Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz mcsabi84 #2195 üzenetére
Ez mondjuk rosszul hangzik...de nexus 10-re is 3-4 het volt irva uk-ban es masnapra kiszallitottak.
(#2197) Eli57:
A google-nek szerintem tok mindegy...nexus7-tel is letorte az arakat, nexus10 is olcsobb minden mas hasonlo (es gyengebb) tabnal...vagy LG, vagy az s4 procik a ludasak.[ Szerkesztve ]
-
Idiofil
aktív tag
Hát az oké, hogy nem milliószámra. de hogy 100.000ret adjon már el azért
Kihoznak Nov 13án egy készüléket, ami mindent odaver kb a piacon. És karácsonyig (bő 1 hónap) alig tudnak eladni néhány darabot.
Akkor adja 310 USDért...vagy 320ért...[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
Eli577
senior tag
válasz <Mateus> #2200 üzenetére
Hát nem tudom. Az a 300 USD, amennyiért odakint árulják a 8 gigásat, szerintem az maga az előállítási költség, így LG kb. nullszaldósan jön ki, gugli meg az értékesítés miatt mínuszban.
Idiofil: Igen, ezt aláírom én is. Bár szerintem lesznek még itt készletek karácsony előtt. Ha nem így lenne, akkor csodálkoznék....és akkor mind a két cég jó nagy balf...ék lenne.
[ Szerkesztve ]
-
uki
aktív tag
Annak idején a Nexus 7-re is ezt mondták aztán mégis van rajta haszon. A guglinak meg nem is kell keresnie az eszközön, majd behozza rajtunk. Az LG-nek meg rohadt jó marketing, ami valljuk be rájuk is fér.
[ Szerkesztve ]
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
FragMaster
addikt
Persze, jótékonyságból lett kitalálva az n4 és véletlenül lett ilyen olcsó. A gyártónak és a forgalmazónak meg nem áll érdekében eladni a termékét. Ez így működik valóban
Más: EZEK szerint nem fogyott ki a készlet, csak sajnos tényleg pont a Google nem képes a rohammal megbirkózni szerver oldalról.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
Kunsztler
senior tag
Nexus 5
-
<Mateus>
tag
akkor valaki rendeljen már nekem is egyet
-
Eli577
senior tag
válasz <Mateus> #2211 üzenetére
hopsz....
Fragmaster: Pedig szerintem pont erről szól. A Google népszerűsíti egyrészt saját magát, másrészt a platformot, az LG meg a megtépázott hírnevét próbálja meg visszanyerni a készülékkel. Ezért van véleményem szerint ilyen kevés készleten, a gugli nem akar sokat bukni, az LG meg nem akar belső versenyt a saját termékei között.
-
-
Kunsztler
senior tag
válasz <Mateus> #2216 üzenetére
Hát az úgy történt a rokonok felhívtak ,hogy lenne e kedvem kimenni Németországba Berlinbe nem azért mentem mert Nexus 4 miatt hanem csak pihenni a rokonoktól megtudtam Amerikába van pár ismerősök megpróbálnak Skype-n beszélni velük mit tudnak tenni Nexus 4-ügybe megfogott a telefon kezembe akarom fogni
[ Szerkesztve ]
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
NEXUS 4 VS NOTE 2 VS S3 BENCHMARK AND BOOT UP
Nagyon szép eredmény
Borzalmas ahogy beszél a pasiNexus 5
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Kunsztler #2217 üzenetére
Mondjuk nem nagyon értem, hogy mi a jelentősége annak jelen esetben, hogy németországban vagy?!
Mert amcsi ismerősöket magyarországról is lehet mozgósítani.
BTW ezt a "képet" én is láttam tegnap este amikor USA proxyn néztem a play store-t.Jelenleg az USA-ban a következő szállítási intervallumok vannak:
8GB 8-9 hét
16GB 4-5 hétTisza vicc. Egy új autó legyártására nem kell ennyit várni...
Feel Good Inc.
-
Kunsztler
senior tag
Angliába van készleten nem tudjátok mikor lesz?
Nexus 5
-
djgeg
őstag
Ez hülyeség... A Google-nak az Android témában rég nem a telefon (mivel csak most a "sajátjaiból" tudna részesülni) , és még nem is az Android maga az üzlet. Maga a Microsoft többet keres 1 eladott Android telefonon mint a Google.
Az elterjedtség az üzlet. Amivel minél több embert késztetnek az Appok hadának fizetésére.
No meg az adott irdatlan mérető felhasználói nyersanyag ami mind értékes ADAT. Ezen kívül a jövőbeni projektek alapjait képezik és célpontjaik.
Épp ezért hogy a Google magát a Nexus 4 nullszaldósan( Marketinggel egyébbel bő mínusszal ) rendelte le az LG-től aki meg örül mint a majom hogy legyárthatja. Ha nem ő akkor más gyártó gyártja le. Amiből neki lószar haszna nem lett volna! Jobban megéri neki ha ő gyárt akár konkurenciát a saját termékének! Mint hogy odadobja a hasznot egy konkurens gyárnak.
Egyébként is Szerintetek miért ilyen "hiányos" a Nexus 4? Nincs LTE, se bővíthetőség és kicsi a háttértár is. Ez mind marketing , illetve meghagyták az esélyt a fejlesztésre, rövidtávon. De a lényeg hogy az LG így fogatta el. Hogy azért a saját készüléke kicsit nyújthasson többet.A Google el van mint a befőtt és az az érdeke hogy minél több ember használja az Androidot. Ami neki pénzforrás reklám, app , és még milliárd formaként.
Így nem tudom elhinni hogy egy kis veszteség miatt nem terjesztik , bővítik a milliárdokat hozó üzletágukat.Egyszerűen csak nem csináltak ilyet és röhejesé teszik magukat. Nem vagyok fan sose voltam, de mindig jobban bejött a Google üzletpolitikája.
Azomban ez amit csinálnak már komikus.... A Föld legnagyobb szervermogulja, Akinek a legtöbb tapasztalata van a magas forgalmú szerverek üzemeltetésében. Nem tud egy WEBSHOPOT normálisan üzemeltetni...
RÖHEJ.Igaz ez csak az én véleményem, de szerintem logikusabb mint hogy . Jaj hát van egy kis veszteségünk... Ne adjunk annyi Nexus 4 et el mert juj mi lesz... Igaz nem ebből élünk és milliárdokat keresünk a másik oldalon ezekkel, de ne terjesszük...
ui.: Az Android fejlesztése egyébként már majdnem a kezdettektől veszteséges a Google-nek... évek óta bukóval tolják ezt az ipart... Persze a másik oldalról meg jól megszedik magukat.
Amúgy meg sokkal többet buktak mindenféle más hülyeséggel régebben. Nem hiszem hogy most bénítaná meg őket a félelem a veszteségtől xD[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
agabe
addikt
Ne igyekezzetek annyira, talán érdemes várni még kicsit
-
twine
veterán
Látod a sárgulást is a szép fehér képernyőn? (vagy nekem csillan be a monitor? és benéztem )
Ezért "érdemes" USA-ból hozatni a türelmetleneknek...
Mert akkor így legalább b@szhatják a garit EU-n belül
Bár már linkeltem...egyre jobban ezt a képet látom a topicban
Pár ember aki vár az N4-re(#2231) emvy:
Akkor nem csak a szemem káprázott[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
"Ezért van véleményem szerint ilyen kevés készleten, a gugli nem akar sokat bukni, az LG meg nem akar belső versenyt a saját termékei között."
Ez szerinted ugyan az mint amit én írtam ?
Akkor értelmezd kérlek amit írtam.
Gyakorlatilag az ellenkezőjét írtam. Google nem fél a bukótol. neki nem az a lényeg. LG meg örülhet, hogy ő gyártja. Mivel valaki úgy is legyártotta volna... Még ha konkurens terméket állít a sajátjának akkor is megéri neki gyártani. Jobb a haszon mint a nem haszon..."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
agabe
addikt
Nem az előző, és nem ugyanúgy
most nem látom a képet az előző hsz-ban , ezért beszúrom megint.Aki nem érti mi van a képen, az nem jó monitoron nézi , de elárulom fehérnek kellene lennie, és nem az.
persze ez egy rendes melegítés után ami visszahüléskor eltűnik ...de mint látható nem egyedi eset.
Akinél nem jön elő, az szerintem nem melegíti eléggé. (nem kell 40-45 foknál melegebbnek lennie ami még bőven a működési tartománya egy telefonnak.)[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na, vajon melyik az N4?
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
djgeg
őstag
Szerintem alapból nem várt a Google ilyen mértékű hipe-ra... És mivel az LG-vel a megrendelési szerződéseket bőven régen kötötték, így ezeknek a paramétereit módosítani nem épp 2 nap.
Hülyék voltak . Tolni kellet volna egy előrendelést, megnézni mennyi ember érdeklődik. így már 13 napjuk lett volna módosítani a szerződéseket az LG-vel és berendelni egy jó adag készletet.Az LG csak egy Gyár. Aki annyit terméket gyárt amennyire leszerződtek.
A Google a szűk keresztmetszet a gépezetben. Mert hülyén kezelték és meglepődtek az igényeken.
Nem pedig a veszteségtől félnek.
Szerintem
No offense."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
agabe
addikt
ezt most jobban felmelegítettem.
30 perc gps hspda kapcsolattal töltés közben a kocsiban (nem hidegben... 24 fok volt bent) melegíti a teló teljes egészét (más telót is ez nem különös) . A régebbi telón csak a proci melegedett amikor próbáltam, így kevesebb helyen jött elő a foltosodás.
Lehet, hogy a ragasztó kiszáradásával megszűnik, de ezt még nem lehet tudni.(#2239) FragMaster :
nem bevilágítás.
hidegen fehér az egész kijelző(#2238) RI/OS:
igen körben végig több helyen.[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
-
agabe
addikt
nem volt ez sem betervezve ... jött haza haver, és nem kellett neki.
Az elsőnél bárki elvihette volna HA -ról, ez meg szerencsés véletlen haveromtól.
Mindemellett most simán ki tudom jelenteni, hogy nem egyedi eset a sárgulás, és nem csodálkoznék, ha szinte mindre érvényes lenne.[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Gyerekek, megdöbbentő dolgot fedeztem fel a tegnap: iPhone 3G-t nyüstölök 2009 óta és tegnap vettem észre rajta, hogy a képernyő jobb alsó sarka enyhén sárgás árnyalatú...
Nem vicc, lassan 4 éve megvan, de csak most figyeltem fel rá, miután itt a topicban ennyi szó volt a kijelző sárgulásról... Ebből 2 dolog következik: nem igazán zavaró a jelenség, simán együtt lehet élni vele. Másrészt ennyi idő után sem múlt el...
Na mind1, én már alig várom, hogy lecserélhessem a Nexus 4-re -
djgeg
őstag
válasz DarkChild #2247 üzenetére
Egyet értek... Csak a gond az hogy ha az elején ezt csinálja , akkor hosszútávon nagyon nem haszona kijelzőnek, fényerő, szín romlás elkönyvelhető.
Persze Gari.
Ha meg minden kijelzőnél ez lesz akkor elég nagy para várhat az LG szervizekrePompi a Gond csak az hogy a koléga 2 különböző telón is elég könnyen előidézte ezt...
Ritka esetek, vagy pár hibás darab akár egy égsz széria :/
Ez meg nagyon úgy tűnik hogy az összes ilyen lehet. Kicsit "elrettentő" így az elején
agabe: Hülyültem Ha ezt eladnád meg se hirdesd xD Csak küldj egy Pü-t Még aznap átveszem[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest