- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkonya
aktív tag
Fil,
Garmin hasonló, komplett európa térkép 4500huf.
Teljesen baráti.Sygic mennyi??
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
iron1966
tag
válasz f(x)=exp(x) #9544 üzenetére
Egy ideje már használom a CM browsert eddig ez jött be nekem a legjobban pedig sokat kipróbáltam.
-
razorka777
veterán
válasz f(x)=exp(x) #9544 üzenetére
Nekem is bejön a CM browser, de a gyári böngésző a kedvencem.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
tannenbaum
csendes tag
válasz 4264adam #9548 üzenetére
Nem csak neked. Ketyeg a rendszer, ahogy kell. Még az Aquamail is jelez a leddel, ha lezárt kijelzőnél levél érkezik. A telefon egyébként rootolt, és átesett egy bloatware gyomláláson. Nincs állandóan online, éjszaka airplane mód, hetente egy restart. Az Advanced Task Manager kezeli a memóriát (amit nem használok, az mi a bánatért fusson, s merítse az akkut?!). A 360 security meg néha takarít, ha kell, meg figyeli a gonosz programokat. A Freezer-rel meg leállítom, ami nem kell állandóan (pl. Google Play, rádió, stb.). Ésszel használva 3 napig nem kell a töltőt használnom.
-
iron1966
tag
Ha valakit nagyon zavar hogy nem működik az értesítő led kk alatt akkor az telepítse fel az Xposedet majd azon belül a letöltésekben a Gravitybox KK modult és telepítse.A Gravityn belül van olyan opció hogy értesítések beállítása.Itt minden progihoz külön színt lehet hozzá rendelni.Szépen teszi a dolgát.Minden értesítés működik azóta hogy felraktam.Csak rootolt telón megy.
-
oldgeorge79
csendes tag
kezdem belakni a telót itt vannak azok a programok amiket én használok:
battery doktor; clean master; endomondo; facebook; időkép;zseblámpa; BAM; CM security;névnap; óbuda ügyintéző; my telenor; CM browser; barcode scanner; budapesti menetrend; vatera; olx; jófogás; adobe reader; bikemap; messenger; bkk info; c:geo; lottózó; menetrendek.hu; HuMap; TTRmAPP; duolingo; OsmAnd; Sygic.
Azért van két féle navigáció a felsorolásban mert még tesztelem őket de nagyon úgy néz ki hogy az OsmAnd marad és a Sygic törlöm.
SZERETNÉK MÉG VALAMI JÓ FÉNYKÉPEZŐ GÉP PROGRAMOT MEG VALAMI JÓ ZENELEJÁTSZÓT VÁROM A JAVASLATOKAT.Előre is köszi. ui.:megjött Kínából a tok a telóhoz most úgy néz ki mint egy törhetetlen teló nagyon brutális tökéletesen passzol és védve van. Simán az övemre csíptetem és már megyek is kerékpárral, görkorival nem lesz semmi baja a telónal. itt egy kép a tokról.E A2618s->E A2628s->E R310s->E T65-> SE Z600-> SE T290i-> SE Z300->SE 510i->LG F6 D505 JB
-
iron1966
tag
válasz oldgeorge79 #9560 üzenetére
Ez a tok van nekem és a fiamnak is.Tényleg nagyon brutális és bőven megéri az árát.
-
f(x)=exp(x)
őstag
Nekem ez van:
-
törölt tag
Én ezeket ajánlanám, nálam beváltak:
Jó fényképező progi: Camera ZOOM FX, Snap Camera HDR
Jó zenelejátszó: PlayerPro Music PlayerCamera Zoom FX-et meg PlayerPro-t már régebb óta használom, a kategóriájukban szerintem a legjobbak, Snap Camerát meg csak kipróbáltam de mivel nem volt rá szükségem így nem hagytam fent, de az se rossz app.
-
-
andorra
őstag
A legjobb hangú zenelejátszó a Neutron. (Ha ez a fő szempont.) Net rádiók közül pedig a XiiaLive.
-
Nus
tag
Sziasztok!
Kérdezném azoktól akik KK-t használnak, hogy szokta nektek kilőni a launchert? Legtöbbször böngészés során fordult elő Chrome használat közben, de váltottam az alap böngészőre azzal is előfordul, nagyon feltud húzni. Mi a francért kell pont a launchert lelőnie azt bámulhatom a háttérkepét pár másodpercet azért egy giga rammal ez elég gáz. Akkor mi történik az 512 ramos L3 szériás kitkat telefonokon? Tudok ez ellen bármit tenni, vagy várjam a frissítést hátha hoz javulást.
Üdv...
The sky was pink...
-
Nus
tag
válasz f(x)=exp(x) #9573 üzenetére
Igen a gyárit lövi ki, JB alatt nekem se fordult soha ilyen elő. G3-nál? nah az szép.
The sky was pink...
-
tomika9988
tag
Sziasztok lenne pár kérdésem valaki hátha tud valami választ adni.
Sajnos már rég voltam a fórumon és most nem láttam volna hogy írtak-e ilyen hibát vagy esetleg erre megoldást.
1 a led csak töltéskor illetve be és kikapcsoláskor működik néha ha üzenet jön.
2 mióta kit-kat-ot használok azóta a facebook appnál illetve a facebook mesengernél vettem azt észre hogy ha valaki megoszt valamit akkor én azt a képet homályosan látom.próbáltam már újrarakni a mesengert illetve az fb-t de sikertelenül jártamLg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
rajo1911
csendes tag
Valaki tud abban segíteni hogy pl. Ashpalt 8 telepítésénél hogy oldjam meg a "nincs elég hely" problémát?
Mountolni se tudok olyan mappát ami még nincs ott. És eredeti Play-es verzióval szeretnék játszani. De ugyan így a Order & chaos és már meg vettem a GTA San Andreast de azzal se tudok mit kezdeni.
(Szereztem egy 16 GB-os kártyát és le tesztelem a telefont) :3[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy: S21 FE, A70, Buds Live.
-
Elementh
aktív tag
Csak érdekességként írom, hogy a Chrome 2 frissítés után 161 mega helyet foglal, míg a cm 6.3at.. Hátha valakinek számít minden hely
-
Bass
addikt
válasz Viktor77 #9583 üzenetére
Ez igy van,sokan szidjak a chrome-t de gyors,sok jo funkcio van benne ,a cm-t en is sokaig hasznaltam az is gyors,szuper kis browser de tenyleg nagyon meg tud ugrani a fogyasztasa sajnos,ezert kar erte,ugyan ugy a firefox is,az meg asztali gepen is gaz. A masik zabagep a Dolphin az meg a cm-t is alazza 😄 A mini verziokat hagyjuk azok nem sok mindenre jok csak a 2010 kornyeki telokra 😄
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz 4264adam #9581 üzenetére
Nekem jelen pillanatban fut a viber ,messenger,chrome es van szabad 240megam,azota van igy miota kk+art modot hasznalom elotte davlikban kb nekem is ennyi volt😄 Nincs root ami nem kellett nekem azt tiltottam gyarilag(g ujsagos,zene,g music stb)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Elementh
aktív tag
válasz Viktor77 #9583 üzenetére
Nálam most 3 lap mellett 73 megát használ, viszont ha nagyobb játékot töltesz le, akkor igenis számít az a 100, amit foglal, plusz a Chrome nem akarja beirni a mentett jelszavakat, több oldalon néztem. Csak azért írtam, hogy akinek számít a hely, az gondolja meg, melyik is a nyerő.. Amúgy 3 hónapja használom, soha nem zárt be és sose volt 200 mega
-
Kátai
senior tag
Olvastam fentebb ,hogy van aki az ART és van aki a Dalvik módot használja.Ezt hol lehet megtalálni a telefonban? Jelent valamit a teló működésében?
Nekem még JB van.[ Szerkesztve ]
-
dSERiES
senior tag
Jb-ben nincs. KitKat-nél is csak fejlesztői opció, nem tudom minek erőltetik néhányan ..utána meg megy a csodálkozás hogy miket csinál a telefon. Majd az új Android L-en nyer nagyobb teret.
Másfajta módja az alkalmazások futtatásának, nemsok app támogatja eddig, jobb memóriakezelés miatt lesz jobb..
⊿sff⊿
-
C$abi
aktív tag
Sziasztok! Elérhető már a hivatalos Android 4.4 update a Telenoros F6-okra?
-
gorog00
csendes tag
Sziasztok!
Keresgettem a fórumban de nem találtam választ a kérdésemre, így felteszem.
LG f6 vagy LG l9 II a jobb választás?
a leírások alapján:
F6:
+ nagyobb aksi (+ a pixelfelbontás is kisebb ezért talán még nagyobb üzemidő)
+ jobb értékelést kapott a fenti cikkben
+ fizikai HOME gombL9 II:
+ szebb kijelző a felbontás miatt
+ egyel erősebb proci
+ olcsóbban találtam 8.000-elA kamerára néztem összehasonlító videókat, de gyanítom, hogy ugyan az van mindkettőben... jól gondolom?
Amire használnám:
- sok telefonálás, fénykép, video, navigáció, internet, minimális játékVéleményeket előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Kátai
senior tag
Én speciel Opera Mini-t használok,mivel havi 100MB csomagom van csak. Arra bőven elég,hogy napi szinten megnézi az ember a híreket,időjárást,e-mail-t,menetrendet,stb. Sőt ha kocsival megyek még a Traffi Hunter használata is belefér(persze ez alkalmazásfüggő). Kipróbáltam sokat az itt leírt keresőkből,de adathasználat szempontjából ez a legtakarékosabb. Aki esetleg tud hasonlót,de gyorsabbat azt szívesen kipróbálnám. Persze otthon Wi-Fi-vel vagy a gyárit,vagy a Chrome-t használom.
-
senior69
tag
Szerintetek jönni fog rá az Android L ? Természetesen nem most mivel most váltott KitKat-ra..én örülnék neki, de sztem sokak mások is
-
andorra
őstag
válasz senior69 #9599 üzenetére
Szerintem igen, sőt az azt követő oprendszerek is, mígnem megjelenik az adatlapon, hogy LG Optimus 66. Ez már azt fogja jelenteni, hogy háromszor olyan gyors lesz, 4k-s lesz a felbontása, a hangminősége felülmúlja a jobb asztali hifi rendszerekét és a fénylépezőgépe három dimenziós képeket készít. A memóriája szinte végtelenre nő és előfizetés nélkül is tökéletesen működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest