- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeerDawe
tag
Használja valaki a Windows 10 (10166) rendszert?
Joyetech Cuboid Stainless Steel + Crius Plus SS
-
BobTail
őstag
-
gemini
aktív tag
válasz Bertiee #3154 üzenetére
Nálam is ez van, de mivel nem sűrűn indítom újra, együtt tudok vele élni. egy biztonsági mentést azért csináltam már róla, de ha időm engedi akkor én meg fogom formázni, hátha az segít. Szintén class 10-es kártyát használok. Azt nem tudom hogy nálam mi okozta, de ha jól emlékszem nálam is kifagyott egyszer az időkép, párom 635-ösén meg rendszeresen. Ő már csak webesen tudja nézni, nálam azóta nem fagyott le.
-
kirusz1
őstag
Megvolt az első fagyás az akksit kikellett venni.haver irt facebookon hogy nem veszem fel nézem a telót nem reagált semmire.érdekes arról híres a win hogy nem fagy
-
angyall
tag
Használ valaki "okoskarkötőt" vagy fitness karkötőt? Kinek milyen van? Most filózom, hogy miband-ot, vagy fitbit-et vegyek, ehhez kéne kis segítség, köszönöm!
Motorola Edge 40 , IPad 2021, Baseus Bowie M2s
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Amit a telenornál árulnak teló az LTE-s vagy nem? Euronics, Media Markt az milyet árul? Nem egyértelmű.
Az LTE=4g?
-
vidaila
senior tag
Sziasztok! Beléptem a táborba én is egy LTE változattal. Van egy dolog ami zavar. A Windows gomb sávja kitakarja a játékokat vagy alkalmazásokat sokszor kitakarva az alkalmazásokon belüli gombokat amiket igy nem tudok megnyomni mert ott a Windows gomb. Tudok ezzel kezdeni valamit?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Gusztáv
addikt
válasz torma1981 #3165 üzenetére
Szerinted a szolgáltató hol érdekelt, hogy 2 SIM-el használd a telefont? Mivel alapból hálózatfüggő telefonokat árulnak, így max ez lehetne:
- hang + adat SIM - mivel a hang csomagokban drágábban adják a mobilnetet, mintha külön adatcsomagba vennéd, így ez nekik baromira nem lenne jó üzlet (plus adat csomagban nincs VOIP korlátozás)
- hang + hang SIM - ezt szerintem olyan kevés embert érdekelne, hogy nem érné meg plusz készülékeket raktáron tartani
Laci
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Gyári hátlapot lehet valahol venni 640-hez? Alapból kék 640-et szerettem volna venni, de alig elérhető valahol és brutális felárat kérnek érte (nem is értem..), így gondoltam, hogy megveszem a feketét és hozzá később egy kék hátlapot, de csak ha gyári. Köszi!
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy 640XL telefont és az lenne a kérdésem hogy az anyaghasználata és összeszerelése tényleg elég silány ? Volt már Lumia 1320-as telefonom annak kíváló volt az anyaghasználat számomra . Ennek van olyan jó ?
-
MeSKA
aktív tag
Mi a baj a fényes hátlappal? Miért jobb a matt?
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Megvan a telefon
Szép a kepe kicsit fepadosabbnak tűnik mint a 625 (majd hozzászokok és biztosan megszeretem). Hiányolom a kamera gombot. Könnyebb mint a 625.
Hogyan kell visszaállítani a telefont alaphelyzetbe?
Feltettem a biztonsági mentést de a képernyő felbontás miatt csak 3/4 képernyőm van.
Ja igen, a visszalépésnél mindíg rezzen a telefon ezt hol lehet kikapcsolni?
Gondolom nem OTG képes, esetleg win 10 hozhat ilyet?Köszi a segítséget!
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bali73
tag
Szeretnék nagyobb memokártyát tenni a telefonomba.Namármost kivettem a régit egy mappába kimásoltam ami rajta volt majd ezt rámásoltam az új kártyára.Csomó dolog nem működik mert azt írja hogy az sd kártyára lett telepítve.Hogyan csináljam hogy jó legyen?Köszi
-
törölt tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van olyan zseblámpa app ami használja a ledes villanót?
Kipróbáltam kettőt is de a vaku nem kapcsol be.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz #01682176 #3194 üzenetére
Ááá ezt nagyon benéztem! Töltőn van a teló.
Köszi!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
vidaila
senior tag
Tudnátok valami jó kis tokot, burkolatot ajánlani ehhez a telefonhoz ami esetleg megvéd 1-2 szerencsétlen leejtéstől, zsebből kiesésből eredő sérüléstől?
http://steamcommunity.com/id/juhaszjani1988/
-
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Fekete Lumia 640 DS LTE-t keresek de jó lenne valami megbízható helyről.
Tudtok ilyet?
Esetleg van valakinek infója, hogy a nagy független boltoknál (MM, Edigital, Euronics, stb.) várható-e, hogy lesz?
(Szívesebben vásárolnék ilyentől, mint kis sufnicégektől.)
Bocs, ha mostanában már volt kérdés.Traptor
.: Aláírás helye :.
-
VGYke
addikt
Telefon választás előtt állok, 100 éve Nokiám van (ok hogy a Lumia már MS), amit cserélnék: Nokia N8, muzeális darab.
Ez a win szoftveres készülék ismeri a magyar hangutasításokat? Alapvetően: hívás esetén ki tudja mondani a hívó nevét / tárcsázás helyett be lehet mondani a hívandó nevet?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest