- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Userlook
tag
Nem de ugy olvastam fentebb h ninics szuksege root-ra. Nekem sem kell root. Nem hasznalok costume romokat es maskent nem latok nagy ertelemet h legyen root-om.
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
zuzo28
tag
válasz s3nsitivity #6053 üzenetére
OK!
Következő a kérdés:
Ha most RSD-vel felrakom (vagy kivárom) a JB-t akkor a jövőben - ha úgy alakulna és kellene - meg tudom csinálni a rootot és a rootmentést?
-
Userlook
tag
válasz s3nsitivity #6053 üzenetére
Regebben meg a Defy-en hasznaltam costum romokat de soha nem voltam veluk megelegedve midegyeikben volt eleg sok hiba meg volt amelyikben a kamera nem menet volt amelyik vagy is szinte mindegyiknel elofordult h ugy osszeomlottak h csak az aksi kivevese segitett ami elge gyakran elofordult. Miota a razr-em van csak egyszer kellet ujrainditsam mert lefagyott szegeny.
Es ha mar feleteszek egy uj romot akkor nem szeretnek neki backup-ot adni nekem van ra 20 percem h vissza telepitgsem a dolgokat.[ Szerkesztve ]
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
Userlook
tag
En nem tudok neked ajanlani launchert mert en a gyarait hasznalom es ne is hasznaltam mast. De ha vissza lapozol egy parat a forumban akkor nem is olyan reg eppen ajalgattak itt launchereket.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
Ha hagyományos működésűt keresel (nem hagyományos pl a TSf shell) akkor szerintem a Next launcher -nél nincs jobb perpillanat. Az adw/nova/apex (hogy a gyáriról ne is beszéljünk) kőbaltának tűnnek mellette. Play-en persze nevetségesen drága, de enkóron mindig fent van a legfrisebb teljes verzió (persze csak kipróbálásra ).
-
s3nsitivity
addikt
Ha valakinek megvan ez a frimware:
Branding: Retail UK
Version: 9.8.2O-124_SPUEM-14 FULL
Android Version: 4.1.2És feltöltené valahova azt megköszönném mert az XDA-s 9 óra letöltési időt ír
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
SztiviVander
őstag
válasz s3nsitivity #6061 üzenetére
az xda-s link az valójában a http://sbf.droid-developers.org (lent update log-ban a 4. a fw), de innen napközben érdemes tölteni, ilyenkor este baromi lassú. délelőtt kb 10 perc alatt lejön, most nekem is 2 órát ír 90KB/sec mellett. de ha valakinek meg is van, ingyenes tárhelyre feltöltés se lesz sokkal gyorsabb.
-
s3nsitivity
addikt
válasz SztiviVander #6062 üzenetére
Nem tudom mi történt de hirtelen begyorsult és gyenge 8 perc alatt le is ugrott
(remélem ebbe a szavamba is belekötsz )
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tel Chi
tag
Szép napot!
Az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha pl lefagy a teló?
Mit lehet tenni olyankor, mert hát fix akksis a teló?
Szerencsére még nem volt ilyenben részem, nem is szeretném, de ha valamikor mégis?Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
zuzo28
tag
válasz SztiviVander #6060 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget még egyszer!
Úgy tűnik megérte váltani
Mostmár csak azon agyalok, hogy felmenjen-e a JB
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Beállítható a SmartActions-ben valahogy, hogy a fogadott hívást automatikusan hangosítsa ki?Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
Ki tudja hogy kell a superusert manuálisan frissiteni?? a binárist
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
Laca0
addikt
Még egy kérdés: tudtok-e olyan programról, amivel lehetne kezelni a hívásokat úgy, hogy bizonyos számokat engedek, másokat meg átirányítok vagy elutasítok?
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
hajcsaka
csendes tag
Sziaszok !
Gyors segítség kellene. Biztos nagyon egyszerű a megoldás de nem találom az előzményekben. A régi razr-nál nem emléxem hogy ilyen gondom lett volna.
Szval a külső azaz internal storedge azt látja a teló és a laptop is de a belső tárhelyet nem tudom előhozni.
Most ott tartok a hogy a gyáro 4.0.4 et root majd rootkeeperrel mentettem.
Szóval mi is a trükk hogy a belső tárhely látható legyen ?
Egy olyat találtam hogy valaki factory resetet nyomott és jó lett de ha nem muszáj most ezzel az új gépel nem tennék még ilyet.
köszi !
-
hajcsaka
csendes tag
Vagy egyszerűen csak meg kell formázni ?
-
wukodlak
aktív tag
Szia hajcsaka.Először tisztázni kellene,hogy pontosan melyik tárhelyre gondolsz,mert a Razrnál van telómemória amin maga a rendszer van ezt nem is fogod tudni megnézni.Az internal storage vagy belső memó az a 16gb változatnál kb 12 gb szabad felhasználás,mert ebből van levéve a telómemóriának a hely.Meg,ha használsz microSD-t akkor external storage.Amúgy elvileg,ha mass storage üzemmódba rakod ezt elvileg rádugod gépre fel kellene dobnia akkor az internalstoraget látni fogod.
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
hajcsaka
csendes tag
válasz wukodlak #6074 üzenetére
Köszi .... nos van egy Sdcard-ext ezt látom ez gyakorlatilag maga a külső kártyám. A normal sd ami a belső memória azt nem látom és nem is tudom használni egyenlőre.
Azaz az internal amit nem látok ...ilyenképpen az előbb rosszul írtam le.
Mit tegyek hogy láthassam ?
formázást látom a BMM ben de nem mertem rányomni.
-
wukodlak
aktív tag
válasz hajcsaka #6075 üzenetére
Szia.Usb debugging be van kapcsolva?ha nincs pipáld ki és próbáld meg úgy rádugni gépre.És elvileg kitudod választani,hogy MTP vagy Mass storage.Amugy telon belül látod?mert lehet a csatival is gond.
Szerintem egyenlőre még ne formázd.Ha az amit írtam nem segit várjuk meg iguanat vagy irj neki privátot ő mit mond.[ Szerkesztve ]
Dio3 Battletag:Wukodlak#2377
-
matyi94
senior tag
Sziasztok! Ma lefagytam cmen netezes kozben, soft reset utan, viszont a cmnel bootloopos volt a telo, ami egeszen a factory resetig nem akart eletre kelni, csak a stock rom. Ez normalis?
Legyen szép napod!
-
hajcsaka
csendes tag
Ma Iquana ismét megmentette az életemet és a telefonomat !
Egy nagyon jó szakember és ember akinek nagyon hálás vagyok az önzetlen segítségéért !!!!!!
KÖSZÖNÖM !!
-
iguana
őstag
válasz hajcsaka #6088 üzenetére
néhány órája megjelent az aokp első jb-s "mérföldköve".
[link]ez is kexec rom, mint a cm10.1, tehát mindegy, hogy mi az alaprendszerünk, bmm-el feltenni, kexec legyen bepipálva a sloton, ahol használnánk, jb-s gapps felrakása, és kész. nekem a wifi nem működött elsőre, ezért terminal emulatort letöltötett a play-ről, majd elindítva kiadtam ezt a két parancsot:
su
wifical.shezt egyszer kell megtenni, többet nem lesz gond vele.
mehet az örök vita/verseny: cm vs. aokp
[ Szerkesztve ]
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
zsolti111883
tag
Két kérdés:
A CM nem 4.2.2? Tehát frissebb rendszer mint amit írtál?Magyar nyelv van neki? (úgy megszerettem, pl azt hogy ismeri a magyar szavakat és így könnyebb írni a csak angolnál mindig szenvedtem az ékezetes karakterektől)
Én nem ismerem ezt a ROMot, így egy pár szóban írsz hogy miben más mint pl a stock ROM vagy a CM?
-
iguana
őstag
válasz zsolti111883 #6090 üzenetére
mindkettő 4.2.2, mindkettőben van natív magyar nyelv.
nagyon sok a hasonlóság az aokp és a cm között (avatatlan szem azt mondaná, hogy ugyanaz), de vannak kisebb-nagyobb különbségek, először is az aokp nagyon lecsupaszított, csak a legfontosabb, alap dolgok vannak alapból. még file kezelő sincs benne , az app drawer 1 oldalon elfér, szóval aki nem szereti a telepakolt rom-okat, az szereti fogja az aokp-t. az aokp-t jobban lehet testreszabni. pl. statusbar-on a transparency-t, az óra, térerő, akku színét is állítgathatjuk. a vibration menüben egyéni ritmusú rezgést kreálhatunk, vagy választhatunk a meglévőkből, led control-al mindenfajta app értesítésekhez különböző, egyéni színű led visszajelzéseket állíthatunk be és sok-sok egyéb finomságok stb. egyszerűbb kipróbálni, és választani. hamar fel lehet tenni a rom-ot, és meg kell nyomkodni egy kicsit.magyar szavakra, billentyűzetre én az ingyenes swpe beta-t használom mindig. hagyományos pötyögős módszerrel és a villámgyors "húzgálós" módszerrel is lehet szöveget bevinni.angol, magyar nyelv van nálam letöltve és jól muzsikál. pár nap használat után szinte már kitalálja mit akarok írni tapasztalatom szerint ennek a legjobb a szövegfelismerője. simán diktálsz és igen nagy pontossággal felismeri a szöveget.ezt is ki kell próbálni
a tegnapi (04.16-os) cm10.1 nem sikerült jól. fagyások, reboot-ok vannak. a problémát már tegnap este jelezték a fejlesztőknek, tudnak róla, javítják.
14 pár márkás bokazokni. (fícsör:antistatic, 100% pamut, jól szellőző, húzva térdig ér)
-
peppino79
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg gyári JB 4.1.2-es rom (982.124.14.XT91.O2.en.DE) van a telefonomon, szeretnék rá magyar nyelvű romot rakni.
Próbáltam a Blur_Version.672.180.41.XT910.Retail.en.EU.zip-et feltenni de telepítéskor hibaüzenettel leáll.
Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönném. -
iguana
őstag
válasz peppino79 #6092 üzenetére
neked már jb-d van. amit próbáltál volna feltenni az az eu-s retail jb ota. nem tudod feltenni, és felesleges is lenne, mert abban sincs magyar nyelv. magyar nyelv a cm10.1-ben, aokp-ben van. root jog kell, meg a bmm, hogy fel tudd tenni. ha ics-en nem mentetted át a root jogod a jb-re jelenleg nem tudod root-olni, mert még nincs megoldás rá.
-
AtHoS
nagyúr
Milyen feltételekkel lehet egy sima Razr-t vagy Maxx-ot MediaPlayer-ként használni?
Dokkoló pl. van hozzá. Ebbe belecsapom a Maxx-ot, majd HDMI kábellel rátolom egy Házimozi erősítőre. A dokkolóra rácsatolok egy külső winyót filmekkel, zenékkel. Milyen szoftverek kellenének, hogy a film mellett lévő ac3, dts, stb hangsávok az AV erősítőn dekódolódjanak, illetőleg zenelejátszás is megvalósítható-e ebben a formában, hogy a HDMI-n keresztül küldi a hangot az erősítőre?
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Laca0
addikt
A swype-ban hogyan lehet magyar billentyűzetet beállítani?
Azt írja a weboldal, hogy a nyelvi opciókban a nyelvek letöltésére kell menni, de ott olyan nincs. Sőt, sehol sem találok...Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor