- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueWhitee
tag
Feltettem a ReVolt-ot, de már az első 10 percben el is ment tőle a kedvem, így megy fel a stabil CM. Elég lesz az.. Mondjuk halkan megsúgom, azért egy official MIUI-nak örülnék a legjobban..de hát eddig még csak álom. Max abban is a kamerát kicserélem arra, amit adtál toto és ennyi. Mindjárt kész is..
[ Szerkesztve ]
-
toto0569
addikt
válasz TrueWhitee #18201 üzenetére
mi volt ami nem tetszett benne?
Medley örültem,hogy segíthettem...[ Szerkesztve ]
-
SkyTrancer
senior tag
Srácok nem segítene valaki, hogy kezdjem el, mert még csak olvasok de már így is van egy halom cuccom egy mappában, aminek azt hiszem fele nem kell.
Van itt mindenféle fájl, de nem tudom hogy kezdjem a romcserés balhét. -
LLKobe
veterán
A hétvégén én is bepróbálnám a stable cm romot, ebben kérném valakinek a segítségét. Most a gyári jb van fent, és pontosan nulla lépéssel vagyok tisztában a teendőket illetően. Ha valaki lenne olyan jó hogy segít a hétvégén, vagy ad egy minden lépést tartalmazó up to date guide-ot azt nagyon megköszönném.
Igazából fasza a gyári is, ez is tetszik, de a folyamatos beszaggatások, meg hogy alig van szabad ram az nem tetszik. Bukni gondolom nem bukhatok semmit a cm-al, legrosszabb esetben visszatolhatom a gyárit is. De mindenhol azt hallottam hogy a cm nagyon smooth Illetve ott az a jellyfish is, talán az is megérne egy próbát ha a cm nem jönne be, bár erre kevés esélyt látok ha gyors, és minden funkció műxik ahogy kell.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
TrueWhitee
tag
válasz LLKobe #18204 üzenetére
Én tudok majd segíteni, de csak hétvégén, mondjuk ahogy írtad, neked is akkor jó. Az UI-t a gyárinál az Apex launcherrel helyettesítettem és semmiféle szakadozás nem volt. Próbáld ki azért te is, illetve én még jó pár felesleges gyári dolgot is kitöröltem, na meg jegeltem azokat, amiket nem használok. A CM amúgy jó...
toto: Kicsit kavarodás volt az alap CM-hez is képest, aztán marha lusta vagyok még megkeresgetni, mit hol kell beállítani. CM meg már volt a telefonon, szóval azt secc-perc alatt belövöm.
-
LLKobe
veterán
válasz SkyTrancer #18205 üzenetére
Lg.hu, kiböngészed a telót, terméktámogatá vagy letöltések már nem emléxem, és ott lesz az lg szoftver meg usb driver hozzá, telepíted, megcsinálja, egyszerű mint a faék.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
SkyTrancer
senior tag
válasz LLKobe #18207 üzenetére
Na akkor azt megcsinálom köszi.
Körülbelül ez a negyedik telefon amit rootolnék, csak szeretnék olyan valakit aki csinálta már, mert nem nagyon van időm erre, és nem akarok itt 5 órát ezzel szarakodni úgy hogy a vége Brick.
Ha úgy van és valaki segít egyszerűbb lesz, de ha nem akkor elkezdem elolvasni az egész témát és megcsinálom magam. Valamikor a jövő hétre
Aztán ha nem sikerül akkor visszaállok d900i re -
batai15
félisten
gyerekek, komolyan mondom, olvassatok már.
írom a logoutos guidot, de azért olvassatok már!
Leírtam, első lépés a root, ics és jb alatt máshogy kell.
Az első hszben ott van minden!
Utána all intoollal nyitni kell a bootloadert! le van írva értelmesen ott is hogy kell!
Utána mondom! rom manager és felteszitek a recoveryt!
Utána ha ez megvan, a külső sd karira a custom rom zipját másoljátok fel meg a hozzá való gappsot! ezek a rom topicjában ott vannak!
Utána indítjátok telóról vagy power+hangerő le lg logóig! bejon a recovery!
csináltak egy wipe data, wipe cachet/factory reset combót!
utána a mount and storage menüben formázzátokj a belső sd-t!
utána advanced, clear dalvik cache!
ha ez meg van install zip from sd card! kiválasztjátok a romot a külső sdről, felrakjátok , utána a gappsot.
És ennyi. reboot és puszi. készvagytok, már csak be kell lakni. -
toto0569
addikt
válasz SkyTrancer #18210 üzenetére
A MIUI kivételéve elég 1 Gapps(egyformák)
-
batai15
félisten
válasz SkyTrancer #18210 üzenetére
a cwmbe pontosan azért kell factory reset, wipe cache stb .
Ezek mindenképpen kellenek, "tiszta " telepítés kell, mert a rendszer az újj rosszul fog működni.Tehát kérdésre válaszolva, nem meglévő rendszerre nem ajánlott ráhúzni, előbb meg kell csinálni a cwmbe amiket írtam csak úgy! különben pl akksi rosszul fog merülni, bugos lesz stb.Annyi hogy root előtt legyen a fejlesztői lehetőségekben v hol (nem tudom mert nekem cm10. alatt máshol van)
az usb debug/hiba keresés.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz SkyTrancer #18214 üzenetére
fölösleges, mert a cwmben azokat a lépéseket amit írtam, meg kell csinálni, és azok többek között a factory resetet is megcsinálják.
-
TrueWhitee
tag
CyanogenMod osztotta meg eredetileg:
CM 10.1.1 - Security Release
Frissítés jött nemrég..
-
batai15
félisten
válasz TrueWhitee #18218 üzenetére
midennap van xD
jah hogy stable.. akkor megy is felfele
köszi!
akkor ebben a korábbi javítások is benne vannak akkor?
bele értve a mai nightly javításokat is?[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
senki nem vágja mit csináljak ezzel az önkényes google szolgáltatások dologgal ? eddig az android os volt a 2. helyen. tegnap is ujra huztam a rendszert,addig nem is volt gond mig most reggelig ki nem léptem a házbol.
az az idegesitő hogy ujra huzás után nem csinálta.
és még valami,számit az hogy pl 10 perc kijelző használatnál 7perc ébren tartása volt a google szolg.nak m -
LLKobe
veterán
válasz TrueWhitee #18206 üzenetére
Üdv! Köszi, ez az apex launcher jó ötlet volt, tényleg sokkal folyékonyabb vele minden. Lehet egyenlőre csak a rootolást fogom megcsinálni, mert így már teljesen jó. Gondolom a root után a gyárilag rajta lévő felesleges cuccokat le lehet dózerolni/fagyasztani nem? Ja és a roothoz kell bootloader nyitás vagy az csak a romcseréhez kell?
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Most szeretnék venni egy 4X HD t, és az lenne a kérdésem, hogy tényleg nagyon felmelegszik?
-
wolruf
őstag
válasz DeathBat666 #18225 üzenetére
Tömören: nem. Bővebben: ha sokat, nagy energiaigényű játékkal játszol, akkor igen. A 3G és a sok Wifi, valamint bekapcsolt kijelző is tudja melegíteni, de tapasztalataim szerint kb. ugyanaz, mint az összes mai okostelefon. Nem melegszik annyira, hogy zavaró lenne. Szerintem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
LLKobe
veterán
válasz wolruf #18226 üzenetére
+1, szerintem sem vészes.
Más: van itt valaki aki zenehallgatásra is használja a telefont? Fülhallgatót keresgélek hozzá, olyat ami:
-nem túl drága, max 7k
-nem agybadugós, sima fülhallgató lehetőleg kényelmes
-normálisan szól
-van rajta hangerő fel le gombTud vki ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz alfaromeo33 #18136 üzenetére
Mindent újra raktam már a sz.gépen, de semmi. Most sem látja a telefont a KDZ. Arra viszont rájöttem, hogy egy driver nem ment fel, pedig telepítve van az LG United Driver. Ami hiànyzik az vmi LG Composit USB driver vagy vmi hasonló. Próbáltam letölteni, de minden az LG oldalára visz. Ott meg semmi ilyesmit nem találok. Söt még a P880at sem. Vmi ötlet esetleg??
[ Szerkesztve ]
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
toto0569
addikt
válasz alfaromeo33 #18229 üzenetére
Melyik KDZ-t raktad fel?Mert kettő van...esetleg du.-n
elküldöm,vagy valaki dob egy linket neked sz.gépről...XDA 4X HD development...nézelődj ott.[ Szerkesztve ]
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz toto0569 #18230 üzenetére
Ez a teló édesapámé volt eddig és ö ezzel a KDZ-vel már többször ùjrahùzta rajta a V20a firmet. Amùgy ez van a topik elején is megosztva a KDZ leírásában. Amióta volt az a gikszer a recoveryvel azóta nem tudom frissiteni. Sem gyári frissítövel, sem KDZ-vel. Pedig már visszament a gyári recovery rá.
[ Szerkesztve ]
Negyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Az ITT leírt root módszer műxik a mai napig?
-
toto0569
addikt
válasz alfaromeo33 #18231 üzenetére
Merre laksz?Hátha valaki tud neked segíteni...Mert így nehéz rá válaszolni.
-
toto0569
addikt
válasz alfaromeo33 #18236 üzenetére
Az így messze van.Lehet,hogy a system formázott valamit a partición és ezért nem találja.Hard reset?
[ Szerkesztve ]
-
TrueWhitee
tag
No, jól belaktam ezt a CM-t... A Nightlys baszakodáshoz képest, ez a stabil verzió csilliárdszor jobb. A biztonság kedvéért egy Apexet felnyomtam én is, megszokásból, na meg mert a Trebuchet vagy mi a szösz nem jött be.. Szóval pöpec ez a CM.. Max, mint írtam, egy official MIUI-ra cserélném le, habár...
-
batai15
félisten
észre vettétek már hogy 2 verziója van az előlapi kapacitiv gomboknak?
ma nyomkodtam meg ismerős teloját és ott a menü gomb neki olyan mint az első hszben a képen,de nekem meg 3 víz szintes vonal. -
LLKobe
veterán
Használ itt valaki gyári JB-el opera mobile classic-ot? A kérdésem az lenne, hogy ti is tapasztaltátok-e, hogy a böngészés mint a veszett egér rohadt gyors, de ha görgetek az annyira darabos mint az állat....
-
batai15
félisten
válasz TrueWhitee #18238 üzenetére
a tegnapi stable?
Nekem a nightly-k is jól muzsikáltak , szemben a multkori stable rommal.
A launcherről meg nekem a trebuchet begyere, mert majdnem ugyan azokat tudja mint az apex.
Annyi hogy apexnél lehet egyenként ikont cserélni meg talán hogy van oldaláknál előnézeti kép is.De a cm10 és a trebuchet melett szól az xda theme topic címe
Official MEGA CM10/CM10.1 Theme Chooser Thread [956 THEMES] [UPDATED 7/10/13]
II-kobe: nekem is volt , cm alatt nincs.[ Szerkesztve ]
-
CsHuszi
csendes tag
válasz LLKobe #18232 üzenetére
Ha csak fejhallgatót akarsz, biztos találsz megfelelőt, de ha már mikrofonosat akarsz azt nem tudom találsz-e hangerő szabályozósat és felvevőgombosat ami jack dugós. Nem vagyok jártas benne, nekem megfelel a gyári füles is, HeadsetButton Controller-rel tökéletesen ki tudom használni, amennyi zenét én hallgatok vele bőven elég ez is.
Mini Operával nekem nincsen semmi bajom, kevés adatot eszik és az akut is kíméli. Igaz flash-t nem tud, defórumböngészésre tökéletes.
[ Szerkesztve ]
P30 pro, Wach GT2e (Sony Z3C, Honor 9, Miband4)
-
adambox
tag
Sziasztok! Most készülök telefont venni, LG 4x és Sony Xperia T között hezitálok. Elfogultság nélkül, ti melyiket ajánlanátok?
-
adambox
tag
Ezért írtam, hogy elfogultság nélkül... :-D kamera szép képeket csinál?annyi lenne az LG újonnan, mint a Sony használtan... nem tudom mit csináljak
-
toto0569
addikt
válasz TrueWhitee #18238 üzenetére
CM-ben az értesítő sávot nem lehet átlátszóvá tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest