Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fred23

    nagyúr

    válasz Palibá #4202 üzenetére

    Nem vagyok szakértő, de pár dolgot talán tudsz használni az alábbiakból.

    Ha nagyobb az ellenállás, nehezebb meghajtani a fülest, tehát jobban szívja az akkut, illetve esetleg nem szól majd elég hangosan. A nagy ellenállás inkább a gyártók munkáját könnyíti, mert könnyebb jó hangminőséget elérni nagyobb ellenállás mellett. Kihívás az ellenkezője, vagyis hogy szuperül szóljon egy mondjuk 16 Ohm-os füles.
    Személyes véleményem, hogy 32 Ohm fölötti fülest én nem nagyon keresgélnék mobilhoz, 50 Ohm felettinél meg már aggódnék, hogy túl halk lesz, illetve szívja az akkut. 32-t viszont ezek a modern mobilok biztosan szépen, hangosan meg tudnak szólaltani, fölötte viszont én nem is próbálkoztam soha. Szóval nagy ellenállású régi fejhallgatót én nem alakítgatnék át biztosan, szerintem vagy túl halk lenne, vagy esetleg még hangot se adna. Ha megveszed azt a 64 Ohm-os VER-900-ast, írhatnál ról, hogy' szól, elég hangos -e, kíváncsi lennék rá! Én nem merném megkockáztatni, de talán még határon belül van, és a mobil ki tudja hajtani.

    Tippre pedig a "2x200Ohm-os magyar Gyártmányú BEAC fejhallgatók" vagy nem szólalnának meg mobilra kötve, vagy alig hallanál valamit max hangerőn.

    A V30-ban jó DAC van, de YouTube-ra én nem vennék 20k fölötti fülest semmiképp, és flac-ra is megállnék valahol ezen az árszinten. Akinek nagyon fontos a hangminőség, az persze nyugodtan dobhat még rá kicsit, ha van rá keret... :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák