- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pro szériával egészül ki az Antec FLUX házcsaládja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz Barthezz2 #14933 üzenetére
a footprinteknél lehet kiválasztani hogy hol vagy,ha beírod hogy budapest és rátappolsz hogy EZ a tartózkodási helyed ,vagy othonod,akkor már odarak ezután automatice.Törölni,szerkeszteni is lehet a helyet. szépen kényelmesen rá lehet jönni a használatra,picit más mint a többi navi,de eddig a legjobb ,amit wp7 re kiadtak
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud valaki segiteni abban hogy milyen konvertálo programot használjak mert a zune program nem minden filmemet látja . Melyik konvertálot érdemes használni ? Milyen felbontásra és formátumra kell konvertálni hogy lássa a zune ? Telefonom Lg optimus 7 . Köszi a választ elöre is !
-
bendzso
senior tag
válasz kliszi #14954 üzenetére
Én a Freemake Video Convertert használom, nagyon sok formátumot ismer, ingyenes, és sok a beállítási lehetőség.
-
kliszi
senior tag
válasz bendzso #14955 üzenetére
Köszi feltelepitettem de nem látom hogy hol kell beállitani a konvertálot és hogy mire konvertáljam ? Milyen formátumra érdemes konvertálni egyépként és a felbontása milyen legyen ? Letöltöttem az Any Video Konvertert , csak nem tudom milyen formátumra konertáljak és a felbontást nem találok 480x800 -ast ?
-
spider80
őstag
válasz kliszi #14956 üzenetére
Én dvix filmeket,sorozatokat szoktam nézni. ezeknél beállítottam,hogy hagyja meg az eredeti felbontást. képkockát beállítottam forrástól függően 24-25-re,és mp4-be konvertálom őket.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
MODERÁTOR
válasz kliszi #14958 üzenetére
A másik lehetőség a wmv. Én is azt szoktam, mint fentebb a kolléga, hogy ha a forrás felbontása alacsonyabb, mint 800x480, akkor hagyom eredetin, ha magasabb, akkor meg 800x480-ra teszem(természetesen az aspect ratio-t hagyom eredetin). Általában 128 kbps-os hang, és olyan 800-1000 kbps-os film bitrátát használok. Ez tökéletes telefonra.
Mondjuk én az AVS Video Converter 8-at használom, de ez nem free.
Everybody lies.
-
spider80
őstag
válasz kliszi #14960 üzenetére
esetleg a video codec? nekem x264-el megy a konvertálás.
szerk: Küldtem privátot!
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
Lall
veterán
-
Schanyee
senior tag
Helo!
Van valami újabb infó arról hogy a mostani mobilok kapnak wp8-at? (pl a lumiák) egy opera mini szerű böngésző mint amit a wp8-nál pletykálnak eléggé jó lenne.
-
Воланд
titán
-
Schanyee
senior tag
válasz mandin #14967 üzenetére
Igen, annyira. Állítólag legdurvább esetben 90%-os is lehet. De pl flash-t ilyeneket kapásból letiltja, MB-os képekből pár kb-osakat csinál (nagyon rondák lesznek tőle, de nem is azért megyek fel netre, hanem a szöveg miatt). Nekem 50MB adatforgalom jár a csomagomhoz, olyan sokat azért nem netezek mobilneten, mert legtöbbször van wifi, de azért rendszeresen előfordul mobilnet és még sose léptem át az 50MB-ot. Mondjuk nem is youtube-ozok, de a szokásos híroldalak, facebook, levelezés, vonatmenetrend stb beleférnek simán.
Szóval nem azért kell mert annyira csak az opera lenne jó (bár asztalin is azt használok mert az a kényelmes nekem) hanem az adatforgalom miatt. Ezért is írtam hogy amit beígértek ie8 elvileg ezt tudni fogja. Amíg nem tudja kiváltani az asztali netet addig nem fogok előfizetni mobilnetre.
[ Szerkesztve ]
-
-
polip
addikt
sziasztok, két dolgot szeretnék megtudni:
olyan időjrás alk-ást keresek, amelyiknél be tudom állítani hogy mennyi időközönként frissítsen, és működö élő csempét tud
illetve gondolom lerágott csont, de hogy kell beregelni egy magyar visa kártyát magyar live fiókkal a marketre?
ha ez nem lehetséges hogy lehet megoldani a fizetést?
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
csab2
veterán
Ma megint kaptam két üzenetet Facebookról pedig ki van kapcsolva a chat a telefonon. "Read only message" mindkettő. Lehet hogy valamit reszeltek a Facebooknál?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Воланд
titán
eleg sok idojaras alkalmazast kiprobaltam mar es nem remlik olyan, ahol be lehetett allitani a frissitesi idot.
ha sehonnan sem megy (telefon, zune, webes felulet), akkor beszelni kell a bankkal, hogy nezzenek ra a tranzakciokra, hogy miert nem mennek at.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Maateeo
aktív tag
maximum azzal tudod szabályozni, ha kinyomod az adatkapcsolatot. Lumia 800-ra az AccuWeather-t ajánlom: tud élö csempét, sok települést támogat, és még elfogadhatóan is néz ki.
[ Szerkesztve ]
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
legiaap
félisten
A touch facebook- on miért nem tölti be a fotókat normálisan. Csak egy részüket lehet látni és nem lehet görgetni sem. Ez másoknál is így van?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
spider80
őstag
válasz legiaap #14982 üzenetére
Ez sajnos nagyon rég óta így van. de ha ez megnyugtat,nekem samsung wave-en is ilyen volt. Tehát nem a wp7 a hibás
-
MODERÁTOR
Tuti reszelnek valamit. Nálam ugyan ilyen még nem volt, de mostanában elég rendszeresen megesik, hogy egyszerűen eltűnnek az értesítések a Me csempe alatt. Tehát ha kapok egy újat, akkor jelzi a csempe, belemegyek, de semmi más nincs ott, csak az az egy(esetleg még egy-kettő), pedig eddig mindig megmaradtak a régiek is.
Everybody lies.
-
Alexios
veterán
[link] Teljesen korrekt cikk az indextől
-
catroot
veterán
Weatherlive, igaz félóránként nem, de tud óránként/4x egy nap/2x egy nap és naponta frissíteni.
@legiaap
ja, ez volt az egyik fő oka, hogy inkább használom a hivatalos klienst.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
shteer
titán
válasz Alexios #14985 üzenetére
erre gondoltál?
http://index.hu/tech/cellanaplo/2012/03/31/rakaptak_a_fejlesztok_a_windows_phone-ra/szerintem jónak tűnik..
-
gzbotii
nagyúr
Tudtommal itt jo sok emberke hasznal Trophy-t, ezert itt teszem fel a kerdest. Valami tipushibaja/hianyosaga van (pl az Omniak meredek merulese)?
Ugy nez ki ez lessz a 4. WP telom (sajna mind 1st gen )
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Gulyopapa
addikt
Nincs hibátlan telefon.
-
gzbotii
nagyúr
Betgeg? meglehet.
Nincs hibatlan telefon, de az tuti, hogy elegem lett sok a lag-os, agyonhypolt iPhonebol. Desire-em simmaban futott. i4 osszeszerelesre/anyaghasznalatra kiraly mindekepp, de...
Ha minden jol megy ma 6kor talakozom (mar lassan haver) eladoval es lessz egy Trophym. Ha minden jol megy
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Külpolitika
- Hálózati / IP kamera
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest