- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPetya19
addikt
válasz SztiviVander #7750 üzenetére
Ennyire noobnak nézel?
Még Ss-ből se tudok oda másolni.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
kurion
senior tag
válasz MrPetya19 #7751 üzenetére
Nézd meg root expolerrel nekem csak azzal működik sok dolog, mással én is csak belenézni tudok.
Esetleg még arra gondoltam hogy rossz a root de ha van SS akkor végül is jónak kéne lennie. Mert sokszor felrakja magának a dolgokat a root csak elfejet működni, nem egy razr-el jártam már így.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
SztiviVander
őstag
válasz MrPetya19 #7751 üzenetére
te meg gondolatolvasónak/távolbalátónak nézel mindenkit? ha ennyi év fórumozás után is csak ennyit bírsz ideböffenteni hogy "nem tudok másolni a system-re" akkor ne számíts quantumfizikai magasságú magyarázatokra. mellesleg ilyen "részletes" és a problémát mindenkinek érthetővé tévő kérdéseket pont a noob-ok szoktak beírni...
-
cassius.clay
senior tag
Sziasztok!
A razr maxx topic eléggé kihalt, valamint ott azt javasolják, hogy ide írjon az ember.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy volna kilátásban számomra egy ilyen razr maxx 1 éves múlt itthoni gsm boltos vásárlás, garancia már nincs rajta. Gyári, angol nyelvű JB-vel.
Kérdésem az lenne, hogy az adott készüléknél mire kell odafigyelni? Milyen hardveres illetve szoftveres hibák fordulhatnak elő?
Az igaz, hogy a JB alatt elég sok hiba előfordul? Gondolok itt fagyasokra, újraindulásokra, ha hivnak foglaltat vagy kikapcsoltat jelez a hívónak és hasonló dolgok. ICS pedig nem rakhato rá vissza. Tényleg ennyire sok probléma van vele?Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
MrPetya19
addikt
válasz cassius.clay #7755 üzenetére
Nekem nincs problémám a JB-vel. Eltekintve persze a facebook apptól, de az mindig összefossa magát.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz cassius.clay #7757 üzenetére
Sok ramot eszik, lassú, bugos, ilyenek. Sokszor crashel.
-
AtHoS
nagyúr
válasz cassius.clay #7755 üzenetére
Nekem sincs gondom MAXX+JB párossal.
Nálam gyári szoft van rajta, nincs root meg hasonló házi barkácsok.
Amire használom azt szépen megoldja GPS, kevés wifi, viber beszélgetéssel több órát is el lehet makogni vele (tapasztalat ), normál hívásokkal sem volt eddig problémám. SMS-ek is rendben vannak. Fényképelője is megfelelő. Akkuja bazi jól bírja, heti egyszer kell töltőre dugnom (már a saját felhasználói szokásaimmal)Nem indulgat újra, nem fagyogat, nem lassul, nem kopik (igaz tokban van, kijelző fóliázva)
Úgy érzem, ha nem adja be az unalmast nem is lesz lecserélve
read-only mode on the forum
-
LM02
tag
válasz cassius.clay #7759 üzenetére
LTE és NFC nincs. Probléma mentes az együtt töltött 1,5 év.
Ami van: erős használat mellett 2 nap is biztosan megvan (6-8 óra telefonálás, 5 óra képernyő)
-
cassius.clay
senior tag
Köszi srácok, ezek hasznos infók
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
cassius.clay
senior tag
Ugye micro sim-es a Razr és a Razr Maxx is?
-
MrPetya19
addikt
válasz cassius.clay #7765 üzenetére
Ja, sajna.
-
MrPetya19
addikt
válasz cassius.clay #7767 üzenetére
Akkor jó, nem szorul be az adapter.
-
MrPetya19
addikt
válasz cassius.clay #7769 üzenetére
Mini sim foglalatba ha adapterrel raksz microt, akkor beszorul, mivel uolyan vastagok és még rájon az adapterből egy minimális vastagság, de a nanonál gondoltak erre, az vékonyabb.
-
cassius.clay
senior tag
válasz MrPetya19 #7770 üzenetére
Semmit nem értek ebből az egészből... tudtommal 3 fajta szabvány van: Nano, micro és normál. Honnan vetted ezt a mini simet? Az adapterek meg egyformák, ha nanoból csinálsz microt az ugyanúgy jó, mintha sima micro simed van, vagy ha levágnád a teljes méretű simet micro simmé. Nem értelek, miről beszélsz
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz cassius.clay #7771 üzenetére
A mini-SIM az amelyiket az elmúlt 15 évben használtuk; a normál SIM meg az amelyiket már a 90-es években is elavultnak tűnő modellekben ("féltégla" Ericsson oldalról kihajtható antennával, ha emlékszel), a normál SIM akkora mint egy bankkártya, abból szoktuk kitörni a mini-SIM-et.
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz cassius.clay #7771 üzenetére
A nano vékonyabb, hogy az adapter műanyag peckei megtartsák, mert szar lenne, ha átesne az adapteren, ja meg a szolgáltatók is kérhetnek plussz pénzt.
-
cassius.clay
senior tag
-
SztiviVander
őstag
válasz cassius.clay #7775 üzenetére
ne vedd zokon de ezek a samsung minik a vicc kategóriák. az s4 mini az inkább egy s2.5 , de az s4-hez a formán kívül semmi köze. a név miatt viszont jól el tudja adni a samu a valós érték dupláján. én biztos hogy nem adnék érte egy maxxot még 1:1-be sem, nemhogy "beszámítva" (és akkor gondolom a maxx-ra még ráfizetve)
-
cassius.clay
senior tag
válasz SztiviVander #7776 üzenetére
Azért az S2-től messze jobb processzor, ram, kijelző tekintetében pl.
-
mobilefan
aktív tag
Üdv skacok
Érdeklődnék a Razr Maxx tulajoktól,hogy most mi a legújabb vagy legjobb szoft.verzió amivel a legjobban bírja a maxx ? (csak gyári érdekel)
Illetve mennyire strapabíró készülékek ezek?
Mostanában gondolkodok rajta,hogy kéne venni egy maxx-ot és minél többet szeretnék tudni róla,hibái stb...
Illetve mivel használtan venném érdekelne még,hogy az akku,hogy bírja így x év után.előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
-
MrPetya19
addikt
válasz mobilefan #7778 üzenetére
Nekem 4.1-el elég jó, bár én semmilyen akksi takarékos dolgot nem használok, najó autó fényerőt. Nekem a városban való közlekedéskor merül sokat, egyébként jól bírja.
Strapabíró-e? Eléggé, nekem a látható sérülések egy cangás tanyáláskor lettek, lejött a teteje a szürke keretnek, egyébként semmi, pádig már ajtó félfába is belevágtam, jó erősen.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
veterán
válasz Phoenixy #7718 üzenetére
Követem Phoenixy fórumtárs példáját, szintén Moto G-re váltottam. Nagyon jó telefon, ahogy a Razrt is nagyon szerettem, ma adtam el kissé fájó szívvel.
Köszönöm a sok segítséget - különösen Mr.Petya, SztiviVander, Iguana uraknak - és természetesen a többieknek is! (rossz a névmemóriám)
-
SztiviVander
őstag
sok sikert hozzá én csak azt sajnálom hogy nem maradt meg a motorola az egyedi és ízléses (razr) kinézet mellett hanem beállt az egyenszappantartóformagyártók közé gyakorlatilag az x-et sem lehet első blikkre szemből megkülönböztetni egy ócska 100$-os kínai gagyitól. biztos velem van a baj de ezek a gömbölyű, "egyik 19, a másik egy híján 20" mainstream telefonok abszolút nem vonzanak akármilyen atomerőmű és/vagy 28000"-os quadhd kijelző is van bennük.
[ Szerkesztve ]
-
bigdee888
tag
válasz SztiviVander #7787 üzenetére
Hat igen... En pl. egy Razr Maxx-rol valtottam egy LG G2-re, de visszasirom a Motorola minoseget es design-jat egyarant.
Szerintem tovabbra is egyedi telefonokat fognak a jovoben gyartani, csak belekostoltak ebbe az egyen-dologba az X-el es a G-vel. -
morfondőr
őstag
válasz SztiviVander #7787 üzenetére
Épp a napokban nézelődtem, hogy mire válthatnám le a RAZR-t, és jelenleg szinte semmi alternatívát nem találtam forma és minőség terén. Ez egy nagyon stílusos, egyedi kinézet, amit nem sok gyártó képes leutánozni. A Droid Ultra még ezt a vonalat követi, de az csak USA, egyébként meg esetleg egy OPPO Find 5, vagy MI3 jöhetne szóba, de azok meg hatalmas méretűek...
Más: KITKAT romot ki próbált hosszabb távon? Érdemes már valamelyiket feltenni mindennapi használatra?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
kurion
senior tag
válasz morfondőr #7791 üzenetére
Én Kitkatet használom már lassan 2 hónapja, ha van új frissítem, de amúgy tökéletesen megy semmi gondom vele, nem fagy, nem lassul be. Csak ajánlani tudom.
Annyi hogy a legújabb SS-el csinálj neki romslotot ha azt használt mert anélkül baszkódik.3.65 a legújabb ahogy emlékszem.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
mobilefan
aktív tag
Hy
Megtudná nekem mondani valaki,hogy este illetve gyenge fényviszonyok között megvan a 30fps videó közbe ? ( youtobon elég gázos videók vannak fent )
[ Szerkesztve ]
-
-
morfondőr
őstag
Melyiket használod: CM11, Slimkat, Gummy, Mokee, egyéb? Ezek közül szeretnék választani egy megbízhatót. CM11-nél már irkálják, hogy közel van a stabil verzió, Gummy-t is elég jónak mondják, Slimkat-ről olvastam néhány problémát... Nem szeretek állandóan romolni, ezért érdekelne egy stabil rendszer, viszont kíváncsi vagyok az újdonságokra!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
por_peter
újonc
Sziasztok Razr XT910-em van 4.0.4-es gyári ICS van rajta sajnos egyre lassabb hiába csinálok rajta reset-et. Úgy érzem itt az ideje, hogy felrakjak rá egy Jelly Bean-t, viszont fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá próbálgattam már többször is felrakni de sosem sikerült. Mi a legstabilabb verzió most? Esetleg Kit-Kat is érdekelne,hogyha abból már van stabil. Valaki tudna nekem segíteni? Előre is köszi.
System version egyébként : 673.94.324.XT910.MERetail.en.06
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠