Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Takhanto

őstag

válasz Giorgio1985 #9416 üzenetére

Majd a Lac-coo megírja a frankót :DDD

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

• Urby66

aktív tag

LOGOUT blog

Már pár hete használom a készüléket, a tapasztalataim a következők:
    Telefonálásra teljesen jó, és a beszélgetési idő kellően hosszú a hangminőség rendben van.Internet nélkül napi 1-1,5 óra beszélgetéssel, 1-2 üzenettel megvan a 2 nap. Persze az internetezés és a játék meríti, de hát a 4 mag biztosította sebességnek ára van. :K
    A nagy méretű kijelző miatt a kezelés jó és jól átlátható a rendszer. Sajnos egy kézzel már nem érem át, ezért a legtöbb feladat két szabad kezet kíván. (de igy legalább leszoktam a kocsiban telefonálásról... :P )
    Tudomásom szerint a telefon tavaly év elején jelent meg és azóta 4-5 frissítést kaptunk, tehát annyira nem frissül rosszul. Sajnos új android verziót nem kaptunk csak a meglévő 4.0.3-at finomították, de szerintem ez az egyik legjobban használható gyári ROM. A memóriakezelése rendben van, nem fagy és nem akad.
    Igazad van, a zárt bootloader miatt nincsenek egyedi ROM-ok, nekem a defy után furcsa volt, hogy így kevéssé testre szabható a rendszer, de ha nem vagy kényszeres ROM cserélgető akkor ok. Valahol el kell fogadni, hogy nem teljesen kutyaütő banda ül odaát, és azért értenek kicsit a telefon gyártáshoz.
    Azért én átnéztem az XDA 4x fórumát, és van ott egy két okosság... :DD (Root, camera mod...)
    Ami tetszik:
    Szép kijelző, napfényben jól olvasható
    Elegáns külső, nem kopik, nem nyekereg egyben van
    Gyors, nem fagy, mindenre van elég memória
    Gyorsan talál holdat, jó navigálni a nagy képernyőn
    Könyvolvasónak kiváló
    Netezni majdnem kompromisszumok nélkül lehet.
    Sok jó játék
    Normál méretű SIM
    Gyárilag magyar nyelv

Ami nem tetszik:
    A játékok és netezés alatt gyorsan merül. Ha kihasználja az ember az okostelefon funkciókat nem biztos, hogy megvan az egy nap töltés nélkül
    A kamera teljesítménye hullámzó
    Nem ébred fel a hangerőszabályzó gombokra.
    Nekem a bekapcsoló gomb kényelmetlen felül
    Videotelefonálni rossz, mert az előlapi kamera tényleg vacak. (ok, ideálisan sok és egyenletes fényben nem próbáltam)
    A kihangosított beszélgetés minősége csak erős közepes (hangereje ok)

Egyenlőre ennyi jut eszembe, összefoglalva ez még mindig nem a tökéletes telefon, de megérte a pénzét. Jól használható a hétköznapokban, mind munkahelyi telefonként mind otthon netezgetni, játszani.

[ Szerkesztve ]

• Quqesz

nagyúr

egy kis infó neked: LG 4XHD

Banadavid
    alapból sztem rakd fel a google play music-ot,mert az már jobb mint a gyári egyből minőségben.Ha húzod az EQ-t akkor még hangosabb is lesz.De ha tovább akarsz menni,akkor Poweramp,N7 pl,ezek már jobbak+ amit Naras írt.Nekem Sennheiser HD407-es fejhallgatóm van,azon korrekt(és ilyenkor még fület is melegít :K )

más

Akinek gyors merülési gondjai vannak,annak ajánlok egy olyat,hogy indítsa újra a telót és a "képernyő automatikus forgatása" funkciót kapcsolja ki, majd be és a gmail szinkronizálást is kapcsolja ki,majd be. Nekem azóta jobb lett az aksi ideje. :C

[ Szerkesztve ]

Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro

• Urby66

aktív tag

LOGOUT blog

Még egy pár dolog ami eszembe jutott:
    Nincs állapotjelző led, ezért az elmulasztott eseményeket csak a kijelző feloldásával lehet megnézni. (tudom van hozzá program ami villogtatja a kijelző alatti gombokat, de az nem hagyja elaludni a telefont, így ha több óráig tartó jelzést állít be az ember hamar lemerül a készülék.)
    Továbbá így a kijelző feloldása nélkül nem látom feltöltődött-e már.

Tapasztalatom szerint a netezés és a menüben bóklászás során működik mind a 4 mag.
    A játékok 90%-a (akár tegra only játékok is) és navigáció alatt csak 1 mag működik 1500 Mhz-en ami szerintem nem ideális.
    Kérdezem, hogy másnak ez hogyan van? (A TegraStats nevű progi mutatja a magok állapotát root-olt telefonon)
    Az alábbiakat próbáltam:
    Shadowgun THD 1 mag
    Another world 1 mag
    Puddle THD 1 mag
    Oscura 1 mag
    Glowball THD 4 mag
    Dead space 1 mag

[ Szerkesztve ]

• V.Dave

senior tag

kb 2hónapja nyúzom a telómat. Megpróbálom összeszedni azokat a dolgokat amiket nem szeretek benne:
    (nincs sok :) )

A hangszóró gyatra, és nagyon nagyon halk (igaz az előző telefonom Samsung F400 stereo-s volt alapból)
    A gyári füles gyatra (de legalább agybadugós)
    Mindig elállítódik a csengőhang hanereje (ha pl játszok és leveszem a zenét akkor)
    A gyári LG PC Suite egy kalap f-s
    Kikapcsolva nem ébreszt (mondjuk ezt meglehet oldani másképp nálam bevan állítva hogy este 10 és 6között néma legyen)
    Kamera mintha bizonytalan lenne fókuszálásnál
    Ha nem figyelsz oda hamar lemerül
    A letöltött programokat/játékokat nem lehet testreszabni hogy hol jelenjenek meg a letöltéseken belül

apropó, valaki tudja milyen imát kell elmondani ahhoz hogy Total Commander lássa a telefont amikor csatlakoztatom?

Xiaomi mi 8 6/128

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés