- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossi
őstag
válasz verser233 #2840 üzenetére
pockos13 neked is
nekem telenoros de, semmi nincs a készüléken ami erre utalna, szóval szerintem neked sem lesz
a frissítések eddig 1-2 héten belül jöttek szolgáltatótól függetlenül, mert nem hálózat/szolgáltató függő a frissítés hanem régió függő (remélem jól írtam...)
a jelenlegi V10F szerintem teljesen rendben van az LG szerintem tanult a 2X-nél mert nekem 2 hónapja van meg a készülék és a harmadik frissítés van rajta, ha jól emlékszem
zenét én nem igazán hallgatok rajta de, mások azt írták, hogy nem rossz
Custom romok nincsenek de, szerintem jó a gyári gyors, stabil nincs vele problémahát részemről ennyi...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest