- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
alexride
csendes tag
válasz Plazmacucci #24949 üzenetére
Tudom, hogy a Lumia 710-re nem lesz. Úgy értettem ha a jövőben veszek telefont jelen állás szerint számíthatok a Microsoftra és bár az android biztos fog sokat fejlődni nem valószínű, hogy visszaállok rá. De ez még a jövő egyelőre örülök, hogy bevált a WP7 és nem csalódtam benne
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #24951 üzenetére
de igen.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
Воланд
titán
válasz Plazmacucci #24955 üzenetére
igen, ez a baj a szines hazakkal, hogy nem megy hozzajuk mindegyik lapkaszin. en a fekete omnian meg a lilat es a pinket is szoktam hasznalni. az l920-bol pedig egy cyan jo lenne, de ugyis fenyes lesz az is, szoval marad a fekete (vagy megvarom a negymagos szornyeket)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
félisten
-
legiaap
félisten
Tudja netán valaki, hogy a független ZTE Taniában van-e netmegosztás?
Most láttam egy videót róla és ott volt.[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Dale
aktív tag
A WP8-al és 7.8-al vajon képes lesz a telefon egyszerre rezegni és csörögni? Kicsit hiányzik ez a feature, a Nokia 3210-emben is nagyon tetszett, talán a történelem itt is ismétli majd önmagát. Mondjuk egyáltalán nem biztos hogy WP8-ra váltok. Új telefon kell hozzá, lehet venni elavult belű kacatot drágán vagy csúcsmodellt méregdrágán, akár 3 gyártó 5 modelljét is, akkor meg már iPhone5-öt is vehetek ezzel az erővel és olcsóbban. Windows 8-ra se akartam elkapkodni a váltást, a WP8 SDK-nak meg alap igény (gondolom a Hyper-V alapú emulator miatt, ollé), hát akkó' részemről ennyi volt. Dimbes-dombos környéken élek, veszélyes dolog itt sokat gurulni a szopórolleren. Köszönöm hogy elmondhattam.
https://enginedesigns.net
-
Воланд
titán
a 7.5 is kepes egyszerre csorogni es rezegni. a wp8 sdk-nak pedig windows 8 pro kell minimum. a kozepkategorianak (820, 8s) miert "elavult a bele"?
-
Dale
aktív tag
válasz Воланд #24962 üzenetére
Az egyszerre csörgés és rezgés valóban megy egy másodpercig, aztán már csak csörög, utcán sose veszem észre. Biztos telefon specifikus, rajtam ez nem segít. Az SDK-ról ugyanezt írtam, kösz hogy megerősítetted. A 8S nekem semmivel se tűnik jobbnak mint a jelenlegi jobb Nokia modellek, persze WP8 meg nagyobb kijelző. Ehhez képest a Lumia 920 kicsit nagyobb ugrás, de árban is. Nem mondhatom hogy megkönnyítené a döntést. De ami a legjobban zavar az a "sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom" kommunikáció amit a Microsoft már 2 éve folytat. Valami majd lesz és örülsz. mmm-kay
https://enginedesigns.net
-
pushalias
addikt
Na bakker, lúzer vagyok. Töröltem a telefont a windowsphone.com-on, és az istennek nem bírom vissza paszírozni.
-
Alexios
veterán
válasz btudos #24967 üzenetére
Ugyanmár, a másik topikban megmondták, hogy csak a Nokia tett valamit a platformért, a többi gyártó nem tett hozzá semmit a htc-k csak véletlenül tudnak csörögni és rezegni egyszerre amit a nagy nokia nem tudott megoldani, meg equalizer is tök véletlenül van csak bennük
-
balcsida
senior tag
Valaki, akinek HTC-je van, és főzött ROM van fennt neki, és csörög és rezeg egyszerre, az kéremszépen, hogy jelezze felém, szeretném kicsit kifaggatni, ha nem baj.
-
MODERÁTOR
valami ilyesmit - akár a me csempe alatt - el tudnék viselni
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Lall
veterán
válasz mukibuci #24971 üzenetére
A BB10-el megkaphatod. Viccen kívül nagyon gondolkozom, hogy WP8 vagy BB10. Ez az új koncepció nagyon bejövős a BB-nél. Kár, hogy nem karácsony előtt jönnek vele. Vagy az vagy egy matt szüre Lumia 920.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
balcsida
senior tag
válasz bull84ghia #24977 üzenetére
Próbáltam, nem megy.
-
MODERÁTOR
válasz btudos #24981 üzenetére
vagy mint a Kids cornerhez hasonlóan (ott ugye mi válogathatunk be egy rakat programot, zenét amit a gyerek hallgat, és addig el sem hagyhatná a területet, amíg nem adja meg a megfelelő jelszót), lenne egy Notification csempe, ami mögött megjelennének újra azok az appok, amiknek a tile-ján van notification (magyarul leszűri azokat a tileokat, amiken van valami notification).
Ez azért is lenne jó megoldás, mert illeszkedne a designba, illetve ha ki van tűzve 35-40 csempe, nem kell végiggörgetnem a teljes képernyőt, hogy lássam hogy pl. a HVG app dobott egy rendkívüli hírt, twitteren megemlítettek egy tweetben, facebookon pedig van három üzenetem. .
[ Szerkesztve ]
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
legiaap
félisten
Na tegnap sikeresen átültettem és megszerkesztettem minden konkaktomat az outlook oldalán. Tök fasza lett. Azért meg kell jegyeznem még nem teljesen tökéletes az outlook. Tegnap felfedeztem egy idegesítő hibát. Rámentem egy kontaktomra majd a törlésre. Akkor előjött egy ablak, hogy na akkor válasszam ki melyik részét akarom törölni. Meggondoltam magam és mégsem töröltem semmit sem, de azt a kis felugró ablakot az istenért sem tudtam eltüntetni.
Amúgy ha ilyen hibákat fedezünk fel az outlook oldalán akkor hol tudunk feedbackelni?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alexios
veterán
Valaki nagyon megrúgdoshatta az adobe-os fejlesztőket, mert nekem jött egy újabb update a readerhez
-
bull84ghia
őstag
Melyik a leghasználhatóbb zseblámpa app wp7-re. Próbáltam párat de rengeteget tölt mire eljutok addig hogy bekapcsoljam
Illetve az megoldható hogy a naptár csempén kiírja az aktuális névnapot?[ Szerkesztve ]
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
MODERÁTOR
válasz bull84ghia #24985 üzenetére
A naptáron akkor, ha be van állítva, hogy mutassa a magyar névnapokat (nekem pl. gmail miatt megy).
Sarcasm: just one of the many services I offer.
-
madgie
titán
Zseblámpa 7? Nevéhez méltóan 7 másodpercet tölt nekem, mire bekapcsol a csodafény Én éjszakai fotózáshoz is ezzel világítok, mióta megvan az Omnia
-
batai15
félisten
nekem flashlight xt vált be puritán és csak világítani tud de szinte azonnal tudod használni. ha valami komolyabbra kell lá,pás akkor lámpa 7.
-
kezman
őstag
válasz bull84ghia #24987 üzenetére
Én is innen kaptam, csak tovább adom [link]
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
MODERÁTOR
Itt ülök kint melóba a dohányzóba, egy srác meg mellettem nyomja egy Lumián a PH-t
Ha valaki magára ismer, jelentkezzen
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Automata kávégépek
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest