- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
En utoljara MU - Debrecen meccsen voltam United meccsen az Old Trafford-on. Kocsival Debrecenbol 2400km (okosba) Nagy kedvenceim, de persze a Loki-nak szurkoltam.
Gzboti: Egy jo Kolozsvari szorakozohelyet ajanlj, ahol nem vernek agyon, mert magyarul beszelek.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
gzbotii
nagyúr
Mondok en tobbet is:
Bulgakov -eleg jo arak, 100% magyar, kozponton van
High Life Cafe - olcso, kozpont, 99% magyar
Krajcar: kozpont, jo arak, 100% magyar, hangulatos
ezeken kivul: Spritz, Heltai, DowtonwMeg mask kocsmaba sem vernek agyon azert jol megfernek egymas mellet az emberek.
Csak ne nagyon keverdj a stadion kornyeken U-s szurkolok koze.
Esetleg ha bovebb info kellen, pu
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
MODERÁTOR
Nem tudom, hogy láttad-e a Newcastle elleni ligakupa meccset... Kb. üres volt a stadion
Nem azt mondom, a bérletesek természetesen mindig előnyt élveznek, de tavaly amikor néztem a United weboldalt simán lehetett jegyet venni - max a kakasülőre, de leszarom, a lényeg hogy ott legyekPlusz csak jobban eléneklem a Take me homeot, meg a Glory glory Man unitedot, mint a mikiegeres japán túristák...
Na, befejeztem a United offot
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
germinator66
aktív tag
A SkyDrive-al meg lehet osztani úgy fáljt vkivel, hogy amikor letöltené, ne kérjen "Bejelentkezést"??? Lehet, én vagyok béna, de az összes megosztási módot (link küldése, beágyazás stb.) próbáltam, de hiába, amikor letöltené, akkor átirányít a login oldalra...
DropBox-al simán lehet, nem hiszen, h ezzel nem...
-
nagyúr
válasz germinator66 #25056 üzenetére
Ted nyilvánossá, akkor hátha engedi.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
nagyúr
válasz germinator66 #25059 üzenetére
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
germinator66
aktív tag
válasz Sub-ZeRo #25060 üzenetére
Na, így is próbáltam, meg pipa nélkül is....
Természetesen a második sort nem jelöltem be...Nagyon idegesítő!
Egyébként azt megtennéd, h megosztasz vmit, úgy, ahogy elvileg működnie kéne, majd kijelentkezel, és megpróbálod letölteni? Mert nálam már itt elvérzik a dolog...A fáljt mutatja, amint a letöltésre katintok, bejön a login page...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz germinator66 #25062 üzenetére
Egy gmail-es címemre küldtem egy megosztást és simán látom azon belül is a képeket + a skydrive-on is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz germinator66 #25064 üzenetére
Nálam simán megy. Adj pm-ben egy mail címet és megosztom veled.
-
pushalias
addikt
válasz germinator66 #25064 üzenetére
Médiafájlokkal tessék vigyázni, illegális tartalom feltöltéséért elég lazán osztogatja MS a bant.
-
laccy88
senior tag
sziasztok!
van egy teljesen új HTC Radar-om, ami nem érzékeli a sim kártyát. Legelső bekapcsolásnál rendben volt, felismerte, viszont ki lett véve a kártya, és azóta semmilyen sim-et nem hajlandó látni...
Szerintetek hardver vagy szoftver lehet? Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Urak, mi a legegyszerűbb módja a YouTube-ra való feltöltésnek? Nincs a listában a videó felvétele után. Ami progi meg elvileg tudná az nem látja a videót... Ti mit használtok?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
Hadd kérdezzem meg, hogy ha van a telefonon mondjuk 100 zeném, hogy tudom az összeset hallgatni véletlenszerűen?!
Lumia 900-nál a telón készített lejátszási lista van ahol jelzni, hogy 100 zene + véletlenszerű lejátszás beállítva, de kb. 4-5 zeneszám után megáll a lejátszás.
Mi a trükk?!
-
nábob
tag
Ha alacsonyabb aramerossegu toltot hasznalok az rosszat tesz a Lumia aksijanak?
Harap utca három alatt megnyílott a kutyatár
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz legiaap #25086 üzenetére
Nekem elrágta a madár a töltőmet és azóta egy Nokia töltővel töltöm. De azt vettem észre hogy ez lassabban tölti fel és még a kijelző is meghülyül ha rajta van és nem ér hozzá az ujjam a telefon borításának valamelyik fém pontjához
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oppenheimer #25087 üzenetére
En azt a toltot nem hasznalnam.
Nekem is volt ilyen problemam egy filleres iPhone tolto miatt...Ha iyg vislkedik a cucc akkor talan a telefont is hazavsaghatja nem (rovidzarlat stb)
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
félisten
Jo kis size chart a keszulo WP8-as mobilokrol.
http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/postimages/4213/all%20scaled.jpg
while (!sleep) sheep++;
-
bull84ghia
őstag
Jött egy piactéri értesítésem hogy megjelent a navigonhoz egy frissítés. De miután nem tudom frissiteni ezért csak a csempéről nem is tudom eltüntetni hogy ne jelezze?
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Jannn
aktív tag
válasz bull84ghia #25092 üzenetére
Miért nem tudod frissíteni? Nem vetted meg? Warezoltál???
-
MODERÁTOR
válasz bull84ghia #25092 üzenetére
Szopikupon. Próbáltad kitűzni, betűzni újra?
Emvy: azért a mindenki által szidott 920 simán vállalható méretű a Titan mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
Jó nagy dög lesz az a Samsung...
(#25094) crey
Az viszont durva, hogy az azonos képernyőméret mellett a 820 és a 8X mekkora méretkülönbséggel bír, de írhattam volna a 920-at is, ami nagyobb képátlóval kisebb házban figyel.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
negyedes
addikt
válasz gzbotii #25066 üzenetére
Magyar poooooverrrr Orok kedvenc, foleg hogy az egyetemen CFR drukkerek voltak a roman haverok.
Jo hogy nem csak en vagyok itt erdelyi.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
MODERÁTOR
válasz mukibuci #25097 üzenetére
De most miért?
A Titan 132x69x13 mm, 4,7" kijelzővel.
A Lumia 130x71x11, 4,5"-al (de legalább HD felbontással).
Azaz rövidebb, valamivel szélesebb és vékonyabb mint a Titan. Az a 0,2" pedig 5 mm különbségnek felel meg (átlóra vonatkoztatva), ami képarány alapján durván 2,5 mm szélesít, 4 mm magasít a HTC kijelzőjén.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest