- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ipod2
csendes tag
Köszönöm a rádiós ébresztős linket
-
Qru
MODERÁTOR
Lehet elgya kérdés, de hogy tudok csengőhangnak mp3-at beállítani? Még csak most ismerkedek a telóval, de egyenlőre tetszik.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
ipod2
csendes tag
Sziasztok!
Még mindig rádiós ébresztés
Letöltöttem a progit, feltettem a Phyton-t (Phyton for S60 1.42_3rdEd, Phyton Script Shell 1.42 3rd Edition), de több problémám is van vele:
- nem mutatja a kis csengő ikon-t ha be van állítva az ébresztés
- csak egy ébresztés adható meg (jó ez még nem akkora baj)
- de a rádió nem kihangosítva szólal meg, hanem csak a füllhalgatón keresztül !!!
Lehet, hogy én nem csináltam jól valamit...valaki jelezzen vissza akinek sikerült !
Köszi -
danaudio
aktív tag
válasz peredit #2603 üzenetére
csak olyan költői volt az a hsz-em, h értelmet adjak az infrának : P
egyébként symbiansigned-ra várok hogy szignózhassam :
Psiloc.irRemote...ha ez segít:On the N95 8giga
run irremote>options>settings>orientation> set LEFT e will be work! ha n95-ön megy, ezen is...
egyébként lehet hogy azért nem működik neked, mert a TV-d, dvd-d stb nem támogatja a progi, külön szerezned kell hozzá valmi kiegészítést
[ Szerkesztve ]
-
-
Csiszi
csendes tag
-
adamsys
tag
válasz danaudio #2615 üzenetére
Én heteken keresztül rengeteget probálkoztam ezzel az irRemote-tal. Sajnos hiába. Feltelepült minden hozzá való cuccal együtt, de aztán egy hibaüzenettel elszállt indításkor (már nem tudom mit írt ki, mert kb 1 hónapja próbálkoztam vele, azóta lemondtam róla), akármit csináltam
Nekem úgy tűnt, mintha valamiért kifejezetten az E51-gyel lenne problémája, mert a telepítés sikeres volt. Ha valakinek sikerül működésre bírnia, az szóljon!"And now for something completely different!"
-
1010
őstag
ma lecseréltem feketére az elő és hátlapot
teljesen más tőle a telefon jellege
tök jó hogy,úgy leget cserélgetni a színét mint a zokninkat
-
Qru
MODERÁTOR
Nem lehet kapni vmi védő elemet a kamera lencsére? Félek, hogy karcos lesz... Még rajta van a fólia de max még egy napot adok neki és lejön.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Mennyire ajánlott vírusirtó telepítése telóra? Nem szoktam csak viszonylag biztonságos oldlakat nézni. gmail. ph!, index...
#nincsbennetarcsi
-
bucus
csendes tag
Hát a "nem okos" 6300 alapból tudja a teljes képernyős index képet, amikor hívás érkezik. Az E 51-nél szinte felismerhetetlen a kép, olyan kicsi. Persze tudom, fel lehet rakni programot erre, de hát azért mégis...Na meg a 6300-nál a hívógomb megnyomásakor nem csak az utóbb hívott számokat látom és hívhatom vissza, hanem a bejövő hívásokat is elérhetem, és visszahívhatom. Itt nem! Aztán meg ha az E51 névjegyzékébe beütök egy betűt, nem csak a vezetékneveket látom, hanem bekevernek a keresztnevek is. Ha ez plusz szolgáltatás, örülök neki, de engem rendkívül zavar. Legalább be lehetne állítani tetszés szerint, ha ez egy okos telefon. Ez csak néhány észrevétel, midkettőt használom, persze az E51 tényleg sokat tud, más kategória, de a napi telefon használat során nem mindenben praktikusabb, azt tudhatná alapban, mint az egyszerűbb.
-
danaudio
aktív tag
válasz adamsys #2618 üzenetére
én még előző memkarira felraktam anno, azóta elvesztek ezek a telepítő file-jaim: P,de nekem elindult és semmilyen errort nem dobott.
egyetlen bajom az volt, hogy a készüléklista elég rövid volt, és nem volt rajta egyik elektronikus eszközünk sem, így töröltem...de most egy barominagy listát lehet leszedni.
milyen verzióval próbálkoztál? hogy installáltad, ill szignóztad? -
danaudio
aktív tag
válasz benny23 #2616 üzenetére
ha jól tudom a symbian 9.1-re, 9.2-re írt alkalmazásokat , néhányat szignózni kell a telefon védelme érdekében, hogy az nem veszélyes alkalmazás, csak így telepíti a telefon.
tehát ha olyan progit szedsz le, hogy valami_unsigned,vagy oda van írva elé hogy unsigned ,akkor signózni kell : P
már linkelték a fórumon hogy kell,ennek egyik kulcsszereplője a symbiansigned.com oldal, ami per pill csak igen korlátozott számban enged bizonyos embereknek cer-file-t adni. -
Pompi
MODERÁTOR
"Hát a "nem okos" 6300 alapból tudja a teljes képernyős index képet, amikor hívás érkezik."
Ez tényleg nagyon fontos dolog.
"Na meg a 6300-nál a hívógomb megnyomásakor nem csak az utóbb hívott számokat látom és hívhatom vissza, hanem a bejövő hívásokat is elérhetem, és visszahívhatom. Itt nem!"
De. Csak szerencsére nem egy ömlesztett listában, hanem külön füleken amin a jobbra-balra gombokkal lehet mozogni, a nem fogadott, fogadott és a tárcsázott számok között.
"Aztán meg ha az E51 névjegyzékébe beütök egy betűt, nem csak a vezetékneveket látom, hanem bekevernek a keresztnevek is."
Ez egy nagyon hasznos tulajdonság.
"Legalább be lehetne állítani tetszés szerint, ha ez egy okos telefon."
Be lehet. Pontosabban fel lehet rá rakni másik névjegyzéket kezelő alkalmazást.
Feel Good Inc.
-
Dyno
veterán
Sziasztok ha minden jól megy holnaptól én is tulajdonosa leszek egy NOKIA E51-nek lehet irritáló kérdést teszek fel, de megszeretném kérdezni hogy van-e dolog amire odakéne figyelnem a telefonnal kapcsolatban esetleg milyen problémák adóthatnak vele?nagyon köszönöm mindenkinek előre is
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
A felinstallált témákat hogy lehet leszedni/uninstallni?
Érdemes vírusírtót használni a telón?mod: Dyno: Én tegnap vettem, semmi gond vele eddig, időnként nyekereg a középső gombnál de nem vészes (mondjuk ezt tudam, mert bele olvastam a topikban és másnál is előjött).
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MODERÁTOR
amol:
Igazad van, ez kiment a fejemből.Qru:
Sz.tem szükségtelen vírusirtóval lassítani a gépet, meg elvenni az értékes memóriát/processzoridőt.
Csak megbízható forrásból származó fájlt telepíts, a nem használt rádiókat (WLAN, Bluetooth, stb..) kapcsold ki.
Ennyi bőven elég.Xiaomi 13T
-
Dyno
veterán
hát akkor kérdezek mi az hogy zúg és illesztési problémák alatt mit értesz ropog meg ilyenek vagy belül lesz poros a kijelző vagy mi köszi szépen mindenkinek
-
MODERÁTOR
-
eldiablo
addikt
válasz Viktor0610 #2647 üzenetére
Egy kép a résről.
Korrekt kis készülék,csak az a fránya rés...mod.: ha jól tudom,nem mindegyik készüléken van ilyen rés.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- NVIDIA® driverek topikja
- Nintendo Switch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest