- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsosy
senior tag
válasz Barthezz2 #24350 üzenetére
Tudásban nem a processzorra, hanem inkább a körítésre (vezeték nélküli töltés, Pureview) gondoltam. A 8s meg hardveresen is gyengébbnek tűnik a 820-nál. Persze itt majd akkor lehet összehasonlítgatni, ha már vannak pontos árak..
Az ívelt üveggel nem nagyon értem mi a bajod. Lényegében csak a szélei vannak ívelve... Én magam szeretem, de nem mondanám, hogy ezentúl csak ilyen, bár nem bánnám..
-
consono
nagyúr
válasz Dzsosy #24353 üzenetére
Meg a szoftver a különbség... Azt már láttuk, hogy ezen a téren a Nokia a legjobb a WP-s gyártókból. Nagyban segítené a HTC dolgát, ha pl. a Locations-t ingyen adnák korlátlan licensszel a telefonjaikhoz (nem csak 30 napot)Pl. úgy ahogy a samsung csinálta a Route 66-tal Badán: Wave I-II-csak 30 nap volt, Wave 3-on full
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
MODERÁTOR
válasz Dzsosy #24353 üzenetére
Én is. Itt meg van beats audió, meg erősítő. Míg nincs teszt, addig mindegyik ugyan úgy lehet marketing maszlag is, mint ahogy előny. Majd kiderül
Nem tudom megmagyarázni, egyszerűen nem jön be. A kijelző sík, az elötte lévő üvig is legyen az, és úgy a frankó
Everybody lies.
-
blackmajesty
aktív tag
Nagyon úgy fest, nem újítok egyelőre telefon fronton. Valahogy mindegyikben van vmi, ami nem tetszik. A samsung túl nagy tepsi, és nem annyira vagyok oda az amoled kijelzőjéért. A Lumia 920 nagy batár, és azért jobban tetszene, ha abban is lenne microSD bővítés. A 820 wvga felbontása 4,3"-en hát az nem kell. HTC 8X-re elfért volna egy kicsit nagyobb kijelző, túl széles a keret, de annyira nem vészes, viszont most nem tudom, hogy van-e benne microSD bővíthetőség, vagy nincs, mert olvastam olyat, hogy van, de itt a fórumban mindenki sír, hogy nincs, 16 GB pedig nekem már kevés lesz a következő telómban. De igazából annyira nem tetszik, hogy ezt válasszam. A HTC 8S viszont szép, tetszenek ezek a kétszínű variációk. A 4"-es wvga kijelző belefér, de az 512MB RAM, és főleg a 4GB-os háttértár kevés, ha bővíthető, ha nem. Ha kellően olcsó lenne (és bővíthető a memória), akkor esetleg elgondolkodom rajta majd tavasszal. Bár, kézbevétel után még bármelyikről változhat a véleményem. Hát, marad az Optimus 7 (és a Nexus S) egyelőre.
Ja, azért az Iphone 5 még benne van a pakliban, de az meg tuti túl drága lesz ahhoz, hogy inkább azt válasszam, droidot pedig nem szeretnék igazán.szerk.: gsmarenán azt írják, h mindkét htc-nek bővíthető a memóriája, engadgeten csak a 8s-re írják, h bővíthető.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz blackmajesty #24357 üzenetére
Majd kiderül pár héten belül, de elég király lenne, ha a 8X-et bővíteni lehetne
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Rage47
veterán
válasz blackmajesty #24357 üzenetére
Nálam WP-s telefonok közül csak Nokia jöhet szóba, márpedig a most bejelentettek nem nekem készültek, úgy érzem :/
-
-
blackmajesty
aktív tag
válasz catroot #24359 üzenetére
Az a baj, hogy a 8X-en csak egy ajtócska van, és oda szerintem a sim megy, mivel az unibody. A 8S-nek meg ahogy nézem az alsó szines csík a hátulján a leszedhető, oda könnyen elfér a bővítés, és szerintem 4 GB-al nem szúrják ki a szemünket a HTC-sek, így valószínű, h bővíthető. Viszont akkor azt nem értem, hogy a "nagyokat" a HTC meg a Nokia is bővíthetőség nélkül hagyja, a kicsiket meg nem. Ez nekem nem logikus.
És persze a tesztek is sokat elárulnak majd, meg a vélemények, hogy kevés e a fél GB RAM a 8S-ben. Egyébként én is nokiát vennék, de egyik sem felel meg, így vagy "bekattanok", és veszek egy HTC-t, vagy kibírom, és várok vmi értelmesre, talán kapunk tavasszal.
-
MODERÁTOR
válasz blackmajesty #24362 üzenetére
8s-ben biztosan van microSD slot, a Verge hands-on videóban mondják, és azt hiszem az endgadget videójában mutatják is.
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
mohotol
aktív tag
válasz blackmajesty #24362 üzenetére
Azért a 32GB hely csak elég, főleg skydriveval megtámogatva..
-
btudos
nagyúr
válasz mohotol #24364 üzenetére
Én a 16 gigás HD7-et se töltöttem még meg soha, mivel filmet nem nézek telefonon, ráadásul nekem 25 gigás a Skydrive-om, normális esetben mindenre elég kell hogy legyen. Még ha néha-néha felveszek 1080p-s videókat majd, akkor is bőven elég lenne 16 GB (a 920 32-jéről nem is beszélve)
-
blackmajesty
aktív tag
válasz btudos #24365 üzenetére
ÖÖÖ, én nem vagyok normális (eset). Nem videókhoz kell a nagy tárhely, hanem zenéknek. Mert a legtöbbet hallgatott zenéim flac-ban vannak (és kb 100 GB, vagy még több), laptopról így hallgatom, nem akarom mindig átkódolgatni amikor a telóra másolnám. Itt reménykedek abban, hogy vmilyen lossless formátumot tud majd kezelni, mert inkább egyszer átkódolom wma lossless-be, és nincs több munka vele, mint mp3-ba, és legyen meg minden 2 féle formátumban, hogy telón, és laptopon keresztül is tudjak zenét hallgatni. És utálom, hogy van mondjuk 20 album a telón, és épp olyat szeretnék hallgatni, ami nincs fent, mert nem fért fel. De ez csak akkor fontos, ha jó dac kerül a telóba, a 8X-nél írják h kap külön erősítőt, majd h mennyire lesz jó kiderül mielőtt megvenném, vagy ha usb audio megoldott lesz, hogy külső dac-ot köthessek rá, ha nem, akkor zenére marad a nexus s, és ez esetben elégedett leszek a 16/32 GB-al is, akkor is ha nem bővíthető.
Mellesleg nekem is 25 GB a skydriveom, de a havi netcsomagom csak 500 MB, így nem igazán tudom kihasználni. Ha esetleg lesz korlátlan csomag olcsóért, vagy esetleg mindenhol nyílt wifi, ahol használnám, akkor megint csak elég lehet, de addig nem igazán ér sokat út közben a skydrive. -
btudos
nagyúr
válasz blackmajesty #24368 üzenetére
A Skydrive-ban telefon szempontjából a doksikezelés a lényeg, nyilván nem streamelni akarok Nekem is sok zeném van flac-ban, de mivel a HD7 miatt csak szívnék vele, és úgyse érezni akkora különbséget, inkább külön a telefon miatt 320-as mp3-ban is megvan a lényeg. (bár gondolkodom rajta, hogy legyen, de momentán nincs se SGS-em, se Nexus-om, hogy azon hallgassak zenét )
-
blackmajesty
aktív tag
válasz btudos #24369 üzenetére
Akkor kb érzed, hogy miért kell nekem a sok hely, és örülnék neki, ha nem kellene két telefonnal, vagy egy telefonnal, és egy jobbféle mp3 lejátszóval rohangálnom, ami hozza azt a szintet zenében, amit elvárok. Sajna a voodoo-s Nexus S flac zenével sokkal jobb, mint az Optimus 7 320kbps-os mp3-al. Próbáltam, nagy különbséget véltem felfedezni, így a nexus s szintje alá nem adnám zenelejátszásban. Ha ez nem megoldható wp8-al, akkor kell az extra kütyü, vagy esetleg Iphone 5, ha elég jó lesz ezen a téren, vagy SGS 3, de az megint egy nagy batár, szóval akkor inkább marad a Nexus S zenelejátszónak (mert nekem szerencsére van ). Mert telefonnak nem bírnám elviselni, nekem a wp7 is sokkal jobb.
-
MODERÁTOR
-
harry3
őstag
Össze szeretném kapcsolni az Outlook és a Gmail fiókot, de ezt az üzenetet kapom:
Ellenőrizze felhasználónevét és jelszavát, de valószínű, hogy a Gmail beállítási lapján engedélyeznie kell a „POP letöltés” beállítást.
Pedig beállítottam és az adatok is jók. -
harry3
őstag
válasz MasterMark #24374 üzenetére
Beállítottam. Outlookban szeretném a Gmailt.
-
mrhitoshi
veterán
WP8 telefon koncepció. Beteg, de nekem bejön.
Amolyan végletekig letisztult dizájn egy kis őrültséggel.[ Szerkesztve ]
PS4
-
amanoba
őstag
elég sok hands-ont megnéztem az új htc-kről, legjobban az oroszoké jött be.
ezek alapján htc-ből nekem is a kistesó szimpatikus, de még mindig versenyben van a wp8-asok közt samsung is.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
-
catroot
veterán
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
MODERÁTOR
válasz Barthezz2 #24395 üzenetére
Mindenképp. És írd mellé kommentbe, hogy "That's what a fuckin' 8X should look like, Bitches!"
catroot: igazából az egy fekete csempe, amin van egy nyilacska. Az nem az igazi nyíl... Az igazi nyilat elvitték az oroszok. Benne maradt a tankba, Szása nem hozza vissza
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest