- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Hát per pill a gyári, de szándékomban áll cserélni.
És melyiket érdemes venni? Könyvek, és xvideket tpakolnék fel. Nem kell gigantikusan gyors."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
KMBe
csendes tag
Nem pontosan értem a válaszod, de ha jól értem, akkor ROM-hoz nem nyúl, az app-okat és adatokat törli és az android-hoz megint csak nem nyúl?
Új fiókot beállítottam és a visible állapotra állítottam, míg a törlendő not visible állapotban van. Ha jól látom, máshogyan nem tudom elsődlegessé tenni. (Ha elnézek valamit, akkor sorry.)
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Nem tudod véletlenül, hogy mi okozhatja a belülről párásodást? Nálam is jelentkezett Semmi sérülés a telón. Egyszer kimentem a hidegre a házból, akkor vettem észre, azóta nagyobb területen (jobb szél hosszúkás sávban) és permanens a dolog, tehát időszakosan sem tűnik el. Hogyan lehetne orvosolni?(esetleg kijelző cseréjével? ha esetleg igen ez esetben kell egy érintő panel és egy lcd is ugye?)
-
KMBe
csendes tag
"Az Androidhoz annyiban nyúl, hogy a nem gyárilag telepített alkalmazásaidat és adataikat letörli (lásd, mint: gyári beállítások visszaállítása)"
Ok. Bennem az volt a kérdés, hogy a gyári alapállapot az egy korábbi android-verzió és nem volt tiszta, hogy visszagyalulja arra, vagy az android (talán 2.2?) telepített verzióját már "gyárinak" értelmezi. (Egyébként, a legelső defy-okba nem az 1-es verziót tették és utána jött csak a 2.1?)
"A visible állapot az nem a naptárnál van, hogy mit szeretnél látni?"
Igazad van. Elsődlegessé hogyan lehet tenni egy account-ot? (Próbáltam megnézni, de nem találok erről semmit.)
-
mézespálinka
senior tag
A fizikai része még hál' Istennek megvan
Úgy értettem, hogy ha nem votl semmilyen fizikai behatás, hogy jutottunk oda, hogy bejut a kijelző alá? :S
Kijelző cseréjével megelőzhetném a fém alkatrészek károsodását?
A piros x-ekkel kapcsolatban: nekem mikor megvettem már így nézett ki az a jelző: fehér alapon kicsi piros x-ek, azonban a kis matrica 80%-án piros elszíneződés látható, ami takarja a piros x-ek nagy részét. Ez így most akkor azt jelenti, hogy jutott már be nedvesség, vagy hogy még nem?
Sajnos oda, hogy nem jön elő többször nem fogok eljutni, mert permanensen jelen van, ami egyébként olvasásnál (akár ebook, akár böngészés) zavaró azon a részen, mert homályosan látni a kijelző tartalmát -
mézespálinka
senior tag
T-mobilnál vásárolt, én vagyok az első tulaj
Működésbeli probléma nincs jelenleg. A beázást jelző matrica az akkumulátoron pedig azóta olyan, mióta a csajszi a tmobil üzletben felbontotta a dobozt és összerakta nekem a telefont. (csak akkor még nem tudtam, h ez mit jelent. tehát ezek szerint eleve olya matricával kaptam a készüléket ami azt jelzi, mint ha már beázott volna valamikor???? -
szergej
tag
Affene... akkor lehet hogy olcsón megúszom a memkarit vagy teszek rá valami spéci romot ?
Megörököltem a telt a cégtől és visszarakatták alapra. Egész jól belaktam: Android verziója 2.2.2 ezt írja.
Annyira nem másztam még bele a rom témába mert jónak véltem ezt a rendszert is számomra. EddigLive wall kb kipróbálásig érdekes nálam is, utána használni szeretném a telt
Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et
-
törölt tag
és szergej: A max Class4-es nem igaz, a Class 6-osokat még biztos hogy szereti a Froyo. A Class10-es már lehet, hogy problémásabb lenne, de a Class 6-osokat legalább olyan jól (vagy rosszul ) kezeli, mint a 4-eseket. Éppenséggel nálam egy Kingston Class4-esről Samsung Class 6-osra váltás oldotta meg a memóriakezelési problémákat, azóta semmi gondom.
-
szergej
tag
Helló !!
Vettem egy Adata 8gb cl10-es microsd-t 3000 pézé.Ezt tudja bár ha pl filmet tolok a telóra akkor 12mega körül tolja rá. Az SDtools meg readre 21 megát.
Összegezve: 2.2 alatt sincs gond a cl10-el 8 gigával, nekem zenemásoláshoz teljesen elég a le-fel 10MBps.[ Szerkesztve ]
Na milyen csokit kér minden PH! tag a büfében ? ---> 3Bit-et
-
-
Goatman
aktív tag
Köszönöm a választ, valóban az apró léptek jelentik majd a megoldást, mert még a CM7-től is ódzkodik eléggé
Gyárilag ez van rajta: JRDNEM_U3_3.4.2_179-6.1_BLUR_SIGN_SIGNED_USAJRDNEMARAB1B8TMGB03A
Akad ennél jobb stock ROM? Német nyelvnek kell benne lennie, más nem szempont.[ Szerkesztve ]
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Goatman
aktív tag
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Jogos!
Kicsit több mint 1 éves T függő. Minden alkatrésze, doboza megvan. Vigyáztam rá. Aksival nincs semmi probléma."There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Köszi. kb én is ennyire számítottam.
Sajnos Ő független vagy vodásat keres.
Köszönöm még egyszer!
Üdv!"There are things you can't fight. Acts of God. You see a hurricane coming, you get out of the way. But when you're in a Jaeger, suddenly, you can fight the hurricane. You can win."
-
n@p@lm
őstag
köszi!
nekem a play-el az előző miui romban volt gondom, ott konkrétan kapásból elszállt indításkor.
(telepítés után, a szűz telefonon).
amit észrevettem, a youtubra való feltöltés nem megy (app error), ezen kívül minden ok-nak tűnik.a wi-fit leszámítva.
de még mindig 1000x használhatóbb mint a gyári rom.
-
jani-wan
tag
Köszi a választ, de telejsen hozzánemértő vagyok így a felét sem értem amit mondasz.
A teló teljesen gyári, 2.2.2 android, és semmihez sem lett hozzányúlva eddig.
Gondolom a Froyo az Android verzió, de fogalmam sincs mi a főzött ROM, mi számít márkásnak mostanában stb...Ilyesmit nézegettem (a Kindgston régebben jónak számított):
http://www.bluechip.hu/termek/kingston-micro-sd-8gb-cl10--sdc10-8gb- -
törölt tag
Én a Mélyvízben ironikusan felvázoltam egy utópiát "Szerintem a Motorola is lesz olyan kedves, és kiad majd egy hivatalos 4.4 frissítést a Defy-ra, és akkor kihúzza a talajt az itteni mélyvízben úszkáló, főzött ROM-okat telepítgető delikvensek lába alól. Nem lesz miért ROM-olgatni, mert megint lesz egy tökéletes, hibátlan, és legfőképpen aktuális gyári ROM a Froyo (és GB) után a Defy-ra.", - de persze csak viccből írtam. Mindazonáltal talán nem is teljesen lenne irreális reménykedni egy ilyen fordulatban. A Motorola ugyebár ma már Google. A Google kifejezetten és aktívan úgy reklámozza az új 4.4-et, mint ami a mienkhez hasonló erőforrásokkal bíró telefonokra is jó... Nem tartom lehetetlennek, hogy eszükbe vésik, micsoda népszerűséget és presztízst hozhatna Google-Motorola számára egy olyan lépés, hogy a két-három-négyéves típusokat felvértezik a Kit-Kat-tal. Nem hiszem, hogy olyan nagy munka lenne, hogy az "alap" 4.4-et adaptálják arra a néhány Motorola típusra, ami ezügyben szóba jöhet.
Én a helyükben biztos nem hagynék ki egy ilyen marketinglehetőséget. Ilyenkor persze mindig közbejön az a szempont, hogy ha esetleg "túlzottan" elégedettek vagyunk a mostani telefonunkkal, akkor később fogunk újat venni, mint így, hogy elavult az oprendszer. Ám lehet, hogy nagyobb eséllyel vennénk újra Motorolát, ha éreznénk egy kis gondoskodást.
Vagy legalább a bootloader-t megnyithatnák, hogy az igazi kernelre lehessen főzni a főzött ROM-okat.
Na jó, álmodik a nyomor...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest