-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz TrueWhitee #19748 üzenetére
+1 "Nyavajgás" & LG G2
-
Quqesz
nagyúr
válasz TrueWhitee #19748 üzenetére
+1 csak menjen le az ára 600 euróról......amúgy ősszel le akartam cserélni,de nincsen olyan innovatív új teló a piacon,ami megérni,és a 4X-el meg vagyok elégedve.... Sony Z-t néztem,de a kijelző gyenge,Huawei P6 is jó,de nem előrelépés...akkor inkább az 4X(na jó talán ha lesz Nexus 5)...úgyhogy Dj megkövetlek,marad ez a teló nekem is sztem....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
TrueWhitee
tag
válasz DJ. Ru$y #19753 üzenetére
Nem, még nem. Ameddig nem megy le az ára, addig biztosan nem fogom lecserélni én sem. Igaz, hogy nem vagyok valami nagy telefoncserélgető emberke, pláne, hogy nincs is annyi pénzem, de ez annyira bejött (mármint a G2), hogy azt mondom, le kell, hogy cseréljem a mostani 4X-et erre, még ha 2-3-4-5 évre is terveztem ezt a telefont.. A szoftveres gombokkal meg semmi baj, ha nincs alatt fizikai mint ezen. Nem is tudom melyik custom ROM-ba volt belepakolva a szoftveres gomb alapból, na ott nekem is felfordult a gyomrom... Le is cseréltem egyből CM-re.
A Sony Xperia Z-ről nekem annyi a véleményem, mert hogy haverom ilyenre cserélte le (hála az égnek) a HTC Wildfire-ét (amivel nem is lett volna gond, ha nem HTC volna), hogy marha jó a nagy kijelző.. Na meg a fotók vele, de semmi egyéb. Sebaj, sebaj..csak csökkenjen majd június/júliusig az ára a G2-nek..
-
cheetah_
csendes tag
Sziasztok!
Egy GPS-el kapcsolatos problémám lenne. Kerestem a fórumon hasonló gondot, de nem találtam.
V20A van fent a telefonon azóta, amióta kijött. Azóta rengetegszer navigáltam GPS-el Primo használatával. Most viszont egy pár hete egyáltalán nem talál GPS jelet. Próbáltam a Speedview programot is, az kiírja, hogy talált 6-8 műholdat, de fixxálás nem megy neki, ezért az is használhatatlan. Szóval gyakorlatilag nincs GPS-em.
Annyi még, hogy próbáltam a V20B-t a LGMobile Support Tool-al felrakni, de azt mondja a program, hogy frissítés amit feltehetne. Lehet hogy valamit rosszul értettem és nem érhető el így B verzió? -
sch_a
addikt
Jól emlékszem, hogy eddig nem lehetett a stock launcherben átlátszóra rakni az alkalmazások hátterét? Csak pár fix hátteret lehetett beállítani, nem? Így most jobban tetszik, le is váltottam az apex-et, szerintem gyorsabb az alap.
-
álarc
aktív tag
válasz tomi.ttt #19760 üzenetére
A hivatalos Magyar is ua. lesz. Csak 1-2 telenoros fság is benne van max. Függetlenben szerintem nincs is Magyar, csak EU open. Amúgy jó a B. Hívásbug, hangerőbug úgy tűnik javítva. Egyedül az 1 perces pinkód feloldási idő maradt, de az javítható egyszerűen. 1x elbszod a pint, onnantól jó a cucc
-
Pigmeus_1
tag
Sziasztok!
Ha még emlékeztek rám, akkor én vagyok az az idióta aki a 4X HD rádiós képességeivel nem volt megelégedve. (nem volt rendes vétel, és sistergett ha megmozdítottam a fejemet)
Nos kipróbáltam egy sor fülhallgatót és arra jutottam, hogy ha fülhallgatón sistereg, és átnyomom kihangosításra akkor nem sistereg. Tehát csak a fülesekbe adja le ezt az idegesítő hangot ami furcsa.
A megoldás az lett, hogy vettem egy Galaxy S3-at és azzal tökéletes.
Cserébe a 4X is meg van még és most azt nézegetem, hogy mi miben jobb.
De sajnos a samsung az összeszerelés (ropog a hátlap) minőségén kívül mindenben veri eddig az LG-t. :-((((Csak egy lelkes felhasználó...
-
Nxn908xxx
őstag
válasz Nxn908xxx #19744 üzenetére
Na most megint meríti valami. wakelock detektor most valami 1013 dolgot ír ha azt lenyitom akkor AudioOut_2 van csak. Próbáltam utána nézni de semmi hang effekt nincs bekapcsolva. Zenehallgastás közbe lassabban merül a teló mint ha nem csinalok vele semmit.
Stock rom lesz a vége ha nem találok rá valami gyógyszert.
Ezen kívül úgy merül a teló használat közbe mint a rosseb.Pedig annó még tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
-
álarc
aktív tag
válasz Pigmeus_1 #19771 üzenetére
De az a kijelző... S3 volt nekem is, de az amcsiled az gáz. Kifolyik tőle a szemem, napfényben nem látsz semmit.
A Z kijelzője pedig förtelmes. Amúgy az S3 jó gép! Akkuba is jobb egy picivel. Ja és a fényképező, na az fényévekkel jobb a LG 4x nél. Sokat agyaltam mi legyen, de végül az ár, és a kijelző döntött. -
adamsauvage
aktív tag
-
Koppy96
tag
Mennyire vészes a telefon üzemideje és a melegedése ?
Gondolom a tesztelési időszakban jobban meg van hajtva a telefon ezért kérdezem, hogy átlagosabb felhasználás mellett mennyivel javul a helyzet.Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Tombi
őstag
A melegedés internetezésnél is előjön? mert ha ugyhagyom a fényerőt akkor leszabályozza?
valami ilyesmit irtak egy postban korábban.
A hangminőség milyen?
főleg a rádió érdekelne, nem gyári fülessel persze, főleg bkv-n remélem nem szaggat stb -
álarc
aktív tag
Ez a melegedés kicsit eltúlzott dolog! Már V10H nál javítva lett. Most a 20B sem produkál semmi extrát. Internet, videó, stb. Semmi komoly! Automata fényerőn használom, még nem volt zűr. Igaz Napfényben a fejem felett nem interneteztem órákat, de ki az a .... Ott az Ő agya is felforr.
[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
Megnyugtató És az akksival mi a helyzet ? Mondjuk ha a Wi-Fi max 2 órát megy böngészéssel, játék max 1-2 óra és a zenehallgatás is kb ennyi, de sosem egyszerre
Ja és 3G, GPS off mert nem használom[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
DJ. Ru$y
félisten
3 hozzászólással feljebb ott van, hogy ezért vett S3-at a kolléga, ezt én eltúlzottnak érzem, de amúgy egy Faraday-kalitka a BKV jármű, ahova elég nehezen jutnak be hullámok ezt csak anno tanították fizika órán?
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
álarc
aktív tag
válasz Koppy96 #19778 üzenetére
Legutoljára a 20B nekem 1:35 perc kijelző idővel ment 36 órát. Ami extra, hogy pár lg app törölve lett, és fut a QuadGearbox. Viszont nem szoktam játszani. FB messenger fut. Wifi és 3g állandó. Szerintem átlagos. Ha bika akku kell, akkor Galaxy Note, vagy Note II. Motorola RAZR maxx, utóbbit nem ismerem. Rádiót még 10H próbáltam, nem gyári fülessel. Sajna gyalázat volt.
-
sch_a
addikt
Hát netezésnél melegszik piszkosul... Ma 10 perc mobilnet után forró volt az egész készülék. Wifinél ugyanez. Bár nem vagyok nagy játékos, de ott nem vettem észre, hogy ennyire forrósodna.
-
álarc
aktív tag
válasz tomi.ttt #19785 üzenetére
Úgy tűnik igen, bár lehet placebo. De, ha az is, hát legyen.
Próbáltam ilyen iodak kernelt, meg levenni a proci fq t, na az nem használt.
Nem jöttek be a hekkelt dolgok, eddig egyik telónál sem, vagyis de az s3 volt, egy deodexed féregírtott rom, de leállt a fejlesztéssel a gyerek, vett egy xperia Z t[ Szerkesztve ]
-
tomi.ttt
tag
Én most raktam vissza a telefonra.
Én csak abban bizok, hogy lesz 4.3-as android a telefonhoz. LG facebook oldalán és a honlapjukon található élő chatben is kérdeztem, hogy várható e , de a válasz az minden esetben az volt, hogy nem tudnak róla.
Mondjuk érdekes mert a V20B-ről sem
-
Pigmeus_1
tag
Van pár apróság ami a 4X-ben nem működött és zavart. Nem kell nagy dologra gondolni, de a lezárt képernyő esetén miért nem lehet a hangerőt csökkenteni vagy növelni zene vagy rádió hallgatásnál?
Na meg az az ominózus rádió... (Bár a samsung sem tökéletes, mert annak meg van egy nagyon halk alap zúgása a háttérben...)Meg a melegedés... Az S3 közel sem lesz olyan meleg, inkább finoman langyos...
(van LTE verzió S3-ból, az már 2GB RAM-al van szere)Az LG valamiért folyton elkezdett gyorsan merülni és nem jöttem rá, hogy mitől. Egyszer csinálta, aztán napokig semmi, majd ismét... (újraindítás sem segített)
S3-ban viszont nem tetszik a középső fizikális gomb. Nagyon megszoktam már az érintő gombokat, és ez zavaró...
A kijelző nekem jobban tetszik, de ugye ízlések és pofonok. Az LG a samsung után olyan fakó...
A fényképezőt nem nagyon próbáltam még, de az LG nagy csalódás volt a Sony után.
Szóval mindegyiknek van jó és rossz oldala is.
[ Szerkesztve ]
Csak egy lelkes felhasználó...
-
TrueWhitee
tag
válasz Pigmeus_1 #19789 üzenetére
1. Lehet hangerőt növelni és csökkenteni, szóval már ez egy hülye kifogás.
2. A rádió szerintem csak nálad sistergett, mert nálam még kukutyinban, ahol élet sincs is tökéletesen fogta a gyári fülessel a rádiócsatornákat és szerintem a többieknél is ez a helyzet. Max akkor lehet(ne) igazad, ha külső rádió alkalmazást használsz, mint én pl a CM-nél a Spirit FM-et, mert néha van rezonancia...de az sem a füles és a telefon hibájából.
3. Az egyikben Tegra van, a másikban Exynos ..Mindig is nyílt titok volt ,hogy a Tegrával szerelt telefonok jobban melegszenek, szóval nem értem emiatt is a nyivákolást.
4. A Sony az Sony... Mindig is híres volt a fényképezőiről, de ennyi. Csak a fényképezőben.. Amit most már átvett a Nokia.. Igaz, azok nem androiodosok, de valamit, valamiért. -
sch_a
addikt
válasz TrueWhitee #19794 üzenetére
Nálam teljes homály a rádió. Még nem sikerült soha adást fognom vele.
-
Quqesz
nagyúr
válasz cheetah_ #19756 üzenetére
Kapcsold be a wifit,majd a fenti menüpontot(hozzáférés tartózkodás helyhez) úgy,hogy amikor bekapcsolod,akkor az első pipát vedd ki(ez a gps antenna bekapcsolása) és utána indítsd el a maps(térkép) appot és kerestesd meg vele hol vagy.Ez kb 20m-es pontosságot fog adni,de ezzel le fogod tölteni egyben a műholdak adatait.Ha ez megvan minden mehet a megszokott kerékvágásban....
sch_a
nálam árnyékolatlan hangfalon vett jópárat és ment is rendesen......néha a madzagot(füles) állítgatni kell..[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Nxn908xxx
őstag
Most rakom rá a telóra a gyári romot, Addig megvan hogy az LG logó de egy ideje már nem történik semmi és a KDZ se mutat semmi újat a folyamatba. Meddig tarthat? Vagy elcsesztem?
-
Qwery
tag
Hali skacok! Tehát ma reggel levettem a készüléket a töltőről és beüzemeltem. 0 perces, gyári 4.0-val, új, friss, ropogós, Telenoros. Olyan kérdés jön tőlem, amiért valószínű minimum 30 kő fog repülő pályára állni irányomban, de sajnos sem időm, sem kedvem nincs 20000 hozzászólást végigolvasni, szóval... van, lesz, jön lígöl JellyBean Telenoros készülékre, illetve annak mi a frissítési metódusa, ami NEM jár garanciavesztéssel? Nem olyan, ami "szerintem nem jár garancia vesztéssel" megoldás, hanem full szabályos.
Más, én most Galaxy S Advance-ről váltottam és van egy-két olyan dolog, amin besírtam, hogy nem egy kategóriával erősebb teló megfekszik... Pl.: MyBoy! app hangja szaggat... ez lehet? Mármint értem ez alatt, hogy egy egyszerű GBA emu szaggat a Tegra3 miatt? Létezik?
A Wifit, ha jól láttam, eldobja sleep alatt (mint a fiókban pihenő Gt540 Optimus-om), ez szokott dolog, vagy egyedi? Megoldás van rá?
Akkuidő.... Advance-em két napig (jó... másfél) bírta egy töltéssel. A 4X kb 8 óra alatt 10%-ra esett, teljes akkuról úgy, hogy játszottam kb fél órát, telepítettem kb 10 appot, aztán csók. Ez kicsit harmatos... Jó... Hd, meg 4,7"... de akkor is...
[ Szerkesztve ]
42
-
tdk.112
aktív tag
Sajnos az üzemidő siralmas, én Nexus S-ről jöttem, az sem volt a legjobb, de ez még ahhoz képest is harmatgyenge. Na nem baj, minden éjjel töltőre rakom, és kész.
A Wi-Fi-t a Settings>Wi-Fi>Advanced>Keep Wi-Fi on during sleep alatt tudod állítgatni (mint minden androidos telefonnál).
"... és ebben hordtátok a tabletet?"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest