Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsirfecske

    addikt

    válasz sheep #15823 üzenetére

    gsmlinet olvastam nemtommiért bocs és eléggé felhúzott (mert az 5 hónapos teló alapján 105k-ra saccoltam a reális árat és nem írtad hogy másodkézből van). visszavonok mindent te mázlista, találtál egy khm finoman szólva sem túl képben lévő eladót. grat, ennél már csak a vodás független ár volt frankóbb (megjegyzem sok fórumos tulaj vitte már fel az agyvizem eddig is a 67k-ért vett vodás defy-al mikor ilyen ár mellett még fikázták is a telefont. 1 hónapig kellett olvasnom itt hogy milyen olcsón adják, de ennyiért még nincs froyo se, kell rá új rom de szar stb. hát túró a fülükbe :P)

    fentieket senki ne vegye magára, csak puffogok mert úgy érzem nem mindig hagyjátok (a fórumot pedig csakazért is olvasom, mert érdekel) hogy boldog legyek az ugyan jó drágán vett de november óta töretlen lelkesedéssel imádott mókolatlan defy csodámmal.

    u.i.: ha belegondolok ma egy full alu desire s-t kapnék 2.3-al vagy egy nexus s-t a t-nél előfizetéssel jóval olcsóbban mint amennyiért anno a defyt vettem de nincs hiányérzetem. ha kijött a froyo az apró hibáknak is pápá lesz, onnantól meg tökmindegy hogy mi a főverzió. persze 1 év múlva már más lesz a helyzet, 2 mag és nfc alap kell legyen, és ha elterjed utóbbi miatt érdemes is lesz cserélni.

    szóval éljen a defy és peace!

Új hozzászólás Aktív témák