Új hozzászólás Aktív témák
-
Pumba3
tag
Tome.jr: Felraktam az új kernelt az fr17-hez, elég jó. Gyorsabb vele a teló.
Viszont nem bírtam magammal és felraktam a legújabb origi CM7-et, a .44-et. Egyre jobb, minél több update-et kap. Tesztelgetés után felraktam a "vorkKernelt" amit linkeltél, azzal még gyorsabb mint a gyári kernelével.
Lassan szerintem leállok a Froyoról. Lassan nagyon fasza a CM7, s az akksi is nagyon jó!
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
djstavross
tag
válasz tome.jr #5140 üzenetére
Nekem nem hang torzulási problémáim voltak, vannak, csak egyszerűen megint jelentkezett a nem vagyok elérhető szindróma és ezért próbáltam ki aze a spanyol v10c-s május 3.-ai romot. Előtte uk v10d-m volt, egyelőre ez jónak tűnik nekem még a beszédhang is.
cjvt3o:
Nálam ha hív valaki, akkor nem azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva, hanem frankón kicsörög neki, búg a vonal, ahogy annak lennie kell, csakhogy az éterben eltéved és nem érkezik meg hozzám a hívás és az sms sem!
mycso:
Én csakis szigorúan 2g-s hálózatot használok!
[ Szerkesztve ]
-
jooker82
nagyúr
válasz djstavross #5152 üzenetére
És ezt milyen időközönként csinálta??Telenoros vagy??
Fenn van a Spanyol V10c...kicsivel mintha jobbak lennének a képek....
Nekem is főleg napsütésbe voltak gondok....LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Prien
addikt
Akinek hívás fogadási és sms kézbesítési gondja van: első körben megpróbálhatná kicseréreltetni a SIM kártyát. Valamikor nagyon régen nekem ez segített (még nem is okostelóm volt). Bocsi, ha már volt, csak eszembe jutott.
A kevés is több a semminél.
-
djstavross
tag
válasz jooker82 #5153 üzenetére
Eleinte napi szinten 5-6 óránként (amikor még megvettem), aztán jött a v10d uk, tudtommal nem csinálta és ma reggel ismét csinálta a hülyeségét. Am ja telenoros vagyok. Nah megyek picit tesztelgetek ezt-azt aztán jövök tapasztalatot megosztani!
Prien:
Első körben megtörtént. Több mint 8 éves volt a SIM-em, aztán most meg alig 1 hónapos, és kicserélték, de továbbra is csinálta, igaz nem nagy gyakorisággal aztán a v10d tudtommal teljesen lezárta ezt a problémát, egészen ma reggelig. (körbel 10 óra lehetett, ha esetleg valakinek lett volna még ilyen problémája)
[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Nekem az 502es BB megoldotta a hangminoseg problemat, es nincs elveszett hivas, sms....t-mobilos vagyok
-
jooker82
nagyúr
válasz djstavross #5163 üzenetére
Ugyanolyan torz sajnos...hátha ez a új bb megoldja.... Neked javult??
Rotate:
Igen,tudom,de sokminden nincs rajta,mivel ma már a második romcserém...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
őstag
Nekem 41-es CM7 van fent, nem orig. Baromi jól muzsikál, teljes mértékben használható, és persze sokkal jobban testre is szabható. Egy két hibával már találkoztam, de semmi olyannal ami miatt telefont kéne váltanom.
szerk.: Ja, és ez az első rom, amivel majdnem két napot ment a telefon. Mondjuk ebbe az is szerepet játszik, hogy nem 3G-ztem annyit.
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Feci40
tag
Sziasztok !
Felraktam a Blacklist programot . [link]
Neki álltam próbálgatni és egyszer csak azt veszem észre nem működik a tárcsázó és hívás infó.
Ilyen hibákat ír :Már töröltem a programot de továbbra is használhatatlan.
Mit tudnék csinálni?[ Szerkesztve ]
-
djstavross
tag
válasz jooker82 #5171 üzenetére
Hú, ez nagyon érdekes dolog! Nekem hangminőségbeli gondjaim soha nem voltak a telefonnal. Persze ha szar volt a térerőm vagy a másik félnek akkor természetesen szar volt a hangminőség is, de ez a régi telómnál is meg volt. Viszont az az érdekes, hogy mi ugye majdnem egy időpontban is tettük fel a spanyol v10c-t és neked továbbra is hangminőségbeli problémáid vannak, nekem meg szerencsére továbbra sincs. Hm...
Am hogy vagy eddig megelégedve a rendszerrel? Nekem van egy-két észrevételem. A GPS talán egy picivel hamarabb talál műholdat, de azért még mindig lassú. És itt vannak ugye a képek, hát nem tudom, most csináltam néhányat és most nekem is egy picit fakónak tűnnek, de semmiképpen sem ködös. Tuti, hogy a szoftver nincs rendesen ráhúzva a vasra. Mondjuk eddig is biztos voltam ebben.
Nah aztán meg jooker neked is a kerneled mögött ott a dirty kiírás? Ez vajon mit jelent?
Aztán ugye itt van az is, hogy kérdeztem, hogy a proci sebességének lemérésére van-e valamilyen alkalmazás?
Nah meg ha nem baj akkor tudnátok linkelni egy fórumot az oldalról ahol, andoid alkalmazásokkal és játékokkal foglalkoznak?szerk.: a v10d-vel egyébként a héten megdöntöttem a telefon töltések között eltelt idejét. 2 nap 8-10 óra körül volt. Telefonálással, játékkal, minimális zenével (10-15 perc)
Egyébként nem is értettem!
Feci40:
Tegnap nekem is volt hasonló hibaüzenet egy racer nevű hd-s játék kapcsán. Nem tudtam belépni az alkalmazásokba, nem is értettem. Aztán letöröltem az apk file-t és utána már jó volt. Valamit bekavart.
[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
Tud valaki olyan app-ot vagy sw-t (utóbbi Windows vagy Linux alá), ami képes importálni ill. exportálni a 2x névjegyeit (egyben vagy egyesével)?
A 2 fő szempont az lenne, hogy
1. minden adat (ideértve a nevek magyar írásmódját, születési dátumokat, stb.) megmaradjon,
2. az összekapcsolt névjegyek összekapcsoltak maradjanak (ugyebár előfordul, hogy egy-egy személyről a különböző platformokról [google, facebook, skype, msn, vcard import, beépített lg suite] több névjegykártya is létezik - adott esetben különböző adatokkal -, amiket a telefonon klasszul össze lehet kapcsolni, azonban nem találtam semmilyen módot eddig, ahogy ki lehet exportálni, illetve vissza lehetne importálni azokat úgy, hogy kelljen elölről kezdeni a kapcsolgatást, rendezgetést)Szóval tud valaki esetleg ilyet, vagy találtam egy piaci rést, amibe lehetne app-ot / sw-t gyártani?
-
biim66
csendes tag
válasz Fancy-boy #50 üzenetére
...azért nem eszik azt a kását olyan forrón ám!
Mindent be lehet állítani és vannak programok amiket kötelező feltenni a telcsire és máris 50% megnő az aksi élettartalma. Akit egy kicsit érdekli az egész, egyből rátalál ezekre az alkalmazásokra. Akinek meg nincs ilyen telefonja, annak meg azt javaslom, h ne csorgassa a nyálát és ne beszéljen hülyeséget.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
-
jooker82
nagyúr
válasz djstavross #5173 üzenetére
Nekem most javult meg a hangminőség,ahogy a 0502-es bb-t rátoltam...Nem volt az vészes amúgy se,de kissé torz volt melyet teljes mértékben lehetett hallani,de pl egy zajosabb helyen már zavaró volt...
Igen nekem is ott a dirty felirat...
A hárombetűs cuccot használd az gyakorlatilag azonnal bepozicionál....1mp sincs....
Játékot milyet szeretnél??
A v10d-vel valóban jó volt az üzemidő...bár nekem egyikkel se volt gond....kiváncsi leszek a v10c-re...
Még tesztelgetem.....
Egyébként már nekem is csak a kamera a bibis..a többi mind hibátlan...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
djstavross
tag
Áááá megvolt az első fagyásom. Hívni akartam valakit, az nem vette fel. letettem a telefont gondoltam majd hívom később, 10 perc elteltével oldanám fel a képernyőt és semmi reakció...nyomhattam a bekapcs gombot.
Akksi ki, vissza és ok...
-
jooker82
nagyúr
válasz djstavross #5177 üzenetére
Jah,hogy kérdezted,hogy vagyok megelégedve a rendszerrel..Gondolom a spanyol cuccra gondoltál.......még épp most lakom be a képernyőt,meg telepitgetem vissza a cuccokat....
De kétlem,h vmi hibája lenne...minden röccenésre megy...
Arra gondoltam,azonnal kipróbálom...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz djstavross #5177 üzenetére
Azonnal történt a helymeghatározás....
Még annyi észrevétel a spanyol v10s és a 0502-es bb párossal,hogy tisztább a gps hangja is,bár ez eddig is jó volt,de most mégjobb..és hangosabb a külső hangszóró..... csengőhangok,ilyesmi...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Drecky
csendes tag
Hat mos olyat produkált a kicsike,hogy újraindítás után baromi nehezen boot-olt be és közben ment alul a SYSTEM CHECKING,majd miután felállt a rendszer azt mondta,hogy a külső sd kártya nem támogatott formátumú,majd egy restart után meggyógyult!Imádom,mindig tud valami újat mutatni!
-
bence007
tag
Sziasztok!
Olyan hibára lettem figyelmes, hogy a galériából egy fénykép törlése után az változatlanul ottmarad!Hiába törlöm többször is olyan mintha semmi nem történne miután visszalépek!Másnál is jelentkezett hasonló jellegű hiba -
jooker82
nagyúr
válasz djstavross #5182 üzenetére
azaz.... már az előbb is azt irtam volna csak akkor még tudtam szerkeszteni....a Spanyolról jön be az s betű....
De reméljük,hamarosan a v10s is jön.....
Te nem próbálod meg a 0502-es bb-t rátolni??hátha neked is mégjobb lesz...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Rotate
veterán
válasz djstavross #5178 üzenetére
ha minden igaz az nem fagyás... valami képernyőfeloldással kapcsolatos hiba...
az egyik srácnak már kétszer sikerült megkerülni xda-n...
ha legközelebb ilyen történik, hogy megnyomod és nem kapcsol fel a kijelző, akkor nyomd meg még egyszer, hogy "kikapcsoljon" miután bekapcsoltad, várj 20-30 másodpercet, és próbáld meg újra feloldani... másodszorra fel kéne villannia tudom ettől még hiba marad, de kényelmesebb mint az aksi kiszedés
-
-
Rotate
veterán
válasz djstavross #5189 üzenetére
szerintem szoftveres... de sztem mindenképp megnyugtató, hogy nem fagyás, hanem csak nem kapcsol fel a kijelző...
-
djstavross
tag
Nektek is gerjeszti a telefon a hangfalakat és a tévéket? Csak a számítógép hangfalak és a régebbi digit tévék játszanak.
-
Rotate
veterán
válasz djstavross #5193 üzenetére
igen, de csak ha kb 1 méteren van a cuccoktól... nálam
-
tome.jr
addikt
Melyik verziót próbáltad, r1-et? Most este néztem már csinált a srác r2-t és r3-t is. Rá is fért mert instabil volt az első változat. Most az r3-mal tesztelgetek.
A mondego-ra lennék kíváncsi nagyon, csak abból még nem jött ki sajnos az upgrade.
CM7-re is csorgatom a nyálam, de megfogadtam amíg nem jön ki az fr18 addig nem lesz rom csere. A vorkkkernelbe mit építettél be?
-
djstavross
tag
Nah második hülyeség: töltés alatt restartolt a telefon. spanyol v10c
-
tome.jr
addikt
válasz djstavross #5196 üzenetére
Nálam összesen egy restart volt eddig 1,5 hónap alatt, szintén töltés közben fr17-tel. Szerintem ez valami akku/töltés probléma lesz inkább mintsem rom.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz jooker82 #5190 üzenetére
Voltak, már fentebb kifejtettem....aztán most jött ez az ötletem, hogy megpróbálkozok egy sim cserével, hiszen már ezer éves a simem...hátha ez megold valamit.
A bb csere, meg azért lenne érdekes, mert valaki írta, hogy ezzel az 5. havival jobban szól a telefon is, tehát csengőhangok, headset...hátha ott is javulna valami.
Ma egyébként ezzel a v10dUK-val csinált egy olyat, hogy veszem elő mondom megnézem mennyi az idő erre ez fogad: írja be a pin kódját, meg ugye a számok....(valószínűleg újraindult) ezt legutóbb, még vásárlás után a gyári v10b-vel csinálgatta.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Pumba3
tag
válasz tome.jr #5195 üzenetére
Én az r1-et raktam fel. Nem volt vele gondom, igaz csak 1-2 órát volt fent.
Nem építettem be semmit a kernelbe. Csak simán leszedtem a vorkKernel-080611.zip-et és install zip from sd card-al felraktam.
Én is várni akartam az fr18-ra, de nem bírtam ki Mondjuk nem bántam meg
[ Szerkesztve ]
iPhone 4 8GB Black 5.0.1
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest