-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz dave_gahan #10048 üzenetére
Relatív hogy mi a rizikós. Én is megvettem, használtam pár hónapot és nincs semmi baja. Kb ez a telefon az 50. telefonom és idáig még csak egy iphone-t kellett szervízbe vinni de ott is szoftveres probléma volt. Én a letiltástól mindig jobban félek. Ha nagyon nagy gáz van, még mindig van ismeretség az LG-nél.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
addikt
válasz Ferenczi Áko #10049 üzenetére
Mióta van fenn akitől venni akarod? Most magam ellen beszélek, de mit csinált pl. a dobozzal?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz Jeanne d'Arc #10053 üzenetére
2006 óta van regisztrálva! Megvan a doboza is a telefonnak,csak érdekelne,hogy a készülékben meg lehet e nézni..De ha telenoros és a garilevélen ott van az imei szám ami a dobozon is,akkor gondolom Eu-s a kicsike!
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
addikt
válasz Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Akkor remélhetőleg nem lesz gond. KDZ sem olyan borzalmas frissítés szempontjából.
-
Naras
őstag
válasz Ferenczi Áko #10054 üzenetére
Persze, a szolgáltatók ide szánt készülékeket árulnak... egyébként, ha bekapcsolod, menü legalján A telefonról pontban a Szoftverfrissítésbe mész, ott rányomsz a Frissítés ellenőrzésére, és nem azt kapod vissza, hogy "Készüléke még nincs regisztrálva", hanem mondjuk felajánl újabb verziót, vagy kiírja, hogy nincs újabb, akkor jó lesz... az ázsiai kütyük a nincs regisztrálva szöveggel jönnek, mivel azok másik hálózaton vannak beregizve, nem az európain, így itt nem találja őket, ezáltal nem lehet frissíteni sem OTA... persze ez nem nagy dolog, hiszen gépről lazán lefrissíti az ember, amire akarja...
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
dodicsaba
aktív tag
Tudtok a Play áruházból ingyen letölthető lövöldözős játékot ami működik is? Ha tud valaki irja meg. Előre is köszi. A skyp nekem is fagy de előtte samsung s3 minimen is lefagyott,gondolom nem a telok rosszak. tudja valaki hogy az FLComandos játéknál miért nem rakja ki az irányító ikonokat? A minin jól működött.
BlackBerry Passport
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz DJ. Ru$y #10059 üzenetére
Ha már az autós gameknél vagyunk: Az egyik kedvencem az Asphalt 7. Az Ionon órákat játszottam vele! Ezen a gépen is fut szépen? Egy oldallal ezelőtt valaki azt írta(lehet hogy éppen Te),hogy alacsony FPS-en fut.. Tudsz ez ügyben nyilatkozni? Esetleg egy autós game-t ajánlani? ha nem akarsz offolni,akkor priviben is megteheted!!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Ferenczi Áko #10060 üzenetére
RR 2 HD
Asphalt-ból 6-tal játszottam,a hetet talán nem tudtam letölteni vagy valami ilyesmi voltnekem a Real Racing valahogy jobban bejön.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Naras
őstag
válasz Ferenczi Áko #10060 üzenetére
Asphalt 7 sajna valóban "akadós" kicsit, nem olyan hú de jó a játékélmény így, de vannak rá hack - ek, azzal elvileg jó... én még nem próbáltam XDA fórumon volt róla szó asszem. Eredetileg HOX - ra volt ilyen megoldás, de működnie kell O4X - en is, hiszen mind a kettő T3...
Asphalt 6 viszont megy rajta gond nélkül, az sem sokkal rosszabb...
Egyébként az az érdekes, hogy a 6os is meghülyült egyszer még a 2X - emen, és az is szaggatott... hiába indítottam újra, telefont is, majd tettem újra a játékot, akkor is... aztán egyszer meg csak fogta magát, és megjavult...quint: akkor az arab ezek szerint az európai hálózatokon van regisztrálva... OTA - n keresztül felpakolt frissítésben van is magyar nyelv, meg minden?
[ Szerkesztve ]
-
belua27
tag
sziasztok mi van akkor ha a teló wifi csatlakozásnál azt irja ki hogy felhasználó azonosítási probléma és nem tud csatlakozni mit kell ilyenkor állítani már itt vagyok németbe és nem tudok wifizni a telón
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz belua27 #10064 üzenetére
A wifin van beállítva valószínűleg valami... mondjuk egy MAC filtering és ha nincs hozzáadva a MAC ID-d a wifihez akkor nem tudsz netezni, persze, ha másik eszközzel megy a net, akkor ez kilőve.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Csocsesz75
őstag
Sziasztok !
Kérhetném Tőletek hogy egy kicsit lassabban írjatok, mert így sosem érek a végére.
Jelenleg 5000-ig olvastam, tájákozódok.
-
Takhanto
őstag
válasz Csocsesz75 #10070 üzenetére
Nekem még árajánlatot fog írni,ha megtetszik akkor rendelek, mivel a teljes árat futárszolgálatnak kell majd fizetnem.
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
dodicsaba
aktív tag
a skypot a play áruházban Microsoft átvette és frisitette azóta mindenki panaszkodik rá. velem együtt. Kuka az egész.
BlackBerry Passport
-
dodicsaba
aktív tag
http://kutyu.hu/cikk/2013/01/22/lg_optimus_g_-_tovabbi_50_regioban
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport
-
lukaszokni
aktív tag
Jelentem, az első app, ami felhevítette a telót a DrawSomething.
Határeset kategória, a kijelző is, meg a hátlap is süt... Törlöm a fenébemAtx4ever!
-
Ferenczi Áko
addikt
tsuckware egy megbízhatatlan ember. Ígérget ezt-azt, már le volt vele tárgyalva,hogy holnap megyek a telefonért, erre benyögi,hogy mégsem adja el.. Akkor minek hirdeti? Már két hónapja is tett egy ajánlatot,akkor nem kellett a telefon, most meg kb 1 hete tárgyalok vele, 80ezer ft-ért el is adta volna nekem. Most írt,hogy mégsem jó.. Kerüljétek messzire!
-
Naras
őstag
válasz pumukli23 #10078 üzenetére
Én is úgy vélem, de ne igyunk előre a medve bőrére... az árára leszek még kíváncsi... ebay - en van egy-kettő már egész jó áron, nem is sokkal drágábban, mint 4X... persze itthon azért más szokott lenni az árszabás... Nomeg, kicsit meg is késtek ezzel a nagy terjeszkedéssel...
[ Szerkesztve ]
-
Demens
tag
Nekem nem fagy a skype, pedig a legújabb van.
Viszont van egy érdekes dolog. Mostanában nem küldi el az sms-eket. Bennragad a küldés, de órák múlva sem megy el az üzenet. Telefonálni tudok, szóval nem hiszem, hogy szolgáltatói dolog lenne.[ Szerkesztve ]
-
tsuckware
tag
válasz Ferenczi Áko #10075 üzenetére
Elnézést kértem, és először te mondtad vissza... akkor most 1-1 asszem... mindegy aki szeretne az kerüljön... üdv.
-
Naras
őstag
válasz stickrs #10080 üzenetére
Akkor nem tudom min múlik, nekem azt írja, nincs regelve, szintén SEA... arra tudtam gondolni, hogy több szerverre vannak szétosztva GEO-nként, és az "ázsiai" darabok nem azon vannak, amire innen feljelentkeznénk... de akkor lehet az enyémet még azelőtt csórták ki LGtől, hogy felregelték volna...
-
stickrs
senior tag
válasz Loituma69 #10085 üzenetére
ha a főképernyő bejövetele után 2másodperccel kidob,ott nincs mit állitgatni. 2x-en nekem is ment,most nem. ez van,jb-vel lehet majd megy megint. De ha tudsz irni pár beállitást,amit 1mp alatt el lehet végezni,és benntart a programba,akk ne tartsd magadban vagy milyen beállitásokra gondolsz?
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Találtam megint egy eladó O4X-et. Azt szeretném kérdezni,hogy ha átalakítós a töltője és angol a menüje, az nagy valószínűséggel nem EU-s, vagy tévedek?
-
tothl
addikt
válasz Ferenczi Áko #10096 üzenetére
nem tevedsz
-
dave_gahan
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #10098 üzenetére
Elvileg más nem. Többféle véleményt olvashattunk már itt, vki nem érti, h mi a para az ázsiaival, amikor KDZ-vel (ha nem is elsőre, de később) simán lehet frissíteni, más viszont azt nem érti, miért olyan nagy elvárás egy drága csúcstelótól, h OTA-n (pc nélkül, wifivel) frissítsen, ami sokkal kényelmeseb/egyszerűbb (és ami ázsiaival nem megy).
Írd be a keresőbe, hogy "nem értem kdz", majd opciók - "gyorskeresés itt" és kiad 22 hozzászólást pro és kontra...
Aztán döntsd el.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz dave_gahan #10099 üzenetére
az ota kényelme pont abba a + 30e -be kerül az itthoni garison.ezt mindenki döntse el mennyire zavaró ota vs kdz.Csak megjegyezném,hogy simán ota-n a nexusomra sem jött le egyszer sem a frissítés.....
demens
gyári visszaállítás az utolsó ötletem,de ezt neked kell eldöntened mennyire macerás.(bár van backup progi segítségként)[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest