a problémát 3rd party launcher okozta. Szóval ezzel nincs mit tenni, vagy stock MIUI launcher vagy user vállalja a vele járó problémákat. Hivatalos MIUI kiadásnál ugyanez a helyzet...
Nyelvi kérdések:
Magyar nyelvi fordítási hibákra gondolsz? Ezt vagyula-nak kell jelenteni miui.hu-n. Ő készíti a fordítást az EU kiadásokhoz is. Én mindig EN UK vagy EN US nyelven használom a telót, mert nem akarok fordítási hibák miatt bekerülő "zajt" a rendszerben. Én a hivatalos Global kiadások fordításában veszek részt (Crowdin project).
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
nagyúr
-
veterán
válasz DroiDMester #2670 üzenetére
Van valami infó arról, hogy a hivatalosan a globalhoz mikor jön ki a miui 10?
-
nagyúr
válasz INGJOKE #2671 üzenetére
Kijött már a MiUi 10 GLOBAL DEV.(fejlesztői) 8.6.26
itt letölthető Fastboot formátumban sajna BL. unlock kell hogy feltudd tenni MiFlash.el
-
jety91
őstag
válasz DroiDMester #2672 üzenetére
még várnom kell 130 órát
-
Karavik
veterán
válasz DroiDMester #2672 üzenetére
Hivatalosan még nem jött ki MIUI10 Global kiadás Mi Mix 2S-re.
8.6.26 build az closed beta, nem publikus kiadás. Amit linkeltél kiszivárogtatott verzió, closed beta OTA permission nélkül nem fog frissítés jönni rá...Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #2675 üzenetére
Te global stabil kiadáson vagy, ha maradsz a stabil vonalon akkor MIUI10-re kb 2 hónapot várnod kell, majd OTA megkapod nincs mókolás. Fejlesztői vonalon jövő hónapban már lesz publikus Global kiadás.
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
bokarcsi71
aktív tag
A mix 2s-hez jár vezeték nélküli töltő?
-
őstag
válasz bokarcsi71 #2679 üzenetére
Nem. Elvileg a 8/256-os változathoz adtak, de nem tudom akció volt-e vagy alapból járt hozzá.
-
veterán
válasz bokarcsi71 #2679 üzenetére
Elméletben a 8/256-os mellé gyárilag jár. Néhol ez lenyúlják ahogy halljuk.
-
veterán
Kérdés: kinek van tapasztalata andróid autóval? Itt is csak rádugóm a telefont és egyből megy, mint a carplay, vagy kell vmit telepíteni előtte? Minden infó jól jönne, főleg ha vki vitarával használja. 😀
-
grafnet
Topikgazda
Az OTG nálam nem működik, igaz átalakítóval próbáltam.
-
kerlas
tag
válasz INGJOKE #2683 üzenetére
Szia, havernak Vitarája van, nála próbáltuk egy MI5-el. Mi vel a régiónkban nem elérhető az android auto, a play áruházból nem fogod tudni letölteni, úgyhogy külső forrásból kell beszerezned, pl.: apkmirror.com
Töltsd le, és telepítsd (valószínű vernyogni fog, hogy külsö forrásból származó file-t akarsz telepíteni, de engedélyezd neki), utána a többi már megy magától.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Karavik
veterán
válasz INGJOKE #2683 üzenetére
Én használom Android Auto-t napi szinten navigációhoz, zenehallgatáshoz és hangparancsok kiadásához (OK Google/Hey Google parancsok működnek Android Auto-n keresztül is).
Ezt az Android Auto verziót kell telepíteni Mi Mix 2S-en: [link](#2684) grafnet:
Nálam is működik tökéletesen TWRP és rendszer alól is
[ Szerkesztve ]
-
repvez
addikt
külső forrásból származó vagy nem teljesen tiszta appok használata csak rootolt vagy nyitott telefonon lehet használni? vagy eredeti zárt romon is?
-
Karavik
veterán
Igor srác eszméletlen nagy talentum, alig 2 hete van xiaomi.eu-nél és hihetetlen dolgokat művel, olyan hibákat javított, fejlesztett amik éveke óta fennálltak. Ennek eredményeként 8.6.28 kiadás túlzás nélkül mondhatom tökéltess lett, ami javarészt neki köszönhető.
Olyan MIUI10 hibákat is javított, pl. Soptify widget a zárképernyőn fekete volt, nem lehetett semmit látni rajta, vagy pl. Messenger lite-ban a kamera gomb nem működött és Messenger lite üzenetekben kapott linkeket nem lehetett megnyitni, vagy Poweramp widget nem jelent meg a zárképernyőn...stb. Tehát apró részletekbe is belement mindemellett a MIUI10 értesítési rendszert újraépítette, és fejlesztette egy olyan szintre amilyennek eleve lennie kellene a hivatalos kiadásban.
Gyakorlatilag 8.6.21 v2 changelog és 8.6.28 changelog nagy részt az ő nevéhez fűződik, mindemellett csapatmunka, mert minden nap kb hajnali 2-ig nyomatta felém a javítás patch-eket tesztelésre (amik most bele fognak kerülni a publikus kiadásba) és meg annyiszor kérte az ADB logcat-eket a problémákról, szóval hajnal 2 előtt így én se nagyon feküdtem le az elmúlt 2 hétben...
Szegény telóm annyi "stresszt" kapott a 2 hét alatt, hogy kb 2 évre elég lett volna...volt olyan nap, hogy 6x volt a telóm féltégla tesztek miatt, azaz bootloop vagy ragadt boot-ban...de jól bírja, már 3 hetes és még semmi baja
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
grafnet
Topikgazda
válasz #32577792 #2694 üzenetére
Az EU ROM-ban eddig is benne volt. Működik, jó pofa dolog!
Át kell állítani a régiót EU-n kívülre (pl.: Albánia - nem kell másik időzóna).Ance: teljes képernyős módban add oda valakinek: az sem tud vele mit kezdeni... :-)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért várok egy visszajelzést, mert szerintem a globalból az új EU-s adatvédelmi szabályok miatt került ki.
De ha megy, akkor elindítom a nyitási folyamatot én is, mert ez tényleg jó, ráadásul szemüveggel és nélküle is oldjagrafnet: köszi
nekem most indiai régió van[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz #32577792 #2694 üzenetére
Az csak Mi8-ra vonatkozik, ott hiányzott ez a feature az első kiadásban.
EU ROM-ban eddig is benne volt a face unlock és minden hasznos MIUI feature alapból. Pont ez a lényeg, hogy EU ROM-ban nincs régióbeállításokra korlátozva ezen funkciók használata, tehát
nem kell régióbeállításokkal trükkozni ahhoz, hogy rendelkezésre álljanak ezek a funkiók. Sőt régióbeállítás lehetőség ki is lett véve az EU ROM-ból, hogy ne legyen eltérés funkciókban felhasználók között ez miatt.[ Szerkesztve ]
-
Tegnap el tudtam hozni a a xiaomishop-os előrendelt 8/256-os fekete Mix 2S-t, nem vártam meg a Global ROM-ot mert közben a fő telefonom megadta magát. Teljesen kínai verzió, nincs benne vezetéknélküli töltő, külön adtak egy EU átalakítót, MIX van a dobozon. Amúgy rendesek voltak, Google Apps-ot még felrakták nekem. 04.14. rendeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest