- Steam Deck
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
válasz csibusz0314 #10651 üzenetére
pm-be küldtem egy képet a fülesről.
-
Gabesz77
senior tag
válasz csibusz0314 #10651 üzenetére
Szívesen.
Kíváncsi lennék a P képeire.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
kopapy
tag
A T-s csomagban benne van a tok, agybadugós füles. Én hallgatok rockot, jazzt, pop zenét is és nekem a gyári fülessel és a hangzással sincs semmi bajom. A basst tényleg kiemeli, de szerintem kellemesen. Az eq sem hiányzik. Igaz én jó minőségű mp3 fájlokat hallgatok. A kamerát nem sikerült kitapasztalnom, eléggé hektikusan működik. Azt tapasztaltam, hogy a villanóval zajos lesz a kép is és a videó. Viszont kevés fényben is tűrhető képet csinál. Persze azért ez nem egy fényképezőgép, ezt el kell fogadni.
Droidról váltottam, nekem a wp7 egyáltalán nem csalódás. A forma és a méret pedig tökéletes. Egy kicsit talán nehéz, de ez is csak azt az érzést erősíti, hogy ez nem egy játéktelefon. Jól döntöttem, hogy nem a Sony P-t vettem meg. Engem zavart volna az elszíneződő csík azt hiszem. Ez egy nagyon szép telefon. -
kopapy
tag
Egy negatívum viszont elég komoly, a kapcsolatokban a közelmúltban bejegyzésből nem tudok törölni.
-
cerb
tag
Sràcok, akinek problémàja van a kamera fókuszàval, annak szólok, hogy a menüben van lehetőség makro fókusz módra. Pipàljàtok be, és menni fog a közeli fókusz pàr centiről is. Amit észre vettem mèg, hogy érdemes néha az expozíció korrekciót is hasznàlni, pl belső, sötét terekben. Sokkal jobb lesz az eredmény mint full automatàn. Tök ok ennek a telefonnak a fényképezőgépe, főleg a két àllàsú exponàló gombbal ami kifejezetten profi dolog egy telefontól.
Üdv.
Egy fotós -
Gabesz77
senior tag
-
csibusz0314
aktív tag
válasz kopapy #10654 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek! Azt azt hiszem akkor ez lesz az "áldozat", csak legyen raktáron
Láttam már a P-t, fogtam már a P-t. Nekem Ray-em volt idáig, amit mondtam is, viszont a P már túl nagy nekem... Nagyon szép, de a kicsi kezem nem biztos, hogy teljesen tudná kezelni a kijelzőt.Már alig várom a Januárt, nekem az lesz az igazi Karácsony most ^^
-
fityesz9
tag
válasz csibusz0314 #10659 üzenetére
Gratulálok, sztem jó döntés! Én még annyit akarok hozzátenni a sok jótanácshoz, igaz, hogy nem lesz rá WP8, de folyamatosan kapni fog javításokat, no meg ugye 7.8, és én személyszerint nem találtam semmi olyat, ami miatt ez annyira fájó lenne, főleg h a L800 sztem a legszebb telefon, még a WP8asoknál is szebb. Arról nem is szólva, hogy 4.1 után a p is kérdéses lesz milyen frissítéseket fog kapni, egyszercsak nem lesz támogatott, úgyhogy íyg kicsit se szubjektíven hajrá a 800assal.
Mindenkinek boldog Karácsonyt!
Garrus, am I your dirty little secret?
-
SPF
senior tag
RTL Most adásait meg lehet nézni valahogy? rtlmost.hu oldalra nekem az rtlklub.hu-t adja be...
-
iOce
tag
Case-Mate Barely There tokot használ itt valaki? Én berendeltem egyet, a szilikon tokok eddig nem jöttek be, mindegyik mozog a telefonon, és a gombokat körülményes nyomogatni. Ez keménytok, hát kíváncsi vagyok.
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Melyik pdf file olvasot tudtok ajánlani ami olvassa is ? A adobe reader nekem nem olvassa a pdf !! Másnak is van ilyen gondja ? Köszi a választ elöre is !
-
zzz03
őstag
Van valami oka annak, hogy a viber (noikás verzió) üzeneteket teljesen véletlenszerűen jelzi (vagy jelez vagy nem) a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
csabili74
aktív tag
http://forum.winworld.hu/viewtopic.php?f=18&t=16&sid=142537e600fee8c9e34234ec8deef2d6
Ezt valakivégigcsinálta?
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
Pálin(t)ka
tag
Hali! Ha van a bal és a jobb felső sarokba egy kb 5mm-es halvány kék folt az mit jelent?
-
Gabesz77
senior tag
válasz WolfheartGR #10674 üzenetére
Hasonló, én az Xperia S felé kacsintgatok.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
zsírsámán
senior tag
válasz Pálin(t)ka #10673 üzenetére
Fényképet tudnál róla csinálni?
-
rep3at
őstag
Kicsit unatkozom, lehet hogy kipróbálom ezt a 7.8 dolgot
Forward thinking. كرر
-
Pálin(t)ka
tag
Hát most éppen külföldön vagyok de ha hazaérek csinálok. Amúgy nem nagyon észrevehető, csak akkor, ha világos oldalt nyitok meg.
-
tick
aktív tag
Üdv mindenki,
A push megbízhatatlanság változik valamit 7.8-nál? WP8nál is megvan ez a hiba?Everything that has a beginning... has an end
-
SpongyaBob
veterán
válasz shteer #10683 üzenetére
Egyetértek, ha a push szarakszik, akkor egyik alkalmazás sem működne rendesen. Márpedig az e-mail és a WhatsApp is abszolút hibátlan. A facebook, hogy finoman fogalmazzak rosszul van megírva. Remélem, hogy a 7.8 után kapunk frissítést belőle és normális Skype-ot is.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
baluka26
nagyúr
válasz SpongyaBob #10684 üzenetére
WhatsApp tűrhető, mondjuk úgy. Viber egy rakat fos.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Lall
veterán
válasz SpongyaBob #10684 üzenetére
Sőt, nekem a Nokia féle Viber is.
baluka26: A Nokia Collectionból letöltött Vibert használod?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
baluka26
nagyúr
válasz SpongyaBob #10690 üzenetére
Nope.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Kaji
tag
Sziasztok!
Három kis hullám a felső sávban mit jelent?
Köszi
-
Lall
veterán
válasz baluka26 #10689 üzenetére
Érthetetlen. Persze a hívások nem is fognak megjönni a nem teljes multitask miatt, hanem egy értesítést küld róla. Az üzenetekkel sincs semmi bajom, majdnem minden nap használom, csoportosan is.
Kaji: Rezgő üzemmód, de ki is írja mellette.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Milan24
aktív tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne magyar T9-el. Felvettem egy csomó szót, de valamelyiket nagy betűvel. Mondat közepén felhoz egy szót ami bent van mondjuk nagybetűvel, rányomok és nagybetűsen teszi be. Elég zavaró, mondat közepén egy nagybetűs szó. Hogy lehet azt egyszerűen megoldani, hogy picivel kezdődjön az a szó?
-
Stamka
csendes tag
Egy jó hír karácsonyra. Frissült a Nokia Autóval, immáron lehetőség van az autópályák, díjköteles utak, kompok, alagutak, földutak és autószállító vonatok (!) kiválasztására. Valamint útvonaltervezésnél a gyorsabb, rövidebb valamint a gazdaságos útvonaltervezésre.
-
Blyan
félisten
válasz Milan24 #10696 üzenetére
Hááát, a gagyi megoldásom a következő.... minden általános szót (tehát közneveket, nem tulandonneveket ) kisbetűvel vegyél fel. Ha nagybetűsen kell egy szó, akkor az automatikusan megtörténik, de fordítva sosem.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest