-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alias LaLee
tag
válasz TTTotya #11550 üzenetére
Igen tudom,de nem is írtam h az enyém gyári garis.Azt nem tudtam megfizetni.
Az is eszembe jutott már h gyári hibás,csak elgondolkodtató az amit az eladó mondott és a két telefon közötti különbség.
Az is h miér sokkal olcsóbb az ázsiai beszerezhetősége. Itt nem eladási árrésre gondolok( 2000-3000ft) hanem arra h miért (10000-20000ft) a nagyker ár különbség az ázsiai és az eus között.
Akkor miért nem csak ázsiait árulnak?
És miért annyiért mint az eusat? -
TrueWhitee
tag
válasz Alias LaLee #11551 üzenetére
Garancia esetleg, ahogy már szó volt egyszer-kétszer róla. Mindenhol a garancia dobja meg az árat (plusz egyéb költségek), de nem azért, amit te is leírtál, hogy különböző anyagokból lenne.. Amúgy meddig fog még ez a téma menni itt?
-
MODERÁTOR
Hol találom a telefon Mac Címét?
20 éve a Prohardveren
-
TrueWhitee
tag
Van egy olyan működő megoldás, amely kicsit leegyszerűsíti a KDZ-vel való frissítés menetét az LG PC Suite-tal. Ezen a linken van egy leírás róla. Mivel csak az F-es verziójű firmware van a telefonom és a JB-ig már nem is akarok csesztetni a telefont, így majd a JB-t ezzel a módszerrel fogom rávarázsolni a telefonra. Gondoltam, megírom, hátha valaki próbálta, vagy kiakarja próbálni. Upgrade-downgrade megy rajta, szóval működni működik, de ahogy írják csak is gyári stock rommal, azaz ilyen összetákolt custom rommal nem.
-
stickrs
senior tag
rigónál ha valakinél előfordul az a probléma ami nekem volt,hogy 10mp után kidobott,az nevezze át a DCIM-et DCIM1-re,és menni fog.. nekem megoldotta a problémát,gondoltam megosztom a tapasztalataimat
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
TTTotya
senior tag
válasz TrueWhitee #11556 üzenetére
Nagyon király! Jó kis módszernek tűnik! Be kéne tenni 1hsz-be Ha kell megcsinálom a fordítást róla, csak szóljatok.
-
TTTotya
senior tag
Csak nekem újdonság, hogy a teló látja a GLONASS holdakat is, de úgy vettem észre, hogy annak ellenére, hogy látja nem használja....
-
TrueWhitee
tag
válasz TTTotya #11560 üzenetére
Nekem ez a rigó és glonass is külföldiül van.. Amúgy csinálni akarok majd egy videót erről a kdz/pc suite megoldásról, igaz, amíg nincs JB, addig nem csinálom meg.. Remélhetőleg, hogy most, hogy elkezdődött az MWC, meg már kész a JB-is (elméletileg), hamarosan felrakják a hivatalos oldalakra...
-
Quqesz
nagyúr
válasz TrueWhitee #11562 üzenetére
eddig ennyi történt:[link],de még csak most kezdődött....
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
TTTotya
senior tag
válasz Quqesz #11561 üzenetére
beütöd tárcsázóba ezt: 3845#*880#
feljön egy rejtett service menü, itt rengeteg testet lehet csinálni a készülékkel, elég f*sza a dolog, (többek között dead pixel lcd test is van.)
Ebben a menüben kiválasztod, hogy GPS teszt -> Positioning Test -> lehúzható állapotsorról bekapcsolod a GPS-t vagy még azelőtt a beállításokban engedélyezed a használatát, hogy beütnéd a kódot -> menü érintőbillentyű -> start gps -> utána a TEXT Screen fülre kattintasz alól, és ott a GNSS oszlopban látod, hogy melyik műhold a GPS és melyik a GLONASS a mellette lévő USED oszlopban pedig látod, hogy, melyiket használja.[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
válasz TrueWhitee #11562 üzenetére
a GLONASS (Russian: ГЛОНАСС; IPA: [ɡlɐˈnas] - Глобальная Навигационная Спутниковая Система), Globalnaya Navigatsionnaya Sputnikovaya Sistema vagy Global Navigation Satellite System.
Orosz műholdas navigációs rendszer. Az amerikai GPS rendszer orosz alternatívája.a rigó meg egy navigációs program, amit nem így hívnak, de nem szabad leírni az igazi nevét.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz TrueWhitee #11477 üzenetére
A 4X-et egy G pro-ra gondoltam lecserélni, de ahogy látom, lg-ék is kezdenek szappantartót gyártani. :/
A G formára jobban tetszik, a 4X-ről nem is beszélve. -
TrueWhitee
tag
válasz #84221696 #11569 üzenetére
Na, igen, egy hátulütője van a Pro-nak, hogy míg a 4X-nél nincs fizikai gomb, addig ennél már ott van az a böhöm nagy Samsung koppintás. Mondjuk, mire lecserélem majd a 4X-emet (kb 4-5 év múlva minimum ), addig úgy is jön még valami brutál LG telefon. Szóval nem aggódok. Hátha addigra kiadnak egy új Nexust, de nem ilyen lekerekített, meg csúnya formavilággal.
-
dave_gahan
aktív tag
Valszleg idén az Optimus F7 lehet a 4X alternatívája. Ahogy nézem ugyanaz - vagy esetleg a G-ben is meglévő, némileg kontrasztosabb IPS - kijelző, 2 GB RAM, erősebb (2540!) akksi, egyedül a proci gyengébb, kérdés, hogy a 1,5 GHz dualcore uolyan röccenésmentesen hajtja-e az UI-t, mint a 4 magos Tegra3... S persze eleve 4.1.2-vel érkezik, vagyis eggyel több Android verzió upgrade-et kap majd, mint a 4x fog.
-
TTTotya
senior tag
válasz Quqesz #11568 üzenetére
Megnéztem, és GPS Státuszban(a szürkék) és GPS Testben (a műholdak számai fehér keretben vanak) is látja, de nem fixálja/lockolja őket. Találtam egy ide vonatkozó config file-t is ahol be van kapcsolva a glonass. Lehet, hogy alkalmazás függő.... Onnantól, hogy látja sztem a használat már csak 1 lépés...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Másnál is előfordul hogy a router hálózata védve van WPA2-vel jelszóval, a telefon a beállított jelszót elfelejti?
20 éve a Prohardveren
-
TrueWhitee
tag
Érdekesen néznek ki ezek az új LG telefonok. Most így jobban megnézve ezeken a képeken a G Pro-t, már nem annyira tetszik. Az LG Optimus F5 meg úgy néz ki, majdnem, mint a régi LG KM900 Arena.. Főleg azzal az ezüst (vagy króm) éllel... De hol van már a JB??? Óránként nézegetem a hivatalos oldalakat, meg az XDA-t...de semmi... Ah..
-
TTTotya
senior tag
válasz TrueWhitee #11578 üzenetére
Ja ezeken már nekem sem jön be a G pro az eleje Samsung a hátulja meg ezzel a kamera kerettel HTC One x-es sztem.
-
Optika01
tag
Sziasztok
Eldöntöttem, frissítek. V10d van fent jelenleg. Van olyan progi, amivel le tudok menteni úgy mindent, h utána egy az egyben vissza tudjam tölteni a telefonra a mentett adatokat (képernyő, alkalmazások, SMS, widgetek, stb).
Előre is köszönöm.
üdv:Optika
-
dozsabalint
senior tag
"JB for our 4x has been approved today, will be available in 1 or 2 days... perhaps before."
Tehát ha ez tényleg hivatalos, akkor 1-2 nap a JB.[ Szerkesztve ]
-
wolruf
őstag
válasz dozsabalint #11582 üzenetére
Vávávávávávááá Honnan az infó?
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
válasz dozsabalint #11584 üzenetére
Eeegen, azóta én is felnéztem oda, és láttam
Na most fingers crossed(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
DJ. Ru$y
félisten
Ma volt az LG press conf. és holnap vagy szerdán LG Interjú by MA! szólok a srácoknak, hogy semmikép ne felejtsék el megkérdezni a 4X JB párosítást!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz TrueWhitee #11589 üzenetére
Mekkora lenne, ha megkérdeznék a muksót ő meg válaszolna, "nézzetek csak fel a ROM töltő oldalra éppen 10 perce tettük közzé az összes régió JB szoftverét"
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
tothl
addikt
Ott csücsül fönt a V20A a szerverren, csak arra vár, hogy megnyomják a "szabad a gazda" gombot ....
Bármely percben lehet JB -nk. -
TrueWhitee
tag
válasz DJ. Ru$y #11590 üzenetére
Ja...Körülbelül ilyesmit képzelek el az interjún a frissítéssel kapcsolatban.:
- A hazai (és talán a világon bárhol található) LG telefon tulajdonosok (köztük a legjobb haza csoport, az LG Optimus 4X HD) tagjai, fanatikusai már tűkön ülve várják, hogy a hőn áhított Jelly Bean frissítés megérkezhessen a méltán híres és egyik legjobb felső kategóriás mobilra a P880-ra. Mikor várható eme hír beteljesülése?
- Áh, az már régen ki van adva... Miről beszélünk?Alfa, aztán Béta, majd (Űr)Gamma, Delta (kvadráns)...stb..verziók szépen sorban.
[ Szerkesztve ]
-
Wieder12
tag
Még egy olyan kérdésem lenne a telefonnal kapcsolatban, hogy akik ázsiai készüléket vásároltak nekik is ilyen "hurkatöltőjük" van mármint ázsiai töltő egy átalakítóval, tölt meg minden, csak nem éppen a legesztétikusabb. Válaszotokat előre is köszi!
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Ma olvasgattam a ph!-s tesztet, és megtetszett ez a telefon. Írjátok már le, hogy van-e típus hibája, esetleg jó ha tudok az x-y dolgairól. (a 2x-es kapkodás, otimalizálatlanság nem jellemző?) Jöhetnek az előnyei is, gps jel, wifi jel megfelelő?
Egy htc evo 3D-ről történne a váltás. Tapasztalok előre lépést, vagy minőségi váltást ahhoz képest?
Válaszotok előre is köszönöm.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Quqesz
nagyúr
válasz TrueWhitee #11597 üzenetére
Nekem adtak hozzá rendes eu-s töltőfejet,pedig sea....ázsiai nem volt benne
varmi2
tipushiba igazából nincsen,pár pixelhibás előkerült,egy-két apróság egy-egy embernél,de tömeges nem volt.A gyári rom full jó,remekül lett optimalizálva.reméljük ha kijön a jB az is ilyen jó lesz.GPS,WIFI,GSM antenna remek és atomstabil.Az általad használt telóról nincsen infóm.......nem tudom mit tudott.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest