- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- PLC programozás
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
-
PROHARDVER!
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki1985
csendes tag
Sziasztok!
Most akkor kokler146 jó vételt csinált, mert ha igen akkor holnap megyek én is veszek egyet a mobilplázában!
De ha valaki tud jobb ajánlatot azt szívesen várom ! -
DJ. Ru$y
félisten
válasz kokler146 #12856 üzenetére
Ne hidd! Nagyon jól bírja! Ha nem egy frekventált üzletben volt, akkor simán lehet makulátlan. Nyugi, ezzel te sem leszek kevesebb. De simán benne van a pakliban. Mindenesetre tényleg jó vétel volt, akkor is, ha kiállítódarab volt.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Quqesz
nagyúr
erről mi mért nem tudunk????[link]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
zola-
őstag
Amúgy KDZ frissítés után valahogy vissza lehet rakni az eredeti romot?
-
Quqesz
nagyúr
Jb előtt igen,bármelyik verziót a v10..-ból.Jb után is,de wolruf erről mesélhetne......gázosabb.
Naszóval Kenneth Ji az LG Electronics Magyar Kft mobilrészleg régióvezetője azt mondta,jövő héten JB.De miért nem értesülünk mi erről???????Egy cikket találtam róla,de azt is törölték.WTF![ Szerkesztve ]
-
DirectorX
tag
-
toto0569
addikt
-
TrueWhitee
tag
Jövő hét folyamán jön majd a JB frissítés, szóval felesleges addig már frissíteni szerintem az F-ről a H-ra (ezt nem neked írom, ha neked már H-s). Én sem tettem meg, mert lusta is vagyok, meg így is jól működik a telefon. Szinte ugyan az mindkettő, ergo ha az OE-t szeded le, abban is benne van a magyar nyelv. Nagyjából mindenki az OE-t szedte lesz (szerintem, illetve én igen). Jövő héten majd kiderül. Remélem hétfőn jön, miután a Ferrari lemosta a Malajziai pályáról a Red Bullt...
-
zola-
őstag
Kidobott a KDZ "log file making fail" üzenetet,de tovább megy. Jó lesz ez?
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
válasz TTTotya #12878 üzenetére
Igen. Jó lett, nekem gyorsabbnak tűnik a V10D-hez képest. A JB-t is így rakjuk, vagy OTA-n?
Még egy észrevétel: A memóriakártya foglalatán van egy pici lyuk, azon ha benézek, olyan mintha a kis rézszálacskák le lennének szakadva, olyan kócosak. Ahogy berakom a memkártyát eltolja őket. Nektek is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
TTTotya
senior tag
-
TrueWhitee
tag
Vannak már ilyen olyan próbálkozások, de amíg hivatalosan nincs nyitva a bootloader (ami a JB frissítéssel egyetemben fog érkezni), addig nincs ilyesmire lehetőség. Na meg, aki a CyanogenMod-ot is csinálja (vagy hogy is kell leírni), csak akkor teszi elérhetővé az övét is a telefonhoz, amint hivatalosan kijött a JB. Addig meg lehet várni az ilyesmivel. De, mint mondottuk és ahogy az LG is megerősítette, a jövő hét folyamán jön a JB. Szóval gatyát fel lehet kötni.
-
zola-
őstag
válasz TrueWhitee #12886 üzenetére
ugy latom a legjobbkor erkeztem. Annyi negativumot vettem eszre, hogy kopog a kijelzon az ujjam ha irok, igen vekony lehet a digitalizer, meg nehezen erem el egy kezzel a vissza gombot, es picit tori a telo sarka a kezemet. Nekem annyira nem kenyelmes mint a forumon sokan irtak....A tobbi jo...
[ Szerkesztve ]
-
TrueWhitee
tag
Az tény, hogy ha nem zongora művész ujjad van, akkor kényelmetlen lehet, és ha a körmödet is növeszted, akkor az is kopog az üvegen, de ízlések és pofonok. Tapasztalatom szerint, a három "pro" telefon közül, ennek volt a legjobb a fogása (One X, SGSIII, O4X), illetve van. Egy ilyen méretű készüléket meg már nem egy kézre terveznek (pláne,ha megnézed a japánokat, vagy kínaikat, akik természetüknél fogva kisebbek). Most jön őrületbe ez a phablet (még mindig szar szó), ezek meg már pláne, hogy két kezesek. Amúgy meg, néha nekem is kényelmetlen, mert attól függetlenül, hogy átérem, illetve kényelmesen fogom a telefont egy kézzel, illetve nyomkodom, néha nekem is megizzad a tenyerem, hogy ki ne essen belőle, de hát ezért van az embernek két keze, hogy mindkettőt fogásra tudja használni.
-
zola-
őstag
válasz TrueWhitee #12888 üzenetére
nagyon vekony az uveg. A masik ketton joval vastagabbak. Mondjuk a hatlapra nem izzad ra legalabb a kezem. Ha mar a kriteriumokat keresem, akkor mar csak annyi van, hogy a jobb szelso gomb talan egy nagyon picit gyengebben vilagit a tobbinel, de a youtuben utananezve ez megint a tobbinel is ilyen.
-
firemanus82
senior tag
Azert mert csak a kozepso gomb alatt van LED es ezt a fenyt vezetik el a ket szelso gombhoz
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
zola-
őstag
válasz TrueWhitee #12891 üzenetére
Igazabol konkret komoly bajom nincs vele. Samsungjaim voltak eddig (s3, note2 ja meg hox) azokhoz vagyok szokva. Ez egy kicsit masvilag. Mondjuk. Jb-re nagyon kivancsi vagyok.
-
firemanus82
senior tag
Ez tenyleg teljesen mas vilag, mas UI, mas. De ez benne a jo
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
pumukli23
senior tag
-
davian
csendes tag
Hali!
Van egy Lg p880 CWT/CHUNGHWA TELECOM(TAIWAN) magyar 10B van rajta, elvileg független. Ha belerakom az én telenor-os kártyámat, kb 10-15 másodpercenként kidobja hogy a com.android.phone folyamat leállt. Egyből utána ledob a hálózatról. Próbáltam még 2 régi pannon-os kártyával (amik nem az enyémek) azokkal jó. Ez mitől lehet? Köszi!
-
Quqesz
nagyúr
Hát ez igazán mókás.Az S4 minden régióban más-más hardverrel fog megjelenni.De nálunk semmilyen (biztos megijedtek Matolcsytól ők is) verzió nem lesz S4 -->ez meg megveri tudásban: [Xiaomi] ez meg simán csak meghal:[Zzzzzz] itt meg kiderül,hogy hangyafingnyivel jobb az S4 a G Pro-nál [S4 vs G Pro] ennyit a nyóc magról...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Quqesz #12898 üzenetére
Ja és mi K..vára le vagyunk maradva infóból:&@#><@&@#&@# fszom ennyit a hazai médiáról......
[ Szerkesztve ]
-
zola-
őstag
[link] ezt erdemes felrakni? Van fent valakinek! Stabil?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest