- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillBorn
senior tag
A türelem rózsát terem...egy német megrendelőnek (XDA) ma délután igazolták vissza a 11.13-i megrendelését. Terhelték a számláját, és 24 órán belül szállít a DHL. Lassan de...nem, maradjunk annyiban, hogy lassan
[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
Tigerclaw
nagyúr
Fura dolog, de az ember annyira belellovalja magát a telefonvásárlásba - főleg az aki épp venni is akart egyet és az N4 épp jókor jött a képbe - hogy most hogy nincs N4, keresi az ember, hogy mit vegyen helyette. Miközben ha nincs N4, csuklás nélkül vett volna már valami más fajtát. Elég bosszantó dolog várakozni. Nekem is naponta jut eszembe, hogy mit kellene venni N4 helyett és nehéz megállni, hogy ne vegyek más fajtát. Főleg, hogy semmi info és tuti másnap rendelni lehetne, amint az ember lemond róla.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
agabe
addikt
válasz Idiofil #2002 üzenetére
Ez igaz. Amig nem kapni addig lehet barmilyen jo...tok mindegy.
Leirom az okokat (sorrenben)nszerintem miert is jo az N4, es miert nem tudok alternativat:
regebben s2-vel tok jol megvoltam. Aztan nem birtam ki, hogy ne vegyek s3-at, amivel par napig meg elvoltam , de aztan kezdett zavarni amit produkalt (ramkezeles), pedig kepernyoben 3-szor oda-vissza verte az s2-ot, mert amikor azt par nap utan ujbol bekapcsoltam majd elsirtam magam (persze tulzok kicsit, de nagyon nem tetszett), es miutan s3 nem jott be vettem eloszor egy nexus s-t, de az lassu volt, majd utana egy GNexust...az jol mukodott, de a kijelzoje olyasmi volt mint az s2-e. Volt kozben N7-em is mar, es tudtam, hogy vagy ips kijelzo, vagy s3-as kijelzoje kell nekem de mindezt nexusban (mukodesre GN tenyleg eleg jo meg mindig). s3-as jo kis amoledjet masba nem teszik, ezert maradt az ips, es mi marad egyedulikent? ...no hat ez a nexus 4.
Azaz nem csupan jobb hardveresen, vagy kameraban, esetleg kinezetben/fogasban a Galaxy Nexusnal, hanem a kijelzoje is mas kategoria (egyertelmuen jobb) igy tobb szempont alapjan tudom azt mondani, hogy Galaxy Nexusrol is boven megeri valtani ha majd kaphato N4, es valaki elotte akar nemreg szerezte be a GN-t.
Akinek meg regebb ota van GN-je annak szinten csak ajanlani tudomba valtast ha lesz ra lehetoseg.
Mindezt a korabban tapasztalt hibai mellett/ellenere mondom. -
FlDutchman
tag
Valaki röviden összefoglalná, mi történt nexus 4 ügyben eddig?
Nokia N900 mellé keresnék valami újabb eszközt, és ez felelne meg. Azt tudom, hogy november 13-tól play-en keresztül pár helyen meg lehetett venni, de elfogyott a készlet. Azóta van hír, hogy mikor lesz azokban az országokban készletfrissítés? Itthon február-márciustól lehet kapni, szerintem ez az átfutási idő enyhén szólva is nevetséges, hacsak nem véletlenül dobták ilyen hamar piacra külföldön, mert még ott sem akarták.. (: -
mcsabi84
senior tag
válasz FlDutchman #2009 üzenetére
Röviden volt, nincs, lesz
-
djgeg
őstag
Nem önreklám, de itt összefoglaltam az eddigi dolgokat xD
[Nexus 4- Eddig Felmerült kérdésekre a válasz!][ Szerkesztve ]
"640 kByte memória mindenre elegendő"
-
mcsabi84
senior tag
válasz FlDutchman #2012 üzenetére
Olyan is van: 2010 hsz-ből áll
-
k4rL^
senior tag
Új Antutu-val végre több pontot ad
-
Szelley
senior tag
Btw ex n900 tulajként nézve, kicsit fura hogy egy 2009-es telefonba 32giga + Micro sd bővíthetőség... Most meg haladunk visszafelé
-
assemble
addikt
Nem sok jot irnak az uveg hatlaprol: [link]
-
törölt tag
válasz assemble #2017 üzenetére
huhh, ez azért nagyon gáz! gondoltam, hogy törékeny, de azért arra nem számítottam, hogy így magától is repedezik. viszont az fura, hogy miért csak a hátlapot érinti, mivel ugye a teljes felületes üveg borítások az előlapon már évek óta jelen vannak, és ott egy GG sem repedt fel magától.
mondjuk ettől függetlenül sokkal jobban örülnék egy műanyag hátlapnak, valami kellemes matt típusnak, mint a HOX-on van például... -
<Mateus>
tag
hát gyerekek egyre jobban megy el a kedvem a nexus 4-től, előszőr a sercegés telefonálás közbe, most meg hozzá se érek és már eltörik a hátulja:S ez mi ez? de télleg..... nem is értem hogy engedheti meg magának az LG és a Google hogy ilyen legyen.... nagyot csalodtam :S
-
zotyesz66
őstag
A szifon hátlapokkal sincs sok baj. Galaxy S2-nél is olvastam valahol, hogy magától elrepedt a kijelző. Előfordulhat, de azért nem ez a jellemző. Persze pont akinél elreped, az nem örül neki, de nem kéne rögtön általánosítani.
-
zotyesz66
őstag
válasz edward2 #2026 üzenetére
Az Anandtech és az android police is bedugták a fagyasztóba benchmarkolni persze becsomagolva (az esetleges túlmelegedés miatt, hogy ne downclockoljon a proci). Ott nem kellett volna eltörnie? Ott nem volt hőmérséklet különbség?
Mindegy, majd kiderül, hogy szélesebb körű probléma-e, nekem mindenesetre jobban tetszik az üveg hátlap. -
bigmasterg
addikt
Hogyan néz ki egy beégett gnex kijelző ?
Tud valaki linkelni egyet ? Ezt gariban simán cserélik ?(#2023) zotyesz66 :
Ha valahova oda ötüd, akkor pókhálósan reped, az ütés pontjával a háló közepén. A képeken pedig ketté van repedve.szerk.:
Esetleg akkor lehetne így, ha megfeszül valahogy az üveg. Vagy nem közvetlenül a hátlapra ejtette.[ Szerkesztve ]
-
KillBorn
senior tag
válasz bigmasterg #2029 üzenetére
Nézd meg EZT, igaz S3, de amoled-amoled. Tedd 720 vagy 1080p-re a minőséet úgy talán jobban láttszik...
Gariban cserélik.[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
agabe
addikt
Torhet ez tuti...azt megmondani, hogy mennyire valoszinu jelenleg lehetetlen, majd par het , 1-2 honap mulva derul ki, es annak aki biztosra akar menni erdemes megvarni ezt az elso idoszakot.
Kivagas kulonben nem csak a villanonal van a hatlapon, hanem a hatso hangszoronal is ott meg senkinek nem repedt eddig.Lehet, hogy a hatso lap uvege vekonyabb mint a kijelzoe, es nem birja annyira az igenybevetelt? Ez is kesobb derul ki pontosabban.
Aki nem akar semmikepp kiserletezni, az tenyleg varjon egy kis idot (akkor is ha elerheto lesz).
[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
Gyerekek ti ennek tényleg bedőltök???? Ne már ... Istenem. Buta bárány hajlam előjött?
" Setting them down gently onto my room temperature stone countertop. " A kamus mindenit azt... Figyelemfelkeltő cikk az tuti, de akár az életemben is merek fogadni hogy nem csak úgy odahelyezte a hideg kő lapra!!!Üveg hátlap... Számomra is a leg elrettentőbb dolgo a N4 küsejében...
De őszintén? Garanciás? Igen
Gorilla glassra is van gari? Igen
LG itthon javítja. majdnem hogy 100%.Akkor meg ne nyavjogjatok már...
Recsegő hangok. NEM Telefonálás közben reportolták.
Hanem alapból fülessel !!! Ez volt az eredeti bugreport.
Fülesel rendszerzajok és recsegések voltak! ÜRESJÁRATBAN...
Nem ha valami szólt... Ha még nem hallottál ilyet telefontól Akkor nagyon kevés telód lehetett!Húúú hát nem is kell üveg a hátuuuuuuja Meg önmagába kicsit recseg...
NyüüühüüüüNem kell megvenni akkor.
Alternatívák? 2X annyiért
Sok sikert hozzá.Én a helyetekben is veszek és ha tényleg anyni hibája van? Akkor HASZONNAL eladom ... Babum
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
Ahogy látom bedőlt a 27. A legrosszabb olvasni a sok embert, aki örül mint majom a farkának, h megkapták ma a mailt. Szóval most már akkor végleg kiment az LL3 is, tehát töltsétek fel azt a rohadt store-t, különben keresek én is valami mást
-
djgeg
őstag
Nem vagyok fanja semminek és ha szar akkor elismerem. DE!
Elösször megtapasztalom és nem egy figyelemfelkeltő fos cikkre alapozok....
Nem tudom valahogy tolerálni ezt a fajta hülyeséget.
Ha megveszed normálisan , és nem tetszik bő haszonnal túl tudsz adni rajta még ebben az évben...Bugyutaság Ilyen előzetes infók alapján nem nem megvenni. Jééé törik az üveg meg ilyen semmit mondó bejegyzések... Nem mondod, hogy TÖRIK?? Nem is kell fujj O_o Na ez a Kognitiv disszonancia xD
( Ideges vagyok és nem tudom szofisztikáltabban megfogalmazni )
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
Amit eddig olvastam xda-n mindig nagy boci szemekkel írta a tulaj, hogy nem tudja mi történt. Közben látni drop testeket, ahol első dobásra semmi baja nem lesz az üvegnek, másodikra is kis pókháló a becsapódási sarokban. Ergo ezeknél a repedős példányoknál valószínűleg valami rendellenes feszültség lehet a hátlap üvegében, ami gyártási hibának tűnik nekem inkább, mint túlzott törékenységnek. Ami biztos, hogy inkább vastagabb üveg kéne, vagy más anyag.
Amúgy elgondolkodtam néha ezen, nem félek az üveg hátlaptól de volt már, hogy a zsebemben hátlappal kifele fordított gnex-el nekisétáltam asztalsaroknak, előkaptam gyorsan és majdhogynem megkérdezte tőlem: "Történt valami?""FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
mcsabi84
senior tag
Azért most már nem igaz, h nem lehetett két hét alatt összedobni valami előrendeléses dolgot. Feliratkozok, küldenek egy mailt, hogy jan 16. tudják küldeni én meg megnyugszok, h ok. De ez, h nap mint nap várni, h mikor képesek már megnyitni azt a rohadt store-t. Vagy ha legalább kommunikálnának valamit a több ezer elégedetlen ügyfélnek, de semmi.
-
djgeg
őstag
válasz mcsabi84 #2038 üzenetére
Ez tényleg fos a Googleben... Egyszerűen nem értenek hozzá... De mi lenne ha a jóktól lemásolnák?
Már a legelején lehetett volna előrendelés! A Felét kiadni előrendelésben a többit megjelenéskori rendelésre.
A Hipe is nagyobb lett volna mert húúú 1-2 óra alatt elfogyott az előrendelés is... Lehetett volna ilyen is.De hogy most miért nem csinálják???
A Hülyék felmérhetnék hogy mennyi is kell ?? Ja hogy ennyi ... bip-bip....bip-bip Hé józska még 500 e kell !
Vagy mit tudom én...De túl logikus pontosan felmérni az igényeket!
-
Idiofil
aktív tag
mcsabi84:
Gondolom nem azért nincs előrendelés panel, mert nincs aki leprogramozza a Googlenek, hanem mert nem akarnak.
djgeg:
gondolom náluk is felvetődött ez a kérdés és értelmes indokokkal utasították el. Illetve nem egyeznek teljesen a kereskedő és a vásárló érdekei.[ Szerkesztve ]
"Those who want respect, give respect"
-
djgeg
őstag
Egyébként minden hűűű de okosteló gyártónak ez lehetne a cél !!!
[link]
3,500mAh- 29-hour talk time-$273
Lenovo IdeaPhone P770 Jelly Bean[ Szerkesztve ]
-
djgeg
őstag
válasz Idiofil #2040 üzenetére
És a szerverük azért állt le 2 órára a megrendelők tömegétől mert annyira hozzáértőek és felkészültek?! Kicsit szerintem gáz ez a hozzá állás egy szervermogul piacvezető cégtől.
Azt meg végképp nem tudom megérteni hogy van egy Mobil telefon gyártó cégünk! Motorola személyében...
De megyek a másik gyárhoz gyártatni! .... Ez mi?ui.: Semmit nem vártam egyébként hogy Bejelentik : Gyerekek December XY tól újra elérhető!
Ha meg még ők se tudják hogy mikor jön ( mert csak ekkor lehetne megérteni ) akkor húzzak le magukat.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
egyre "durvább" ez a topic
Magától összetört egy darab telefon ,amitől egy fos a Nexus,,, magukból kivetkőzött emberek akik még nem nyomkodhatják
Gyönyörű.....
Érdekelne az átlag életkor
A kérdés csak költői,,mert egyébként lesz*rom.....[ Szerkesztve ]
-
-
Idiofil
aktív tag
Mert szerinted a Google nem hozzáértő a szerverüzemeltetés terén?
Hallottad már azt, hogy "Ami elromolhat, az el is romlik."
Miért lenne kötelező a saját gyárával gyártatni?mcsabi84: Nem is kommunikálták le.
twine: egyet értek, egyre több a toporzékoló. Engem is idegesít, hogy nem jelenik meg, de nem fogok eret vágni magamon. Szeretném minél hamarabb....de ki nem?!
"Those who want respect, give respect"
-
mcsabi84
senior tag
Most jött a N4 tokom hong kongból 6 nap alatt
-
djgeg
őstag
válasz Idiofil #2047 üzenetére
Miért szerinted annyira hozzáértő? Olyan hibákat követ el mint ha most kezdenék az ipart.
"Saját" termék eladásban tényleg kezdők... De ennyi idő alatt illet volna normálisan megcsinálni!
Motorola? Persze Minek növeljem a tiszta hasznomat?! Gyártatok mással Legyen neki haszna rajta...
Te normális vagy? Már ne haragudj... Van egy saját gyárad/márkád ami képes lenne legyártani amit akarsz de mész a másikhoz? Ez mi ha nem hülyeség.Tudod mit igazad van minden "jól" van így beszélgetni meg minek róla ha valami nem jó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik