- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Verhóó
tag
miért van hogy a Live hátterek egy idő után eltűnnek? Egy sima kék háttérkép lesz helyette.Task killer nem lövi ki...
-
applause
aktív tag
Ma fél órát navigáltam vele, piszokul melegedett a hátulja.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
mszl
aktív tag
A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
JeffDebr
tag
-
Neck
veterán
-
-
RootRulez
félisten
na mos'má' szöget ütöttetek a fejembe, én is megnézem, miféle a februárban vásárolt DEFYm...
Na, XXX6QAXXXX ez is jóval újabb.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Svero
csendes tag
Nem akarok senkit elkeseríteni.
De.
Az enyém ser.száma: XXXX6QGXXXX, tehát újabb hangszórós. Valóban nem némult el, csak rezonált, elviselhetetlenül torzult és most a szervizben van. Remélem a többiek érdekében, az én Defy-m a ritka kivétel.
Inkább ne dögöljön már meg a szomszéd tehene is.[ Szerkesztve ]
-
sundancer
csendes tag
sziasztok!
van valakinek esetleg még ötlete, hogyan varázsoljak WIFIT a DEFY-ra?
dhcp engedélyezve, mac filter ki, router s teló újraindulós bőven volt...
lécci segítsetek!
vagy tényleg csak a csere van?
-
-
pss
csendes tag
Sziasztok
1 hete vagyok defy tulaj,eddig bejön a dolog,igaz nem az első androidos készülékem.
Nos, egy kis segítsget szeretnék kérni. Az lenne a kérdésem melyik Backstab verzió megy rendesen defyn?? Mert én próbáltam már párat de egyik sem volt jó
Más gameloftos game ment simán. Cm7 rc1.5 van fent ennek lehet vmi köze hozzá?
Mert amiket felraktam eddig nyitóképernyő elindul a vidi elnyomom és kidob.. h
iába csinálok akármit. Esetleg van olyan akinek fent is van ez a game? előre is köszönöm a segítséget... Üdv -
Hangyoca
tag
Akkor a enyém XXXX6QNXXXX számmal biztonságban van, vagyis kicsi a meghibásodás esélye ugye?
-
Lacopapi
addikt
válasz RootRulez #35428 üzenetére
Sajnos azt nem tudjuk,hogy százalékos arányban hogyan jelentkezik ez a hiba...azaz milyen mértékben hibásodnak az arra hajlamos Defy-ok.
Melleslge hangszórócsere nem megy házilag? Anno az E52-nél simán ki lehetett cserélni,mert egy tartóban volt,maga az egység kiemelhető és cserélhető....mondjuk ezért lehet,hogy most nem kapom szét a telómatNeck...ügyes,de nem nyugtatott meg....aki hajlamos az infarktusra inkább meg se nézze
[ Szerkesztve ]
-
Neck
veterán
válasz Hangyoca #35427 üzenetére
Csináltam egy excel táblát, ha beírod a sorozatszámot, megmondja, hogy kis vagy nagy esélye van a hangszóró problémának.
Innen tudjátok letölteni.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
Nxn908xxx
őstag
Az én MSN számom: XXX6QGXXXX
Akkor ez ugye nem a szériahibásokba tartozik?(#35432) RootRulez Akkor ez már a javítot változat.EZZAZ!
[ Szerkesztve ]
-
-
Svero
csendes tag
Jaja jó a táblázat.
De ez szerint is a kis esélyes kategóriába tartozott az enyém, mégis a szerviz vendége. -
sundancer
csendes tag
válasz domerator #35421 üzenetére
nagyon köszönöm , most voltam próbálkozni máshol és hála Istennek tökéletesen működött ! Mindenhova be tudtam jelentkezni Úgyhogy már csak egy kérdés maradt:
Mi a teendő a routerrel ha az amúgy jól működő DEFY nem képes egy WIFI hálózatra bejelentkezni? ha esetleg erre van valami ötleted, vagy bárki másnak, ki ezt olvassa, azt nagyon megköszönném!
és tényleg köszönöm!
-
RootRulez
félisten
-
domerator
veterán
válasz sundancer #35436 üzenetére
Hali,
Nagyon szívesen, de nanohelp volt csak... ... örülök, hogy megoldódott!!
Én is jártam így netbookkal netkávézóban... win újratelepítés lett belőle, aztán kiderült, hogy az ottani router xar...
Sajnos csak egy tippem van... firmware-t nem tudsz rajta frissíteni? Az sokszor megold bármilyen kütyünél efféle anomáliákat. Neten keress rá.
Üdv!!
(és tegyél fel miui romot... isteni)
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
RootRulez
félisten
válasz domerator #35440 üzenetére
Nekem először annyit kellett tennem, hogy a routeremben le kellett tiltani az "n"-t
Csatlakozott, ment szépen, aztán egyszer csak nem ment a net vagy lassult, vagy időtúllépés...
Na mondom kafa... Ekkor még nem romoltam és hivatalos 2.2 se volt DEFY-re, gyári 2.1-el fogott fenn az eset. Szóval kiderül, hogy az "n"-t nem szerette a teló. Kikapcsoltam, csak "b/g"-n tolta a WiFi-t és megy azóta is, vissza se kapcsoltam az új romok óta, úgyse lenne gyorsabb...
Egyébként Nokia (5630Xm) után aminek nem volt gondja a routerrel, majd sírva fakadtam, hogy mi lehet a gáz, nem ehhez voltam szokva.
-
domerator
veterán
válasz RootRulez #35441 üzenetére
Akár ez is lehet a gond... ennyire mélyen nem értek hozzá... azt tudom, hogy egy újabb firmware csodákat tud tenni.
DVD írómat 2 éve majdnem kukáztam... aztán jött az isteni szikra... volt újabb firm... mondanom sem kell, azóta is szolgál.Más: MIUI music elég fapados... Mort lesz helyette (érdekes... szólt a Mort, megnyomtam hosszan a hangerő gombot, erre a MIUI player einstandolta a lejátszást és az folytatta... egy percig fel se tűnt, mert ugyanazt a mappát játszotta mindkettő)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
MODERÁTOR
válasz RootRulez #35441 üzenetére
Nekem meg tökéletesen megy az N-es routeremmel a Defy, hozza is a full sebességet a net. Bár el is várom, hogy barátok legyenek a DD-WRT-vel.
Nálam csak a notin létrehozott szoftveres hálózattal van annyi gondom, hogy amikor telóval csatlakozni akarok, akkor rá kell kattintanom a Network Managerben is a csatlakozásra, hogy lássa a Defy a hálózatot (két kattintás). Anélkül hiába megy, nem vesz róla tudomást. -
RootRulez
félisten
válasz domerator #35442 üzenetére
Mort Player valóban jó, segíthetnétek is magyarítani
-
sundancer
csendes tag
válasz RootRulez #35438 üzenetére
Szia Kedves Te, de Többiek is, akik hozzászóltatok!
Szóval pontosan arról van szó, hogy látja a wifit, de vagy bejelentkezik rá mondjuk 0,092 másodpercre, vagy pedig egyáltalán nem, hanem egyszercsak jelzi, hogy kapcsolódott, s ezt tartja mondjuk 0,179 másodpercig. Nyilván az adatok csak tájékoztató jellegűek de a lényeg hogy a saját, itthoni routert nem szereti. És igen, többször reseteltem már, ezt elfelejtettem megírni.
Egy DI-524-es routerem van, a gyártói honlapon nem találtam firmware-t vagy rosszul kerestem...
Itt tartok most. És tehát dhcp engedélyezve, mac filter nincs...
De azt már tudom hogy nem a difáj a para hanem a router s emiatt már sokkal jobban vagyok
Előre is köszönök bármilyen ötletet!
-
JeffDebr
tag
nekem nem vált be a CM7
nincs market-em, maps-om, a zenelejátszó is makacskodik,
a bluetooth headset-et meg el-eldobja. visszaállok a 2.2-es magyarra.
most töltőn van, 5után nekiesek...Motorola V2288, Nokia3310, Ericsson T20i, SonyEricsson F500i, Motorola V3i, E8, Defy, Nexus4, Jiayu G3T, LG G2mini, Lenovo P70A, Samsung J5 '16, Honor 6X, Nokia8, Samsung Note9, S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest