-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adambox
tag
sziasztok! tud valaki olyan romot, amiben alapbol benne van a gombok vilagitasa ertesitesi ledkent? hiaba allitom be kulon programmal, nem igazan akar müködni, fontos lenne pedig. Most a legujabb gyari szoftver van rajta, gondolkodok a cyanogenmodon. viszont ahhoz ugye recovery+nyitott bootloader kell, amit nem merek a garancia miatt... vagyis nem talaltam hozza csak angol leirast. egyszerü megcsinalni?
-
batai15
félisten
pont hogy nem,mert ha hivatalos szoftal csinálja, akkor nem az ő hibája, de nyugodtan küldje el az okos tojás fizessen ha nem tud olvasni/ értelmezni.
-
Cobra87
csendes tag
Na visszaküldtem a téglát. Nem működött semmivel a frissítés... Édesanyámnak várnia kell még övé lett volna a telefon.
-
Naras
őstag
válasz Cobra87 #19253 üzenetére
Te ember, csak fel kellett volna minden drivert tenni, meg a megfelelő USB aljzatból frissíteni. Ebből a telefonból gyakorlatilag nem lehet téglát csinálni, csak egy kicsit foglalkozni kéne a dolgokkal, és odatenni magad, mint rinyálni. KDZ egyáltalán nem bonyolult, sőt, a leírás részetesen leír mindent...
Amit itt műveltél, az kb. olyan volt, mint amikor a gyerek veri a fejét a falba, és ordibál, hogy nagyon fáj...
Anyja azt mondja: akkor ne verd a fejed a falba
Mire a gyerek: De fáááj!aya: Nem eszik sokat, annyit eszik, amennyi kell neki. Mai op rendszerek már dinamikusan kezelik a memóriát, ha kell, felszabadítják a helyet az aktuálisan futó appoknak, ezzel nem kell foglalkoznod. Utoljára kb. Win 98, talán még Win XP idejében volt gázos, ha el volt fogyva... amíg szépen pörög az Android rajta, addig nem kell aggódni...
[ Szerkesztve ]
Don't worry, be happy! ( with LG G2, Lenovo Y560/T430, stb...:)
-
JoinR
őstag
Valakinek működik a 2G/3G váltó bármilyen power toggle programmal (ha már a gyáriból pont ezt hagyták ki) - legalább úgy, hogy a menüt megnyissa hozzá? Akármelyiket próbálom, mindegyiknél behal, hogy "Unfortunately the process com.android.phone has stopped"
Én nem használom a 3G-t csak mobilnet esetén, az meg 3-4 naponta fordul elő, de elég rossz mindig menüzni (az öreg CM7-es a Defy-on még olyat tudott, hogy mobilnet bekapcsolásra egyből váltott, meg wifi bekapcsolásról egyből bekapcsolt a sync, ezekről nem is álmodok )
Rootolt JB-n vagyok.. -
Naras
őstag
Sztem bármikor vissza lehet varázsolni a gyári ROM - ot minden gond nélkül... van egy eljárás, amivel JB - ről vissza lehet térni ICS - re (ez ugyebár KDZ - vel sem lehetséges), az sztem darál mindent, akkor pedig megint zárt BL - ed lesz, stb, szal senki nem fogja firtatni, hogy mi van... persze, ha olyan hiba adódik, hogy ezt nem tudod megtenni, de gariztatni kéne, akkor van gáz, viszont akkor meg gondolom ők sem fogják tudni csekkolni a dolgokat...
-
Naras
őstag
válasz Noys187 #19269 üzenetére
Hát, amikor már olyan szinten húzod újra, hogy mindent darálsz, és alapjairól installálod, akkor csak az is záródik, de nem tudom, ennyire nem másztam még bele... meg ha nyitva is marad, vagy visszazárod, nem hinném, hogy ennyire belemásznának a szervízben... főleg, ha nem is a szoftver csesződik el...
-
Naras
őstag
Egyre jobban gyülnek a 3rd party ROM - ok és kernelek, van valakinek valami komolyabb tapasztalata velük? Én Official CM 10.1 - et járatom, mióta csak van, de megesik, hogy náluk is jobb cuccokat dobnak össze egyesek... vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
Naras
őstag
-
Scooter74
őstag
válasz Quqesz #19279 üzenetére
Sziasztok!
Nem akarlak elkeseríteni titeket de ez nem igaz, mert a 4.3-tól nem melegszik a telefon jobban, sőt pont az ellenkezője tapasztalható, az akksi ideje is jobb lett és sokkal gyorsabban teszi a dolgát.Igaz eddig sem döcögött de most észrevehetően gyorsabb lett mintha előre tudná hogy az ember mit szeretne csinálni.
[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Naras
őstag
válasz Scooter74 #19281 üzenetére
Igen, a 4.2 - höz képest... volt valaki, aki azt írta, hogy visszasírta a 4.1 - et, miután Nexus - on frissített, de most a 4.3 - mal visszakapta végre a megfelelő performance - t... de fene tudja, annyi mindenki ír már annyi mindent... kíváncsi vagyok, milyen lesz a CM 10.2
-
Sienthe
tag
A bootloader nyitást megpróbáltam többféleképpen több gépen is (Win 7 - 32 és 64 bit).
Az All in one toolkittel annyit értem el, hogy kikapcsolt a telefon, de nem jött be a várt bl nyitási képernyő.Bár volt már pár telefon a kezemben amin sikeresen megoldottam ezeket a dolgokat (ZTE, HTC, Samsung, Sony, Huawei), itt most elérkeztem ahoz a ponthoz, hogy egyedül nem megy.
Ha valaki miskolcon tudna segíteni azt szívesen venném és nem is kívánom ingyen. -
LLKobe
veterán
Üdv!
Találtatok már arra megoldást hogy a gyári sms app néha megfagy?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz aTe014 #19287 üzenetére
Kössz bepróbálom. Eddig 3rd party sms appokat használtam, de most visszatértem a gyárira, és kb a harmadik megnyitásra úgy megfagyott, hogy ki kellett vegyem az akksit meg vissza. Ez b*szottul idegesítő, de inkább kényelmetlen mindig lepattintani a tokot a telóról, aztán a hátlapot, aztán visszafele is az egész. Na mindegy remélem több ilyen nem lesz.
Más:
Valaki esetleg próbálkozott már EZZEL a gyári romon? Kiváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Kéne egy kis help a hozzáértőktől. Töröltem a gyári sms appot az app mappából. Előtte titanium backup-al csináltam róla mentést. Visszaállítom, minden oké, az első újraindításig. Utána az mondja ha az ikonjára bökök, hogy az alkalmazás nincs telepítve. Ha megint restore-olom megint jó, de nem akarnám ezt játszani. Valahogy vissza kell regisztrálni a rendszerbe vagy mi?
Köszi előre is!
-
LLKobe
veterán
válasz toto0569 #19291 üzenetére
Megvolt, az eredmény ugyanaz. Mikor bekapcsol a teló, és bemegyek a titanium backup-ba, a listában pirossalvan az app, és át van húzva. Mindig vissza tudom állírani. Ha az odex file-t törlöm az nem segít? Nem generálja mellé újra? Ha nem sikerül megoldani akkor a hétvégén újra kell húzzam a gyári romot, lehet nem ártana, de azért lehetőség szerint elkerülném...
-
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok!űű Hogy is lehet bizonyos programokat leállítani?
Ps4, Xiaomi 11T
-
batai15
félisten
vissza raktam kdzvel a rendszer, de már pár perce az lg logónál áll.. kezdjem újra? log szerint rendben lement, vagyis majdnem mert
IPARAM = 0 ezzel a sorral fejeződött be ,majd újraindult és lg logó-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest