- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Én megrendeltettem a Bumpert hozzá....Nov. 27-én adta le haver a rendelést...(akkor még volt készleten a Store szerint) 3-4 nap szállítást írtak,,azóta semmit nem tudunk róla
De ahogy mondtam az előbb engem az érdekel hogy visszaigazoltak....tehát valahol ott vagyok a rendszerben...A többi már csak idő kérdése...
Előre hátra fólia,,,aztán "had szóljon",,,nem rakom "tokba" -
Socket A
aktív tag
Olyat nem csinál valaki hogy rendel pár darabot akinek van lehetősége rendelni?
Biztos vagyok benne hogy lehetne ezzel üzletelni, én legalábbis biztos megvenném, természetesen felár ellenében"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
szponzor
senior tag
Csak a magyar bankkártyára írja ki, hogy technikai probléma miatt nem lehetséges a vásárlás?
-
mcsabi84
senior tag
-
Pompi
MODERÁTOR
Egy kérdés, ha tudtok válaszolni. Google Walletban UK cím beállítva, de az én nevemmel, mert gondolom (lehet rosszul), hogy itt a kártyán szereplő névnek kell lennie. Viszont biztosra szeretnék menni, hogy a csomagot át tudja venni a kinti ismerősöm. Nem tudom, hogy a rendelés folyamán lehet-e shipping address-t külön megadni és akkor ott másik nevet, vagy eleve a walletben érdemes (kell?) megadni a kinti kontakt nevét?!
Vagy attól, hogy az én nevem van a címzettben át fogja tudni venni a kontakt? Aki hasonlóan rendelte itthonról az, hogy csinálta?Feel Good Inc.
-
sea
tag
Korábban volt róla szó, hogy a Nexus 4 nem támogatja az usb otg-t. Azóta kiderült már valami konkrétum?
-
szponzor
senior tag
Még mindig nem fogadja el ez a sz*r...komolyan, nem hiszem el, benne van a kosárban és ilyen technikai problémákkal b@szakodik.
-
defy456
aktív tag
Nemrég már kérdeztem erről a vezeték nélküli töltőről, de nem vagyok biztos a dologban.
Ez: [link] töltené? -
agabe
addikt
Bizony nem a legjobb kijelzojet rakja bele lg..bar nem borzalmas, de direkt csinaltam kepeket ami mellett mas is van.
ide be is linkeltem. -
mrdavid
aktív tag
és és és igen! sikeres volt a rendelés, szállítási idő 5-6 hét, de a lényeg, hogy megvan rendelve
Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
<Mateus>
tag
nagyon örülünk neked.... tiszta boldog lettem, hogy neked is sikerült, ez miatt nem birtam aludni
-
mcsabi84
senior tag
Még mindig kapható . Miért nem lehetett ezt így csinálni 13-án
-
mcsabi84
senior tag
válasz edward2 #2742 üzenetére
Őszintén én ezt hiányoltam. Mennyi órát megspóroltam volna vele, ha 13-án megrendeltem volna akár 6-7 hetes szállítással. Hívhatjuk úgy is, h előregisztráció, végre azt látod, hogy rajta vagy a listán, van egy telefonod akár darabokban még vagy már egy hatalmas hajón tart, de van, létezik valahol.
No meg 4 hetet lehet várni ennyi pénzért szerintem bőven lehet.
-
djgeg
őstag
válasz edward2 #2742 üzenetére
Ez az egész kamu.....
Sumákolós nyomorék Google... Nyilatkozoonak a szemetek már valamit. Balfaszok vagyunk nem tudjuk időben szállítani a termékeket babum.
Mondjanak mellé egy FIX rohadék időpontot amikorra telenyomják a rohadt Playstore ukat....
Lassan 1 hónapja játsszák azt amit a konkurencia 1-2 nap alatt megold.
INKOMPETENS Banda...Ha ezt a jövőben is így csinálják ember legyen a talpán aki megtudja venni a terméküket...
Legalább 2 hónapig nem fogok hozzájutni....... 150 ért meg nem veszem meg amikor 100 lenne az ára ha behoznám magam...Astala vista Nexus 4... Google meg bekaphatja...
Egyébként komolyan elgondolodok hogy a büdös életbe még androidot nem veszek...
Ha egy egyszerü termék eladási folyamatot nem tud kezelni egy ilyen cég akkor mit várok tőlük?
Veszek egy WP vagy iOS fost... had örüljön a konkurenciaui.: Sorry de nagyon felhúz már ez a szerencsétlenkedés!!!
[ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
edward2
addikt
válasz hallerlaller #2745 üzenetére
Nekem olyan gyorsan ideért, hogy neten nem updatelt a status olyan gyorsan.
De mindegy szerintem jobb lenne ha simán out of stockot írnának mint ez az 5-6 hetes várakozás. Most komolyan ki ad ki 350 eurót arra hogy várjon 6 hetet. Lehet addigra lemegy mondjuk SGS3 ára vagy lesz valami olyan akció ami miatt majd fejed vered a falba.
-
agabe
addikt
Nexus 10-re 2-3 hetet írt a store rendeléskor ...másnapri ki volt szállítva.
Jó ... az samsung, és jobbak lehetnek a készletezések, de fene sem tudja, hogy ez az 5-6 hét nem csak biztonsági idő, és akár előbb is megkapja mindenki. (bár a bumperrel meg fordítva vagyok 3-4 napot írtak 10 napja, és még nincs meg)
Kiderül.(#2747) djgeg :
Ja...fasza ha nem céges telód van , vagy nincs aktuális előfizud, de ha valamelyik van, akkor fölöslegesen fizetetd ki a telefon árának dupláját (így a két készülékre végülis) az előfizuban....nomeg rendelj amcsiból két telót, fizess rá vámot, áfát, és még a havidíjakat is[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest