-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
A v10H-val,a következő változásokat mentek végbe...
Software Version: V10h (Open Képügynökség) Az alábbi lista fejlesztések: - végrehajtotta a biztonsági figyelmeztetés Ha a hangerő túl magas egy headset - Továbbfejlesztett autofókusz a kamera - Fixed problémák esetenként indítsa újra az alkalmazást a Google Maps és a Google Maps Navigation a frissítés üzemmód két: Egy számítógép (internetkapcsolattal) és Adatkábel : Alkalmazás B2C PC letölthető a Support részében Szótár LG.comLG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Quqesz
nagyúr
válasz jooker82 #7403 üzenetére
nem rossz,karira megkaphatnánk
toto
szval ha összerakom és megnyomom az android beam-ot nem történik semmi v néha elindul az internet böngésző mind a kettőn. vszínű akkor csak linkeket,neten levő videókat lehet átküldeni.v még mindég nem jöttem rá vmire. mindegy ment bt-n amit akartam.Asszony megkapta a nexus s-t.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
MODERÁTOR
Adjatok tanácsot hogy hol lehet ilyen EU-s készüléket venni?
Jövő hét péntekre kellene ajándékba lenne.
Kérem aki tud segítsen.20 éve a Prohardveren
-
törölt tag
válasz jooker82 #7404 üzenetére
biztonsági figyelmeztetés Ha a hangerő túl magas egy headset - nézem én is, mint a lukinyúl, hogy ez most mi? Eddig nem dumált, hogy magas a hangerő és hosszú távon halláskárosodáshoz vezethet, mostt meg akkor is, amikor csak 50%-on van a hangerő.
Ma reggel 300 óra után újra kellett indítanom. A Play csak homokórázott. Először arra gondoltam, hogy nyista nyet, de aztán amikor a leveleim letöltötte, de a Play meg semmi, akkor csináltam meg. Azóta meg működik. Pedig a gyorsítótár ürítését is megcsináltam.
-
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Van itt valakinek itt szolgáltatós 4X-e? Kicsit félek a bolti garitól, mert bár eddig nem volt rossz tapasztalatom, mivel szervizelni sem kellett:-)
Az lenne a kérdésem lényege, hogy gondolom a szolgáltatósok azok EU-s készülékek, illetve ugyanúgy lehet rootolni, recovery-t felrakni rájuk?
Lehet valahol független EU-s készüléket venni gyári garival? Ez lenne a legjobb választás persze, csak van egy sejtésem, hogy nincs ilyen... -
DJ. Ru$y
félisten
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tothl
addikt
Ez meg mindig egy szinte hibatlan telefon. Sok androidos keszuleket fogdostam, es ez az elso aminek a gyari allapota olyan, hogy nem lehet belekotni. Sokat elarul, hogy bar az osszes launchert megvettem, a 4x meg csak a gyarit latta, semmi egyebet.
-
toto0569
addikt
nem tom,nekem már nincs meg a Nexus,nem szoktam használni az Nfc-t.Most is le van jegelve a TB-vel.Sajna nem tudok segíteni
tothl:én használtam másikat,de rájöttem ,hogy nem azt a + launchert nézegetem,hanem használom,ezért megteszi nekem a saját LG kinézet.[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
hello,a keresőbe ird be hogy "eus",vagy hogy "ajánlott üzlet",vagy hasonlók. kápmegyer gsm-et ajánlották,meg van még 1-2,de nem tudom fejből,meg most sietek,és nem birok rákeresni. de ha rendelsz mindenképp ird oda h eusat kérsz,vagy hivd fel az üzletet..mert ha nem irod,akk valószinü hogy nem olyat fognak küldeni..
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Kinder
senior tag
Sziasztok
Van egy vadi új Nillkin tokom, eladó, 2.500 pénz.
Akit érdekel, az privizzen.Egy darab van, nem bolt vagyok, meg ilyenek, átvehető Bp, Zugló, Örs vezér tér.
[ Szerkesztve ]
-
pumukli23
senior tag
NFC-vel nagyobb adatmennyiséget úgy tudom még nem igazán lehet átküldeni, viszont arra kiváló, hogy megoldja helyetted két készülék között a Bluetooth párosítást, majd azon a csatornán átküldje. Ezt még nem próbáltam, csak alkalmazásokat (url), weblapokat (url) és térképeket (szintén url) küldtem át vele báj tácsing.
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
Van origi LG tok is 4X - hez...
Mondjuk, magam részéről nem akarom tokba tenni, úgy tetszik, ahogy van.. vastagsága is így jó, a design is így jön ki... De azért elgondolkodtam ezen a tokon én is... mégis...
Egyébként a fentebb linkelt eladótól vettem már ezt-azt, 2 hét alatt itt van a cucc, nagyon korrekt, jó eladó... de nem a reklám helye, csak mondom...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
Naras
őstag
Sajna azt én sem láttam még, hogyha lenne, akkor a linkelt ebay - ernél valszeg fölkerülne a listára, bár meg lehet próbálni ráírni... érdekes, anno pl. 2X - hez volt minden, ehhez nem tudom miért nincs ekkora kieg support..
Én most a 2X dokkolójába szoktam beletenni fektetve, úgy jó bele relatíve... tölteni persze így nem tudom, de jobban mutat... Tényleg nem értem, ehhez miért nem adnak ki... olvastam valahol, hogy a samu S2 - es dokkolója jó hozzá talán... De csak rémlik valami ilyesmi, nem tuti...
[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
Én pedig az asztalra rakom, így sem tölt
Amúgy olyan jó megoldást, mint amiket a Motorola csinál, másnál nem láttam. Annyira jó volt a Milestone 1 gyári asztali dokkolója meg az autós tartó és kábel, hogy csak na. Egy tényleg szép, funkcionális asztali dokkoló ehhez is jó lenne Bár amilyen furi a tápcsatlakozó rajta (polipmozgással bedugható töltőcsati), nem tudom milyen tartót lehetne hozzá hergelni(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Naras
őstag
Hát igen, amikor először akartam rádugni a töltőt, én is komoly nehézségekbe ütköztem...
Most nem annyira tetszik az élő háttérképem... tiszta szürke, felhős, és esik rajta az eső... csurognak a vízcseppek a képernyőn...
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
emzoli
csendes tag
Sziasztok!
Tervezgetem már egy ideje ennek a mobilnak a megvételét.
Korábban olvastam, hogy a bételnél lehet kapni EU régiósat. Ma kaptam választ tőlük, hogy már egy ideje nem tudják EU-san beszerezni. Az lenne a kérdésem, hogy milyen hátrányom származik, ha nem EU-s?
Hol lenne érdemes megvenni? ( 24 hónap garival) -
Kezd elegem lenni a készülékből.
Ha be van kapcsolva a csak 2G hálózatok használata minden híváskor hallani a ciripelést a hangszóróban, mit amikor egy hangfal mellet csörög a telefon.
Mi lehet ennek az oka, más is tapasztalt már ilyet? Kipróbáltam és mind az F mind a H ROM-al csinálja.
Semmi más nincs fent, a teljesen gyári beállításokkal jelentkezik a baj. -
MODERÁTOR
válasz DJ. Ru$y #7438 üzenetére
Talán-talán jövő héten hétfőn vagy kedden lesz.
De ismétlem hogy csak talán.
Péntekre meg kellene a telefon, tehát az idő sürget egy kicsikét.
Persze én is hibás vagyok mert gondolhattam volna hogy ez a nem olcsó kis készülék ennyire jól fogy.
Ez itt EU-s lehet?20 éve a Prohardveren
-
-
firemanus82
senior tag
Vidd/küldd vissza a boltba. Nekem anno a black produkált hasonlókat, majd leszakadt a hálózatról és persze senki sem szereti ha nem elérhető!
Mellesleg a budaőrsi szervíz korrekt, udvarias, segítőkész, gyors és tökéletes volt - nem úgy mint az Aradi utcai!!
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
firemanus82
senior tag
Bizony egy gyári autós tartó nagyon jó volna, mert a szegény Black-ébe nem megy bele
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
DJ. Ru$y
félisten
Biztos nem, főleg, hogy ennyiért SEMMIT(!!) nem kapsz a telefonhoz! Erre számold még a tartozékot + EU felár és már drágább is, mint mindenhol máshol... Ismétlem, ha egy bolt nem tudja beszerezni, akkor az nincs és nem kapható. Ez nekik érdekük, hogy eladják... ez nem az ő tökölésük. Gondolom ha ők szólnak akkor a nagyker megpróbálja beszerezni (hollandból vagy németből) és az idő...
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest