Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
válasz gabe96 #29482 üzenetére
Függetlenre is jó a v20Q,meg S...De ha a telefonod ázsiai,már nem biztos,h jól működik rajta ez a 2 rom...Itt a firmware list,nézd meg,h milyen régióból való a telefonod és az adott romot tedd fel hozzá...
Az L7-nél is volt olyan,h a téseknek pl a független olasz rom nem működött jól...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Bolond^^
tag
válasz Balázs1986 #29489 üzenetére
Nem volt eszembe.. hirtelen azt se tudtam hova rakjam ki.. Facebookra fellöktem ma és ennyi. Holnap majd felrakom oda is meg még pár helyre..
peter_27: Nagyon igaz..
-
Dusee
őstag
-
peter_27
aktív tag
válasz Algotis #29499 üzenetére
Remélem nem, de az lg eddigi teljesítményét nézve (2x) ebben nem lennék biztos. ÍA custom romoknak nem arról kéne szólniuk, hogy hogyan tegyünk valahogy használhatóvá egy telefont, hanem hogyan tegyük jobbá, szebbé, gyorsabbá. Reméljük az ics-el nekünk is eljön ez az idő, és nem megint azért teszünk majd fel főzött romokat, hogy egyáltalán használható állapotba kerüljön a telefon.
Na jó, nem mérgelődök tovább
Galaxy S10
-
zsiroskenyér
csendes tag
Nah f@sza most a widgetek jók csak azt irja h ismeretlen alapsáv (baseband)
És még a getril -el sem tudom helyre hozni!
Ha rá megyek a hivás beállitásokba ha automatikus regisztráció akkor azt irja h hálozati vagy sim hiba...... valaki találkozott már ilyennel? -
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #29509 üzenetére
az kizárt dolog, mert du. 2-3 fele böngésztem az aprót, és akkor láttam már
-
Balázs1986
addikt
Akkor néztem amikor ide kitette (13:30-14:00 között valamikor), de nem láttam ott...csak buszon voltam és a Volán felénk nem igazán teszi lehetővé az idegbaj-mentes írást, így most reagáltam Vagy lehet, hogy már akkor is figyelmetlenül néztem végig? Biztos túlzottan lefoglalt a saját hirdetésem Na mindegy...nem tudom
Bolond^^: Csinálj egy publikus (vagy "csak linkkel rendelkezők nézhetik meg") Picasa albumot, és linkeld be a hirdetésbe az url-t...én is így csinálom
[ Szerkesztve ]
-
Bolond^^
tag
válasz everest140 #29512 üzenetére
+ Balázs1986: Köszi nektek! Remélem hamar elviszik és válthatok másikra.
-
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #29513 üzenetére
nem is érdekes, csak úgy mondtam
te is már a telefonod hirdeted?!(#29515) everest140: biztos van valami indoka LG-nek, hogy miért csúszik az ICS O2X-re (nem ezekre a hülyeségekre gondolok, hogy teljesen új élmény lesz, stb.), és valamilyen szinten meg is lehet majd érteni, de engem is eltántorított az LG-től ez a balhé, pedig nem 1 LG-m volt már (és ha visszaemlékszek mindegyiknél a szoftverrel nem voltam megelégedve).
[ Szerkesztve ]
-
Bolond^^
tag
válasz everest140 #29515 üzenetére
Én is így vagyok. Olyan döntésre szántam el magam pár hete amit én se hittem volna, itt hagyom az Androidot. Hiányozni fog, de jót tesz majd a váltás.. :/ Örülök hogy ilyen emberekkel találkoztam itt még ha a problémák miatt is
-
Bolond^^
tag
válasz Balázs1986 #29518 üzenetére
iPhone 4. Sokan mondták hogy akkor már csapjak hozzá 20ezret és 4S, de az a plusz 20 nekem már túl sok..
-
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #29518 üzenetére
azért
én is kíváncsi lennék rá, de ha marad ez a 2hetes terv, akkor már lehet nem leszek O2X tulaj
félreértés ne essék, nem az ICS miatt váltok telefont, vagy mert szar lenne. -
Balázs1986
addikt
válasz Bolond^^ #29519 üzenetére
Nos, sok sikert majd hozzá (IOS 6-ra ne frissíts, több ismerősöm is mondta, hogy nem érte meg neki... ) Minden esetre stabilitás tuti lesz
Dusee: ..."ha marad ez a 2hetes terv, akkor már lehet nem leszek O2X tulaj..."
Tehát, ha nem marad, és még többet csúsznak, akkor az maradsz
És te mire váltasz? -
Balázs1986
addikt
Bocs, lejárt a limit, de mindegy is...lényeg:
HOT NEWS:
Batman - The Dark Knight Rises akciós lett, 55Ft!
Horn is ígéretes...
...most majd nézem a többit, mik is -
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #29521 üzenetére
ne kukacoskodjunk kéremszépen
ha minden jól megy én is iphone 4 tulaj leszek egyrészt mert anyagilag nagyon jól tudnék kijönni a dologból, másrészt mert vonz az apple (thx 4 sok ismerős).
de ez még egyáltalán nem biztos(#29522): baszki, csak a hot news-t olvasva azt hittem ICS jött
[ Szerkesztve ]
-
Bolond^^
tag
válasz Balázs1986 #29524 üzenetére
Hahaha elég durván eltántorították az ügyfeleket. Látod? Egyébként, én is hallottam hogy nem ajánlatos iOS 6-ra frissíteni kivéve ha JB-s.
-
Dusee
őstag
válasz Balázs1986 #29524 üzenetére
ez már csak az LG hibája
ott a pont -
Balázs1986
addikt
válasz ntomka #29527 üzenetére
30Mb szabad ram, havi újraindítás, és simán megy...ez nekem alapjában stabil
1 durva incidensről tudok, de az valószínűleg app hiba volt...vagyis rendszer is, de hát ha kapot a Viber jogot akkor ez van Szóval felhívtam havert Viber-en, majd miután letettük pár perc múlva visszahívott, hogy minden telszáma eltűnt, 2 hetes archiválásból tudott backup-olni...az újakat szerezhette be megint
Persze biztos fagyizik néha az a teló is, csak "kicsit" ritkábban, mint ez (...mármint ez sokaknál...nálam elég jól bírja)Bolond^^, Dusee: Hát igen, meg lehet érteni a biztonságérzetre való törekvést De akkor is árulók vagytok Neeeem, vicc volt csak
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
válasz Balázs1986 #29528 üzenetére
Ha nem látnék heti szinten egy-egy darabot hogy fossák össze magukat azok is, akkor még hinnék is lehet a csodában, de így az is csak egy készülék a sok közül.
De egyet tudok: a galaxy nexus azóta nem volt újraindítva, kikapcsolva amióta felfrissítette magát JB-re. Jelenleg 150.5+ órát ír futási időre, de ugyanolyan gyors és stabil, mint mikor bekapcsoltam. (És ki is fogom várni meddig bírja!) És ami durva, gyorsabb és stabilabb, mint a kétszer olyan erős TF300T-m. Szóval le a hulladék OEM verziós Androidnak csúfolt telókkal!
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
Dusee
őstag
válasz ntomka #29529 üzenetére
utolsó mondatodban nagy igazság van, biztos jobb lenne az android presztizse ha csak a google gyártana alá telefont, mint az apple.
de az androidban pont ez a szép, hogy sok gyártó sokféle készüléke, és ára közül választhatsz.
az jobb lenne ha a google ugyan olyan monopóliumot hozott volna létre mint az apple?
akkor választhatnánk 2 nem túl barátságos árú készülék között (tegyük fel, hogy WP, symbian, stb. nincs), mivel a nexus-oknak is van egy áruk mikor megjelennek (galaxy nexus - 150k volt).
so ígyse úgyse lenne jó a helyzet, legalább szeressük azt ami van(#29528) Balázs1986: na, én még közel sem biztos, hogy áttérek
[ Szerkesztve ]
-
Bolond^^
tag
válasz Balázs1986 #29528 üzenetére
Haha de tényleg.. csak egy normális működést szeretnék. Ezt elértem még az Xperia Neo-val, de azon már túl vagyok.. és na.. vonz a sötét Apple oldal..
ntomka: Először én tényleg azt hittem, hogy arra értik.. mert láttam már olyat hogy iPhone-ra ültettek rá egy androidot. Kegyetlen..... -
zragon18
tag
Srácok ! jól gondolom azt hogy ha egyszer valamikor megjön az ICS 2X-re akkor abból már elvileg 100%-san működdő főzött Jelly Bean-t lehet csinálni???
-
everest140
tag
Nem fogtok rosszul járni az Iphone-al, szinte biztosra merem állítani, hogy az egyik legstabilabb telefon a piacon. Azonban nekem egy JB-s androidos telefon is megteszi O2x utódnak.
-
Dusee
őstag
válasz zragon18 #29533 üzenetére
elméletileg igen, gyakorlatilag meg a franc se tudja, nem vagyunk fejlesztők
(#29536) stickrs: nem a te helyzetedre gondoltam a szabad hellyel, hanem az enyémre
ha már itt tartunk lehet a memó kártya a ludas, class hanyas a kártyád?
mert ezek a camera modok elég nagy bitrátával dolgoznak (17-18mbit/s), ezekhez már elkél egy class10-es kártya.simán okozhatja a képszétesést.
próbáld meg, hogy a belső memóriára állítod a kamerát.[ Szerkesztve ]
-
stickrs
senior tag
20giga szabad hely van még,ott lenne azért minőség ha egy perc annyit foglalna hmm..nemtom,pedig ujra is raktam a 3.7est,és ugyanugy játsza az eszét,csak most nem mindig,hanem ha épp olyan kedve van,de pl ma már 3x elszállt,meg kiirja h a camera nem válaszol-bezárás-várakozás- választási lehetőségekkel..ha várakozok elmenti,de visszanézve szét van csuszva a kép az utolsó másodpercekben.. cm 7.2vel nem csinálta..de ugye nincs két egyforma o2x lehet holnap megy vissza az..
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
gabe96
aktív tag
az mitől lehet hybrid 3.7-en, hogy nem tudom beállítani a kamerában, hogy hova mentsen, csak a belső sd-re tudok menteni
-
hali_tomi
tag
2012. 10. 01. - Q4 ... Köszönjük LG az ICS-t.
Hja nem is.
Csak egy ideális világban tartják be a határidőket az óriáscégek. Ráadásul ez egy k...ára nem betarthatatlan, nagyon szűkre szabott határidő volt, amit maguknak adtak.
-
ßrainiac
addikt
válasz hali_tomi #29538 üzenetére
nem tudom mihez kell olyan k*rvara k*baszottul sok ido, mert mar ki tudja hanyan megcsinaltak a nem hivatalos ics-ket jb-ket, a rohadt drivert kene beleb*szni abba a bughalmazba - amit keszulnek kiadni nekunk "hiperszuper ics-kent" - amit az nvidia sztem meg akkor is odaad nekik, ha nem is kerik.
hu, nem is irok tovabb mert kitiltanak a vegen
szomoru, hogy ki kell adnom ujabb 50k-t, ha jol mukodo telefont akarok, pedig mar majd' 100k-t kiadtam ezert is...
-
veterán
mit aggódtok ennyire??? Hihetetlen, mi megy itt.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
wolruf
őstag
válasz RECSKA #29540 üzenetére
Neked már nincs O2X-ed, úgyhogy hess Engedj minket aggódni, mi még reménykedünk. Amúgy örülök neki, hogy nem én picsogok a legjobban Durva, ami az Lgmobile facebook oldalán megy Remélem valaki más nagyon durván elküldi őket a fenébe úgy, hogy még hatni is fog. Nekem nincs kedvem
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
wolruf
őstag
válasz jooker82 #29542 üzenetére
Mi is most akarjuk majd eladni, ha így megy, de kövezzetek meg, én a korrekt tájékoztatás híve vagyok (ellentétben a címszereplő LG-vel ). Valószínűleg ezért sem adok el mindig mindent ár felett, túlmagasztosítva
(nem kötelező megadni – minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Balázs1986
addikt
válasz wolruf #29541 üzenetére
Csak ezzel az anyázgatással nehogy az legyen a vége, hogy "ha ti ennyire baszakodtok, már úgyse lesztek potenciális vásárlók, f*szomat kaptok ti ics-t"...
Meg lehetne kulturáltan is nyilvánulni egy közösségi oldalon a hozzászólóknak. Miért nem elég legalább ott, az LG saját oldalán annyit írni, hogy "nem tudják tartani az ígéretüket, nem veszek többet, nem tudom ajánlani"...stb.? Mert abban szinte 100%-ig biztos vagyok, hogy egy "Fuck you LG" ember sem fogja odaírni fb-n, hogy "Sorry for "fuck you"", ha esetleg még idén megjön a cucc.
Anyázni lehetne az olyan fórumokon is, mint ez (nem mint ha jót tenne, hogy mostanra a hsz-ek túlnyomó többsége erről szól és lassan semmi hasznosat nem lehet megtalálni...erre a Fáradt gőz részleg lenne való, ha jól láttam van LG topic ). Mert oké, hogy itt is leírják az emberek 1-2x, hogy basszaszájbamagátazLG...na de hogy 10-20x fejenként úgy, hogy csakis erről szól a hsz, azért na... Ez kb. olyan mint amikor semmitmondó híreket linkel valaki, az is megkapja a "tudtuk eddig is, ez nem hír" megnyilvánulást.
Szóval érted, mit akarok mondani...[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Balázs1986 #29545 üzenetére
Ezzel a gondolatmenettel az a gond, hogy a kulturált véleménynyilvánítás ideje már rég lejárt.
Nem a vásárlól határozták meg az ICS kiadási dátumát, hanem az LG maga. Az Ice Cream Sandwich 2011 októberében jelent meg. Az LG az azévi zászlóshajójára egy fél évvel későbbi dátumot határozott meg kiadásként. Majd eltolták ezt a határidőt. Majd cáfolták azt, hogy lesz egyáltalán ICS. Majd cáfolták a cáfolatot. Majd letelt a határidő, és ICS sehol.Hol tart az ügy október 1-jén:
-utolsó saját határidejük lejárt
-ICS nincs
-hivatalos álláspont nincsSzerintem ez elég bicskanyitogató hozzáállás.
SZERK: sorry fuck you-t meg nem fog senki írni, igaz, abszolút nem is kellene. Jogosan várja mindenki majd' egy évvel a globális megjelenés után, hogy az akkori piac legerősebb szereplője megkapja a ma már nem is legfrissebb Android főverziót. És jogos a felháborodás is.
[ Szerkesztve ]
-
HeZzZ
senior tag
Szerintem is elég ebből a viselkedésből. Trágárkodni nem egy közösségi oldalon kell!