- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
-
dodicsaba
aktív tag
válasz Takhanto #10203 üzenetére
Aha. Viccnek is rossz a vaterás tipped!! Előre utaljak 100 ezret meg várjak egy hónapot Aki ezt teszi meg is érdemli. Nem igazán fizetek előre sémiért és ráadásul a komentekból is kilóg a ló lába. Én inkább többet fizetek a nagykernek akiktől már többször rendeltem és nem lesz meglepi és aci nesze van. Mai világban nem bízunk senkiben. Vicc
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport
-
Naras
őstag
válasz dodicsaba #10204 üzenetére
Hát, a gyerek egy összetett mondatot nem bír normálisan leírni/megfogalmazni
Egyébként, el tudom képzelni, hogy megvannak a forrásai, lát benne üzletet, és tényleg meghozza neked a készüléket, a pénz előreutalást is meg tudom érteni, hiszen neki is ki kell fizetni...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
zozyno4
tag
Bocsi hogy a hozzászólás nem a éppen aktuális témába vág de megvan az első borzasztó csalódásom az 4x ben. egy tollal véletlenül összeraktam és mit ád a jó Isten lett rajta egy pici karc. ennyit a gorillárol
meg is rendeltem gyorsba a fóliát. valakinek ilyen észrevétel?Alcatel OT 556-> Samsung D900-> Nokia 5200-> Lg Optimus Kp 502 -> Samsung S5230-> Sony Ericcson W595 -> ZTE Skate-> iPhone 3g-> Sony Ericcson Xperia X8-> Lg Optimus 4X HD- > iPhone 4-> HTC One follow
-
wolruf
őstag
válasz zozyno4 #10206 üzenetére
A Gorilla sem mindenható. Sajnos, ha homok vagy pici kristályszerkezetű anyag (elfelejtett gyémántnyakék, stb...) közelíti meg, akkor bizony meghanyatlik az is. Nekem az első dolgom a fólia volt. A marketing szép, jó, de inkább védem a cuccot egy picit
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Naras
őstag
válasz zozyno4 #10206 üzenetére
Nekem is van már rajta egy micro karc a tetején, bár csak bizonyos szögből, és fényben látszik... sokat törölgettem mindig a pulóverembe, lehet maradt rajta valami kis kristályos szerkezetű anyag/porszem... Fóriát ettől függetlenül még nem tettem rá...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
zozyno4
tag
az oké hogy nem mindenható de azért egy tollal megbirkózhatott volna jó mondjuk annyira nem vészes épen alig látni de mivel tudom hogy ott van bosszant de nembaj jön a fólia. amúgy valaki linkeljen már olcsó de mégis használható beledugós bőr vagy műbőr tokokat előre is köszi
Alcatel OT 556-> Samsung D900-> Nokia 5200-> Lg Optimus Kp 502 -> Samsung S5230-> Sony Ericcson W595 -> ZTE Skate-> iPhone 3g-> Sony Ericcson Xperia X8-> Lg Optimus 4X HD- > iPhone 4-> HTC One follow
-
code1005
senior tag
Sziasztok,
hard resetnél ugrik a root? MErt már valami kéne tennem a telómmal, nagyon belassul néha és egy éjszaka alatt a kikapcsolásig képes meríteni magát, úgy, hogy hívás és a képernyő sincs használva.
Vagy elég lenne leszedegetnem a felrakott progikat, hátha valamelyiknél kibukik a hiba? A networklocationlocator és az alarmmanager viszi el a proci időt éjszaka.
plata o plomo
-
Ferenczi Áko
addikt
Jeah,sikerült a KDZ frissítés,bár csak úgy,hogy az akksit benne kellett hagynom,és hangerő lenyomva dugtam rá az usb-t. Szenvedek ez miatt hátrányt? A V10h-nov-19-2012 verziót varázsoltam fel. Ennél újabbat nem találtam!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
-
Naras
őstag
válasz Ferenczi Áko #10214 üzenetére
Nem... ha felment, akkor felment...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Demens
tag
Sajnos az sms küldés probléma nem oldódott meg. A Go SMS-ben sem találtam beállítást arra, hogy a karakterkódolást átállítsam és ne vonjon le az ékezetek miatt karaktereket. Szerintetek, ha frissítek KDZ-vel, akkor helyre jöhet? Factory Resetet nem akarok.
-
wolruf
őstag
válasz Demens #10218 üzenetére
Érdekes ez az SMS-ben ékezet küldés. Nem úgy van, hogy ha beállítod a kódolást, attól függetlenül, hogy te ékezettel küldted el, a fogadóhoz ékezet nélkül jön meg (én ezt tapasztaltam, ha ,,reduced'' módra állítottam az SMS küldést). Speciel én már nagyon régóta nem írok ékezettel SMS-t pont emiatt
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz wolruf #10219 üzenetére
De így van kolléga. Ugyanis kimenőben nézi a 160 karaktert. 160 karakter ha nem használjuk az ékezeteseket, mindenhol leugrik ez a szám, amint beírsz egy ékezetet. Telefonról általában csak e-mailben használok ékezetet, ha ide írok akkor is tudjátok, hogy miről vagyok, mert akkor nincs ékezet, sokkal gyorsabb, angolra van állítva a billentyűzet úgy feljönnek a hozzárendelt írásjelek is a karakterekhez sokkal jobb.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
válasz Demens #10223 üzenetére
szerintem még mindég csinálj egy gyári visszaállítást,az sokszor rendberak mindent.Az sms-nél én úgy tudom tök mindegy mit csinálsz,az mindég ugyan úgy kódolja az ékezeteseket,nem android függő hanem szolgáltatói gebasz(de lehet én tévedek).Párszor már agyaltunk rajta és mindég ugyan oda jutottunk vissza.....
Ferenczi Áko
sok sikert az majd az új telódhoz.code1005
1.kapcsold ki majd be a képernyő elforgatást(ics 4.0.3 bug) ha nem segít
2.gmail szinkron ki majd be,ha nem segít
3.indítsd újra a telót,ha nem segít
4.a futó progiknál lőj ki mindent,kivéve:kezdőképernyő,meg ami zöld robotos,ha nem segít
5.gyári visszaállítás és utánna az 1. lépést tedd meg.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Bobby G.
senior tag
válasz Demens #10218 üzenetére
Handcent SMS elvileg úgy oldja meg, hogy a másik irányba dönti az ékezeteket, így egy karakternek számít.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Demens #10233 üzenetére
Ha a gyári program nem küldi el az üzenetet semelyik másik sem fogja. Magát az üzenetek küldését egy rendszerszintű funkció látja el, ezért van az, hogy pl. a Go SMS progiban elküldött SMS megjelenik a gyári alkalmazásban is. Az SMS küldő alkalmazás csak egy felület a rendszer felé ami a küldés-fogadást végzi.
A hibát ezért nem tudod orvosolni semmilyen külső alkalmazással. Mivel így távolról nem lehet tudni mi okozza a gondot javaslom a gyári beállítások visszaállítását, és a legfrissebb ROM telepítését. -
Quqesz
nagyúr
válasz Demens #10226 üzenetére
mindent töröl és az alap programokat újra telepíti partícióból.Ha vmi elromlott útközben nem baj,mert az eredeti jól működő szoftvert rakja fel újból.Beáll/biztonsági mentés és visszaállítás menüpont.simára nyalja,előtte kép,zene,stb lementését csináld meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bobby G.
senior tag
Ez a készülék ugye nem mikro sim-es? Valahol azt olvastam és most nincs kedvem kártyát vagdosni.
-
-
firemanus82
senior tag
válasz Urby66 #10228 üzenetére
Vagy az üzenetek beállitásánál Karakterkodolasnal alapertelmezett abc-t kell kivalasztani. Ennyire pofon egyszeru.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
dodicsaba
aktív tag
Valakit érdekel 4x jelezze. Eus dec 17.fekete,bolti gar 1 év. vettem egy nexust. 80pénz.
BlackBerry Passport
-
firemanus82
senior tag
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Másnak is ezt dobja ki a forum. Mobilrol csak ez jon be...LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Quqesz
nagyúr
válasz firemanus82 #10245 üzenetére
igen én is küzdök vele,vmi gebasz van a szerverrel......
más
ez meg mi?! [link][ Szerkesztve ]
-
bj13
tag
Sziasztok!
Most vettem egy ilyen telót, még ismerkedek vele. Ami probléma, hogy a Total Commander nem látja sem a belső memóriát, sem a memóriakártyát. Mi lehet a megoldás? -
Quqesz
nagyúr
ha csak simán mtp kapcsolattal(beáll/kapcsolatok/MTP) cseréled ki,akkor is működni fog a rigo.Én is így szoktam és minden rendben.
erre senki nem kapta fel a fejét?4X CM4.2.1
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest