- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takhanto
őstag
válasz Giorgio1985 #9416 üzenetére
Majd a Lac-coo megírja a frankót
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Már pár hete használom a készüléket, a tapasztalataim a következők:
Telefonálásra teljesen jó, és a beszélgetési idő kellően hosszú a hangminőség rendben van.Internet nélkül napi 1-1,5 óra beszélgetéssel, 1-2 üzenettel megvan a 2 nap. Persze az internetezés és a játék meríti, de hát a 4 mag biztosította sebességnek ára van.
A nagy méretű kijelző miatt a kezelés jó és jól átlátható a rendszer. Sajnos egy kézzel már nem érem át, ezért a legtöbb feladat két szabad kezet kíván. (de igy legalább leszoktam a kocsiban telefonálásról... )
Tudomásom szerint a telefon tavaly év elején jelent meg és azóta 4-5 frissítést kaptunk, tehát annyira nem frissül rosszul. Sajnos új android verziót nem kaptunk csak a meglévő 4.0.3-at finomították, de szerintem ez az egyik legjobban használható gyári ROM. A memóriakezelése rendben van, nem fagy és nem akad.
Igazad van, a zárt bootloader miatt nincsenek egyedi ROM-ok, nekem a defy után furcsa volt, hogy így kevéssé testre szabható a rendszer, de ha nem vagy kényszeres ROM cserélgető akkor ok. Valahol el kell fogadni, hogy nem teljesen kutyaütő banda ül odaát, és azért értenek kicsit a telefon gyártáshoz.
Azért én átnéztem az XDA 4x fórumát, és van ott egy két okosság... (Root, camera mod...)
Ami tetszik:
Szép kijelző, napfényben jól olvasható
Elegáns külső, nem kopik, nem nyekereg egyben van
Gyors, nem fagy, mindenre van elég memória
Gyorsan talál holdat, jó navigálni a nagy képernyőn
Könyvolvasónak kiváló
Netezni majdnem kompromisszumok nélkül lehet.
Sok jó játék
Normál méretű SIM
Gyárilag magyar nyelvAmi nem tetszik:
A játékok és netezés alatt gyorsan merül. Ha kihasználja az ember az okostelefon funkciókat nem biztos, hogy megvan az egy nap töltés nélkül
A kamera teljesítménye hullámzó
Nem ébred fel a hangerőszabályzó gombokra.
Nekem a bekapcsoló gomb kényelmetlen felül
Videotelefonálni rossz, mert az előlapi kamera tényleg vacak. (ok, ideálisan sok és egyenletes fényben nem próbáltam)
A kihangosított beszélgetés minősége csak erős közepes (hangereje ok)Egyenlőre ennyi jut eszembe, összefoglalva ez még mindig nem a tökéletes telefon, de megérte a pénzét. Jól használható a hétköznapokban, mind munkahelyi telefonként mind otthon netezgetni, játszani.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
egy kis infó neked: LG 4XHD
Banadavid
alapból sztem rakd fel a google play music-ot,mert az már jobb mint a gyári egyből minőségben.Ha húzod az EQ-t akkor még hangosabb is lesz.De ha tovább akarsz menni,akkor Poweramp,N7 pl,ezek már jobbak+ amit Naras írt.Nekem Sennheiser HD407-es fejhallgatóm van,azon korrekt(és ilyenkor még fület is melegít )más
Akinek gyors merülési gondjai vannak,annak ajánlok egy olyat,hogy indítsa újra a telót és a "képernyő automatikus forgatása" funkciót kapcsolja ki, majd be és a gmail szinkronizálást is kapcsolja ki,majd be. Nekem azóta jobb lett az aksi ideje.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Még egy pár dolog ami eszembe jutott:
Nincs állapotjelző led, ezért az elmulasztott eseményeket csak a kijelző feloldásával lehet megnézni. (tudom van hozzá program ami villogtatja a kijelző alatti gombokat, de az nem hagyja elaludni a telefont, így ha több óráig tartó jelzést állít be az ember hamar lemerül a készülék.)
Továbbá így a kijelző feloldása nélkül nem látom feltöltődött-e már.Tapasztalatom szerint a netezés és a menüben bóklászás során működik mind a 4 mag.
A játékok 90%-a (akár tegra only játékok is) és navigáció alatt csak 1 mag működik 1500 Mhz-en ami szerintem nem ideális.
Kérdezem, hogy másnak ez hogyan van? (A TegraStats nevű progi mutatja a magok állapotát root-olt telefonon)
Az alábbiakat próbáltam:
Shadowgun THD 1 mag
Another world 1 mag
Puddle THD 1 mag
Oscura 1 mag
Glowball THD 4 mag
Dead space 1 mag[ Szerkesztve ]
-
V.Dave
senior tag
kb 2hónapja nyúzom a telómat. Megpróbálom összeszedni azokat a dolgokat amiket nem szeretek benne:
(nincs sok )A hangszóró gyatra, és nagyon nagyon halk (igaz az előző telefonom Samsung F400 stereo-s volt alapból)
A gyári füles gyatra (de legalább agybadugós)
Mindig elállítódik a csengőhang hanereje (ha pl játszok és leveszem a zenét akkor)
A gyári LG PC Suite egy kalap f-s
Kikapcsolva nem ébreszt (mondjuk ezt meglehet oldani másképp nálam bevan állítva hogy este 10 és 6között néma legyen)
Kamera mintha bizonytalan lenne fókuszálásnál
Ha nem figyelsz oda hamar lemerül
A letöltött programokat/játékokat nem lehet testreszabni hogy hol jelenjenek meg a letöltéseken belülapropó, valaki tudja milyen imát kell elmondani ahhoz hogy Total Commander lássa a telefont amikor csatlakoztatom?
Xiaomi mi 8 6/128
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest