- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Sracaim jatszanak a minecraft-al ps4-en. Lattak valami videot amiben van fegyver, mmint lofegyver, azota azt szeretnek hogy szerezzem meg a "puskas minecraftot". Tipp hogy ez melyik kieg lehet? Vagy ez az alapban is benne van csak kell hozza valami okossag?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
athos79
tag
Jaja, 5-öt futtatok már
It's not a bug - it's a feature!
-
csoki
senior tag
jó lesz az unleashed részemről is, bár ebben már nincs redpower2/xycraft/thermal exp (konkétan ahogy nézem csak ic2 van ércfeldolgozásra meg tinkers, hacsaknem extra utils-ban itt van már crusher, amit nem hiszek), viszont van nether quartz igen, 1.5-ben adták csak mc-hez és van logipipe
[ Szerkesztve ]
-
Sanyaaa26
senior tag
Ha ér valamit a szavazatom, akkor ultimate mellett voksolok, régen talinál rengeteget nyomtam rajta. Most nézem van abból reloaded verzió?
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
Van az unleashed-ben is thermal expansion.
unleashed mod list
ultimate mod list
linkelem mindkét packot, nézzetek rá kinek mi szimpatikus.
Sanya, van reloaded, beszéltük is, de az már nem az a feeling. Maga a vanilla is iszonyat sokat változott.
Meg ugye maguk a modok.[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
válasz Sanyaaa26 #23909 üzenetére
Nem pár dolog Sanya! Bocsi a retro lázért(ami nem is tőlem indult, csak én is fellelkesültem), sajnálom ha megsértődtél. Pont hogy nem ugyanazt nyomnánk tizedjére, mert ezekkel a packokkal tuti sok éve nem játszott senki.
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Mester, a PonyLanden megszűnt az aranyásós területlevédés, az helyett most mi van? Vagy nincs most semmilyen?
-
Amur
addikt
Olyan packot választani ami mindenkinek jó, lehetetlen.
Sokszor volt már olyan hogy előre kijelentette valamelyikünk hogy ez vagy az a pack neki nagyon nem tetszik, mégis végül amikor azt választottuk feljött a társaság kedvéért.
Egy szerver a baráti társaság plusz "élményét" tudja adni.
Single-ben azt tolsz amit akarsz, ott nem korlátoz senki és semmi, sokan azt szeretik.
A szerver más kategória, oda a társaság miatt megyünk elsősorban.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz haverkulum #23914 üzenetére
Most már működik, de 16 blokkot enged kijelölni. Alapból azt hiszem 100 volt és időarányosan nőtt.
Nekem 10.000 blokk volt adva, abba fért el a ház. Novemberben csináltuk meg egyszer, azóta nem is mentem fel csak most és láttam meg, hogy nincs levédés. Láttam nyomait, hogy járkáltak nálam idegenek, de nem történt szétrombolás, a környéken szétnéztem ott se volt semmi csak pár apróság. -
Sanyaaa26
senior tag
Tényleg az a bajom csak, semmi más hogy az esetek túlnyomó többségében olyanok választják a pakkokat akik a család miatt alig lesznek, minden tiszteletem nekik nem ezzel van a gond.
Hanem az hogy fel tud talán egy héten két napot nézni, vagy lesz egy jobb hete és itt vége is, utána sajnos nyomokban látni.
De, mivel nem én vagyok a góré ezért passzolom, ami a pakkot illeti ha már ultimate akkor gondoltam legyen a reloaded, de egy olyan pakkal tolni ami oké, nosztalgia, meg már bele toltunk sok órát, és jellemzően a fent lévők sajnos igen limitált ideig lesznek annak mi értelme? Még az sem vonzza be a másikat hogy legalább ráncfellvart valami, keres benne új tartalmat.
Ennyi volt amit akartam csak telefonon nem igen tudom kifejteni a gondolataimat, semmi harag, elnézést ha néha kicsit nyersnek tűntem, csak kicsit a hétköznapokban is minden összejött most. -
Amur
addikt
válasz Sanyaaa26 #23917 üzenetére
Sanya, az hogy legutóbbi 1-2 szerón kevesebbet voltunk az egy dolog(nekem pl. kézműtétem volt április közepén-addig viszont napi szinten voltam.), de a PH szerón a legutóbbi 3-4 szerveren eltöltött órák szerint (forrás minecraft.hgn.hu)
Atomanti 107óra
Apatyas 101óra
Sanyesz 77óra
Amur 57óra
Fehérfarkas 55óra
Björn 44óra
Sirpuli 31óra
Csoki 22óra
Akik ennél kevesebbet voltak fenn azt nem írnám ide.Itt azért nincsenek akkora különbségek az utolsó 2 embert kivéve. Lehet hogy munka,család,betegség 1-1 szerón korlátozza az eltöltött időt, de ettől függetlenül vagyunk azért bőven fenn, szerintem ezt a témát, hogy az dönt aki fenn sincs lezárhatjuk ezzel,mindenféle harag nélkül.
Megigérem hogy a kövi szeróra még csak javaslatot sem fogok tenni, pláne nem beleszólni, de itt most a többség Retro packot akar, nem is értem miért nem fogadod el, pár hét alatt lemúlik rólunk aztán jön a kövi pakk!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz haverkulum #23919 üzenetére
Ok, kösz. Majd valamikor leszek, ma már nem. Valamiért befájdult az agyhelyem.
[ Szerkesztve ]
-
athos79
tag
Ha vita helyett inkább elkezdtünk volna játszani valamelyik packen, már lassan félúton lennénk a "na mi legyen a köv. pack" felé
Szerintem gyorsan döntsük el hogy Unleashed vagy Ultimate, és kérjük meg a szerverüzmeltető úriembert, üzemeltesse már be hirtelenjében . Kb. a fő különbség, hogy az Ultimate Greges 1.4.7, az Unleashed meg 1.5.2. Greg és RP nélkül.
Addig a csapat másik fele akiknek ez nem jön be meggondolhatják, hogy mi legyen a következő.
It's not a bug - it's a feature!
-
Amur
addikt
válasz athos79 #23922 üzenetére
Legyen unleashed. Csapat nagy része vagy ezt említette, vagy hogy mindegy. Akkor legyen ez, mert tényleg csak az időt húztuk!
-
törölt tag
Egyebkent van egy csomo 1.7.10-re is amit nem próbáltunk ki. A DNS amit nyomtal erdekes a Rotarycraft miatt. Aztán van fiatalabbol Stoneblock 2 az vicesebb kicsit a skyblocknal. Beyond se lett kiprobalva. Jatek az lenne, csak mar majdnem mindenki raunt ennyi év utan. Legyen az Unleashed, aztán utana felmehet az Ultimate Reloaded, mindketto hamar kifullado lesz ugy is.
Magic vonallal is lehet szarakodni. Arra kell figyelni Botania legyen benne azt ismeri mindenki.
-
haverkulum
aktív tag
Nehéz szülés volt, de végre meglett a következő modpack így felraktam a szerverre, szokásos címen elérhető, dynmap is online, jó játékot
ui.: 1.5.2-es minecraft még nem UUID alapon különböztette meg a játékosokat így az online statisztikát ki kellett kapcsolnom erre az időre
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz haverkulum #23925 üzenetére
Statisztika nem lényeges, úgyse tudja senki pontosan mennyit is játszott az elmúlt években. Azt max a Mojang tudja csak.
-
apatyas
Korrektor
Csak egy apróság, dynen a chatet le lehetne venni vmi értelmes idejű flood limitre? Beírok egy komplett új fél sort és még mindig visszapofázik hogy túl gyorsan írok.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
csoki
senior tag
köszönjük a gyors munkát
azért látszik milyen régi tényleg ez a modpack:
- nem lehet futni control-lal, csak dupla előrével
- nem lehet egérgörgővel inventoryk közt mozgatni az itemeket valamint lenyomott shift mellett hiába húzod végig az inventorydban az itemek felett az egeret, hogy átrakd egy ládába őket pl, csak az elsőt érzékeli
-viszont lehet spamclickelni a támadást -
Amur
addikt
Nekem meg most esett le hogy játszom , ebben a modpackben csináltam az első Minecraft youtube videóim!
Durván amatörködtem még.(később is )
Biztos nem fogom azért visszanézni hogy mit hogy kell.(talán az atomreaktor kijelzőjének beüzemelését,azt lehet megnézem hogy csináltam, na meg a régi AE azt is elfelejtettem már a multiblokk összeállítását)Az említett első: [link]
-
default.
őstag
Sziasztok!
A Minecraft Windows 10 Edition-t szeretném megvenni unokatesóimnak, hogy online tudjanak játszani ketten.
Ez a változat ugyanúgy működik, mint a "sima" Minecraft? (nem értek hozzá, csak a gyerkőcöknek szeretném megcsinálni a dolgot.)
Vásárlás után egyszerűen tudok csinálni egy szervert és csatlakozni hozzá? Mik a teendők?Köszönöm szépen előre is!
Üdv -
brickm
őstag
Sziasztok!
Vettem ebay-en 5db semi access accountot, 400ft-ért. Meg is kaptam őket, mit kell ezekről tudni?
Elvileg egy-két szerverről ki vannak tiltva, ezért ilyen olcsó. Merjem használni? Vagy lopott accountok? Ki mit tud róla?
-
Bjorn1107
kezdő
válasz brickm #23933 üzenetére
Vagy feltört vagy kibannolt. Ha ilyen családias szerverekre mész nincs gond. Pl ha feljösz ide nem fog minket érdekelni csak viselkedni kell ugye ! De gondolom angol szerverekről valószinűleg van pár banja. Igazából élvezd az új karaktered és ha valaki kérdezi akkor magyarázd meg mi van.
-
-
törölt tag
Valami nem oké.
-
csoki
senior tag
ki költözött mellém 80m-re -1000, 950 levő hegy mellé?
ráadásul kivágta a force fámat ispuli, bjorn?
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz Bjorn1107 #23949 üzenetére
Server down.
Fenn voltam, építkeztem. connection errort írt és ledobott. Azt írja mikor vissza akarok lépni, hogy nem elérhető.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest