- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
enddav
aktív tag
Nekem Yahoo-s email-om van, de én nekem sem akar csatlakozni, szoval nem ér semmit sem az egész.
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Pompi
MODERÁTOR
Én T-Online-os hitelesített SMTP szervert használok küldéshez mindegyik e-mail fiókomnál. Működik természetesen. Jelenleg három különböző fiók van beállítva - ebből az egyik freemailes - ezek is működnek.
Feel Good Inc.
-
amol
addikt
Kimenő szervernek mindig az ISP szerverét kell megadni (számítógépen is) kivéve azokat az email-szolgáltatókat akiknek van saját szerverük (pld. gmail). Ezek azért jobbak mert bárhonnan lehet velük küldeni, nem csak onnan ahol a saját ISP-nk szolgáltat.
Tehát ha otthon pld t-online van, akkor csak onnan lehet küldeni emailt ahol szintén.
Telefon goto service.
[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
"Kimenő szervernek mindig az ISP szerverét kell megadni"
Mit értesz az alatt, hogy az ISP szervere?
Mert pl. ha mobil internetet használsz, akkor ugyebár a mobil szolgáltató az ISP. Tehát esetemben pl. a Pannon. Ha a Pannon SMTP-jét adom meg, akkor egész addig jól megy a dolog amíg csomagkapcsoltan netezek (3G, HSDPA stb.), de amint áttérek wlanra és onnan szeretnék levelet küldeni nem fog menni. Tehát olyan SMTP szervert érdemes megadni, ami szolgáltató független, vagy hitelesített (pl. t-online) és ezáltal használható bármilyen szolgáltató netjén.
Feel Good Inc.
-
andlor81
csendes tag
Sziasztok!
Megvan! Végre már nagyon vártam.
38900ééé Tés társaságnál 2 éves hűvel és 2 év gyári nokia garanciával (ezen meglepődtem de nagyon örültem neki)
Eddig minden jó rajta nincs rés sehol, mint amit itt olvastam , nem nyüszög sehol sem, nem hallok semmi zajt a kijelzőnél sem.
Vétel után én 12órás töltésre raktam (kikapcsolt állapotban), ezek után már csak arra kell figyelnem, hogy ne merüljön le a készülék teljesen.Egy kérdés, hogy tudok egy névhez több telefonszámot hozzá rendelni?
Segítsetek.Később még írok a tapasztalataimról.
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek,... a sárkányt kell elvenni...
-
torta07
csendes tag
Heeelp!
Miért van az, hogy hív valaki és csak a száma jelenik meg, holott benne vana telefonkönyvben átmásolva a névjegyzékbe?
Plííz!
-
amol
addikt
Mert pl. ha mobil internetet használsz, akkor ugyebár a mobil szolgáltató az ISP. Tehát esetemben pl. a Pannon. Ha a Pannon SMTP-jét adom meg, akkor egész addig jól megy a dolog amíg csomagkapcsoltan netezek (3G, HSDPA stb.), de amint áttérek wlanra és onnan szeretnék levelet küldeni nem fog menni.
Pontosan, mivel a wlannal szórt net nem pannon.Tehát olyan SMTP szervert érdemes megadni, ami szolgáltató független, vagy hitelesített (pl. t-online) és ezáltal használható bármilyen szolgáltató netjén.
Szolgáltatófüggetlen szervert nem tudok. Az a biztos ha van saját szervere az email-szolgáltatónak. Freemailnek pld. nincs. -
amol
addikt
válasz andlor81 #2107 üzenetére
2 év gyári nokia garanciával (ezen meglepődtem de nagyon örültem neki)
Min lepődtél meg? Hogy a szolgáltató tiszta forrásból származó gyári garanciás készülékeket értékesít? Minden Nokiára két év garancia van, amelyikre kevesebb arra nincs semmilyen sem. Maximum a sufnibolt vállal a külföldről így-úgy behozott átszoftverezett függetlenített készülékekre bolti garanciát, ami köszönőviszonyban sincs a gyárival.Amúgy örülök hogy a tied rendben van, lehet hogy a T más szériából kapott. Attól nem kell félni hogy teljesen lemerül, ha magától kikapcsol akkor még marad annyi tartalék az akksiban hogy ne menjen tönkre.
Az enyémet beadtam a szervízbe, egy hét múlva kiderül mit tudnak kezdeni vele. -
enddav
aktív tag
Én sem tudom beállitani az emailomat! Ha valaki esetleg Yahoo!-s emailt használ az segithetne! Előre is kössz a segitséget
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
sssent
senior tag
[OFF]"Szolgáltatófüggetlen szervert nem tudok. Az a biztos ha van saját szervere az email-szolgáltatónak. Freemailnek pld. nincs."
Pl. a gmail-nek van, gmail acc-al tudod hitelesíteni magad.[/OFF]
enddav:
próbáltad mondjuk így?
* Incoming Mail (POP3) Server: pop.mail.yahoo.com (Use SSL, port: 995)
* Outgoing (SMTP) Server: smtp.mail.yahoo.com (Use SSL, port: 465, use authentication)
* Account Name/Login Name: your Yahoo! ID (your email address without the "@yahoo.com")
* Email Address: your Yahoo! Mail address (e.g., user@yahoo.com)[ Szerkesztve ]
-
sssent
senior tag
Ahogy írtam, jobban megnézve az ingyenes yahoo mail nem elérhető POP3/IMAP-pal, és forwardolás sincs. Tehát ha valahogy POP3-at/IMAP-ot akarsz használni, akkor kénytelen leszel vagy fizetni érte, vagy váltani, mondjuk gmail-re, ott mindez működik ingyen. A levélküldés másik SMTP szerveren megoldható, de azzal sokkal nem vagy beljebb.
-
Tyren
aktív tag
Hát sok a panasz mit ne mondjak. Szerintem egyáltalán nincsenek vele minőségbeli problémák. Szépen össze van szerelve. Eddig az általam tapizott tlók közül egyedül a 8800 veri összeszerelésben. Az egyém T-s, nem zörög, nincs semmi baja.
Amúgy aki iegenkedne a feketétől annak egy megjegyzés: A valóságban sokkal jobban néz ki, mint a képeken, az ezüst meg fordítva. Én úgy terveztem, hogy amint tudom, lecseréltetem a burolatot ezüstre, de egyre jobban megszeretem ezt a feketét. Az újlenyomatok sem látszanak rajta, csak 1-1 bizonyos megvilágításban.És köszönöm a választ, tényleg úgy volt. A wapoldalakat csak a wapos kapcsolódás hozta be rendesen. Mondjuk 1-2 bejött wlanon, meg mindenhogy is, de a wapos kapcsolattal már az is bejön ami eddig nem.
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
enddav
aktív tag
Na örülök, hogy jó lett a wapos dolog! Bár én csak wlan-t használok, mert gyorsabb na meg ingyen van. Jha és enyém is fekete és nekem is egyre jobban tetszik, bár én csak képeken láttam eddig az ezüstöset, de vhogy azért az jobban tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
62682
csendes tag
Sziasztok!
Van valami lehetőség, hogy a freemail-es postafiókomat letudjam kérni?
Beállítás?
Küldeni tudok, de fogadni nem.[ Szerkesztve ]
-
Pompi
MODERÁTOR
Kapcsolatbeállítások - Bejövő e-mail -
felhasználónév: adott
jelszó: adott
bejövő e-mail szerver: mail.freemail.hu
hozzáférési pont: amit akarsz, nálam mindig rákérdez
postafiók neve: amit akarsz
postafiók típusa: pop3
biztonsági portok: ki
port: alapértelmezett
APOP: kiFeel Good Inc.
-
sssent
senior tag
válasz Joe bácsi #2126 üzenetére
Pompi ezt már szépen leírta, de ezek szerint még nem világos.
Az SMTP szolgáltatód általában az aktuálisan használt ISP-dtől függ. Ha mondjuk a Tmob hálózatán keresztül netezel, akkor a Tmob-é, ha teszemazt az interware-nél, akkor az övék. Az interware SMTP-jét pl. a Tmob hálózatából nem lehet elérni. Ha nem akarod mindig változtatgatni az SMTP beállításaidat attól függően, hogy épp hol netezel, akkor olyan SMTP szervert kell beállítanod, ami az aktuális ISP-dtől függetlenül fogadja a kéréseidet. Ezeknél tipikusan hitelesíteni kell magad. Pl. a gmail-nek van ilyen SMTP-je, ingyenes, gmail acc. kell hozzá. A beállításait a gmail helpjében megtalálod.
-
Greg-77
aktív tag
Az lenne a kérdésem az E51-el kapcsoltban, hogy mennyire megbízható (lefagyás, magától újraindulás stb..) ? Mert sajnos nekem eddig minden Nokia telcsim szörnyű volt ilyen téren (6230 6233). pár hónap után meg is váltam tőlük mert soxor nem voltam elérhető holott full térerőm volt és hasonló érdekességek. Azóta nem nagyon merek venni Nokiát,elszállt a bizalmam, bár s60-as még nem volt.
-
62682
csendes tag
válasz Joe bácsi #2126 üzenetére
Szia!
Nálam így néz ki a beállítás:
Kapcsolatok, kimenő e-mail,
A Saját e-mail cím, felhasználónév, jelszó, ugye adottak, majd:"kimenő e-mail sz".: mail.t-email.hu
"hozzáférési pont": T-mobile WAP
"biztonság (portok): Ki
"port" : alapértelmezettnekem így működik, viszont fogadni még mindig nem tudok. Pompi leírása nem igazán segített! Azért köszönöm neki.
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
De én nem akarok fizetni a küldésért. Csak Wifin használom az e-mail szolgáltatást.
A bejövőm nekem ilyen:
felhasználónév, jelszó adott
bejövő e-mail sz.: www.freemail.hu
hozzáférési pont: mindig rákérdez (én CSAK Wifivel kapcsolódok)
postafiók neve: freemail
postafiók típusa: pop3
biztonság: ki
port: alapértelmezett
apop bizt. bejelntk.: kiLetöltésbeállításokban: letöltendő e-mail: üz. és mellékl.
Így működnie kell, mert nekem megy. Lehet a "mail.t-email.hu" beállításod miatt nem működik a bejövő rész.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
válasz asadasad22 #2130 üzenetére
Tudom, de már 7-8 éve magvan a cím és mindenhol azzal vok regelve és mindenki azt a címet tudja.
Amúgy van még 2 másik szolgáltatónál címem. Azokat ritkán használom.
A freemailnek írtam minap, h. mekkora sz.... az új freemail és visszaírtak, h. tudják és próbálják orvosolni a dolgot.[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Joe bácsi
őstag
Mi az az SMTP? Mi az az ISP?
Nme Tré mobilon keresztül netezek, hanem Wifin. Ahol van nyílt hálózat ott, vagy itthon mert van routerem.
Fogadni tudok, csak küldeni nem.Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
nope
tag
válasz Joe bácsi #2135 üzenetére
Bár már néhányan leírták, megpróbálom szájbarágni:
Az internet szolgáltatód (ISP) által megadott SMTP címet kell beírni kimenő leveleknél!
Ha mobil interneten keresztül használod, akkor pl. a T-mobile-ét, ha wifin keresztül, akkor a wifi mögött lévő (feltehetően vezetékes) internetszolgáltatóét! Pl. T-online esetén smtp.t-online.hu!nope
[ Szerkesztve ]
-
k2laci
tag
Hi !
A segítségetek kérném : Ma vettem egy E51-est.
Nekiálltam a megismerésének, jelenleg 2 dolgot nem tudok :
1. Hogy lehet rátenni a Live Messengert
2. A SIP-konfigba be lehet-e állitani a Neophonex szolgáltatót ?Köszi előre is a választ !
-
enddav
aktív tag
A Live Messengert a nokiaprogramokrol tudod leszedni! Én nem tudtam beállitani az alap SIP profilt, én az internet-telefonálásra a truphone nevű progit használom és nekem bevállt!
[ Szerkesztve ]
-
62682
csendes tag
Segítség!!!
Hosszú idő óta most kapcsoltam ki először.
Bekapcs után kiírja, hogy NOKIA, aztán itt meg is áll.
Akksi levétel is volt sim kártya kivétel is, de nem segít semmi!!Van valami ötletetek?
Reset létezik hozzá?
-
Tyren
aktív tag
Üdv a clubban!
Live messengert tudsz letölteni a netről.
[link]
Ott az oldal alján a link a letöltéshez. (amúgy ezt google+20mp segítségével varázsoltam...)
Utána meg rákötöd a számítógépre a telót, elindítod a PC Suitot, majd a jar filet, és minden menni fog.
Amennyiben ez nem tetszene, van még pár megoldás: pl. a fring, vagy a palringo is kezeli az live messengert.Azt, hogy mi SIP nem tudom. Ebben nem tudok segíteni.
[ Szerkesztve ]
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
Joe bácsi
őstag
-
sssent
senior tag
válasz Joe bácsi #2146 üzenetére
invitel SMTP beállítások
(problémamegoldó rovatunkat a google támogatja) -
Tyren
aktív tag
Bocs a kérdésért, de ez mindenki másnak működik E51-esen? Mert (miután majd görcsbe rándulva ráigazítottam az ujjaimat, hogy ezeket nyomjam, és rájöttem, hogy így nincs mivel nyomjam a bekapcsológombot.... de nagynehezen megoldottam) háromszor próbáltam és egyszer se csinált semmi. Mármint annak rendje és módja szerint bekapcsolt. Ellenben a *#7370# kódra visszaállt gyárira.
Más:
Nem tudtok valami tuti kis RSS olvasót ajánlani? Most egy Unyverse nevű cuccot használok, de kicsit bonyolult. Abban jó, ohgy nem csak a címet meg az előzetest tölti le, hanem a teljes cikket. Mármint miután rámentem, hogy töltse le. De legalább letölti, és nem csak megnytja a weblapot mint amilyenekkel eddig találkoztam.
Érdeme Opera Mini-t használni a gyári böngésző helyett?
(Nem akarok felelepíteni minden szemetet, majd törölni, mert az - gondolom - a windowshoz hasonlóan a series 60-nak sem tesz jót.)
Előre is kösz!Joe bácsi
Szerintem fontoldd meg, hogy csinálsz egy gmail-es fiókot, amivel tuti jó megy, és a régi email címedről a továbbküldeted arra a leveleket (az új freemail már tud ilyet).[ Szerkesztve ]
-
enddav
aktív tag
Szerintem a régi freemail is tud átirányítást, mert nekem kb. 3 éve van yahoo!-s fiókom és akkor állítottam be freemailnál átirányítást. Amúgy én is gondolkodok gmail-os fiókon, mert azt betudnám állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs