Új hozzászólás Aktív témák

• zsirfecske

addikt

válasz balojazz #11853 üzenetére

világos, de nálam a desktop oprendszer és az alap android widgetek/appok (időjárásos óra, normális calendar, zenelejátszó) az egy kutya. játékok meg office csomag meg productivity dolgok az egész más. ja és alapvetően én a folyamatos frissítést igénylő alkalmazásokra adok ki pénzt könnyen, mert kinek van kedve hetente/havonta szórakozni velük, tehát nem lehetek vágási feri! jajj, nekem se legális az office-om (más kérdés hogy opensource programokkal nagyon sok fizetős alkalmazást ki lehet váltani, sokszor jobb minőségben! igaz ez androidra is). warez téma vége.

Redi029:
    ha 1-2 percenként szaggat akkor azt szerintem csak vmi háttérben futó folyamat okozza. esetleg egy netes szinkronizálás vmi utólagg feltett app-ban. nincs valamid pont lyen időközönkénti frissítésre állítva? watchdog progik talán adhatnak választ.

cabal:
    karácsonykor is jó fej a gameloft, hero of sparta és dungeon hunter is free volt 1-1 napig tavaly, de előbbi annyira ostoba játék hogy meg is értem. viszont utóbbit azóta sem töröltem :)

szkajt:
    na ez az android figura modding már tényleg beteg!

Új hozzászólás Aktív témák