- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz jooker82 #6103 üzenetére
602? 502 van vagy 606 és nekem a 606 van fenn nagyon jó meg minden, de az utóbbi napokban elég fos az aksi idő... remélem nem a Google+ nevű app miatt... tegnap restartolt is egyet töltőn, utána meg bár nem vettem észre, de ma mikor fotózni akartam kiderült, hogy a restart után nem mountolta vissza a külső SD-met...
a hangminőség, térerő és hasonlók nagyon jók lettek, és az mkv is jó összességében előrelépés, mert ami rossz most, az ezelőtt is előfordult már, viszont van amivel gondom volt, és jobb lett
szóval ez így zsír, de azért csak kiváncsi vagyok arra a v10e-re lassan már annyit csúszik az update, hogy együtt fog kijönni a GB-vel télen
-
-
derrik
őstag
Valaki már rendelkezik Google+ accounttal ???
-
simi12345
tag
válasz simi12345 #6112 üzenetére
hjja
nekem is felment az új v10c
naggyon király, három napja élvezem, mintha kicserélték volna, eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róla
gyorsabb mindenképpen, nem recseg, torzul egyáltalán a hívott fél hangja( bár nálam a régi sem produkált ilyet), tényleg viszi az mkv-t, gyorsabb az internet betöltése is rajta, wifinél nekem néha kiírta bekapcsoláskor, hogy hiba, és csak restart segített, most ez is megszünt, jobb az aksiidő ( 3g+ szinkronizációval használtam eddig is,csak ilyenkor gyorsan merült kb 1 nap, most 2 nap simán van benne)
most bánhatja csak Brigante nevű felhasználónk, hogy megvált tőle (szerintem most már tetszene neki)
örülök, hogy feltettem, csak ajánlani tudom
-
killer2
tag
válasz simi12345 #6113 üzenetére
Nekem már produkált ma egy gyönyörű fagyás szerű valamit ezzel a ROMa (nem tudom felkelteni, de aztán vagy 5 nyomás után mégis bekapcsolta a képernyőt, de azonnal ki is, gondolom reagálva a többi nyomásra, de végül akksi kivétel lett a vége, mert szörnyen lassan csinálta, gyakorlatilag nem volt hajlandó másodszorra is "felkelni")l. És a headsetem továbbra is torzít, bár ezt lehet, hogy csak én veszem észre. Bár az ciki lenne, ha a Nexus One ennyivel jobb minőségben tudott volna BTn zenét játszani.
Azért bízom benne, hogy ennél több baj nem lesz vele, mert ennyi abszolút belefér. BTt leszámítva, de azzal majd hisztizek szervizben, ha egyszer beviszem a bevilágítás miatt. -
tome.jr
addikt
válasz killer2 #6115 üzenetére
Nem feszelted alul a procit? Nekem akkor volt ilyen képernyő feloldási problémám mikor túl kevés feszültséget adtam neki és ilyenkor csak második-harmadik nekifutásra reagált a képernyő bekapcsolásra.
Az fr19 FEAR 12.0 tegnap kapott egy update-et, kihagyták belőle a gyári böngészőt, ezt pótolták a 12.1-ben. [link] Tegnap este kipróbáltam az fr19 vanilla-t de nem tetszett mert nem építették be a legördülő sávba a gyorsindító ikonokat. Most a FEAR 12.0-t használom, 13 óra után 99%-on az akksi.
-
bence007
tag
-
biglion-lord
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A problémám a Skype videó chatet szeretnék létre hozni PC és telefon között, de nem sikerül megoldanom már mindent megpróbáltam amit lehetett vagy találtam. A oovot is próbáltam, de ott meg nem lép be más programokkal is hasonlót tapasztaltam. Skypen a hanghívás tökéletes, de a videó hívás is kellene tudna e valaki segíteni a megoldásban esetleg leírni mit hogyan, ha van rá egyáltalán megoldás. Sajnos nem találtam még leírást ami alapján megoldódna. Ha Skype nem akkor más megoldás is érdekelne csak működjön. A segítséget előre köszönöm. -
anzo
senior tag
válasz biglion-lord #6123 üzenetére
Távolítsd el az eredeti Skype-t és telepítsd fel ezt:
Skype Patched -
Bagoly81
aktív tag
válasz biglion-lord #6123 üzenetére
haelolvastad irjálujra
-
őstag
-
biglion-lord
tag
Fel raktam így már látható a video hívás gomb és örülök , de nem működik indítom és ezt írja
" Sajnálom! Skype (process com.skype.raider) az alkalmazás váratlanul megállt. Próbálja újra."
mi lehet a gond? Ha PC-ről hívom video hívással a telót jelzi, de ha telón elfogadom a video hívást akkor le áll és írja a fenti sajnálomot, ha simán a csevegésre kattintok akkor elfogadja, de nincs video, csak hang van. Tehát videot nem enged hívni folyton le áll és egyébb hibát nem jelez, hogy tudnám mi az ingere amiért nem megy. V10d UK van a telón. Tudsz valami útvonal-irányt adni, hogy megoldhassam? Köszönöm.
Bagoly81
Köszönöm olvastam, de még is sok embernek mükszik rendesen, csak a megoldást nem találom már a szemem is kiolvastam 1 hónapja kínlódok és már feladás határán vagyok, de gondoltam itt rákérdezek hátha. Pedig fontos lenne. Köszönöm. -
Rotate
veterán
válasz biglion-lord #6138 üzenetére
én más gyári ROM-on vagyok, de detto ugyanezt csinálja... ha meg te próbálsz videóhívni, akkor csak elfordul a képernyő, és nem történik semmi... igaz?
-
biglion-lord
tag
Akkor is a sajnálom szöveget írja ennyi. 1x sikerült más progival a video hívás de meg is fagyott mintha codek próplémája lenne. Mivel késő este volt és fáradt voltam nem emlékszem melyik volt az amelyik el is indult mivel elég sok fajtát próbáltam akkor este. Szerintem valamilyen program kell még neki, hogy létre tudja hozni a hívást csak nem tudom mi mert 1x volt, hogy Java eszközt kért, de amit beadott nem lehet telepíteni mivel PC-re volt a progi androidra meg nem találtam olyat. Valószínű, hogy fözött rommal menne mert tartalmazza azt a +t ami szükséges az induláshoz ez az én véleményem. Már tanácstalan vagyok.
-
yimm
aktív tag
-
biglion-lord
tag
Igen nekem 2.2.2 van és ez lehet a gond 5let? Vagy melyik az a főzött rom amely jónak mondható jelenleg és megy vele a skype video hívás. Eddig nekem az V10d Uk ami nem piszkoskodik és sikerült mindent összhangba hozni kivéve ezt a video hívást nem sikerül és ez lenne a legfontosabb számomra
-
yimm
aktív tag
válasz biglion-lord #6143 üzenetére
Őt [link] kéne megkérdezni, mert ha kicsit visszaolvasol , azt írta hogy nála minden gond nélkül megy. Egyébként Nekem Fr17 van fent és nálam se megy
[ Szerkesztve ]
-
Echoo
senior tag
válasz KonzolKartel #6133 üzenetére
Oké, csak megzavart, hogy a Packard-om nem csinálta, ez az Acer meg igen. Hogy fogom mostantól piszkálgatni a telómat?
[ Szerkesztve ]
-
biglion-lord
tag
Igen olvastam, ment is 1 privi köszönöm. Korábban nekem is volt fent a FR17 nagyon tetszett viszont ahogy felraktam a többi programokat amik kellenek fagyogatott a kamera indításakor meg teljes fagyás, így maradtam a próbáltak közül a gyári V10d-nél most minden (válogatott) program amire szükségem van rendesen funkcionál kivéve ezt a Skype video chatet ami végett vettem ezt a készüléket. De ugye mindig az nem szokott működni ami pont a legjobban kellene Remélem valahogy sikerül végre megoldani, még ennyi időt nem töltöttem el semmilyen készülék beállítására mint erre az LG2x droidra
-
őstag
-
yimm
aktív tag
válasz biglion-lord #6146 üzenetére
Szerintem pont az a jó ebben a telefonban , hogy szinte mindig lehet mookolni .Nem olyan uncsi hogy csak ott hever az asztalon, és várja hogy csöröghessen.
-
mycso
veterán
Hát akkor be tudom a 2.3.x hiányának...bár már jöhetne az is, már szinte mindenféle fos-ótvar telefonra kijött a 2.3 valamelyik változata, nekünk meg még egy stabil 2.2.x romunk sincsen.
Illetve már lassan egy hete a v10c neu, hibátlanul működik...vagyis pár napja volt egy olyan, hogy oldanám fel, erre fekete a képernyő...na mondom fagyás ezzel a rommal is DE NEM fel tudtam oldani, be tudtam lépni a mnübe/alkalmazásokba, csak éppen a képernyő fekete maradt, mintha nem akart volna bekapcsolni, viszont a telefon tökéletesen működött...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
kzsocca
csendes tag
Üdv!
Ha rákötitek tévére a telót hdmi-n, a filmek nektek is pixelesek lejátszásnál (avi, mkv szintén)? Mintha valami gyengébb kódolású divx-es filmet néznék.
Nekem is az új V10c van fenn. Eddig nagyon bejött. A híváshanggal semmi gondom, az akksi idő is nagyon jó, kivéve amikor fut az Order and chaos. Gyáriról cseréltem erre, mert voltak nem fogadott hívásaim. De a váltás óta talán nem fordult elő, legalábbis nem mondta senki.
Tudna valaki google+ meghívót küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs