-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy 640XL telefont és az lenne a kérdésem hogy az anyaghasználata és összeszerelése tényleg elég silány ? Volt már Lumia 1320-as telefonom annak kíváló volt az anyaghasználat számomra . Ennek van olyan jó ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Nem rég lettem egy ilyen 640xl telefonnak a tulajdonosa és az lenne a kérdésem nektek 100%-ra feltöltve meddig mutatja a 100%-ot ? Nekem kb 10 perc mulva 99% de ott viszont tovább marad . Nektek mi a tapasztalatotok ? Most töltöttem fel kb harmadjára még csak .
[ Szerkesztve ]
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Kinéztem egy Microsoft 640 Lumia XL dual telefont és az lenne a kérdésem ha csak egy simet rakok bele akkor a második sim értesitése halványan látszodik a kijelzőn vagy meg sem jelenik ? Sajnos nem találok sehol sem jó árba egy simes verziot és feketében !
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy 640 xl telefont . Mi a véleményetek ez vagy a 650 a jobb ? Régen volt már 640 xl telefonom az nagyon egyben van az biztos . Androidrol térnék vissza mert már unom a sok fagyást stb .
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Mi a különbség ha Insider programmal rakom fel a win 10-et a fast, slow illetve a Release Preview közt ? Az értem hogy nem a hivatalos . Most készülök venni egy 640 xl telefont !
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Most készülök venni egy ilyen telot . Megéri frissiteni windows 10-re vagy még nagyon buggos ?
-
memoril
aktív tag
640xl-en gondolkodok . Kevés játékra zene halgatásra illetve természetesen netezésre .
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Azt hogy tudom megcsinálni win10 alatt hogy egy vagy több telefonszámot blokkoljak ? Ha ök hivnak akkor ne csöngjön ki nekik sem !
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Holnap jön meg a telefonom szerintetek melyik win10-et érdemes feltenni a hivatalost vagy RP-t ?
-
memoril
aktív tag
Sziasztok ! Feltettem az Insider programmal a Release Preview win10-et és az lenne a kérdésem ha az Insider prorambban leiratkozok akkor utána a hivatalos frissitést kapom meg ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest