- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- E-book olvasók
- ZIDOO médialejátszók
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Hát, mondjuk csinálj egy ilyen scrapgyárat. Az, hogy pontosan mekkora legyen még nem tudjuk, de az biztos, ki kellene számolni.
1 sec alatt szeretnénk letermelni 1 solar panelt. A hozzá valókat a vasat leszámítva uu-ból fogjuk megtermelni. Ehhez még hozzá jön a vasfarm uu fogyasztása, ami másodpercenként kb 5 db lesz, amihez ~165 db scrap kell.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
netpeti98
addikt
A téglákat megoldom megcsinálom az auto kill blaze farmot, egy gyártósort a téglákra, a Nether bricket pedig folyamatosan szedem turtle-val.
Szerk: ami még fontos Slime ballt azt mindenki akinek van felesleg hozhatja mert az is kell nem kevés!
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #6352 üzenetére
Nálam van vagy 10-15 stacknyi, majd meglesem és elviszem.
Le kellene gyártani néhány tripla fehér ender chestet és rakni mindenkihez egyet postának....
Ki vállalja?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
escape
aktív tag
Ha jól tudom azt írta weekday legutoljára szerveren, hogy ott nem tudja megépíteni, ott nem működik.
A szükséges magmakrém mennyiség majdnem fele megvan, még 10-15 stack kell. Brickem is van, vihetitek az alloy kályhához.
Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
föccer
nagyúr
válasz athos79 #6355 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor már tudjuk is, hogy ki fogja megépíteni
üdv, föccer
-
addikt
1 órát elvertem azzal netherben, hogy megépítsem az auto blaze farmot, erre nem működik, csak player killnél droppol a blaze
-
törölt tag
-
-
föccer
nagyúr
Következő, sürgősen eldöntendő kérdés, hogy kvázi 1 helyen legyen megépítve az egész gép, a kiszolgáló egységekkel együtt, vagy külön-külön?
üdv, föccer
-
netpeti98
addikt
válasz Cucuska2 #6367 üzenetére
Nekem már megvannak a Blastok egy ideje, azt 2 Filleres fa farmról táplálom (8 DB blast)
Ez a nagy közös HV gyárhoz készíti a blastot a vasfarm részét föccer építi, szerintem ő is ezzel a módszerrel fogja etetni.Szerk: A Magma Cream ellátás megvan, most már csak Soul kell.
Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
válasz netpeti98 #6368 üzenetére
Nem, ekkora rendszer nem lehet fa farmmal kiszolgálni folyamatos üzemre. UU-ból fogom csinálni a fát és abból a faszenet.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Jelentem elindult a nagyipari, automatizált kemence építés. Köszönet a programért blackrulz-nak
üdv, föccer
-
törölt tag
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6374 üzenetére
A blast furnace nem működik sima szénnel, csak charcoallal.
Gomez Kiszámoltam, 42, ha el nem rontottam. (168 kemence * 4 szén / 16 másodperc).
Cucuska2 Hát, most temessem be a quarry gödröket?
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Szerintem át kellene gondolni még egyszer ezt a fa farmot. Kiszámoltam, hogy 85(!) db HV solar array kellene ahhoz, hogy tisztán uu-ból ellássuk fával a vasgyárat... :-/
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz Superhun #6377 üzenetére
Másodpercenként 42 fára van szükségem. Akkor ezt meg tudod csinálni, ne törjem rajta a fejem?
üdv, föccer
-
kovsol
titán
nem kispályások vagytok
May the Force be with you!
-
föccer
nagyúr
-
netpeti98
addikt
Leteszteltem: simán megy a quarry, enderchest, world anchor a netherben még ha nem is vagyok ott.
Üdv netpeti98
-
törölt tag
Hy All!
Az utóbbi időben (kb. 1 hete), 10-20 perc játék után elég durván kezd beszaggatni (gép adatlapnál) ez mitől lehet? Van h kifagy, de van mikor 10ms múlva megy tovább. Előfordult már olyan is h gondolt egyet és a vga driver leállt, majd sűrű "bocsánat" kérés közepette helyre állt.
-
törölt tag
2 mentésem van. Egy, a régi időkből és egy a mostaniból. Namármost, mikor a régit próbálom, sokáig megy gond nélkül (akkor itt miért nem csinálja), de mihelyst az új mentést indítom, alig teszek meg 3-7 blokkot és vége mindennek (most momentán kifagy).
-
törölt tag
Most már jó (érdekes). Szeretnék egy hosszú sín rendszert építeni és vannak ugye ezek a gyorsítók/lassítók. Ezt h tutom beüzemelni h a megfelelő helyen felgyorsítson? Mi szabályozza (kapcsoló?)h gyorsít vagy lassít?
-
föccer
nagyúr
válasz #43676928 #6392 üzenetére
Beteszed és jelet adsz neki. Ha odaér a minecart akkor ad neki egy kis boostot.
üdv, föccer
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Letelepítettem úgy 61 modot (pár sajátot+az ftb modjait) és akkor kezd el besszagatni a játék, ha rengeteg itemet betölt a NEI vagy egy szimpla kreatív inv. Főleg akkor szokott lenni, hogyha az alap itemeken kívül a NEIben végiglapozok 3-4 oldalt. Mit tehetek ellene azon kívül, hogy letörlök pár modot?
THXÜdv. Johnny
-
föccer
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #6394 üzenetére
61 mod az rengeteg. Ennyi mellet azon se szabadna csodálkozni, hogy ha el sem indulna a játék. A Tekkit, ami egy eléggé nagy modpack is "csak" 41 modot tartalmaz.
üdv, föccer
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #6394 üzenetére
adj lefoglalva legalább 2 giga memóriát neki. ha az se segít akkor passz
-
netpeti98
addikt
Megépítettem az erőteres fa farm saját verzióját kicsivel kecsesebb anyagból. Letermel 6 stack fát 1 perc alatt. Lassan el kezdem a szerveren is megépíteni.
Üdv netpeti98
-
-
föccer
nagyúr
válasz #56573440 #6399 üzenetére
Szépen ment, csak elbal***kodtam és kifogyott belőle a vas, és ezért leállt. Ezt leszámítva hibátlan.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs