- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
danaudio
aktív tag
nem feltétlen lesz a többi is ilyen...
adamsys sztem viccen kívül a vodával lehet a gond. Egyébként beírtad a telefonba hogy www.google.com/gmm és úgy töltötted le, vagy a netről és úgy raktad fel?
Mert megpróbálhatnád úgyis hogy a telefonról töltöd le a fenti cím beírásával, hátha úgy működik...nekem úgy megy.[ Szerkesztve ]
-
amol
addikt
Azért mert az ócskábbhoz képest elfogadható, még nem lesz jó. Nekem ne zümmögjön, sokat vagyok halk környezetben és zavar. Ha lenne hasonló árban hasonló tudású telefon nem szaroznék vele.
Joe bácsi: Igen (erről írok 2 napja).
danaudio: nem feltétlen lesz a többi is ilyen... meglátjuk, talán. Köszi a bíztatást
-
danaudio
aktív tag
válasz adamsys #1626 üzenetére
adamsys: tudsz küldeni linket olyan SymSMB letöltési helyről ahonnan úgy lehet leszedni hogy már signed a program? Valamiért behalt a signolóm, és nem akarja a jót
A Google mapsos problémához nemtudok megoldást...be kell vinni vodához és megkérdezni ha arra jársz, lehet h csak az előfizetéseden, kártyás csomagodon kell állítani vmit... -
adamsys
tag
válasz danaudio #1655 üzenetére
Sajna nem tudok olyan helyet mondani, én is unsigned-et szedtem le.
Próbáld a signózást ez alapján megcsinálni (én így szoktam és működik): [link]
Google Maps: Más oldalakon is panaszkodtak a vodások ugyanerre, úgyhogy sajnos ez nem egyedi voda-user probléma. Meg kétlem hogy a boltosok tudnának erre bármi érdemit mondani, kiindulva az eddigi tapasztalatokból. De lehet később bemegyek és megkérdezem, ha már annyira égetővé válik a cella infó hiánya.
"And now for something completely different!"
-
adamsys
tag
válasz peredit #1657 üzenetére
Ha a Google Maps-os My Location-ra gondolsz, akkor először is telepítsd fel a telefonodra.
Aztán ha megvan (és van működő internetkapcsolatod), indítsd el, majd a My Location-t válaszd ki az Opciókból. Ha szerencsés vagy, többé-kevésbé pontos helymeghatározással eléd tárul a térkép arról a környékről ahol éppen vagy."And now for something completely different!"
-
zso79
őstag
1, Az E65 nem ócska, de ezzel más topic foglalkozik.
2, Mint mondtam, nálam erősen kell koncentrálni és néma csend kell, hogy bármit is halljak. Ha neked halk környezetben már hallható, akkor nem ugyan arról beszélünk...Amúgy tudják mi okozza a zümmögést: a világítás feszültségszabályozója. Minden olyan készülék zümmög, amiben van ilyen.
-
danaudio
aktív tag
válasz adamsys #1656 üzenetére
oh kösz
meg is van a gond a linked alapján...még csak 1* csináltam és nem tudtam hogy a végén át kell szerkeszteni notepadban (mert egyébként én is így csináltam), de mostmár signed
thxNem tud valami trükköt arra valaki h amikor adatkábellel kapcsolódok, csomószor azt írja ki, hogy nem csatlakoztatható, a memkártya használatban...pedig minden be van zárva, a téma is a telefon memóriáján van...
ilyenkor újraindítom és úgy megy, csak ez hosszadalmas...[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
ez a google helymeghatározás néha akar működni néha pedig nem
-
danaudio
aktív tag
a vimio TV stream-et próbálta valaki és működött? nekem nem...
-
nrbii
tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy gyors kérdés:
Kábelen, vagy Bluetooth-on csatlakoztatva számítógéphez tudja használni annak internetkapcsolatát valamilyen módon? -
nrbii
tag
Jaj, de bonyolult vagyok...
Megkérdezem, hogy Bluetooth-on át menne-e net, utána meg írok routerről... Hiába is, este van már nekem is.Tehát nyilván routeren át mehetne beépített Wi-Fi-vel jó esetben, de előre tervezek, azért is írtam, hogy van routerem, de azt akartam írni, hogy Bluetooth-om van, és arról akarok netet rá, mert ha routert veszek, akkor valami jót akarok, és emiatt, hogyha így is meg lehetne oldani, nem költenék most erre.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
erről nem tudok
és asszem nem is lehet iet csinálni
de mindjárt belinkelnek valami jávás progit ami pont erre való csak ugyse fog működnivegyél egy rutert az az egész házat belövi
egy bt adapter meg kicsit másnekem sincs itthon valmi hu de fasz@ ruterem és mégis jó midnen ien eszközhöz
csak be kell állitani rendesen
-
adamsys
tag
Bocs, rossz postra ment a válasz, nrbii-nek akart menni
Nézd meg ezt. Valami olyasmit csinál, amit te akarnál.
Bár szkeptikus vagyok, mert a bluetooth hálózat alapjában véve egy PAN (personal area network) és nem LAN. Persze ez nem kizáró tényező, hiszen ismerünk BT-t tudó routereket is, csak egyszerűen nem erre van kitalálva.
Esetleg a két kérdéses hálózati adapter (BT és hálókártya) összebridge-elésével is próbálkozhatsz, de ez legyen az utolsó fűszál amibe kapaszkodsz
[ Szerkesztve ]
"And now for something completely different!"
-
amol
addikt
Nézd, számomra ha egy telekommunikációs, hangátvitelen alapuló készülék zümmög, az nincs rendben. Álló autóban az utcán nincs néma csend, de egyértelműen hallható és hallható volt abban a 4-ben is amit még próbáltam.
Ha pedig tudják mi a zümmögés oka miért nem oldják meg?
Az a baj hogy az ilyen "kisebb" hibákat mint ez meg a nyekergő hátlap az emberek hajlamosak elnézni a tudása miatt ami tényleg nagy. Tömködik bőszen a papírfecniket és közben örülnek hogy hú de jó ez a Nokia.Lehet cseréni ezt a fesszabályzót?
-
amol
addikt
válasz asadasad22 #1669 üzenetére
Szemmel jól láthatóan nem középen volt hanem egyértelműen a jobb oldalon. Ez is milyen dolog már
-
nrbii
tag
-
tuzpenge
őstag
Helló!
Senkinek nem jelentkezik olyan hiba, hogy hiába van rezgőre állítva a telefon, mégsem rezeg?
Nálam rendszertelen időnként előjön. Idáig 3 szor, és előtte mindig csináltam vele valamit a számítógépen keresztül. Vagy adatátvivel, vagy pc suite módban valami telepítése. Még nem jöttem rá hogy mitől jöhet elő ez a probléma. Biztos hogy nem hardver problem mert egy ujraíndítás mindig megoldja a hibát.
Másnál nem jelentkezik, jelentkezett még ez?ˣ
-
Joe bácsi
őstag
válasz tuzpenge #1680 üzenetére
Nálam is volt ilyen az elején mikor feltettem a Garmint, de ahogy letöröltem megszünt a gond.
Én is említettem a problémám itt és senki nem hidt nekem és "lehurrogtak".Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
amol
addikt
Hát lehet hogy te vagy szerencsés. Amiket próbáltam azokon egy hangyányival halkabb volt de azokon meg mint írtam a kijelző volt elcsúszva. Ma megnézem amit (amiket?) hozatnak aztán csak akkor cserélem ha egyértelműen nem zümmög, mivel a telefonnak látszólag más baja nincs. Csak kiábrándító hogy az ember vesz egy jónak gondolt készüléket (legyen az bármi, mivel manapság mással is vannak gondok) és ilyen bosszantó dolgok miatt kell többször visszavinnie. Illetve szervízbe küldenie 5 napra a vadonatúj telefont.
Mást meg nemigen tudok helyette kérni mert nincs hasonló áron hasonló készülék a kínálatukban, előzőleg OFF k770i-vel szemeztem de annak még ennél is magasabb a SAR értéke és a jobb oldali gombot nem lehet elprogramozni wapról. Tudásra meg más történet ugyanúgy, mint a V8. -
Joe bácsi
őstag
-
enddav
aktív tag
Az én akksim 1 napot bír ki,de viszonylag sokat netezek WiFi-n. Esetleg aki sokat netezik az leírná,hogy neki mennyit bír?
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
-
Zoli329
addikt
Én 3.5g-vel is szoktam netezni az is nagyon szívja ha nem még jobban. Folyamatosba 1 napot nem bír ki dehát úgyse egyhuzamba lóg fent az ember vele, az drága lenne. 1-2 naponta töltöm, használattól függően. Ha itthon vagyok 2, amúgy 1. De a végefelé már spórolnom kell az aksival főleg ha telózok is. Ez van
-
sysrq
őstag
Van valakinek tapasztalata fülesekkel kapcsolatban?
Nekem a HS-47 és a HS-45, AD-54 párossal is szánalmasan halkan szól.
Ez már csak ilyen, vagy lehet egy kis hangerőt javítani valami ütösebb Fülessel?Endav, nekem kicsit többet mint egy napot ment a wifin, bekapcsolva maradt a Fringe.
szerintem ez egy jó érték. Ha nincs wifi, két- három nap.[ Szerkesztve ]
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
gatos
csendes tag
Sziasztok!
Rádió élő adásokat szeretnék hallgatni wifi segítségével, de az élő adás-ra kattintva bejött ugyan a médialejátszó, vagy a realplayer de az adás nem indult meg.
Tudna valaki segíteni hogy működhetne?
Egyébként új vagyok, és köszöntök minden fórumozót![ Szerkesztve ]
-
Tyren
aktív tag
Lehet kicsit láma kérdés, de biztosra akarok menni:
Ha az egyik szolgáltatónál vennék egy E51-est feketében (mivel sajna csak olyan van), akkor egy nokia szervízben azt át tudnák nekem alakítani az ezüst változattá?Szervízben kérdeztem már, de csak annyit mondtak, hogy nincs alkatrészük, mert naon új a teló. Majd máshol is megkérdem, de itt úgyis megfordul pár májer ember, hátha tud valaki valamit.
Előre is kösz![ Szerkesztve ]
''A barátaid megtanítanak arra, amit tudni szeretnél, az ellenségeid pedig arra, amit tudnod kell.''
-
danaudio
aktív tag
hát nekem az a tippem, hogy ezen más lejátszó nem segít...én nem használom zenehallgatásra, tehát nincs ilyen tapasztalatom, de ha ennyi fülessel mind halk, akkor vagy az átalakítód a sz*r, ha 3,5ös jackes fülesek, vagy a telefon 2,5-ös kimenete egy gyengébb audio képességű...amit könnyen el tudok képzelni.
-
Tyren
aktív tag
-
atosz
őstag
Sziasztok!
Lett egy ilyen telefonom nekem is. Eddig tetszik nagyon, baba cucc.
Két kérdésem lenne hirtelen:
1. Az itthoni WLAN-om rejtett hálózat, sikerült beállítani a titkosítást, megadtam minden szükséges beállítást, de hol tudok csatlakozni rá??2. Volt valahol egy olyan beállítás, hogy "Saját WLAN" vagy valami hasonló és mellette egy olyan beállítás, hogy milyen gyakorisággal keressen elérhető hálózatokat. Ez mit is jelent pontosan?
3. Van arról egyáltalán valami visszajelzés, hogy be van e kapcsolva a WLAN ill BT?
-
enddav
aktív tag
Persze h jelzi az aktív BT illetve Wlan kapcsolatot! Majd ha működik vmelyik,akkor majd az ikonjáit is látni fogod. Jah és sztem a WLAN-varázslóban tudsz kapcsolódni, én legalábbis ott szoktam!
[ Szerkesztve ]
Egyszer leugrottam a ház tetejéről, mert azt mondták, hogy nem érzek majd semmit. És tényleg, még ma sem érzek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest