- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avela40
csendes tag
Hali!
3 napja vettem a defym ma rootoltam meg a gyari 2.2.-es androidot es a procit felhuztam 1200 mhz-re 56vsel (nem tom nekem hogy birja ilyen kevés fesszel nézegettem a forumokat és mindenkinek 60 felett ment 1200-on) mellet stabil volt stability testben 15 percig futtattam szerintetek hosszutavra egeszseges oc ez meg a procinak vagy vegyem vissza 1ghz-re 50vsel-el? Ja es felraktam chainfire 3d-t h faszan menjenek a tegras jatekok a bennelevo cf3d drivert ha felinstallalom nem bassza el a telot? Mert azt irja veszelyes lehet a keszulek mukodesere nezve.
A valaszokat elore is koszonom.Udv Avela40!
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
zsirfecske
addikt
válasz zsirfecske #27875 üzenetére
na emberek, akiben van hajlandóság segíteni a cm7 magyar nyelvének javításán, az ide beírkálhatja a talált furcsaságokat (nem muszáj rögtön javítási javaslatot adni).
még nincs lebeszélve senkivel a készítők részéről (lévén hogy még nem használok cm7-et), ebben is lehet besegíteni. ne hozzunk már szégyent kis hazánkra. pont a magyar nyelv legyen béna? nemáá
-
baluking
csendes tag
Hali!
Két hete vagyok boldog Defy tulaj,azóta nem értem rá a sok nyomkodás miatt beregelni hozzátok és megköszönni a sok értékes infót és tanácsot a telóról,amik miatt mellette döntöttem.
(amúgy T-s,domino 990 ft-al,+1 óra hálózaton belül+ingyen száll.58.890 Ft,zöld lencsés,független).
Szóval köszi! -
Kunsztler
senior tag
Android 2.3- pl már sok készülék alkalmas rá azon van már magyar nyelv?Szerintetek lesz erre a motorolára 2.3-verza?
Nexus 5
-
Peti N95
aktív tag
válasz Kunsztler #27900 üzenetére
Miért nem kapcsolsz be egy kicsi internet csomagot? A go net csomagoknál már nincsen túlforgalmazási díjj, és a legkisebb csomag már 590ft ért elérhető! Én meg is halnék, ha mindig a wifit kéne hajkurásznom!
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
Pistakiss
őstag
válasz Kunsztler #27908 üzenetére
Háát!
De nem mindíg leszel ilyen helyeken, és ha akkor kapsz egy fontos levelet?
Pontosan[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Kunsztler #27911 üzenetére
Nem kötekedek, de ezeknek a készülékeknek ez a lényege
Hogy bármiféle letöltés, net forgalmat generál, a netrádió is[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Pistakiss
őstag
válasz Kunsztler #27915 üzenetére
A számítógépedben csalódtál? Akkor ebben sem fogsz!
Minden készüléket arra kell használni, amire létrehozták, kitalálták, ennyi az egész[ Szerkesztve ]
-
errrtu
aktív tag
tényleg nem bántásból de ez nem egy kib...tt chatoldal
a 27891-re valaki esetleg ?
OnePlus3
-
Pistakiss
őstag
válasz Kunsztler #27920 üzenetére
Háát!
A szélsőséges használat nem is használ semmilyen készüléknek.A kiadott szabvány nem azt jelenti, hogy mindenkinek a maximális mértékig ki is kell használnia. Ez mobil telefon pár extrával[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz errrtu #27921 üzenetére
Háát!
Nálam sosem volt a WIFI-vel gond, sem itthon, sem a munkahelyen, így tanácsot sem tudok adni, lehet az otthoni rootert kellene frissíteni"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
errrtu
aktív tag
válasz Pistakiss #27924 üzenetére
Irigyellek a nyugalmas életedért
Most ott tarok, hogy csatlakozik a hálózatomhoz de adatforgalom nem jön létre. Mindjárt felrobbanok.
A wifi settings-manage networks-advanced beállításnál a peer to peer chanel melyik alapból?nem mintha tudnám, hogy mi az de az az egy beállítás amit nem piszkáltam még
OnePlus3
-
Pistakiss
őstag
válasz errrtu #27925 üzenetére
Háát!
Ezt megint nem tudom, mivel ilyen mélyre még nem kellett hatolnom a beállításnál"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
fordmaster
tag
válasz Kunsztler #27900 üzenetére
Ezt könnyedén meg tudod tenni, vagy leszeded az APN ON-OFF widget-et és ezzel tudod kapcsolni, vagy bemész majd a Settings->Wireless&Network settings -> Mobile Networks-> Select Network-nél átállítod 2G Only-ra és örülsz!
Old Volkswagens never die... They just get lower. || OnePlus 5T ||
-
-
Shyciii
veterán
Emlékszik valaki, mikor olyan programokat tárgyaltunk, amivel ftp-n keresztül lehet másolgatni a teló meg pc között? Faszán működött az FTpserver progi, Swiftp nem, de az ftp szerver is csak xp-s környezetben. Win 7-esen belassulva, nmem indent kilistázva ment. Nos amióta FR-t kellett használnom,azóta Win 7-nél is rendesen kapcsolódik már...Úgy látszik bár látszatra rendben lezajlott anno a Froyora való frissítés, azért a háttérben egy-két rendszerfolyamat ezekszerint nem úgy sült el, ahogy kellett volna. Nincs mese, ilyen után (vagy előtte) kell FR.
-
foglalt?
csendes tag
az új defy promóció a vodafone facebook oldaláról:
Vodafone Hungary
Válaszd a Motorola Defy-t és a K3806 mobilnetet előfizetéses csomagban, együtt csak 14.991 Ft-ért az Online Shopban: http://bit.ly/pH3i10! Itt a nyár, a hőség, a vízpart, de ezentúl a víz szerelmeseinek sem kell aggódniuk telefonjuk épségéért, hiszen a Motorola Defy víz- és ütésálló. És hogy ne érjen hidegzuhany, ha ezt a csomagot rendeled meg, az első három hónapban a két havidíj összesen csak 4.500 Ft lesz!
Vízálló telefon mobilinternettel
www.vodafone.hu
parasztvakítás ezerrel!
nekem is defy van, de nem vagyok meggyőződve arról, hogy szívesen megúsztatnám a balcsiban... de azért nagyon pöpec cucc! -
Dunbar
senior tag
Sziasztok!
T-mobilnál milyen lencsés Defyt adnak? Lehet kérni, hogy piros lencséset adjanak? (Ugye az tudja a 720p-t?) -
fordmaster
tag
Volna egy olyan gondom, hogy Bluetooth-on akarom párosítani a telefont a Notebook-al, el is kezdte a drivereket feltenni, de a "Bluetooth Perifériaeszköz" kifogott rajta. Azt nem találta a Windows update tárházában. Ilyenkor mi a teendő? Néztem a Motorola honlapján, de ott nincs értelmes letöltés, vagy még csak válasz se erre a dologra (vagy csak én nem találtam ) A rendszer: Windows 7 x64 Professional
Old Volkswagens never die... They just get lower. || OnePlus 5T ||
-
errrtu
aktív tag
köszönöm a segítséget
mégiscsak a router a bűnös
egy újraindítás és egy új nyitott hálózat megoldotta a problémát, hogy melyik azt nem tudom de reggel kiderül ha visszaállítom a titkosítást...OnePlus3
-
Flashback
addikt
A gyári autós szett álomszerű...
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
volvoguy
addikt
üdv! ha a CPU-t 1000Mhz-re szeretném húzni, az mennyit dobna a teljesítményen...illetve ugye az akkuhasználaton?
És melyik programot ajánljátok? A VetSel-ről olvastam, de ugye van a SetCPU is....melyik ajánlott, avagy mindegy? Köszi üdv!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Z0C!
őstag
válasz volvoguy #27943 üzenetére
ha valamit felpörgetsz nyilván "többet" zabálhat az akksiból..de.
nekem 0-24es szink van a levelezésen, óránkénti FancyWidget frissítés...
FB is majd 24órában fut..
így nagyjából 1,5napot bír 100as feltöltésnél..1Ghz mellett...800nál sem számottevő.
SetVSel-el húztam eddig. Mint mindenki más. legalábbis amikor ez volt a menő----- www.zoci.gumroad.com -----
-
törölt tag
Ma atvettem a javitott defymet a gsmhome-nal. Egy het volt a javitas, azoval nem olyan rossz ez a "sufnigsm" gari, mint amilyennek beallitjak.
-
zsolt19900
őstag
Emberek, mindent összevetve jó telefon a defy?
Amire használnám: Ágyból netezés, msn ilyesmi -persze ha van rá lehetőség droidon-
telefonálás, kép, film esetleg.És a nagy kérdés -mert nem igen óvom a készülékeimet- ténylegesen karcállóbb, kopásállóbb mint egy "sima" masina. Szóval ha kicsit jobban teszem le az asztalra, nem odahelyezem, ennek nem árt annyira, vagy esetleg semennyire?
Ilyesmi dolgok, mint droidverzió stb stb. majd utánajárok -megpróbálok-, de láttam pont egy felettem hozzászólónál, hogy ilyen olyan lencse meg egyebek, mire figyeljek vásárláskor, melyik a "fullos" verzió ha van ilyen.
Köszönöm, és azért a sok "egyszerű" kérdés, mert ha ennyi pénzt belefektetek egy készülékbe, akkor szeretnék jót, normálisat venni.
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
marcitp
őstag
válasz zsolt19900 #27947 üzenetére
Igen, alapvetően szvsz nagyon jó telefon!
Telefonként is, szerencsére a hangszóró problémám is megjavult, csap alá tartottam, a kutyafáját!!
Strapabíróbbnak tűnik, szerda óta használom, teljesen korrekt eddíg, belakva is több, mint 1GB szabad hely a telón.
Olvass vissza egyébként, sok infót találsz!
FC, laggolás még nem jelentkezett, semmi furcsa viselkedés.
A blur mondjuk erősen hanyagolandó!
Sok sikert, jó döntést!Ha strapa nem fontos annyira, még esetleg HTC, hasonló tudással, hogy ne csalódj. Tokot rá, és annyi.
Nálam nagyon fontos, hogy bírja a kiképzést, eddíg rendben.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/131261609@N06/
-
törölt tag
válasz zsolt19900 #27947 üzenetére
Valószínűleg most a legjobb ár/érték arányú mobil. Nálam ebben az árfekvésben két versenytársa maradt: a symbianos Nokia C7-et vettem volna meg, ha annak nem csak 640x360-as lenne a kijelzője felbontása, ezután a windows-os HTC Trophy jött képbe, de annak meg nem olyan jó a hangminősége, mint a Defy-nak.
-
foglalt?
csendes tag
nem akarok újra a vízállóságon lovagolni, mert már nagyon sokszor kiveséztük itt! azonban tény,hogy nem egy olyan hozzászólás érkezett, ami arról szólt, hogy beázott a defy... sőt, többen írták is, hogy a teló dobozában volt egy papír, hogy NEM VÍZÁLLÓ!
na mindegy, sztem ez a reklám abszolút megtévesztő, és félrevezeti a vásárlót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest