-
PROHARDVER!
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tzl
senior tag
Gameloft ma végre olyan játékot árul, ami nekem nem kell. Hero of sparta
-
tzl
senior tag
válasz zsirfecske #12354 üzenetére
Focit bottal sem piszkálnám, viszont vezetni és repülni jó :-) de nekem az assassin is bejön, meg a Sandstormot várom még nagyon ilyen 99 centes akcióban.
-
-
rothadt
aktív tag
:-) én is kihagyom a mait és szerintem már a többit is. amit szerettem volna, az megvan. még esetleg ha a golfot adják, lehet megkísértenek, de szerintem akkor is erős fogok maradni. van elegendő időtöltéshez.
borzasztó az, amikor az ember minden elképzelhető, addig használt nevét leregisztrálták, csak azt nem ami indulatból jön...
-
RootRulez
félisten
Egyébként mikor kéne törölni az aksi adatokat a kalibrálásnál? Mert én most 15%nál csináltam. Vagy telekor kellett volna?
═════════════════════════════════════════
-
gagavectra21
tag
Kellene egy kis help!Felraktam Rds-el a 2.34et visszaállítóttam a nandroid backup-omat és nem műxik a market nem írja a "my apps" ba sem a progiimat nem lehet letölteni semmit valakinek 5let?
Motorola MB525 (Defy) egyéb:SE X10
-
Hisztogram
tag
Szeretném megköszönni a rengeteg tanácsot amit a fórumban olvastam, nektek köszönhetően gond nélkül telepíthettem Froyót, s 0 előzetes tudásról sikerült a legtöbbet kihoznom az androidos telefonból. Köszi
*+1 a hibátlan gyártmánynak
////////////////////////////////////////////////////// HP //////////////////////////////////////////////////////
-
-
canniball
nagyúr
Handcent kérdések:
1. Contacts megnyit, új kapcsolat felvesz, semmi extra csak név és 1db tel.szám. Ezek után sms-írásnál Handcent megkérdezi hogy melyik számot választom a két tök egyforma! közül... WTF?
2. Egy kontakt, két szám, ezek közül az alapértelmezett kiválasztva. Handcent mégis megkérdi hogy melyikre akarok küldeni. Be lehet-e állítani, hogy ugyan legyen oly kedves automatice az alapértelmezettet használni?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Stauffenberg
nagyúr
Visszaolvastam a topikban az összes posztot amiben előfordul a "térerő" szó, de nem kerültem közelebb a problémám megoldásához, szóval kérdezni fogok.
Pár napja észrevettem, hogy amikor lemegyek a metróba akkor azonnal elveszti a telefon a hálózatot. Nem csak lecsökken a térerő "Emergency Calls Only" szintre, hanem úgy ahogy van elveszti a hálózatot.
Találkozott már más is ilyennel?
A másik zsebemben egy Nokia van, szintén Vodás mint a Defy, de az még egy kicsit sem veszít a térerőből a metróban, vagy mondjuk pincében/alagsorban/föld alatti parkolóban, ellenben a Motorola szabályszerűen elveszti és egy pillanatra sem tér vissza, csak amint kijövök a metróból. Nem véletlenszerűen történik, hanem kb 1 hete minden áldott nap...
Korábban semmi gond nem volt a vételi erősséggel ilyen helyeken, sőt netezni/telefonálni is szoktam a metróban. A topikban eddig leginkább annak volt gondja a térerővel aki custom ROM-ot rakott fel, de nekem az alap Vodás példány van fent. Lehet ez szoftveres eredetű probléma, vagy mindenképpen szerviz lesz belőle és egy hónapig nélkülözhetem az amúgy fontos eszközömet?
-
tzl
senior tag
válasz Stauffenberg #12370 üzenetére
Én t-s vagyok, mindig van térerő a metrón.
-
Stauffenberg
nagyúr
Igen, nekem is. A Defy is simán vette a hálózati jelet egészen eddig, illetve a másodlagos (flotta) telefonom, amely szintén Vodás, simán maximális térerővel ketyeg.
Ezért is kérdeztem, hogy lehet-e szoftveres eredetű a probléma? (Lásd: Bizonyos custom ROM-ok esetén fellépő térerő probléma).
Nincs kedvem szervizbe vinni csak ha nincs más megoldás, mert nem akarom/tudom egy hónapig nélkülözni. Cseretelefonnak meg rám sóznak valami semmire sem jó szart (ha adnak egyáltalán).
-
bandzsa
csendes tag
kb. másfél hónapja csapott belém a felismerés- nekem ilyen telefon kell. Azóta végigolvastam a fórumot (na jó, csak kb. a 2/3-t), feltérképeztem hol lenne nekem érdemes megvenni (maradnék a tré-nél), csak azt a fránya telefont nem lehet kapni. Már vagy 5-ször feliratkoztam a webshopon a készletértesítöre, pár nap múlva jött is a mail, hogy 'Örömmel értesítjük....'. Persze mire megrendeltem volna, az a pár darab amit áruba bocsájtottak, már rég elfogyott. Már odág jutottam, hogy közel 15 év után átpártolok a vodához-persze ott se lehet kapni.
Erre ma este nézve a mailjeimet, megint látom a webshopos értesítést. Hatodszorra sikerült megrendelnem!!! 16.-ára igazolták vissza, már csak 5 nap és én is boldog defy tulaj leszek...
Ha valakinek holnap( ja már ma) jönne a trétöl, megírhatná hogy melyik ROM van rajta, ill. Továbbra is a blur mentes változattal adják-e -
tzl
senior tag
válasz Stauffenberg #12372 üzenetére
Nem tudom, nálam nem okozott térerő-problémát a custom rom.
-
ttom26
csendes tag
válasz bandzsa #12374 üzenetére
Mintha a saját sztorimat hallanám
Nekem is 16.-ára jeleztek vissza, messze van még...
Egyébként az értesítő mailekről csak annyit, hogy nem ritkán egy nappal azután érkeztek meg miután már elfogyott a teló. Tegnap is délután 5kor rendeltem meg de a készletértesítő csak 8kor jött meg. Fel voltam iratkozva Desire-re is, az már tegnap előtt délután elfogyott de a levél róla csak tegnap este jött meg. -
-
RadyR
tag
válasz canniball #12369 üzenetére
Valszeg' a Google és a Motorola contact-ok közé is felvette az új névjegykártyát.
Contacts->Settings->New Contacts alatt tudod kiválasztani, hogy hova rakja az új névjegykártyákat.Nekem 3 helyen is létrehozta, amíg ezt meg nem találtam, mivel exchange-el szinkronizálva létrejön egy harmadik telefonkönyv is
[ Szerkesztve ]
Nem minden csacsi csöcse csecse csak a csecsecsöcsü csacsi csöcse csecse, mert ha minden csacsi csöcse csecse lenne, minden csacsi csecsecsöcsü csacsi lenne.
-
addikt
-
Z0C!
őstag
a telót tedd 2G/3G re mert 3G bizti gyengébb
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
canniball
nagyúr
Félre teccett érteni: névből csak egy van, az ahhoz tartozó tel.számból van valamiért kettő (ugyanolyan).
Amúgy csak az egyik tel.könyv van belőve...illetve nem is tudom, a Moto mintha ki lenne jelölve (zöld pipa) de inaktív, nem állítható, csak a guglit tudom kapcsolgatni. De a probléma tuti az amit a fenti mondatban vázoltam.
[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
rum-cajsz
őstag
válasz gagavectra21 #12364 üzenetére
lépj be a Talkba, és utána próbáld a marketet!
(#12384) canniball
Nálam is így működik, ez valószínűleg a kikapcsolhatatlan Moto fiók miatt van sajnos. De ha valaki tud rá megoldást, ne tartsa vissza, mert engem is zavar.
[ Szerkesztve ]
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
x.pet
tag
Pár helyen már én is észrevettem, hogy elmegy a térerő(csak segélyhívás, vagy szakadozik a hang beszélgetés közben). Általában fémszerkezetű bevásárló épületekben (Budakeszi Müller, Budaörs Kika). Sajnos nem tudtam másik telefonhoz hasonlítani, tesztelni, de nem tetszik. Gyári 2.34 van rajta.
-
canniball
nagyúr
válasz rum-cajsz #12385 üzenetére
Hmm, teszteltem. Ha kikapcsolom a google fiókot akkor is kérdez. Ha úgy vegyek fel kontaktot hogy csak a Moto fiók van bekapcsolva akkor nem kérdez. Csak azt nem értem, hogy az eddig felvett kapcsolatokkal hogyhogy nincs ilyen problémám... A gyári sms-app viszont nem kérdezget.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
tyll30
tag
Véletlenül nektek a hálózat nem 3 G re van állítva ??
Én is jártam ezeken a helyeken és nem volt ilyen problémám !
Előfordult hogy véletlenül 3 G re állítottam a telefont (csak 3G ) és akkor nálam is volt ilyen probléma!
Amióta 2G-n vagy Automatán használom sohasem volt ilyen gond!
(2.51.1 gyári rom van a telón ) -
canniball
nagyúr
válasz DeadMeat #12390 üzenetére
Jól mondod: még!
RadyR!
2, úgyhogy igazad lesz; csak én azt hittem ilyenkor a nevet is kétszer mutatja. De most már teljesen megzavarodtam: két módon kerültek a kontaktok a telefonra: a régieket BT-n küldtem át, az újakat ugye kézzel rögzítettem. Azt hittem csak utóbbiakra ír 2-t, de nem: előbbiek között is van olyan amihez 2-t ír, de van amelyikhez meg 1-t... Ki érti ezt...?
Ha kikapcsolom a google listát be lehet valahogy állítani, hogy csak a moto-kontaktokat mutassa (anélkül hogy törölném és újra rögzíteném őket)?https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Mazsika
őstag
Mai nap folyamán újra próbálkoztunk vodánál (Mátészalka) de természetesen nem kaptak egy darabot sem a Defyből. Azt mondta a csaj hogy jövő héten pénteken próbálkozzunk megint, ha lesz félreraknak nekem egyet! Kíváncsi leszek hány hét múlva lesz, remélem addig lejjebb megy az ára még jobban, úgysem akartam még sietni a vásárlással!
Dáccsika
-
BitiOne
tag
válasz canniball #12393 üzenetére
Nem tudom, hogy segít e rajtad, de az előző telefonom is néha duplázta contact-okat. Ott beállítottam, hogy csak a SIM contakt-okat lássam (még ha nem is volt egy sem), ezután visszaállítottam a telefon contact-jaira és megszűnt a duplázás. Bár mondjuk az Symbian-os volt. Hátha bejön itt is.
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
Thor Steinar
tag
Egy-két progi magyarul : Stefi68
-
Thor Steinar
tag
Mától tölthető a marketről az Angry Birds Szent Patrik verziója a seasons kiegészítéseként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest