- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mark21
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem van, Melyiket váalsztanátok?
Lg optimus 4xHD
Motorola razrxt910
Xperia V
Strapabíróság is egy szempont, köszi!
Indokot is ha lehet írjatok
Nice mask, they said!
-
Pista0001
addikt
Ebben a topikban szerintem elég logikus hogy a RazR-t. Ha a többiben is feltetted a kérdést, gondolom ott is a topiknak megfelelőt fogják ajánlani.
De ha már indoklás is kell, meg a strapabíróság is szempont: a RazR cseppálló, acél a váza, a hátlap meg kevlár. Keress rá youtube-on, van pár szellemes videó
-
iguana
őstag
tényleg. látszik, hogy nem használom. valami rémlik, hogy csak moto blur-al megy, vagy mi...talán más tud segíteni, aki használja/használta. alternatíva lehet a Tasker, vagy az. Automatelt
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
razr-on nincs magyar nyelv, és nem is lesz. csak custom rom-ban (pl. cm10.1-ben) van. talán ennek hiánya sokaknak fájó lehet. én a mai napig razr-t vennék, de ez szerintem nem meglepő tőlem
(na jó, egy HTC One-t, vagy egy Oppo-t megnyomogatnék és ha tetszene, és akarnék is rá pénzt áldozni, akkor váltanék.)[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
Haugland
aktív tag
Szeretem, hogy vannak ilyen fórumok!
Csak olvasok, olvasgatok és közben rájövök, hogy milyen keveset is tudok a telefonomról, meg a linuxról meg arról, hogy van olyan, hogy kernel
Persze beszélni beszélek róla, de ha el kellene mondanom, hogy mi is az a kernel....akkor beégnék mint a szélA kernel telepítése egyébként ugyanúgy megy, mint az oprendszer telepítése?
Simán telepítem a ZIP fájlból és kész is? -
iguana
őstag
válasz Haugland #6659 üzenetére
minden fórum eredeti célja az információ megosztása/cseréje
igen, úgy megy, de remélem használod a BMM-et, és ezt a kernelt még véletlenül se tedd fel a gyári stock rendszeredre, mert nem megy a gyári rendszerrel, csak a cm10.1, aokp alapú kexec romokra használható.
-
Haugland
aktív tag
Igen, CM10.1 RC4-et használok és BMM van a telón, úgyhogy bepróbálkozom ezzel a frissítéssel.
Aztán ha majd nagy spíííler leszek, akkor utánaolvasok vagy megkérdezlek Téged/Titeket, hogy miért van az, hogy a telefonom, újrainduláskor a "Customer ID error, Contact dealer" üzenetet adja, valamint, hogy nem indul el rajta egyik oprendszer sem, csak ha manuálisan kiválasztom BMM-ben az első partícióra rakott CM10.1-et.
-
iguana
őstag
válasz Haugland #6661 üzenetére
azért, mert törölve vana cid partíció. ha nem te csináltad, akkor valaki, és pedig azért, hogy más lokalizációjú rom felmenjen. itt írtam anno róla: [link]
bmm:
elindítod az telepített app-ot,->manager->default system lenyíló menüben kiválasztodvagy
nézd meg ezt a fájlt:
/system/etc/bmm/conf/bootmenu.prop
kell lennie olyan sornak, hogy
#bootmenu
default=1 /*melyik slot induljon el automatikusan. értéke 1-6
timeout=3 /*hány mp után induljon automatikusa a default slot[ Szerkesztve ]
-
djszido
tag
Használ valaki beats audio drivert, vagy van róla tapasztalata?
-
asztriknagy
csendes tag
Karácsonyi leak-en vagyok Agression rommal, de szeretnék egy CM-et feltenni akár másodlagosra. Mi a teendőm? Simán felmegy BMM-el, vagy RSD-vel OTA JB-re kéne mennnem, vagy valami más?
-
netcore
tag
mi a legfrissebb hivatalos rom?
Üdv Laci
-
iguana
őstag
válasz asztriknagy #6667 üzenetére
nem kell feltenni hivatalos jb-t, mert a kexec rom (cm10.1) nem a stock rendszeredre épül, tehát mindegy is, mi van "alatta".
a cm10.1-nél ajánlott, hogy az elsődleges rendszeren legyen.
szerintem az agression elsődlegesről csinálj bmm-el backupot, és ha nem nagyobb mint 1,3 GB, akkor a kettes rendszerre költöztesd le, majd az elsődlegesen format /system, /data, /cache, és felteszed a cm10.1 rc4-et. én is ezt tettem.
(megjelent az rc5 is, de még nem próbáltam, mert mindenféleképpen a jbx kernellel akarom használni, mert iszonyat takarékos)
utána opcionálisan felteszed a jbx kernelt alá, meg a trickster mod-ot, kb. 830-840 mV-ra leveszed a 100 Mhz-es state-et, ha akarod beállítod a min/max sebességet, esetleg a többi state feszültségeit is csökkented és örülsz, a baromi jó akksi időnek [link]#netcore
nincs újabb a hivatalos jb-nél[ Szerkesztve ]
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
7végén feltettem a CM10.1 RC5-öt, majd utána Iguana által javasolt JBX kernelt is.
Az RC5-el kapcsolatban ha őszinte akarok lenni, én semmi változást nem vettem észre (nem tudom miben különbözik az RC4-től).Iguana,
Feltelepítettem a Trickster MOD -ot is amit írtál és reggel beállítottam azt (remélem azt ) amit javasoltál.
Nem tudod véletlenül., hogy ehhez a programhoz nincs véletlenül egy hülye biztos leírás, hogy mi-mit jelent, mi-mit fog eredményezni?
Te "csak" ezt a beállítást módosítottad? -
Almagg
csendes tag
-
Almagg
csendes tag
Iguana,
Nekem az 1-es rendszer a gyári 4.1.2 a 2. a CM 10.1 van fent.
Ez hogy lehet, hogy a gyári JB 4.1.2-ben és KEXEK CM 10.1 alatt is csak 840MB memóriát tud használni a készülék?
A CM10.1 alapból gyorsabban meríti az aksit, feltettem a RAZR_JBX-Kernel_0.5x_Hybrid.zip is, de azzal sem sokkal jobb a helyzet, pedig alig használja a procit (látszik a Trickster-ben).
Miért nem egyformán írják ki a töltöttség állapotát?Lehet több mint 2 rendszert telepíteni a készülékre? Ha igen, hogyan?
Nem tudom kiválasztani 3. rendszert. Ha kiválasztom a Settings-et, ott a System_3-at, akkor a Partition setup-ban olyanok látszanak, hogy system.img, data.img és cache.img.[ Szerkesztve ]
-
acura13
aktív tag
Iguana!!
rootolt a telom, a rootchecker is kiirja, több progi is kérte és engedélyeztem is nekik... de a Titanium Backup azt irja nem kap hozzá root jogot..lehet neki manuálisan is adni??
vagy miért nem ismeri fel rootoltnak a telot????Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
iguana
őstag
A "hiányzó" memória, amit keresel, azt a rendszer magának tartja fent, azzal csak maga a kernel rendelkezik, nem tudsz elvenni belőle. Ez így teljesen normális.
Új kernel/rendszer felrakása után hagyni kell legalább 2 teljes lemerülés/feltöltési ciklust az új rommal/kernellel, és utána beáll a fogyasztás, és a helyes akksi visszajelzés is.
Nálam most az rc4, és a 0.5 Hybrid kernel jön be nagyon. Most pl. igazán kevés használattal (30 perc screen idő, 10 perc beszélgetés, 2g szinkron végig) 1 nap 12 óra után még 70%-on van! szóval jó ez, működik ezA 3-as rendszert akkor tudod használni, ha előtte létrehozod a szükséges partíciókat. (system.img, data.img és cache.img) Ezt a BMM-ben tudod megtenni, Settings->Partiton setup.
Utána tudsz már rá telepíteni rom-ot.#acura13
Tedd fel a SuperSu-t, [link] frissítsd vele a binárist, majd indítsd el a TB-t. A SuperSu rá fog kérdezni, hogy engedélyezed a root jogot neki. Utána mennie kell. Ha mégsem, telepítsd újra a TB-t.[ Szerkesztve ]
-
-
MrPetya19
addikt
A bmm bezavarhat a beállításokból történő visszaállításnál?
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
acura13
aktív tag
válasz SztiviVander #6681 üzenetére
Szia
Torrenten megvan a Tb es lucy patchet
de nem jegel csak a fizetősTudsz konkrét linket vagy másik apport??
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
Haugland
aktív tag
Iguana,
0.5 Hybrid kernel + gyári JB + root kombináció szerinted működőképes lehet?
OTG funkció nekem nem műxik sajna a CM10.1-el, plusz igazából nem nagyon látom, hogy mivel tud többet a CM-es rendszer a gyárinál... (talán azért, mert még nem volt fent gyári rendszer a telómon)
-
iguana
őstag
válasz Haugland #6686 üzenetére
nem működik gyári rendszerrel a hybrid kernel, csak cm, aokp alapú kexec rom alatt működik.
nagyon sok plusz kényelmi, testre szabhatósági funkció van a cm-ben, ami a gyáriban nincs.
már csak a 4.2.1 android verzió miatt is. csak nagy vonalakban:
-status bar testre szabhatósága
-led notification testre szabhatósága
-az alap launcher sokkal több funkciót tud, mint a gyári. (nyilván nem veszi fel a versenyt egy apex-el, de nem is ez a cél)
-quick settings "csempés" státusz kapcsolók
-profilok kezelése
-témák kezelése. nekem pl. ez a kedvencem: [link]...és még sok apró finomság
-
Haugland
aktív tag
Megmondom őszintén, hogy ezek a dolgok hiányoznak nekem ebből a CM10.1-ből
(persze nem valószínű, hogy a gyári oprendszer ezeket megoldja, de már a defy+-om simán tudta a CM7.2-vel):1, status bar -ban tudtam aktiválni az elemlámpát (itt ez vmiért nem aktív ablak)
2, a billentyűzetnél be tudtam állítani, hogy mennyi ideig kell nyomnom a gombot, hogy az átváltson ékezetes karakterekre. (100ms nekem tök kényelmes volt, hogy gyorsan gépelhessek magyarul) most viszont tök sokat kell várni, hiába van beállítva a rövid várakozási idő a beállításokban
3, OTG funkció (ezt mondjuk defy-vel sosem próbáltam) de itt nem működik. Pedig a teló elvileg (youtube viideók szerint igen) tudja és kezeli.
Igazából e-felé szeretnék elmenni a jövőben (billentyűzet+egér+pendrive(vinyó) használata és HDMI-vel kijelző használata.Ezért is kérdezgettem az elején, hogy a másodlagos rendszert hogyan lehet visszatenni, meg hogy a másodlagos rendszer helyére mehetne-e egy teljes értékű ubuntu is? Stb..
Ezek nagyon érdekelnének úgy, hogy linuxos tapasztalatom az nincs, de nagyon nagy belső késztetést érzek, hogy megismerkedjek, váltsak ebbe az irányba... -
acura13
aktív tag
válasz SztiviVander #6685 üzenetére
Sztivi
sajna az Ncore-ra nincs meghivóm igy máshol tudtam csak megnézni(diablo, bithorlo)
De ah esetleg Te le tudnád tölteni és mailban elküldeni megköszönném....Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
iguana
őstag
válasz Haugland #6688 üzenetére
otg-nek elvileg mennie kell. elemlámpa státuszbárból, hdmi azt hiszem még a kernel nem támogatja.
ubuntut egyelőre fejeldtsd el. az még alfa szinten sem működik, csak úgy van érdekességképp, szinte semmire nem jó még.e másodlagos rendszer dolgod nem értem.
ha van másodlagos rendszered, csinálsz a bmm-el egy fast backup-ot, és utána telepíthetsz mást is a másodlagosra. ha vissza akarod állítani, akkor restore-ra böksz, és megadod a korábban elmentett backup-od.#acura13
nem vagyok egy erkölcscsősz, meg "frídomfájter", de ha már warez, akkor legalább privátban intézd már. köszi.[ Szerkesztve ]
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Korábban már írtam, hogy időnként behülyül a bluetooth az autós kihangosítóval. Recseg, ropog, nyikorog, mintha valami amatőr rádióval cébéznék. Újraidítás után jött csak helyre.
Akkoriban a kihangosítóra gyanakodtam, ill. a megmókolt amcsi rom hibájára gondoltam.
Most hivalatol ICS van rajta és új kihangosítóval is nyekereg...
Ti nem tapasztaltatok még hasonlót?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
Haugland
aktív tag
Akkor lehet, hogy csak az én OTG kábelem nem műxik jól (egy speed tab-hoz adták, azzal próbáltam).
A másodlagos rendszert meg az ubuntu-t amiatt eröltetném, hogy kiválthassak egy otthoni számítógépet amin egyébként csak levelezek, filmet nézek és néha excel fájlt szerkesztek (plusz SAP-ban dolgoznék, de azt pláne nem tudja az android).
Most nincs másodlagos rendszerem, mert a telót használtan vettem és már össze volt mókolva.
Nincs backup a másodlagos rendszerről éppúgy mint arról a fájlról, ami a 'Customer ID error' hiba visszaállításához kellene.Ezért gondolkodom folyamatosan valami nagy-nagy rendberakáson.
Kellene egy oprendszer ami stabil, bízható és lehessen szabályozni, hogy takarékos vagy nagyobb teljesítményű legyen.
A másodlagos rendszer amiatt érdekel mert láttam róla a videót, hogy lapdock-al összekötve az ember kap egy butított ubuntu-t ami látja és eléri a telefon összes funkcióját is.
Ha tudnám, hogy tutira együttműködne a telóm (hardveresen és szoftveresen is) a lapdock-al, akkor berendelnék egyet ebay-en...Közületek használ valaki lapdock-ot, vagy OTG-kábellel ért már el valaki számítógép-szintű komfortot?
Tök jó lenne, ha lenne egy mobilom ami megbízható valamint egy olyan eszközöm amire bármikor rádughatom és egy munkagépként is használhatom.
Piszokul tetszik a motorolának ez a fajta ötlete, amit aztán már meg is szüntetett sajna... -
MrPetya19
addikt
Morci vagyok. A FR nem ment a menuből, ezért bmm-ből fr, format data és int. És továbbra se megy a zene irányítás lezárt kijelzővel és az apollo alapú zenelejátszóm. Lehet, hogy lesz új gépem, akkor majd felmegy a végleges JB, és rootolom, mert a mostanival nem megy fel a virtual box.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
netcore
tag
Ha esetleg valakit érdekel eladom a szeretett razort, doboz, töltő zagg fólia ,szilikon tok , fehér műanyag tok jár hozzá
képeket pm és árat isÜdv Laci
-
acura13
aktív tag
Szia Iguana !
segits légyszi...
induláskor kiirja atelo hogy google .gapps hibás, leáll stbltöltöttem egy gapps-jb-20130301-signed.zip filet (azt hiszem ez a legfrissebb) remélem ez jo hozzá
Normál JB van rajta 828.124.14.xt910 retail.en.euhogyan tudom felrakni?
-
Beast007
aktív tag
Sziasztok!
Most tettem fel a cm 10.1 rc4-et (előtte agression rom volt) és sajnos nem talál neveket a sim-en
valamint olyan gyorsan elkapja a PIN beütésnél a képernyőt h nem tudom megadni a4 számot.
Ez mitől lehet? -
Phoenixy
senior tag
Sok idő után volt egy kis frissítés a RAZR-s oldalon:
JB Hivatalos ROM és
JB Root oldal
Jobb késöbb, mint soha!Motorola 4EVER
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
milyen programokat ajánlott jegelni TB-al akkukimélés céljából?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás