- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sakab
senior tag
Sziasztok napokba lesz egy N8-asom. Gyári fw-van rajta amiről nagyon sok rosszat hallottam a sebességével kapcsolatba.
youtubon van pár video ahol androidot sikerült rátenniük. Ezek fake videok vagy simán valami kínai másolatok?
Ha valami modolt fw-t akarok feltenni akkor az nagyon kockázatos? Előfordulhat hogy téglásítom vele a telt? Ha igen akkor mire kell figyelnem?
Elötte egy Galaxy S-em volt és ott szépen megoldották hogy ha elcseszed a rom frissítést 3 gombos recorveryvel simán vissza tudtad hozni az élők sorába. Itt ilyen "trükk" van e? Sajnos sok előítéletem van a symbiannal kapcsolatba és megmondom őszintén félek is tőle ezért szeretnék többet kihozni belőle. Hardveri részével nem lenne gondom mert nagy pozitívum a kamera meg a masszív felépítés.Csak hát nem sok jóval kecsegtet a 256 Mb ram meg a 620Mhz. -
Sakab
senior tag
Sziasztok megjött a kicsike felis tettem rá a Nokia N8 Pro Edition V8 -t viszont eltünt a Nokia Store...Frissíteni meg nem engedi mert h más a FW. Külön sis vagymien fajlba hol találom meg a legujabb Stort-t?
Nemtudtok mondani valami olyan prgramot amivel a kinézetét lehetne variálni SPB-t próbáltam de az egy... -
Sakab
senior tag
Csodálkozik a Nokia h veszteséges...hihetetlen...2. gépre próbálom telepíteni a Pc suitot plusz egy virtuális gépre eddig 1ikre se sikerült feltenni..hihetetlen...csatlakozás sikertelen driver telepités sikertelen stb Win7, XP, OSX...vicc...
Inkább lopnának nyúlnának másolnák ők az androidot v ios-t és majd utána a bíroságon kifizetik a költségét.[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
válasz gretzky77 #29741 üzenetére
Nah fent van kezünk "barátkozni"...tudom h nem illik de lekell hogy írjam mert nem bírom magamba tartani. Ez hihetetlen anno a legutolsó nokiám 10éve volt kbegy 3650 na hát kb nem sokat fejlődött de tényleg. 500kb-os programot percekíg telepít. Azok a programok amik vannak rá leginkább a 6.0as Windowsos pdakról ismerősek. Na meg ez a facebook kliens leszedtem 2öt is nem tudom h sírjak vagy nevessek. Viszont azaz 1 pozitívum h a kamera az hihetetlen über durva. És ez a leg siralmasabb az egészbe hogy itt egy jó telefon jó külsővel jó adotságokkal AMoled masszív ház kamera és erre elcseszik ezzel az egészet. Mind1 pár hétig még barátkozunk és ha nem lesz használható a mindennapokba akkor marad az i9100.
Azért egykérdésemmég lenne...errenics valami billentyüzet program hogy neilyen használhatatlan ótvar legyen a gombsora 2mmx2mm és a balololdalról elvesz kb 1,5 cm-t a kurzor vessző meg a többi. (droidra van 100)
-
Sakab
senior tag
baradi: Vaterán is érdemes szétnézni ott is vannak újak. Amugy kilehet fogni karcmentes állapotút is hidd el. Sose értettem miért jó újonnan venni hogy utána én bukjak rajta akkor inkább keresek egy pár hetes/hónapos karcmenteset félárba de kinek mi
mégegy negatívum.....everynote...van mindenre kivéve symbian...
Biztos h nem lehet ezekre valahogy ráhackelni valami androidot? jutubon van pár video nem tudom h fake e... -
Sakab
senior tag
válasz vanezigy #29767 üzenetére
Az volt csak azt elkellett adnom a következő is az lesz szerintem..ezzelaz n8-assal már 1,5éve szemezek mert nagyon tetszik külsöleg jól összerakott na meg a kamera....
Amugy azt mondom h aki csak arra használja h telefonálon meg fotozzon videozzon néha annak tökéletes. De ha már mást is akar akkor felejtő szerintem. És van viszonyitási alapom és próbálok nem elfogult lenni, ezért is vettem meg.[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
Nincs valami program amivel az appok elrendezésén lehetne váloztatni? mondjuk hogy 4 oszlopos legyen és lapozós ne gördülős.
-
Sakab
senior tag
Tudnátok segíteni hogy a menüt hogy tudnám teljes képernyőssé tenni ill 4 sorossá tenni már kezdünk barátkozni....így h kezdem belakni így már azért barátságosabb de ezzel a 3 soros menü sorral nemtudok megbarátkozni...és azzal se hogy lagol/döcög pörgetésnél (nem fut a háttérbe semmise tudtommal)
Meg lenne még egy gyors kérdésem, GPS nek holvan az ON OFF gombja? vagy itt automatán kapcsolja ki be ha szükség van rá mert néha meg jelenik akis antenna ikon ha olyan programba vagyok. -
-
Sakab
senior tag
válasz janek69 #29816 üzenetére
Köszi ezt már 1xer megcsináltam és most vagy 3x nekikezdtem és sikerült úgyösszekavarnom hogy már a ROMpatcher+ el sem indul ( /sys/bin/patcher*.ldd Not found!) hogy tudnék egy teljes resetet csinálni amivel mindent de mindent visszaállítok az alap beállításra és akkor akkor előről kezdeném. Elösször a hack-el utána meg a programok felpakolgatásával.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok tudnátok abba segíteni hogy hogy tudnék egy ilyen bill-t varázsolni a kis drága N8asomra?
a swype programot próbáltam..de...távol áll a jótól.. -
Sakab
senior tag
válasz Pikkolo^^ #30095 üzenetére
ott a pont...használtam huzamosabb ideig ios-t androidot megm ost ezt...hát ez a vicc kategória.. dejó hogy van nyil meg a kis pöcsöm...az...érintős telefonnál aztán nagyon kellenek a nyilak.
De azért ezis vicces hogy egyik szoftver gyártó cég se írt még erre ilyen mod-ot.
Droidra olyat választasz ki amiet akarsz. iosba megalapba tökéletes. ennél meg...vicc
Bár csak lehetne ráhackelni valahogy valami win-t vagy doridot -
Sakab
senior tag
válasz imi290 #30113 üzenetére
Na ezaz...az anyaghasználat, a külsű, az össszeszerelés, desing, és a kamera. Messze nagyon sok sok telefont lever és épp emiatt idegesít h szoftveresen meg elkurták. Ha az imént említettek nem lennének nem váltottam volna az biztos. Sokat chat-elek mailezek és nekem fontos a normális bill tudom akkor E7 vagy meik..az meg a fix fókuszos 8mp franciáknál akkor front lehetett, volt egy két érdekes ötletük.
-
Sakab
senior tag
válasz janek69 #30115 üzenetére
Bocs Finnek nem Franciák elírtam
Az ilyen hozzá állás miat tart itt szerintem a Nokia:Itt meg a Samsung:
Blackberry (RIM) nek is bekellett látni hogy a "munka/üzleti" telefonokból CSAK nem tud megélni és nyitni kell a "plázásvillógós" telefonok felé mert különben lehúzhatják a rólót[ Szerkesztve ]
-
Sakab
senior tag
válasz TaylorPro #30256 üzenetére
Üdv neked, lenne egy gyors kérdésem. Látsz e rá esélyt hogy valaha olyan ROMot fogtok kiadni amiben hasonló lesz a billentyű kiosztás
Jobboldalon a / , . meg a többi ritkán használt gomb csak elveszi a helyet feleslegesen és kisebbek a gombok ezáltal sokkal nehezebb a pontos írás. Szerintem sokan fellélegeznének végre ha használható lenne a bill.
És most tekintsünk e a "majd megszokod idővel / tökéletes ez" hsz. ektől.
-
Sakab
senior tag
Esetleg ha valakit érdekel
NOKIA N8 - kék-2hónapos-2 gyári tok-dobozos-CSAK MA 43.000 FT
[link]
43k -
Sakab
senior tag
sziasztok NokiaN8 töltés elektronika javítást mennyiért csinálnak szerintetek? Nem veszi se usb-n se tüskén a töltést. ÉS tudnátok mondani az árhoz elérhetőséget vagy nevet ahol tudnék tovább érdeklődni. KÖszi elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest