-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el !
Hivatalos: Rs1 10.0.14393.2724. 2019 Január 8.https://changewindows.org/
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wantoo
csendes tag
Múlt hét óta használom a rendszert, és nagyon sok minden tetszik, de akad néhány problémám. A kérdésem főként az lenne, hogy másoknál is van-e ilyen, illetve hogy egy hard reset segíthet-e rajta. Én csak simán frissítettem 8.1-ről.
Az egykezes használat volt az egyik dolog, amit eléggé vártam, ehhez képest nálam teljesen használhatatlan, semelyik alkalmazásban nem tudom elérni a képernyő alját (pl. kezdőképernyőn az alsó ikonokat, Edge-ben a sávot, ahová a címet kell beírni).
Az Outlook naptár is egy remek dolog lehetne, de: a hónapok váltásánál teljesen véletlenszerűen valamikor 1 hónapot, valamikor 2 hónapot ugrik egyszerre. Továbbá vannak olyan napok, amiket nem tudok kijelölni, mert egyből átugrik helyette egy másikra (pl. május 9-ről május 5-re).
A Groove Musicnál pedig azt vettem észre, hogy néha egy albumra kattintva akár fél perc is eltelik, mire elkezdi játszani a zenét, valamikor ugyanez azonnal megy. Minden zeném SD kártyán van. Valamint az a bug még mindig előfordul, hogy kikapcsolt kijelzőnél nem tudom a hangerőt állítani.
http://gtaplace.hu
-
Idiofil
aktív tag
Frissítettem a 735-öt, viszont lenne egy kérdés: valaki tudna segíteni, vagy egy leírást adni a következő problémával kapcsolatban:
Hogyan tudok / tudok-e egyáltalán két postafiókot úgy hozzáadni a telefonhoz, hogy külön ikonon kereszült érjem el a két bejövő fiókot?
Megtaláltam, hogy az Outlook Posta belül hogyan tudom összevonni illetve hogyan tudom összevonás nélkül váltogatni. De mivel az egyik céges fiók, a másik privát gmail, nem szeretném egy felületen kezelni, ezért lenne fontos. Azt hiszem 8.1-ben úgy volt, hogy cégesre be tudtam az outlook-ot állítani, és volt valami snassz Mail felület, ahova a gmail-t.
Erre tudna valaki valami segítséget nyújtani?
Előre is köszi"Those who want respect, give respect"
-
BrownB
tag
Tudtommal nem jelentkeztem be a Skype-ba, az app is le van törölve. Erre az üzeneteknél ott figyel a Skype beszélgetésem és ugyanúgy jelezte, mint a bejövő SMS-eket. Hogy tudom ezt megszüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
Coyote85
csendes tag
válasz Idiofil #17004 üzenetére
Én egyaránt használok több gmail-es és egy céges fiókot a telefonomon.
Úgy oldottam meg, hogy gmail-es fiókokat egyesítettem, majd kitűztem a főképernyőre, valamint a cégest is kitűztem a főképernyőre.
Így bár egy alkalmazás kezeli a fiókokat, mégis más-más csempe alatt látom a céges és a privát leveleket.Remélem tudtam segíteni.
-
janes1976
őstag
Rohadjon meg a Microsoft.
Pár napja felraktam, szörnyű. Sztem lassabb mint a 8.1, az akksit zabálja (8.1-hez képest), semmilyen pozitívumot sem tudok írni. Most már vágom, hogy miért húzták eddig is a kiadását, nem kellett volna sietni, nem volt miért. Ez egy rakás fostalicska. Instabil mint állat.
Naponta fordul elő hogy a billentyűzet nem hajlandó előjönni és csak a kikapcsolás segít.
Most lett elegem belőle.
Ez még bétának is gyenge.
Hogy lehet visszarakni a 8.1-est vagy nincs erre vkinek valami ötlete?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
MKLS
aktív tag
Valaki találkozott olyannal, hogy a bejövő hívásoknál csak számot ír ki nem a kontakt nevét? Gmail kontaktokat használtam 8.1 alatt is meg most W10M-en is. Frissen 8.1-re telepített 10-es hard reset volt. Biztonsági mentés nélkül újra belakott Vodás 735.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Mai nap termése..
Megnyitottam az Outlook naptárát aztán lezártam.. -
Wendelke
senior tag
válasz tothjozsi96 #17020 üzenetére
Ez már lehet, hogy a Win 11 lesz
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
zvolite80
tag
-
Virág et.
senior tag
válasz Idiofil #17004 üzenetére
"...hogy külön ikonon kereszült érjem el a két bejövő fiókot?"
Megnyitod az Outlookot, bal felső sarokban a háromcsíkos menüvel legördíted a telepített fiókokat, majd a kiszemeltre rátenyerelsz és "rögzítés a kezdőképernyőn".
Nekem van Exchange, O365, Hotmail és Gmail fiókom is, tökéletesen működnek párhuzamosan a csempék.[ Szerkesztve ]
-
BrownB
tag
A 8.1-et milyen gyorsan visszarakja. Kár, hogy a mentésem elveszett a felhőben.
-
janes1976
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Ha visszarakom a 8.1-et, akkor a névjegyzékem elvész?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
D1L1ZS
őstag
Leos fortune most csak 1.99 S a storeban!
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
MODERÁTOR
Uraim, legközelebb a felesleges vitát inkább privátban ejtsétek meg. Köszönöm.
-
törölt tag
Windows 10 pre topikban olvastam. Kapcsolási rajz alapján nincs értesítési led a telefonban. Elvileg azt csak a szerviz használja hibakódnak. Vagy valami ilyesmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest