-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gipsztigris #20900 üzenetére
Azt nem tudod véletlen, hogy akkor nem dob hibát, ha át kellene emelnie widgetet is? Félbeszakítja a folyamatot, vagy csak kihagyja a widgeteket?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
válasz #84221696 #20895 üzenetére
+1
lehet én is megvárom mit villant a Nexus 5,de a sony dizájnja nekem is bejövős viszont az LG a 4X-el rámutatott arra,hogy tudnak jó telót készíteni(minden hibájával együtt,ami máshol is van nem csak itt) a G pad is bejövős dolog...ami nagyon szimpi a G2-ben,hogy kétszeres koppra feléled a kijelző,jó lenne a 4X-ben is[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz gipsztigris #20903 üzenetére
A Novát visszatettem most, hogy kipróbáljam, de az importnál nem írja a gyári Launchert, hogy tudna onnan importálni, No supported launchert dob...
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #20897 üzenetére
Én is! Amióta megjelent, azóta. Jó lenne karácsony körül egyet szerezni. De gyanítom, hogy majd csak a jövő év első felében lesz lehetőségem egyre. Addig marad az x4 + cm.
Quqesz: Biztos jó teló az a G2, de ez már hasonlít a samu s sorozatához kinézetben (azok a lekerekített sarkok). Nekem a tégla a telefon.
Azt hiszem, veszek is egy kisméretűt![ Szerkesztve ]
-
Ricsko :D
aktív tag
Sziasztok a Gameloftos játékok miért nem futnak rajta mind? De mondjuk a GTA Vice City se megy rajta....
LG 4X HD The Best Phone :DDD
-
DJ. Ru$y
félisten
Vice City az user error, mert én lagg mentesen játszottam vele még ICS alatt is és JB-n is.
-
toto0569
addikt
válasz nemo007 #20918 üzenetére
Beállítások/fejlesztői lehetőségek/háttérfolyamat korlátozás-->legfeljebb 4 folyamat.Gpu megjelenítés--->pipa.Elvileg a RAM használat kissebb,így neked több szabad marad és az alkalmazások sem laggolnak.Viszont szükséged van még a Quick system info app-ra amivel ignorba teszed a nembezárható alkalmazásokat,rendszer,óra/ébresztő,időjárás,launcher.És a Ram manager app amit én a hard multitaskon használok.Töröld a felesleges alkalmazásokat ès ne jegeld mert attól még ott van(nfc).Greenify ,evvel is a rendszer + időjárást az hagyd ki.A ram manager widgetet hasznàld.A quick system-ből pedig a c és az x jelet widgetnek.Mielőtt a telcsit lerakod a kezedből hasznàld.A telon levő ház jelet is nyomjad és minden használtat törölj mielőtt lerakod.
-
RexpecT
addikt
2 óra alatt kikapcsolt wifi,adat,gps stb. mellett 5%-ot esett az akku.
Valakinek megoldás az üzemidő növelésére? -
-
siletto
tag
Üdv!
Én is próbáltam frissíteni, de nekem see indul be a 6.i nightly.
És mellesleg a 10.2-től sem ájultam el, jók a szolgáltatások, de nem éri meg a lassúság meg a kifagyások.
Szerintetek gond nélkül visszatehetem a 10.1-et, vagy csak 10.2 mehet rá? -
-
swordfish666
csendes tag
Sziasztok. 6 napja vagyok LG 4X HD tulajdonos. Nagyon tetszik a telefon,egyetlen problémám vele a gyors akkumulátor lemerülés. Olvasgattam a topicban és látom hogy sok mindenkinek nincs ilyen problémája vele. Nekem maximum 6 órát bir ha nyúzom szinte folyamatosan,ha wifin netezek akkor csak 2-3 órát. Vadonat új készülékről van szó, és nagyon keveslem ezt az időt főleg az előző androidos készülékeimhez képest. Le vettem már a fényerőt 35 %-ra és be van kapcsolva az auto. Alkalmazások nem futnak háttérben,sőt egy kettő gyárit le is tiltottam. A szabad RAM általában 330MB. Készenlétben nincs ilyen problémám de azért ez a telefon arra lenne való hogy ki is használjam a tudását,de viszont ugy nagyon hamar lemerül. CSináltam már rendszer visszaállitást is. Van valakinek hasznos ötlete? Másnak hogy birja adatforgalommal gps-sel,wifivel 15-16 órát? (ennyivel én is bőven beérném) Előre is köszönöm
-
Quqesz
nagyúr
válasz swordfish666 #20929 üzenetére
nincsen baj,4-5 feltöltés után beáll rendesen.Nekem kb másfél napot bír(3g,3widget,5mail szinkron)
-
szonti
aktív tag
válasz swordfish666 #20932 üzenetére
Üzemidő nekem ált. 1 nap. Tehát nap végén töltőre szoktam tenni mert 20-30% töltés van benne. 2-3 óra net meg játék 3G kapcsolat, folyamatos szinkronizálás. Kijelzőidőben ha netezek vele 3G-n gyári böngészővel kb 3 óra 30 perc-et bír.
-
-
aktív tag
Miért van az hogy játszok egy játékkal kb 20 percet és mikor megnyomom a HOME gombot akkor kb 5-7 másodpersz ameddig megjelennek az ikonok meg az ilyesmik....( nem csak a nagykaliberű játékoknál hanem mondjuk egy Hill Climb Racingnél is...) Haverom ZTE Skateja ( ami joval gyengébb cucc) az nem csinál ilyent.... Anroid 4.1 van a telon és az alap LG Luncher használom..
-
aktív tag
Sziasztok!
Ez a Wakelock Detector hogyan működik jókat olvastam róla le is töltöttem de nem tudom hogyan működik.. irj hogy melyik program mennyit futott de most ettöl hogy nőlne az akkumlátorbirás ?[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
válasz siletto #20930 üzenetére
Legvégső esetben KDZ - vel újra gyári, aztán lehet megint mókolni, én álltam már vissza 10.2 - ről így, aztán megint mentek fel a dolgok...
Ami 10.2 alatt még hiányzik, az a zseblámpa, valamiért nem működik...Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
lbalog01
tag
Sziasztok!
Van egy rootolt telenoros /unlockolt/ 4x-em. Újonnan vettem és eddig a gyári 4.0.3 ICS volt rajta. Ma gondoltam kipróbálok pár ROM-ot, hátha bejön valamelyik. Na azóta szívok a telóval. Nem frissítettem a gyári 4.1-re mert inkább a 4.2 vagy a 4.3 érdekelne, talán ott van teljesítmény javulás....
1. próbáltam CWM-el a cyanogen 10.1 RC2-10.2 nightly-t, ami install helyett hibával leállt (valami 7es hiba)
2. kitöröltem a zip-ből p880-as sort, úgy fel is ment, de elindulni nem volt hajlandó: bootloader hiba....
3. oké, marad a gyári 4.1, kdz-ből felraktam a 4.1et és rootoltam, recovery flash nélkül hiába lépek be a Recovery módba: NINCS olyan opció, hogy ZIP-et tudjak installálni
4. Ha flashelem a CWM Recovery 6.0.3.1.-at akkor meg a CWM-ből recoverybe indítva Bootloader error!!! ha simán power+Vol Down akkor meg a sima recovery menü ZIP install nélkül??WTF?? Mit rontok el?
Hogy lehet rá varázsolni a touch recoveryt ami a 4.0.3-on is volt, hogy tudjak zip-et telepíteni, így még az eredeti 4.0.3-at sem tudom visszaállítani az SD backupról..
Esetleg valamilyen OC kernelt használ valaki amit egy telepítési leírással megosztana?
köszi
üdv***ROGER***
-
Quqesz
nagyúr
válasz swordfish666 #20932 üzenetére
kijelző időben eddig a srácok max 4h-ig mentek el,ami azt eredményezi,hogy ha folyamatosan használod a kielzőt,akkor sűrűn kér enni....sajnos nagy kijelző,4 mag,3G az sokat tud fogyasztani.Nem a telefon hibás,csak ennyit tudnak az ilyen típusú telefonok...mostmég....ajánlom a kijelző autóforgatás ki/be kapcsolását+ Toto kolléga kicsit feljebb jelzett módszereit(20920 hsz:háttérf,gpu ) és ha nem kell a 3G,akkor a 2G használatát+gps,BT kikapcsolását,ha nem kell.Ha navit használsz,akkor van amelyik többet(rigo)és van amelyik kevesebbet(nyavigony) fogyaszt,ezt is gondold át.
[ Szerkesztve ]
-
lbalog01
tag
Köszi srácok!
Ezt a bootloader nyitást nem vágom, mivel az előző telómon (Lg 2x) sosem csináltam mindig volt rendes Recovery módom nem csak ez a light...így mindig tudtam elölről kezdeni.
ez alapján működik: [open bootloader] ?
Most V20c van fent rootolva de a titkos menü alapján Bottloader LOCK.
üdv***ROGER***
-
swordfish666
csendes tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Ma lefrissítettem a telefont LGMobile Support Tool-lal,összekötöttem USB kábellel eszköz frissitése stb,ahogy leírja... Viszont azt vettem észre ahogy elkészült hogy pl eltűnt az adatforgalomnál a wifi adatforgalom mutatása,és már vissza sem lehet állítani hogy mutassa. Új alkalmázként feltűnt a google play zene pl. Elképzelhető vagy valami régebbi frissítési verziót rakott fel az LGMobile Support Tool? gondolom a v20b frissebb mint mint a v20A. Most ezt írja ki szoftver verziónak: P88020b-216-01
Ez most a legújabb? Előre is köszönöm,és elnézést a tudatlanságomért. -
DirectorX
tag
válasz swordfish666 #20949 üzenetére
Mobiladat--menü gomb, ott lesz az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vezetékes FEJhallgatók