- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Légy szíves olvasd el
Hivatalos: 10.0.15063.674 (október 10.)
Release Preview: 10.0.15063.674 (október 10.)
Fast ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Slow ring: 10.0.15254.1 (október 11.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
0.44
tag
válasz GordonSamway #11988 üzenetére
Nekem semmi, pedig fuggetlen vagyok es minden egybol megerkezett eddig.
-
ToniSoprano
addikt
-
starr
őstag
válasz ToniSoprano #12005 üzenetére
Az 520-asommal nem volt ilyen gond. Simán talált jelet.
Csak hát a 520-on a HERE drive büntetés.
Örülök, hogy másnak is xar, akkor nem kell szervízbe vinni[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
Nah most kiratam az 520-at és a 640-et egymás mellé offline, és mindkettő ugyanazt a pontot mutatja, kb 200m-re a valós pozíciótól. Az 520-on mondjuk w10 van. Ezek szerint az sem volt jobb, de egész jól navigált régebben.
Update: Pár perc múlva az 520 megtalálta a helyes pozíciót, a 640 továbbra sem. Nah mindegy, ugyis van mindig papír térkép is a kocsiban[ Szerkesztve ]
-
Black$taR
tag
Én is kipróbáltam. 2 640. Egyik 8.1 másik 10. Sim kártya ki, wifi ki. Heremaps kb 4s alatt talált jelet. A GPS speedometer szerint "horizontal accuracy 3m, vertical accucary 6m" szal én nem panaszkodom.
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
kilozsul
aktív tag
Sziasztok!
A speed dial-t hogyan lehet szerkeszteni? Levenni sem tudom róla akit már kitettem rá, és átnevezni sem lenne rossz...
-
Joker88
őstag
azt meg lehet oldani valahogy, hogy a fényképek alkalmazásban ne dobja be az összes képet függetlenül a készítés idejétől/helyétől, hanem mondjuk az albumokat listázza ki ?
/ 640LTE, WP 8.1 /[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
mtomi95
senior tag
Üdv mindenki!
Van egy ilyen telefonom. LTE kiadás.
Ma elkezdtem használni a .164-es insider-t. Gyors is szép is jó is. De azt írja, hogy a telefonom nem támogatja a glance screen (gyorsnézet funkciót). Mondom dehogynem. Újraindult és mostmár a win10-es gyors nézet van (eddig a 8.1-es volt, furcsállottam is) de ez olyan mintha nem is az lenne aminek látszik. Ez egy fekete képnek tűnik. Letakarom az óra részt és halványan világít a fekete. Nem úgy kellene lennie, hogy a glanc infokon kívül a képernyőnek ki kellene kapcsolnia???Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
mtomi95
senior tag
válasz formula01 #12017 üzenetére
Megvagyok döbbenve.
Én eddig abban a tudatban éltem, hogy gyors nézet funkciójú Lumiáknak olyan kijelzője van ami képes a pixelek kikapcsolására. Mert logikusan gondolkozva másképp mi értelme is van.
Akkor az olyan telefonok amikben nincs gyors nézet azokban miért is nincs? Mert akkor így technikai probléma nem adódik, nem?
Érdekes ez. Akkor lehet a 8.1 színhűbb vagy csak másabb a fényerő variációja, hogy azzal nem tűnt fel addig.
Hirtelen el is kezdtem keresgélni, hogy tulajdonképpen milyen kijelző is van a telefonomban. Addig jutottam, hogy ClearBlack. Tiszta fekete. Gondoltam na ez is pixel kikapcsolós. Igazad van és köszönöm a gyors választ! Valóban nem fogyaszt sokat. Vagyis 8.1-en nem tette ezt.Más:
A .164 Build.
Eddig nagyon tetszik és gyors is. Én is osztom annak a fórum társ véleményét aki azt mondta, hogy ezt akár ki is lehetne adni, mint végleges verziót.
Rábeszéltem egy munkatársamat, hogy ő is frissítsen rá. Neki L735-je van, de elmondása szerint gyorsabb és neki is jobban tetszik mint a 8.1.
Ami hibába ütköztem eddig az az, hogy a bing kereső nagyító nem működik. Legalábbis nem úgy mint a 8.1-en. Nekem nyit egy Edge lapot egy kérésessel és annyi. Másik meg az, hogy sehogy sem tudtam az időjárást kitenni lezárt képernyőre.
Először ez is úgy mint mint ez a gyors nézet funkció. Maradt a régi 8.1-es. Aztán már gyanús volt, hogy az időjárás nem akar változni délután óta. Csak egy kép volt. A délutáni 8.1-es időjárást tette ki.
Ti ezzel hogy álltok?Szerk: Nálam csodával határos módon az akkumulátor idő is, nem hogy csökkent hanem mintha még nőt is volna ezzel a Win10-el, 8.1-hez viszonyítva!
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
flesh
aktív tag
válasz Joker88 #12013 üzenetére
Használj helyette Zoom-ot sokkal többet tud.
[ Szerkesztve ]
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
mtomi95
senior tag
-
SharpSA
veterán
Akku időben van különbség a dual sim és LTE verziók között?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
Black$taR
tag
Gyors kérdés: 8.1 alatt ha kirakom a takarékos módot csempének, kijelzi az akku százalékát. 10 alatt nem. Vagy csak én néztem be valamit? Másik: ami hiányzik 10 -ből az az ,hogy weboldalak görgetésénél nem jelenik meg oldalt a csúszka. 8.1 alatt a csuszka méretéből lehet következtetni az oldal nagyságára. 10-ből ezt még hiányolom.
Nokia 3210; Nokia 5800 XPress Music; OT-990 (2.3.4); Lumia 620; Lumia 640 LTE; Redmi Note 4X; Redmi Note 5 (4/64); Redmi Note 7 (4/64); Redmi Note 8T (4/64)
-
Nooeca
senior tag
válasz mtomi95 #12018 üzenetére
Az Amoled alapjáraton úgy használja a "fekete" színt hogy ott kikapcsolja a képernyőt. Az IPS nem, ott normálisan színnel adja be a színt.
Van aki az Amoledet szereti, én rühellem. Emberek válogatják. Sajnos a csúcskészülékek ezért sem nagyon opciók, mivel tudtommal mindig Amoled játszik ott szerepet.
-
mtomi95
senior tag
válasz Black$taR #12028 üzenetére
De ezt csak én furcsállom?
Amoled nincs a 640-ben glance van.
735-be van oled, glance nincs. Pedig ott lenne teljes értékűen létjogosultsága.
Mi a alapján támogatja a telefont a glance? Ennyi erővel az összes Lumiába lehetne. Így jött ide a glance meg a 735. Én értetlenekedek itt.Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Nooeca
senior tag
válasz mtomi95 #12031 üzenetére
Konkrétan semmi különbség nincs az IPS és Amoled között olyan értelemben hogy Glance.
Méghozzá azért nincs, mert mindkét esetben ugyanaz a szoftver, maga az Amoled viselkedik másképp (technológiájából adódódan kikapcsolja a fekete pixelek helyén a kijelzőt.), de ettől még Glance Screen az Glance Screen, amihez kellenek hardveres támogatások.
Az teljesen mindegy hogy IPS vagy Amoled, mindkét esetben ugyanaz a szoftver. Maga a kijelző más.
Olyasmi ez mint a katódcsöves kocka TV meg a LED TV. Minkét esetben nézheted az RTL klubbot, csak más lesz a képminőség. Nem adnak külön csatornát a kockaTV-re.
-
gthomma
senior tag
válasz mtomi95 #12031 üzenetére
532 -ben is van glance 535-ben nincs. Szerintem véletlen szám generátorral döntötték el melyikben legyen melyikben ne.
Valószínűleg az összes Lumiában lehetne.[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Black$taR
tag
Másnak is hiányzik néhány ikon? A groove és az egészség és fitnesz ikonja üres. Csak a temaszín négyzet jelenik meg.
-
gthomma
senior tag
válasz Black$taR #12035 üzenetére
A zene és a csengőhang hangereje mintha gyengébb lenne. Nekem az Office ikonok "üresek". Nagyon nincs még kész ez a Windows Mobile 10
[ Szerkesztve ]
Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
Nagyi17
csendes tag
Sziasztok,vásároltam egy lumia 640 dual sim-et,és valamiert nem müködik az sd kartyammal. 8gb class 4es. Másik 2gb-ossal simán ment,a 8gb-al repülős üzemmódba jön be csak a telefon és az érintő kijelzője nem működik. Tudtok ebben segíteni,hogy miért lehet? Előre is köszönöm!
-
gthomma
senior tag
Történhetett valami a WP 8.1 -el ?
WM10 -ről tértem vissza, a skype nem indul vagy kilép, a perfectmusic folyamatosan kilépked, az office ha meg akarok nyitni egy pptx -et, kifagy. ??Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
nikkor
aktív tag
1 hónapos a 640 DS-em és már legalább ötödik alkalommal kapok ilyen üzenetet: "Sikertelen a(z) 1. SIM kártya (1. SIM kártya) regisztrálása. A kiválasztott mobilhálózat nem érhető el. Szeretne másikat választani?" Ilyenkor kéri a PIN kódot és csatlakozik. Egy ideig azt hittem, hogy a bőr tok okozza, amibe becsúsztatni lehet a telefont, arra gondoltam, hogy benyomódik a ki-bekapcsoló gomb, de tok nélkül is ezt csinálja. Csak 1 SIM kártyát használok az 1. foglalatban. A 2. üres. A jelenlegi nincs 1 éves, az előző telefonomhoz kértem, hátha javít annak a vételi képességein, abból a SIM foglalatból törtem ki (perforálva volt) a mostani micro SIM-et. Lehet, hogy mégis a SIM kártya a hibás?
-
attszil
tag
Sziasztok! Csak olvasgatni járok ide ám azt naponta, most viszont egy kérdésem lenne.
Augusztus óta használok egy XL LTE Dual változatot, de egyre jobban úgy érzem, hogy elég lenne a sima 640 LTE (telekom miatt) abból is a dual.
Egyre kényelmetlenebbnek érzem a nagy mérete miatt az XL-t, de nem ez a lényeg hanem, hogy a kamerán kívül nincs más különbség a kettő között ugye ami visszalépés lenne?
Üdv.:13T pro
-
mtomi95
senior tag
válasz attszil #12046 üzenetére
Nincs, csak a kijelző (méret) még ami különbség. Ja és a dizájn. Szerintem az XL jobban néz ki. Nekem a méret sem lenne akadály. De jobb vételnek tűnt akkor a sima 640.
640-ből van dual sim, viszont ami dual sim-es és 4G-s azt nem forgalmazzák itthon. Én így tudom.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest