- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutyus22
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem a telefonnal kapcsolatban, hogy lehet e vele online video streaming-et nézni vele, mert a t-mobile honlapján azt irja hogy nem.
-
Dealer95
őstag
Gyári wp7.8-al:
[link][ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
Hétfőtől lesz lumia 800-am, végigolvastam sok infot, köszi az első hsz-t, hasznos, csak úgy látom elavult!
7.8 frissítés már valakinek megvan, úgy látom, de csak 2013- elején lesz hivatalosan, most akkor hogy is van ez?
Kellene nekem némi info arról, hogy érdemes -e szorakoznom custom romokkal (eddig androidos telefonom volt, custom ROM nélkül nem ért semmit a telefonom ), milyen előnyökkel jár és milyen appok-beállítások mennek egy esetleges egyéni ROMban, amit a gyáriban sehogy sem tudok belőni?
-
zsírsámán
senior tag
-
kopapy
tag
Most jutottam el addig, hogy zenét tudtam tölteni a telefonra. Szerintem jól szól a saját agybadugós fülesével. Eq sem hiányzik, persze nem árt jó minőségben tömörített fájlokat használni.
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz77
senior tag
-
SPY0817
aktív tag
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám.
Amikor szeretnék felhívni valakit akkor ugye a telefon könyvre nyomok.
Viszont ott csak csoportokat tudok létrehozni :S egy csoportban max 25 névvel. Viszont akkor egy 100 névből álló telefonkönyvet ahol egyben vannak a nevek hogyan tudok létrehozni?Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
zsírsámán
senior tag
válasz Daniel Alves #9668 üzenetére
A kapcsolatok nem számít telefonkönyvnek? Ott is megvannak a telefonszámok, és nincs korlátozva, hogy hányan lehetnek.
-
btudos
nagyúr
válasz Daniel Alves #9670 üzenetére
Görgess lejjebb, a csoportok alatt ott lesznek a névjegyek.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
LeonardNimoy
csendes tag
Sziasztok!
Egy hete van Lumia 800-am nagyon megvagyok elégedve vele. Még sohasem volt "okostelefonom", de ennek ellenére sikerült belaknom már. Egy kérdésem volna:
Van-e olyan alkalmazás erre a készülékre, amely kijelzi az elem állapotát. A Marketplace-t már átnéztem ugyan ott vann többféle ilyen app, de azok csak wp8-ra jók.
Előre is köszi a segítséget!
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
5000HUF körül tudtok ajánlani fejhallgatót a telóhoz? Vagy inkább kérdezzem meg a fejhallgatós topikban? Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Marcelo
csendes tag
Na megint itt vagyok.
Hogy tudom az albumok képét beállítani hogy amikor hallgatom azt,akkor mutassa?
Erre nem jöttem még rá. -
Nundee K.
tag
válasz LeonardNimoy #9673 üzenetére
Szia!
Csak "unlock-olt" telefonra van.
-
Intel fan11
őstag
üdv! Mostanság szeretnék ilyen telefont én is! lenne 1-2 kérdésem.
1, Tudja-e vki hogy esetleg dec 23ig lesz-e kalendáriumi akcióba tré mobilnál dominó csomagban, mert akkor én megvárnám??
2, a mostani telóknak az aksija jó- e már, mert azt hallottam hogy aksi hibásak voltak az első szériásak?
3. Sima avi filmet lejátszik-e a telefon?
4. azt olvastam hogy zune programmal lehet netről letölteni fájlt. Akkor minek az adatkábel ha simán nem lehet rá másolni pl filmet zenét játékot képeket? Telóval készült képet hogy másolom fel gépre?1enlőre ez jutott eszembe a telóról, de amúgy nagyon tetszik szép telefon
Köszönöm a válaszokat előre is.
üdv
Battletag: hojszi#2983
-
Dealer95
őstag
válasz Intel fan11 #9677 üzenetére
1. nem tudom
2. szoftveres volt a gond, már rég javítva lett
3. nem
4. a zune olyan mint az iphone-nál az itunes, csak azon keresztül kommunikál a géppel, ott tudsz zenéket, filmeket másolni a telóra
A képeket, videókat a Zune-on keresztül szinkronizálja a géppel. -
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Intel fan11 #9677 üzenetére
Nekem csak holnap jön meg, de tudok neked segíteni (:
1: Aki tudja nem mondhatja meg, aki nem tudja pedig hiába beszél, de mivel kifutó készülék és még van raktáron ezért valószínű, hogy lesz
2: Az akksihasználat kapott szoftveres frissítést, volt róla itt is cikk.
3: szerintem ne ezen mozizz, elég pici a képernyője. 3gp és wmv biztosan van, tudsz rájuk konvenrtálni aviból.
4: Valamit félreérhettél, a zune szinkronizálja a gépeden lévő fájlokat és a telefonon lévőket. Ehhez kell az adatkábel. WP 7.5-ben nincs háttértár funkció, tehát nem látod, mint egy pendrivot, pl. Amit letöltesz a telefonon netről, pl. skydriveról, az rajta lesz a telefonon![ Szerkesztve ]
-
Intel fan11
őstag
lumia 800 már kifutó termék lenne? én várok dec 23ig aztán meglátjuk, hanem lesz addig akkor két ünnepközt megveszem.
még 1 kérdés elvileg 1 megás 40 seces zenét lehet berakni csengőhangnak, akkor az a megoldás hogy 1 zenevágó progival megvágok egy zenét 40 secre és zune-nal felrakom telóra? esetleg 7.8 vagy 8-as windowsba nem javították ezt a hibát?
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz Intel fan11 #9680 üzenetére
Ez nem hiba, ez feature! (:
Sajnos egy év alatt "lecseng" egy telefon manapság. Valamint megjött a windows 8, ezen a készüléken biztosan nem fog futni hardveres korlátok miatt, tehát nem lehet frissíteni az új rendszerre sehogysem, szóval kifuttatják, így megy ez... ha figyelgetted, a T-nél az ára folyamatosan csökkent nyár óta.
-
btudos
nagyúr
válasz Intel fan11 #9680 üzenetére
WP8-nál nincs ilyen korlát. WP7-nél 1 MB és maximum 39 másodperc hosszú fájlt lehet a Zune-ban átírni csengőhangnak. (műfajt át kell írni Ringtone-ra), ezt követően ha rámásolod a fájlokat a telefonra, azok csak a csengőhangok között fognak megjelenni.
-
Intel fan11
őstag
épp néztem a lumia 820-on w8 van abba 1,5 Ghz proci van a lumia 800-ba meg 1,4. 1,4en nem fut el?
-
Dealer95
őstag
válasz Intel fan11 #9683 üzenetére
L820 2x1,5Ghz vs 1x1,4Ghz L800
Amúgy meg ha ugyan az a proci lenne mind a kettőbe, akkor sem menne rá a wp8.[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz Intel fan11 #9685 üzenetére
Nem érdekük, hogy a régi szérián is elmenjen, mert akkor nem vennék az újat.
-
SziberTomi
tag
-
btudos
nagyúr
válasz Dealer95 #9686 üzenetére
Azért ennél árnyaltabb a kép. Egy HTC HD2-re megpróbálták rávarázsolni a WP8-at. (a hardvere egy az egyben megegyezik az első generációs WP7-es készülékek hardverével) Odáig jutottak, hogy bebootol a rendszer, de gyakorlatilag használhatatlan, hiányzó hw-elemek, illetve nem megfelelő driverek miatt. Az egy dolog, hogy a Microsoft-nak nem érdeke hogy a régi készülékeken is elfusson, de leginkább az áll a háttérben, hogy a WP8 megfelelő működését a régebbi készülékeken nem tudnák biztosítani.
A 7.5-ös készülékek következő frissítése lesz a 7.8, ami hivatalosan még nem jelent meg. A WP8 lényegében csak felületben egyezik a WP7-tel, a felszín alatt minden a nulláról lett újraírva.
[ Szerkesztve ]
-
Dealer95
őstag
válasz Intel fan11 #9687 üzenetére
7.8 lesz, várhatóan jövőre.
Google a barátod
Lényegi különbségek nem lesznek.
Új kezdőképernyő, talán BT fájlküldés stb. -
Herpike
tag
Sziasztok!
Kérdésem olyan jellegű lenne, hogy lassan itt van a Karácsony. Páromnak 3-éve egy telefonja van és szeretne újat. Ezt Lumia-t nézte ki magának. Mennyire tudja kihasználni? Neki csak azt mondja hívásra és sms-re kell, zenehallgatásra...de hááát magamból kiindulva Nekem is erre kellett míg nem lett mobilnetem.
Na mennyire tudja majd kezelni? Mennyi ingyenes program van rá? Mennyi az akku ideje a telónak? Kb ennyi lenne egyenlőre. Köszönöm. Herpike -
Azie
őstag
válasz Herpike #9693 üzenetére
Androidot ne! Még a magzatvíz is elfolyhat a fagyások miatti idegösszeomlásoktól. :S
Én is csak ezekre használom, pedig van mobilnet is. +még könyv olvasásra, de csak ilyen futólag.
Mennyire tudja kezelni? Hát szerintem egyszerübb, mint a droidost. Van bőven. 1-1.5 nap, használattól függ, de ennél többet ne nagyon várj okostelefontól sztem.
[ Szerkesztve ]
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
adm91
csendes tag
Ti milyen fülest használtok a telotokhoz? Nekem ez az agybadugos nagyon nem jön be. A régi nokiám fülese meg nem jó hozzá.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest