- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
picurmcu
újonc
Sziasztok
5196-os kérrdésre valaki választ tud esetleg?
A szoftver elvileg a 341-es rajta.Egy gyári visszaállítás segíteni szerintetek?
a telefon 6 napos -
vzoltan87
tag
Sziasztok!
Repülős módban volt hétvégére a telefon. Elnavigáltam vele egy helyre, és amikor odaértem, fel akartam hívni az illetőt. Erre az összes névjegyem eltűnt a telefonból. Hát mi folyik itt? Azóta próbáltam szinkronizálni, de semmi.
Valakinek valami ötlet, hogy miért törölte ki a neveket?
-
zodes
aktív tag
válasz Pttypang #5194 üzenetére
Kipróbáltam Zsír!! De nem elég a nyelvnél az English csak úgy odatenni, mert reklamál. Move up -val fel kell tenni elsődlegesnek vagy minek...
Kíváncsi vagyok mikor magyarul meg? Bár a MS oldalán azt írják elérhető, de természetesen ott sem mondanak mindig igazat! :-)
[ Szerkesztve ]
Gigabyte GA-B85-HD3 rev.2.0 - i5-4460-16GB DDR3-Samsung SSD 840 EVO 120GB Hackli***MacBook Pro (Retina kijelzős, 13 hüvelykes, 2014 közepe)***
-
Bali27
addikt
válasz soldi3r #5163 üzenetére
Kipróbáltam a Here driveot... Érdekes tapasztalatom van.. (Ja ma a Margit híd jól járható volt autóval?)
Mert a Gülbaba utcába akartam menni, és a Hősök terétől nem a Margit hídhoz vitt, ami szerintem jóval gyorsabb lett volna hanem az Árpád híd felé. Továbbá nem mondja soha hogy újratervezés...Viszont hazafelé tettem egy kis kitérőt, és profi módon elnavigált a kisutcákba és kihozott seperc alatt a dzsindzsásból Baromi gyorsan megtalálja a GPS jelet.. Habár nem tudom hogy ez a telefon miatt van -e... Annó Lg Optimus L7 II volt előtte, az meg hiába tettem rá google mapot, elmentem az utca meleltt és akkor szólt hogy ott kellett volna lefordulni, és hasonló nyalánkságok...jópár ősz hajszálat neki köszönhetek
Igaz eddig az IGO jött be legjoban Androidon, de itt az ugy tudom hogy nincs csak Sygic ami meg fizetős
De a Heredrive is jó program!!! Használni fogom. -
vzoltan87
tag
A délutáni cécóból tanulva lementettem a névjegyzéket külön fájlba. Nem szeretnék újra pórul járni, hogy csak úgy magától eltűnik a névjegyzék, ezért gondoltam rámásolom a számokat a SIM-re, de nem találtam ilyen opciót. Hogyan tudom a számokat lementeni a SIM-kártyára?
Ha van egy vCard fájlom (ez a teljes névjegyzék), akkor azt hogy a csudába lehet beolvastatni a telefon memóriájából, hogy kezelje és hogyan lehet az aktuális névjegyzékről biztonsági mentést készíteni, ami utána visszaolvasható, és helyreáll a névjegyzék. Olyan megoldások érdekelnek, amihez nem kell netes szinkronizáció.
-
vzoltan87
tag
válasz Pttypang #5213 üzenetére
Hát igen, csak ha újra meglep a névjegytörléssel, akkor nem fogom tudni az út szélén szinkronizálni, mert nincs mobilnetem. És a fájból visszamentés? vCard fájlból sem lehet importálni, mert csak az első kontaktot jeleníti meg, holott a fájl tuti a teljes névjegyzéket tartalmazza, mert már többször visszamentettem belőle minden kapcsolatot más készülékeken.
-
soldi3r
veterán
A here.com-on is igy tervezi az adott utvonalat. A google maps atvisz a Margit hidon, odauttal meg csak 2 perc a kulonbseg, de a visszautat mar dupla idovel kalkulalja a here.com. Szoval ez igy nem biztos, hogy a legjobb.
A jel megtalalas sebesseget az A-GPS es a Glonass is segiti a GPS mellett, az jo dolog.E30 (oo=[][]=oo)
-
Bali27
addikt
Saját Nokia fiók az mire jó? Majd meg fog változni saját Microsoft Phone fiókra?
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
A lumia camera tud mókás mozgó fotókat csinálni. Lehet ezeket valahogy kiexportálni gif-be?
Illetva a telefon tudja valahogy végtelenítve lejátszani őket?
Fogunk mi kapni windows 10-et?Előre is köszi!
-
this is life
Ármester
Korrekt a sygic , navteq terkepeket hasznal, engedi a koztes uticelt , huzassal is lehet kijelolni az utvonalat az uticelhoz. Gyorsan talal jelet, ha ki van kapcsolva a gps akkor custom kiindulasi pontol is tervezhetsz. Egy szo mint szaz igo szinvonalu, sokkal kifinomultabb mint a nokia here. Amugy letoltheto es 1 hetig ingyen full funkcionalitasal hasznalhato , ha megtetszik akkor 6100 ft a full europa.
Jubilleum
Lesz a 735re is win10, a kepeket ami mozog gifbe nem tudod kinyerni, menteni. Esetleg egy gif szerkesztovel.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
veterán
-
this is life
Ármester
válasz Pttypang #5223 üzenetére
Szerintem is jo aron van, boven megeri az arat, a sygic korrektol szerepelt (droidon) budapest-bergen østeroy utvonalon, ha ezt szintet tudja win-en akkor best buy navi. az itthoni teszteken (nalam) eddig jol szerepel winen.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
cerb
tag
Sziasztok! Ma sikerült vennem egy lumia 730 DSt, de csak egy simmel lesz használva. A kérdésem az, hogy át lehet -e állítani a telefont 1 simes üzemmódra, hogy ne mutasson számot az üzenetek/hívás csempén, és eltűnjenek az egyéb dualsimes beállító dolgok is?
-
freelanced
addikt
Hello! Tudtok esetleg olyan Tempered Glass-ot ajánlani ami méretben tényleg jól illeszkedik a telefonra? A Nillkinre panaszkodtak páran ahogy olvastam, használ esetleg olyat valaki?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
zachary
tag
válasz freelanced #5227 üzenetére
Nem fogsz olyat találni ami teljesen felfekszik a kijelző széle miatt, még fóliánál is van egy-egy centi szabadon.
-
Samanbacsii
őstag
Miért nem használtok Waze-t?
Ha letöltötte a térképeket 1-2mb az adatforgalma (utazgatás függő, egyszer néztem meglévő térképen havi 30mb volt az adatforg. úgy, hogy mindig bekapcsolom autókázás közben, legfeljebb nem terveztetek) és az egyetlen navi ami gyakorlatilag percre pontosan visz a célhoz. Goolge térképek, szó szerint valós idejű forgalmi jelentések, elég ha az objektum nevét megadod, engem már számtalanszor mentett meg a jagallóktól! Csak javasolni tudom![ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
veterán
-
Samanbacsii
őstag
válasz Pttypang #5231 üzenetére
Igen! ... ez valóban probléma de úgy vettem észre csak nem lakott területeken szokott jelentkezni. ... végül is egy forgalom jelző proggi elsősorban városban venni nagy hasznát. Bár engem már mentett ki az M7-en számtalan dugóból... (Lesz narancs hátlap? )
[ Szerkesztve ]
" ... ááhhh, zavaros ez Szilágyi úr, kérem...! "
-
soldi3r
veterán
válasz Samanbacsii #5230 üzenetére
En nem csak egy orszagban hasznalnam, ugy pedig tud nem tul kifizetodo lenni.
E30 (oo=[][]=oo)
-
cerb
tag
-
Croft-21
őstag
Továbbra is fenáll a probléma. Amióta leváltottam a lumia 800-at egy 735-re, azóta nem tudok belépni az Xbox 🎮 profilomba. Kiírja a Játékok menüpontban, hogy ha rendelkezik már Xbox profillal, kövesse az utasításokat...És kéri, hogy változtassam meg a Microsoft fiókomat-ez akár 8 órát is igénybe vehet, mig a változások életbe lépnek...de miért a fiókomon akar változtatni? Nem az változott, hanem a telefonom. 😐
[ Szerkesztve ]
-
Anubis_9
őstag
Sziasztok!
OneDrive kérdés: nektek a Fényképek - Albumok - Online-on belül az OneDrive-ban vannak képek? Mert nekem 700 MB-ot foglal a telefon tárhelyéből.
Köszi!
"Bocs, hogy késtem, nem volt kedvem jönni!"
-
norbb28
csendes tag
Lumia 820 váltottam 735-re. Engem egy dolog zavar navagicios sáv nem tartja a fekete színt hiaba állítom mindig sötétre vagy a háttér szinre rendszeresen ki szürkül, erre vmi megoldás? Here drivot 735 még nem próbáltam, de 820 1,5 évig használtuk mondhatni max 5-10m tévedésel mindig elvitt az adott címre. tervezésnél érdemes az útvonal opcionál végig zongorázni a lehetőségeket a gyors-kiegyensúlyozott stb 1 mp átttervezi az útvonalat.
-
Potzee
addikt
Sziasztok!
Lehet, hogy bugyuta kérdés, de inkább körbejárom a témát...A Lumia 735 4G LTE egészen biztosan tudja kezelni a T-mobile 4G hálózatát (800MHz B20)?
Köszönöm
Üdv
P.PICO PSU - passzív hűtés - 0dB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest