- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
-
Pompi
MODERÁTOR
"Milyen belépő ár várható, mert sok helyen írogatják,hogy az Lg túlárazta a cuccot?"
Nem azért, de benne van a hírben aminek a topikjába most beleírtál. Arról nem is beszélve, hogy gyakorlatilag a topik 90%-a eddig csak az árról és a beszerzési lehetőségekről szól...
Feel Good Inc.
-
Konflikt
addikt
lehet tudni, hogy idehaza lesz-e szolgaltato aki felveszi a kinalatba? koszi.
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
mcsabi84
senior tag
Fura, h a wco-ról még semmi hír. De csak nem adják a telefon árának 1/3-ért. Mondjuk gyanítom így a rendelésből az kimarad. Bár az se lenne rossz, ha az első napon rendelők kapnának egyet for free
-
mcsabi84
senior tag
Valakinek van valami sejtése arról, h órában hánykor indul a rendelés? 00:00? Nem tudom mikorra izzítsam a londoniakat
-
uki
aktív tag
Több helyen is lehetett olvasni, hogy csak a Play-en vásárolva lesz ilyen barátságos az ár. Ha bemész a LG-hez (bármelyik országban) akkor egy drágább árcímke fog várni. Erre panaszkodnak a független GSM boltok (nem a hazai sarki, szüreimportosokra gondolok hanem nagy neves cégekre pl Carphone Warhouse), hogy az LG lényegesen drágábban adja nekik mint a Play-ben lévő ár. Az egyik ilyen cég (azt hiszem talán spanyolban) be is jelentette, hogy az előzetesekkel ellentétben nem fogja forgalmazni. Lényeg a lényeg ez az ár csak a Play-ben vásárlásra érvényes. (én is onnan fogom)
Az meg hogy lesz-e szolgáltatónál, jó kérdés. Eddig nem erről voltak híresek a Nexus-ok, reméljük ez megváltozik, de ha lesz is max. jövőre. Én arra tippelek hogy pár óra alatt el fogják kapkodni a Play-en a telókat.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
tipuka
addikt
Egy angliai linkes rendelést kaphatnék valakitől légy szíves? én nem tudom, hogy lehet ilyen furfangosan elővarázsolni.
-
dani993
senior tag
Na szuper. Megvan a pénz, németországi ismerős(aki számítógép-analfabéta), és azon fog elbukni a dolog hogy nincs mastercard bankkártyám...
-
tome0001
senior tag
Magyar Mastercard kártyával ki lehet fizetni a Google Play áruházban a telót? És akkor persze ismerős német címére kérném a szállítást. Illetve még egy kérdés. Egy adott google profilon belül be lehet regisztrálni több bankkártyát? Köszi
-
Idiofil
aktív tag
Na, dörzsölitek már a tenyereket, izzítjátok a kontaktokat?
Az enyém éjféltől (ottani) ül a gép előtt és vadássza a lehetőséget.dani993: vagy az enyémet állhatná Ő
[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
Idiofil
aktív tag
válasz szponzor #1024 üzenetére
Jaja én is a lelkére kötöttem, hogy ha nem tud éjfélkor rendelni, akkor szóljon és keresek mást. Van néhány lehetőség.
A bankszámla már nem érdekel, elméletileg lehet magyar számlával fizetni, de nekem kifizeti a srác és én majd OTP-n keresztül utalom Neki a pénzt az ő bankjába (Lloyds) és akkor már pontos összeget tudok utalni(n4 ár+UK szállítás+nemzetközi szállítás)
0,1% (min 2200HUF) a külföldi utalási költség az én számlacsomagommal."Those who want respect, give respect"
-
Dare2Live
félisten
Vki rendeltet magának németoba? a 349euron(16gb) milyen költségekkel kell még számolni?
Próbálok kereseni vkit aki hoz nekem de jobb lenne elötte tudni mi, hogy nehogy a számlához hozzácsapódjon egy pl 50euros szállítási ktsg is.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mcsabi84
senior tag
honnan veszitek, h éjfélkor nyílik a rendelés?
-
szponzor
senior tag
A rendeléshez milyen adatok kellenek? Mármint milyen kártyával tudok rendelni a Play-ből? Ha tudok vásárolni alkalmazásokat, akkor tudok venni azzal a kártyával telefont is, ugye?
-
Destr4ct
aktív tag
válasz mcsabi84 #1032 üzenetére
Ausztráliában már elmúlt éjfél, de még nem lehet rendelni.
Valószínűleg akkortájtól lehet majd, hogy Mountain View-ban elkezdődik a munkaidő.What can change the nature of a man?
-
tome0001
senior tag
Az új kártyát beregisztrálásának menetéről illetve a német cím megadásáról, nem tudna valaki csinálni egy tutorial videót (persze videóvágóval a címet meg a bankkártya számát ki lehetne homályosítani)? Szerintem sokan szívesen vennénk, többek között én is. Soha nem csináltam még ilyet, nem ártana ha látnám a folyamatot. Köszi
-
dani993
senior tag
Egy Google accountból hány telót lehet venni?
-
Idiofil
aktív tag
Nem akarok bunkó lenni, de aki nem tud regisztrálni egy ilyen helyre, annak minek egy ilyen telefon?
"Those who want respect, give respect"
-
mcsabi84
senior tag
ok, ezt már ketten elmondtátok, de nem tudom miért nem lehet arra az egyszerű kérdésre válaszolni, h akkor most egész konkrétan létrehozol egy google accot, akkor ahhoz szimplán hozzárendeled a magyar bankszámlaszámod és egy külföldi címet és az úgy oké-e. Mert ezt a kártyaregisztrációt nagyon nem vágom mire értitek.
-
-
grecki
csendes tag
remélem holnap egy boldog n4 tulajnak mondhatom magam, bár a készlethiánytól kicsit tartok azért...
-
djgeg
őstag
válasz mcsabi84 #1047 üzenetére
Ne hari de nehéz felfogni hogy az accounthoz amikor beregelsz megadsz egy számlázási címet .... És az egész accounthoz hozzácsatolsz egy bankártányát?.... Azt kész...
Az meg nem tart semeddig és nem kapsz érte kokit ha beregelsz még 1 Gmailt.
A régivel is lehet csak a beregelt címet át kell nyomni német címre és hozzáadni újra a bankkártyát ha már hozzá lenne adva...Ezek mellet Német-Angol Proxy, VPN enen keresztül hogy a Playstore azt érzékelje hogy ott vagy....
Akik azért ezeket az egyszerű dolgokat nem csinálták nem tudják azok szerintem ne ezzel kezdjék....
ui.: a google wallet Meg hol van ha nem a Gmail accountodon ???
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik