- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabolcs_76
csendes tag
Na, ezek kivételesen engem is nagyon érdekelnének.
Bringás tartót keresek már egy ideje, de ezek az univerzálisak nem tűnnek túl megbízhatónak. Van köztük olyan is, ami egyszerűen (befőttes-) gumival erősíti a kormányhoz a cuccot. Nagyon hi-tech... Jó lenne valaki, akinek van gyakorlati tapasztalata is.
Az USB takaró fedele szintén érdekes kérdés. Minden éjjel töltöm a cuccot, illetve navigáció alatt autóban is. Az enyém normálisan már nem is megy vissza a helyére, mivel kicsit elgörbült. Cserélte már ezt valaki?
-
pengemetal
aktív tag
válasz Szabolcs_76 #14251 üzenetére
Bringástartóval kapcsolatban régebben már én is kérdeztem, de nem jött rá semmi válasz. Egyelőre én sem mertem rendelni univerzálisat.
OBOSTORE rendelés (pl. akksik) jött meg már vkinek?
"Nem a berúgás a cél, de útba esik"
-
adakiller
senior tag
Sziasztok!
Handcent SMS-ben hol lehet kikapcsolni az automatikus "szókiegészítést" T9 vagy mi )
Vagy ki lehet ezt vhol globálisan lőni, hogy msn, skype stb egyiknél se használja?Tudom hasznos, de engem idegesít
Előre is köszi!!
-
Z0C!
őstag
ez hülyeség hogy a LPP eszi az akksit.
az alap launcher funkciója tuti nem eszi. ha már kiraksz egy FB widgetet akkor lehet.
bár melyik widget nem?@ lassan 1 hete használok Launcher7-et. egész jól bevált.
csak a WidgetLocker nem működik vele...valami oknál kifolyólag.Vasárnap 2,5m-t repült a telefonom, a szoba falán landolt de semmi baja nem lett
Köszönet a repülési tesztért az asszonynak...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
CoolBoy323
nagyúr
2011. februári gyártású a Defym, amit ma vettem
gondoltam megosztom veletek, h gyártják még ezerrel, szal lehetséges h lesz még a Vodánál... (bár a Tnél is elfogyott a webshopban...)
-
nagyúr
Nektek is lassítja a desktopot a aniPet Aquarium Live Wallpaper v2.4.3? Ha belelépek a menübe akkor már nem vészes, de pl. billentyűzárat jó lassan oldja fel.. :S
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
norbi93
senior tag
válasz Narxis #14265 üzenetére
mivel 5-6 mega az a live wallpaper inkább mellőztem, pedig jól néz ki, csak lelassítja a telót meg szívja az akksit=) szóval hanyagolom ezt a live wallpaper dolgot=) de új hobbim van. rakok pár vízcseppet a kijelzőre, és megpróbálom eljuttatni a telefon egyik végétől a másikig hogy ne essen le olcsó játék hülyegyerekeknek, ahogy mondani szokás
coolboy: végre, beruháztál teis üdv a klubban
-
nagyúr
válasz norbi93 #14267 üzenetére
De annyira tetszik, tegnap láttam meg hoc.hu-n videótesztben egy 2.2-es kelzsoca által készített ZTE Blade ROM-on. Ott nem láttam, hogy nagy problémát okozott volna, igaz nálam más cuccok is futnak, pl. adw launcher és gyári hivatalos rom-om van.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Zoliy
tag
Sziasztok. Elfogyott mindenhol
Viszont arra a kérdésemre hogy kártyafüggetlen-e mind a Tnél mind a Vodanal aztmondták hogy ők sose árulták kártyafüggetlenül akkor most mivan?
Kész vicc.. -
morfondőr
őstag
Üdv mindenkinek!
Én is boldog Defy tulajdonos lettem pár napja. Lassan kezdem belakni a telefont, és lenne egy kérdésem: hogy lehet kikapcsolni, hogy az alsó softkey-k érintésekor rezegjen? Haptic feedback-et kikapcsoltam, de ettől még rezeg. Engem idegesít ha mocorog a teló a kezemben...
Más: tud valaki olyan app-ot, amivel minden eseményhez külön hangot lehet állítani?Az eddigi használat során (5 nap, több óra beszélgetés) 2 alkalommal recsegett be a hangszóró hívás közben 1-2 másodpercre. Ez lenne a hagszóróhiba előjele?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Z0C!
őstag
a boltos biztos nem fogja mondani hogy "figyeljémá, független, ved meg azt menj másik szolgáltatóhoz telefonálni..."
azért okosabbak ennél@ van arra lehetőség hogy a nagyitó gombjára más funkciót rakjak?
idegesít ez a kereső funkció...[ Szerkesztve ]
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Gork
tag
Srácok, végigolvastam a fórum bolt vs gyári garanciával kapcsolatos kommentjeit, de még mindig nem teljesen világos, hogy mi a tök az a +1 év szoftvergarancia? Magát a szót természetesen értem. De ez azt jelenti, hogy ha a 14. hónapban elnémul a hangszóró, akkor cseszhetem? (Amúgy mi a francot kell szervizelni a szoftveren
-
Kofetto
tag
Üdv!
Használ valaki Desktop Visualizert? Az érdekelne milyen méretü képeket kéne hozzá csinálni.
köszi -
Zoliy
tag
Ha valaki kap a V-nél írjon már Nekem 1-2hetet mondtak.
-
charlie_hu
aktív tag
válasz Memmaao #14240 üzenetére
Nem most kezdtem PDA-kat használni, androidom is régóta van...
Szerintem az anysoftkeyboard nem olyan jó mint a gyári multitouch.
SE Mini-n /rootulás után persze) megfelelő configurációs fájlban be lehetett állítani a billentyűzet kiosztást. Mindenféle program nélkül, és a felhackolt firmwareben lett qwertz kiosztás. Nekem bőven megfelel a gyári billentyűzet, csak az y-z van rossz helyen.
Tárhely, domain, webszolgáltatások - https://www.awh.hu
-
norbi93
senior tag
válasz rum-cajsz #14269 üzenetére
a rom elfog készülni, és a programot is folytatom természetesen, szoval nem fogok eltünni a topicbol, a kijelzö driverek, stb minden kivan bontva, és leis tudom tesztelni a romot sdkba, meg haverom defyjén majd=) csak amellett elkezdem nyuzni a hd2t, mert abban több moddolási lehetöség van=) annak nincs kifejezetten androidos topicja, szoval maradok itt=)
-
pivi.l
tag
válasz charlie_hu #14278 üzenetére
Szia.
Ha csak az Y Z csere érdekel akkor nyomd hosszan a Q betűt és a nyelvet váltsd németre.
-
whth
csendes tag
Azért azt ne gondold, hogy független készüléket hozzád vágnak fillérekért. Akinek ilyen kell annak el kell ballagnia egy Moto forgalmazóhoz és megvenni a független készüléket. Én is így tettem meg gondolom mások is.
[ Szerkesztve ]
DEFY User /Motorola Defy CM 7.1.0-RC1.5-jordan-signed/ Hibátlan!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz Gaberiellb #14281 üzenetére
igen, lehetséges hadművelet!
vannak rá eszkábált androidok is, win-ek is...
-
Garc
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Először is köszönöm szépen mindenkinek ezeket a hozzászólásokat, zseniálisak vagytok, kb 2 hónapja olvaslak benneteket nap mint nap, és a tapasztalatok alapján nekem is DEFY-ra esett a választásom.
Mostanában mindenki ki van akadva hogy nem tud senki semmit a most árult szolgáltatós telókról.
Én megvettem vasárnap(tehát nem csak hallottam a nagyanyám, barátnőjétől).
T-nél vettem, bementem az első boltba, és volt! (full fekete, pedig előtte a központtal mailoztam, és mondták hogy fekete-fehér van....)
Megkérdeztem, és a hölgy azt mondta hogy ÁÁÁÁÁÁ nem kártyafüggetlen....
Kipróbáltam, és KÁRTYA FÜGGETLEN!
soft.: Moto_Version.2.1.51.MB525.Retial.en.CEE
Gyártás: 2011 FEBRUÁR.
Itthon SMC routerem van, és a WIFIvel kérdés nélkül szalad a teló, valamint az egyetemen is egyből felmegy mindenhol a WIFI-re(több wifi-s router, több féle márka stb..)
Nagyon tetszik és nincs semmi baja(remélem nem is lesz).
Eszméletlen hasznos ez a fórum, és brutálisan sok kérdésre kaptam/kaphatna mindenki(minimum keresővel) választ!
Köszi Csaó -
norbi93
senior tag
válasz Gaberiellb #14281 üzenetére
arra 2.3 is van
-
nagyúr
Ja igen, az is lehet. A halak nagyon szépen úsznak, akkor akad meg egy kicsit amikor feloldom a billentyűzárat vagy lapozok egyet desktopon.
Igazából szívesen feltenném ezt de nem merek kockáztatni. Pedig elég szépen kigyomlálták belőle a felesleges cuccokat és hát persze froyo...
-
tony7
tag
Szerintem a Vodafonnál nem is lesz defy. Ilyen kedvező áron legalább is.Egy pár éve már eljátszották ezt a nokia n95 telefonnal.Levitték az árát elég rendesen , volt pár db. aztán elfogyott és ígérték, hogy majd ekkor meg akkor lesz aztán meg nem volt náluk többet.Az árlistában persze szerepelt jó ideig.
Van olyan vodafonos viszont eladó aki már azt is ki rakta a defyre, hogy vegye meg részletre. Kérdem: mikor lesz? Hát nem tudják. Így könnyű jó árat berakni az árlistába.Már azon is gondolkodtam, hogy a fogyasztóvédelmet is lehet érdemes lenne tájékoztatni, hogy átverik az embereket. -
Mazsika
őstag
szerintetek meddig érdemes várni a vodára? kb 1-2 hónapja várok rájuk most már lassan unom, és lenne más készülék is ami befutó lenne a defy után. csak ha meg megveszem azt és 1-2 hét múlva meg mégis lesz defy akkor meg tökönszúrom magam. szóval szerintetek?
tony7: amúgy én is ilyen véleményen vagyok... :S csak gondoltam bekérdek hátha vannak itt tőlem "okosabbak"
[ Szerkesztve ]
Dáccsika
-
Qbász
aktív tag
válasz CoolBoy323 #14295 üzenetére
Ígértek ők már mindent. Februárt, március középét-végét. Én nem hiszek egy szavuknak se már.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
norbi93
senior tag
válasz CoolBoy323 #14295 üzenetére
végülis minden hónap végére ígérték
-
Halo
senior tag
mi a manót állíthattam el???
akármit akarok telepíteni a marketről, semmi... mutatja, h. elindul a letöltés és ennyi.
nem töltődik le, így aztán nem is települ
pár másodperc múltán az üzenősorban semmi...Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest