- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
acura13
aktív tag
Hm..
Segitség !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!virtualbox elindult, importálom amit kell....bejött a fekete képernyő, kiirja mit hogy töltsek ki..stb
filekezelo, remote storages
add storagekitöltöm amit a konzol ir( IP cim, domain, folder name, user, passw.)
és megjelenik a hibaüzi a telon :
The information you entered is incorrect.
Please confirm your information is correct and try again ..a domain name van pirossal aláhuzva..
most ilyenkor mi lehet?? mindent ujrairtam, kisbetü nagybetüre ügyelve....IP cimnél pontokat beirva.......
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
MrPetya19
addikt
Bmm felrkása óta soka javúlt az üzemidőm.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
iguana
őstag
válasz acura13 #6303 üzenetére
így van beállítva? [link]
usb-n felismerte a virtualbox a telefont? a telefon mtp módban van van, usb debugging be van kapcsolva? domain neve MYGROUP? a gépen van élő net kapcsolat?ezeket kellene ellenőrizni. mivel én nem használtam ezt a módszert én is az xda fórum alapján nyilatkozni.
#MrPetya19
pedig annak biztos semmi köze hozzá[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
MrPetya19
addikt
Ja, de ma mire hazaértem 70%on volt, pedig ugyanúgy használtam, eltekintve fél óra zene hallgatástól.
Ma vettem egy új fülest gyorséknál, egy Jays one +-t. Nagyon jó, csak fizetős lett a kedvenc zene lejátszóm, és a play meg lassú, ésígy érdekes irányítani. Apollo-t fel lehet rakni stock romra? Mert a Now Playing Apollo alapú volt, és az volt az egyetlen ingyenes, ami gyorsan tudtakezelni a hatalmas zene táramat.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz s3nsitivity #6308 üzenetére
Akkor bootolok is át 4.2-be.
-
MrPetya19
addikt
válasz s3nsitivity #6308 üzenetére
Ez pontosan mit jelent? Beraktam user :rwx group: read other: read.
Nincs lock screen irányításom.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
MrPetya19
addikt
válasz s3nsitivity #6311 üzenetére
Nekem nem megy, még egy rebootot tolok, azt majd kiderül.
-
glehel
senior tag
Van egy olyan problémám ha bekapcsolom a telót akkor elmegy deep sleep módba és alig fogyaszt. viszon ha akár 1X is bekapcsolom a wifit majd kikapcsolom nem hajlandó deep sleep módba váltani csak 300mhz megy így viszon sokkal többet fogyaszt.próbáltam már programot is erre a problémára használni de az sem segített.
Mi lehet vele?
-
Uzi74
senior tag
Polar HRM H7 vagy egyéb Bt 4.0-ás eszköz tapasztalata van valakinek? Tényleg instabil a motorola stack?
-
acura13
aktív tag
-
MrPetya19
addikt
Ha bmm-ből csinálok egy factory resetet a stock romon, akkor az olyan mintha a menüből csináltam volna? Utána bmm-ből rootolni is tudok ugye?
-
s3nsitivity
addikt
Na ezt figyeljétek..
Békésen facebookozok, majd amikor rámegyek az egyik linkre megnyitom chrome-al.
A chrome meghal, újra indul a telefon, na ez még nem is akkora gáz-
De be már nem kapcsol
SS-en átmegy, rezzen ,hogy startol a boot de semmiCM10.1 (0430)
Ötlet?
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
s3nsitivity
addikt
válasz s3nsitivity #6318 üzenetére
megoldva..
Activate Stock Slot - Boot
Off- Actiavte Slot1 (CM) - wipe cahce - bootDe akkor is furcsa egy dolog
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
glehel
senior tag
-Megoldva-
Ha más is ilyen hibába esne:
titanium backuppal rendszer alkalmazássá konvertáltam néhány általam kiválasztott appot (nova launcher,eset,pixelphone,swiftkey.ezen kívűl elég sok appot lefagyasztottam mert nekem "felesleges"lehet ez okozta a baj forrását (nem tudom pontosan).nagyon sokat szórakoztam mire jó lett. a megoldás az volt hogy a titanium backuppal töröltem a rendszer és felhasználói alkalmazások cache fájlait.
nem csináltam factory resetet.most ha elmegy deep sleepbe 3 óra alatt esik 1% az akku.
eddig is ilyen volt csak a hibajelenség után a wifit be/ki kapcsoltam nem volt hajlandó visszamenni deep sleepbe. -
Uzi74
senior tag
A hangszóróm bemondta az unalmast, lehet pár napja koppant egy kicsit a teló (tokostul) és az okozta... Ami idegesítő, hogy az ébresztés sem megy emiatt. Elvileg jövő pénteken cserélik (remélhetőleg újra).
-
Pista0001
addikt
Az esetleg tudja valaki, hogy lehet-e az USB-re háttértárat kötni?
-
mate12
csendes tag
Tudja valaki, hogy hogyan tudnám beállítani azt, hogy ha egy bejövő hívást kinyomok, akkor ne irányítsa át a hangpostára, hanem jelezzen foglaltat? A Phone-on belül a settings-ben van olyan menüpont, hogy call forwarding, nyilván itt kellene átállítani, de nem lehet. Ugye 4 lehetőség van:
always: disabled
when busy: +70... (hangposta száma)
when unanswered: +70...
when unreachable: +70...
Akármelyiket próbálnám letiltani vagy átállítani, kiírja hogy updating, majd ugyanúgy marad minden mint előtte.
Gyári JB van a telón, a szolgáltató meg voda.
Ha valakinek van ötlete szóljon, köszönöm. -
acura13
aktív tag
Sziasztok
A telomon JB van
probáltam más csengőhangot beállitani de nem engedi..mikor kiválazstom lejátssza, de amikor megnézem a sound menüben, azt irja ki
Phone Ringtone: Unknown ringtone
mitől lehet ez?Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
mate12
csendes tag
-
mate12
csendes tag
válasz Pista0001 #6328 üzenetére
A voda honlapján találtam egy leírást, miszerint a ##67# kódot tárcsázva kikapcsolja az átirányítást ha foglalt. Be is tárcsáztam, a telefon ki is írta, hogy "Call forwarding successfully erased", de minden maradt a régiben :/
Tényleg nem maradt más, minthogy kikapcsoljam a hangpostát. Igazából eddig se használta, szóval nem hiszem, hogy hiányozni fog... -
proper
őstag
a hivás átirányitás és a hangposta két külömböző dolog
hangposta kikapcsoláshoz küld az xhp -t sms.ben 1270-re
hangpostát telefonon nem tudsz kikapcsolni mivel az a szolgáltatonál müködik
a hivásátirányitásnál pedig egy számot tudsz megadni akkor a másik számon fog csörögni ha téged hivnakde lehet még hivás tartást bekapcsolni esetleg akkor meg a füledbe csipog hivás közben hogy van mégegy hivásod és tudsz váltani a két hivás közt
-
mate12
csendes tag
Értem én, hogy a kettő különböző. Nekem az volt a problémám, hogy ha egy hívást kinyomtam akkor átirányította a hangpostára, és mivel ezt az átirányítást sehogy se tudtam kikapcsolni, így magát a hangpostát kapcsoltam ki, azzal az sms-sel amit te is írtál.
Így már ha kinyomok egy bejövő hívást, akkor foglaltat jelez, és ez volt a célom. -
Tel Chi
tag
Sziasztok!
Hallottátok, hogy meg fog szűnni az analóg rádió adás? Mert minden adás digitális lesz:
Ennyit a problémáról, hogy nincs a telónkban rádióNokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
rodenar
csendes tag
Hello Mindenki !
Olvasgattam itt a forumot és egy kis segitséget szeretnék kérni...Most vettem a telcsit és Asiaretail ICS-et szeretnék lecserélni eu JB-re... Viszont most nincs gépem éppen de nem szeretnék várni mert problémák vannak az akksi üzemidövel is és remélem majd igy javul a helyzet... Tehát a kérdés az lenne hogy egy kedves hozzáértő forumos nem csinálná meg nekem ? Persze nem ingyen gondoltam
Sürgös lenne... ha valaki tud segiteni kérlek ide írjon : loschp@freemail.hu
Elöre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
hajcsaka
csendes tag
Sziasztok ..kis segítség kellene ! Miui romot szeretnék feltenni. Eddig az umts spyder romok voltak jók a Razr ra de most az újak közül csak umts jordan féle verziót találok. pl itt :
http://goo.im/devs/ibotpeaches/miuiandroid/releases/3.5.3
vajon ez is jó vagy keressek mást ? Persze olyat szeretnék amihez multilanguage is tartozik.
köszi.
-
netcore
tag
esetleg valaki nem tud emberi áron akkumlátort a kis motorolámba? én kicserélem meg ilyenek de nem találltam itthon sehol
Üdv Laci
-
hajcsaka
csendes tag
válasz rodenar #6337 üzenetére
Rodenar ...mi a gond a jb üzemidejével ? Mennyi szokott lenni.
Probáltad már a cpu tunert ...Iqana kolléga ajánlotta és remek. Sokat lehet vele spórolni .
nekem pl az üzemidő épp tegnap néztem...
így alakult. sztem elmegy mert használom is a telót elég sokat ..mindig kell vmire.
végül este néztem és majnem 3 nap volt maradék akku meg 15 %.. szóval a 3 nap nem rossz. Próbáld meg !
[ Szerkesztve ]
-
rodenar
csendes tag
-
Pista0001
addikt
JB-vel engem jól meglepett a telefon. ICS-el ha este 40-50% körüli akksi töltöttségnél nem tetem töltőre a telefont, reggelre kikapcsolt. Tegnap este elfelejtettem, de szinte nem is csökkent reggelre (na jó, délelőttre ) az akksi töltöttsége, pedig a WiFi is be volt kapcsolva.
-
iguana
őstag
válasz hajcsaka #6338 üzenetére
most is az umts_spyder-t kell keresni...ami még nincs. jb alapú miui razr-ra még nincs elkészítve. idővel majd bővül a lista. (már most is elég sok készülék van benne, szemben a 2-3-al pár héttel ezelőtt. az umts_jordan az a moto defy készülékre van, nem lesz jó neked)
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
iguana
őstag
válasz rodenar #6337 üzenetére
ha most vetted újonnan kell 2-3 nap mire "beáll". ez igaz akkor is ha valaki új rom-ot próbál ki, vagy sűrűbben cserélgeti. használd a telefont, hagyd lemerülni, majd töltsd fel teljesen, majd hagyd lemerülni. 2-3 ilyen teljes ciklus és "észhez tér".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest