-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolruf
őstag
Nu, tapasztalat. Egyelőre a gtalk nem jelzi, ha valaki írt. Asszem megnézem ezt a full reset dolgot
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
dozsabalint
senior tag
Úgy néz ki a bootloader is nyitva van. Legalábbis az XSA-s fiúk szerint.
-
wolruf
őstag
Jé, őstag lettem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
-
kezdő
senior tag
Tudom senki se rendelkezik OKJ-s jós képesítéssel a jelenlévők közül, de azért tippre hol állhat meg ennek a telefonnak az ára?
Én már a mostani 82-85e Ft-ot is a végének érzem. Szerintetek egy Glaxy S4 na meg az Optimus G (Pro) megjelenése lejjebb tolhatja az árakat vagy nem lesz rá különösebb hatással?Igazából nem is kéne új telefon, de ennyi pénzért 4 magos, kis túlzással még ma is csúcs gépet kapni, ráadásul már JB-el..... Igazán elgondolkodtató.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Wieder12 #12064 üzenetére
Tök mindegy, mert nem lesz magyar nyelved, ha sikerül is OTA-n behúzni a frissítést. Valakinek összejött már. Azt a telefont valószínűleg kipróbálták a származási helyén (bekapcsolták SIM-mel, hogy működik-e) és itt már képes volt OTA frissítésre.
Kezdő! Az lesz, hogy lekerül a kínálatból... LG nem egy Samsung, hogy 5 generációt tartsanak mindenből... szerintem. Ezen már nem éri meg garasoskodni... én 10k-val többért vettem, de nem bántam meg.
JB alatt nézzen már valaki OTG-t, ha van felzúzom, ha nincs akkor nem erőltetem... nekem az lenne fontos egyedül.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Wieder12
tag
Egy 160 ezer ft-os telefon már nem igazán lesz hatással a 4X árára, ennél sokkal olcsóbb biztos, hogy már nem lesz! Ellehet gondolkodni erőssen azon, hogy kap valaki jobb telefont ebben az árkategóriában, szerintem nem
DJ. Ru$y köszönöm a válaszokat! Én is lehet várok még JB-vel! Ha van egy jó program nem is kell OTA frissítés, mert szerintem a jó frissítés alapja a full wipe és utána is full wipe Samu is tud OTA-t még is Odinnal frissítettem mindig.
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
hmm van esely hogy1-2heten belul ez kijon otan is?vagy errol meg nincs hir?
(#12069) Donfuli78hat ha nemlesz kov heten felrakom, kene mar valami ujdonsagremelezjofele,akksi kimelos
[ Szerkesztve ]
-
Wieder12
tag
Hát akkor te nyúzod rendessen! Én napi 1X töltőm és azért én se simogatom a polcon!
Aki nem bír magával annak ez a legjobb JB link másik kettő ami előtte be volt linkelve az első elkezdte a letöltést, de megszakadt, a második el se kezdte
[ Szerkesztve ]
-
Donfuli78
tag
válasz Wieder12 #12070 üzenetére
folyamatosan szinkronizál mindent a telom mobilneten (csak 3g-n).reggel leveszem a töltőről 3/4 óra az út a melóhelyemre közben zenehallgatás és játék.mire beérek 70% körül van az aksi. Napközben lemegy kb 35%-ra du 3-ra. Akkor töltés Amikor elindulok haza 6 után megint merül. otthon pedig wifi hotspotnak használom és az az igazi aksi gyilkolás
Teszteltem egyszer a wifi hotspot-ot és 100%-ról 3 óra alatt leesett 10%-ra az aksi -
-
toto0569
addikt
nektek van hívó fél kijelzés fényképpel?
-
wolruf
őstag
Nah, megy vissza V10H. A gyári böngésző görgetéskor grafikai bugokkal van tele, szinte 0 widget mellett a főképernyő simán laggol (plusz főképre visszalépve később tölti be az ikont, elemeket). Mindezt szűz telefonnál wipe és full törlés után. Nekem stabilabb volt az ICS, úgyhogy nem kísérletezek tovább ezzel Hátha ami kijön később, mégis picit más lesz
[ Szerkesztve ]
-
The Baja97
csendes tag
Sziasztok!
mar egy ideje gondolkodok, hogy megveszem ezt a telefont, de meg a nexus 4 is nagyon tetszik.
az artol eltekintve szerintetek melyik a jobb, ti melyiket ajanlanatok?
a valaszokat elore is koszonom! -
Quqesz
nagyúr
válasz DJ. Ru$y #12076 üzenetére
de legalább élesben tesztelik...
the baja97
ez csak két dolgon múlik:pénz és mennyire izgatnak a frissítése.
ha nem számít a pénz és szereted frissítgetni az új androidra,akkor nexus4
ha számít a pénz és nem érdekelnek a frissítgetések, akkor 4XDj
asszem ezt megbeszéltük[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz The Baja97 #12077 üzenetére
Akinek nem probléma a pénz, az nem hinném, hogy 4X-et akar magának.
wolruf!
Te sem teszteltél OTG-t mi?[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Medley
tag
Eléggé eszi a RAM-ot ez a 4.1.2...
Nyitott lett a booloader? (és ha igen akkor mehet rá mostantól custom rom is?) -
stickrs
senior tag
válasz wolruf #12075 üzenetére
hmm..nálam rendbe van a gyári böngésző is..meg a főképernyő is ok..egyedül az volt a gond,hogy nem lehetett kikapcsolni hogy ne olvassa amit irok smsnél,de töltöttem le másik billentyüzetet,és most nem olvassa. am meg sztem ez lesz megosztva,mintha olyat olvastam volna xda-n hogy a kinaiak már megkapták. "according to chinese forum Honk Kong just got their official Jelly Bean release for 4x" szóval nem hiszem h ők v20a-t kapnak eu meg b-t..
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
xperiasigi
őstag
Ha jól értelmezem akkor kijött a JellyBean? remélem jol haználható lesz és akkor veszek egy ilyen telót..
Iphone 6s
-
siletto
tag
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha fel van rakva a cwm recovery, akkor hogy kell ezt a jb-t telepíteni?
Mert valamiért már az a modem izé se jön elő, amit le kéne tiltani, a kdz nem érzékeli a telót -
Sukta 95
aktív tag
Na fut a kdz. Olvastam itt többféle véleményt, toljak hard resetet, vagy anélkül is megfelelő?
www.maon.hu Online marketing. Neked.
-
Sukta 95
aktív tag
Rootolni lehet? Mert a titanium backup nem megy nélküle..
-
wolruf
őstag
válasz DJ. Ru$y #12079 üzenetére
Nincs OTG-hoz kábelem, nem teszteltem. Viszont lehet, hogy kinyírtam a telefonomat. Security Error Error !!! Morningcall is empty üzenetem van. Óvatosan, én lehet hogy megszívtam. Egyelőre semmit sem tudok feltenni/visszatenni, mindenre ezt kapom :'-(
-
Sukta 95
aktív tag
A kamera alkalmazás sajnos leállt. Behalt a kamera..
de ha instagrammal fényképezek, akkor jó..
[ Szerkesztve ]
-
siletto
tag
Hát, még nem nyomtam hard resetet, de engem annyira nem győzött meg.
Quadrantban 5050 körül helyett 5280
Antutuban változatlan 13800
Real Racing 3 se megy jobban.Ja, és NINCS BENNE OTG. Hát ezt az LG megint megcsinálta, mondhatom, ezért nem veszek soha többé ilyet
Ui.: Amúgy ha úgyis kiszivárgott, megcsinálhatná az LG? hogy akkor írják meg a hibát, hogy jobbá tegyék, de sztem le se szarják, mert már van újabb, és ez meg már minek
[ Szerkesztve ]
-
Sukta 95
aktív tag
első benyomások:
-beszart a kamera alkalmazásom, de ha instagrammal fényképezek akkor jó, bár ez egyedi hiba úgy látom
-ahogy nézem a root nemigazán működik, úgy hogy bukta ma titaniumot
-rohadt sok memóriát zabál
-az ics laggmentesen, gördülékenyen futott, ez sokszor megakadwww.maon.hu Online marketing. Neked.
-
dozsabalint
senior tag
-
Sukta 95
aktív tag
tolok egy hard resetet, hátha helyre jön a kamerám, ha megjavulna, akkor maradna a JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest